Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις γύρισμε από παιδιατρο. Μου ειπε γιαουρτακι στον 8ο. Φρουτα να μην του δινω ολοκληρα γιατι θα γινει χοντρος. Ειδε εμενα μαλλον, χαχαχαχα. Στρατα μου ειπε να μην του παρω και δεν πιστευε οτι μπουσουλάει. Του έδειξα ένα 2λεπτο βιντεάκι και έκανε τον σταυρο του. Μου ειπε να τον προσεχω για ατυχηματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μωράκια και μαμάδες!

Απ ότι βλέπω τα μωράκια μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!

Στελλίτσα μου αρέσουν πολύ οι πόζες του δικού σου!!! Πολύ πλάκα!

Χριστίνα η πρόσκλησή σου είναι πολύ ευρηματική και πρωτότυπη! Μπράβο σας! Κι εγώ κάτι χειροτεχνικό θα φτιάξω, αλλά πιο απλό φαντάζομαι, διότι δεν μου πιάνουν τα χέρια. Λέμε για Ιούλιο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι τότε.

Χριστίνα σου στέλνουμε πολύ θετική ενέργεια! Όλα καλά θα πάνε για τον μικρό ψαροντουφεκά! Στελλίτσα κι εμένα μου έλεγαν για παλινδρόμηση ούρων και τελικά δεν είχε ούτε καν ουρολοίμωξη.

Κορίτσια οι υπόλοιπες πως είστε; Ολιβ, καλά; Νατάσα πού έχεις χαθεί;

Φρόσω, εύχομαι όλα καλά με τα βαφτίσια στα μπεμπάκια σου! Τί καλά!

Εμείς την Τρίτη θα πάμε στο γιατρό για εμβόλιο.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Νέρα!

Θα πάω την Δευτέρα, μιας και το στήθος επανήλθε στην κατάσταση προ της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και θα μπορούν να δουν καλύτερα τι συμβαίνει, αν και νομίζω ότι είμαι αποφασισμένη να το βγάλω, όπως και να έχει. Νομίζω ότι μου είχες πει ότι κι εσύ το παρακολουθείς. Άλλοι γιατροί συμβουλεύουν τέτοια ινοαδενώματα να βγαίνουν πριν την εγκυμοσύνη, άλλοι συνιστούν απλά παρακολούθηση. Ίσως έπρεπε να το είχα αφαιρέσει...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Θα πάω την Δευτέρα, μιας και το στήθος επανήλθε στην κατάσταση προ της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και θα μπορούν να δουν καλύτερα τι συμβαίνει, αν και νομίζω ότι είμαι αποφασισμένη να το βγάλω, όπως και να έχει. Νομίζω ότι μου είχες πει ότι κι εσύ το παρακολουθείς. Άλλοι γιατροί συμβουλεύουν τέτοια ινοαδενώματα να βγαίνουν πριν την εγκυμοσύνη, άλλοι συνιστούν απλά παρακολούθηση. Ίσως έπρεπε να το είχα αφαιρέσει...

Ναι, κι εγώ τα παρακολουθώ, μου είπε μάλιστα ο γιατρός μου από Σεπτέμβρη να κάνω μαστογραφία :evil:, παρ' όλο που λόγω ηλικίας δε συνίσταται έχουν δει λέει πολλά τα μάτια του και καλύτερα να προσέχουμε για να έχουμε. Τέλος πάντων, κι εμένα μου είχαν πει ότι μπορώ να τα βγάλω ανά πάσα στιγμή, απλώς τότε δεν υπήρχε λόγος. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κάν'το.

Χριστίνα τι έγινε; Περιμένουμε νέα.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά, ο δικός μου τις τελευταίες μέρες άρχισε να τρώει τις κρεμούλες ευτυχώς πίνει μπόλικο γάλα, τα βράδια ξυπνάει 2 φορές αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γενικά έχει γίνει πολύ καλός.

Στέλλα ο Βασίλης ειναι κούκλος

Χριστίνα σου έστειλα μπόλικη.

Verolina και nera ολα να πάνε καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα!

Χριστίνα τι κάνετε; Όταν έχεις λίγο χρόνο και θέλεις πές μας τι κάνετε.

Nera και Verolina να πάνε όλα καλά και συμφωνω ότι πρέπει να το παρακολουθείτε.

Νatassa γεια σου. Μια χαρά τα πάει ο μπεμπάκος σου. Τέλειαααα

Olive τρελή κολυμβήτρια...χαχαχα μπράβο σας που πάτε και πισινα...Κι εγω ήθελα να την πάω, αλλά τελικά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

Φρόσω με το καλό να τα βαφτίσετε.....

Πολλά φιλιά σε όλες σας και τα βλαστάρια μας....χαχαχα

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας γλυκιές μου μανούλες...

Έχω καιρό να μπω να τα πούμε και μου έχετε λείψει πολύ...Δεν είχα χρόνο να τα διαβάσω όλα από τότε που μπήκα τελευταία φορά παρά μόνο τις 2-3 τελευταίες σελίδες. Όλα τα παιδάκια μας είναι σε τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης από ότι βλέπω και μας τρελαίνουν καθημερινά.

Εμείς παιδευόμαστε με τα δοντάκια μας που μας προκαλούν τρελά ξαφνικά κλάματα...να δω πότε θα βγει κανένα μπας και ησυχάσουμε. Κατά τα άλλα με την παιδίατρο που αλλάξαμε έχουμε βρει τη χαρά μας, τρώμε μια χαρά φρούτα, φαγητά & κρέμα & πίνουμε μπόλικο νεράκι. Στον 8ο μας είπε η γιατρός θα αρχίσουμε γιαουρτάκι και φαρίν λακτέ.

Φροσάκι με το καλό η βάφτιση αύριο...ελπίζω όλα να πάνε τέλεια...η βαφτισιμιά μου είναι δίδυμη και ακόμη θυμάμαι τη βάφτισή της αν και είναι ολόκληρη κοπέλα πλέον.

Χριστινάκι όλα θα είναι τέλεια με τον Μιχαήλ-Μάριό μας και άδικα θα έχεις στεναχωρηθεί...γράψε μας νέα σου για να μην αγωνιούμε και εμείς...

Φιλάκια σε όλες και στα παιδάκια μας!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

κοριτσακια καλημερα τι κανετε? εμενα η μικρη μου τον τελευταιο καιρο κανει κατι τρελλα απο εκει που κοιμομασταν σερι τωρα κοιματε κατα τις 11 ξυπναει στις 3 παιζει ως τις 5 και μετα κοιματε παλι τι να την κανω δεν ξερω ο γιατρος μου ειπε οτι εχει ανησυχο υπνο λογω των δοντιων γιατι λεει βγαζει και τα 2 πανω εγω δεν εχω δει τιποτα ακομα αλλα εκεινος τα ειδε τεσπα πως τα πατε εσεις τα μωρακια σας?

στελλα πολυ καλος ο βασιλακης μπραβο του !

φροσω μου με το καλο η βαφτιση σας περιμενουμε φωτο με τους κουκλους σου

verolina ολα καλα σου ευχομαι να ειναι και θα συμφωνησω να παρεις ακομα κανενα δυο γνωμες απο γιατρους

με την χριστινα ολα καλα οταν μαζευτει σπιτι απο τις βολτες θα σας τα πει αναλυτικα χαχαχα:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

στελλα δεν νομιζω γιατι κοιματε σχεδον γυμνη και ξεσκεπαστη και τα εχω ολα ανοικτα στο σπιτι τωρα ξερω γω τι να πω να της αναψω και τα αιρ κοντισιον φοβαμαι μην κρυωσει για πιο λιγα ρουχα παντως δεν παιζει να την βαλω δεν εχει πιο λιγα χαχαχαχα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα σας κορίστια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, δίκιο έχετε, θα δω κι αλλο γιατρό.

Unique Mammi να σου ζήσει ο νεοφώτιστος! Πολύ ωραίαες οι φωτο. Μ' αρέσει που ήθελε να κρατηθεί από την κολυμπήθρα. Μην ανησυχείς για τα δόντια, κι εμένα είχε γκρίνια. Μια βραδιά είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας που δεν μπορούσα να μην του δώσω μισή κουταλίτσα ντεπονακι και ηρέμησε.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...