Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η το διαγνωστικο ηταν μαπα η μολυσμένος ο ουροσυλλέκτης..... Οταν θα τους κανετε εξετασεις ουρων, κατευθειαν το σακουλάκι να τους πάτε!!!!
απλααααα χτες πεθανα για 1,5 ωρα και επανηλθα και μια συγνωμη επρεπε να με κανει καλα:-(....

φιλακια πολλα σε ολες σας....

Κοίτα πώς μπορούν να σε πανικοβάλλουν χωρίς λόγο... Κάπως έτσι με είχαν αγχώσει όταν ήμουν έγκυος και για ένα μήνα νόμιζα ότι το παιδί μου έχει κάτι.

Ευτυχώς κορίτσια όλα καλά. Κάντε το σταυρό σας μόνο αυτά να είναι τα άγχη μας, πάντα να διαψεύδονται.

Στελλίτσα, εσένα δεν είναι παιδί, είναι ο Μαγκάιβερ!:shock: Μη σε νοιάζει για τα δόντια, εδώ σε λίγο θα μάθει να διαβάζει:-P:razz::-P

Ο δικός μου είναι μεγαλύτερος και τώρα μαθαίνει να κάθεται. πολύ τεμπέλης σου λέω!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στελλιτσα τι μαγκαιβερ???στο ρεκορ γκινες να το βαλεις το παιδι!!!!τοσα χρονια ειμαι με παιδια - μωρα και ποτε δεν ειδα παιδι να μπουσουλαει πριν τον 9ο!!!!μπραβο σας!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Οχι μονο μπουσουλαει αλλα βαζει τα χερια και παταει τα πόδια για λίγα δεπτερολεπτα. Σαν Λ. Παλαμάκια όμως με τιποτα δεν θέλει..... Το έκανε 1-2 φορες και μετα τίποτα...

Και ακόμα δεν έχει φάει σουπα....

Χριστίνα τρώει ο μπέμπαρος τώρα?

τι να πω στελλα μπραβο ειστε φαινομενο!!!εμενα δεν κανει τπτ απο αυτα παλαμακια μονο γεια σου γεια σου και κατι αλλα που κανω εγω με τα χερια και τα κανει και αυτος αλλα εκεινη την ωρα,κανει ερπιν με τα χερια δηλ θα ηθελε να μπουσουλησει αλλα τα ποδια τα κανει αντισταση στον καναπε και μετακινηται.....μια τρωει μια οχι με τις μερες του!!!!δεν το πιεζω ποτε τρωει οσο θελει!!!α και στηριζεται ορθιος και κραταει το τραπεζι....

ρε κοριτσιααααααααααααα καμιας αλλης μπουσουλαει?????????

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

στελλιτσα μπρβο στο μικρο που μπουσουλαει εμενα ο γιατρος μου ειπε απο τον 8 και μετα θα μ πουσουλησει αν μπουσουλησει προς το παρον και εμεις χριστινα αυτο κανουμε σερνομαστε σαν τα φιδια οπου βρει στηριγμα σηκωνετε και κρατιεται κανει βηματα οταν την κραταω εγω με την στρατα παμε ακομα με οπισθεν και αυτο μου ειπα σιγα σιγα θα μαθει να πηγενει κανονικα μονο στην αυλη παει ευθεια αλλα πρεπει να την βοηθαει η κληση του πατωματος λεμε μπαμπα και δεν σταματαει να χοροπηδαει αυτα τωρα περιμενω να δω αν θα μπουσουλησει ποτε αυτο το παιδι.αν και δεν με ανησυχει καθολου οτι θελει ας κανει ειναι αρκετα ζωηρη για να εχω να την κυνηγαω απο τωρα:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια προσοχη! Ακουστε τι μου έτυχε. 50 ημερων οπως θυμαστε το νινι μου έπαθε ουρολήμωξη και πηγαμε 1 εβδμάδα στων παιδων. Μετα πέρασε. Μου ειπε ο παιδιατρος να του κάνω μια καλλιεργεια ουρων στον 6ο για να δουμε. Κάναμε λοιπον και εβγαζε τρελα νουμερα. Ξανακάναμε παλι αλλα νουμερα. Κοντεψα να πεθανω. Το νινι κανενα συμπτωμα. Πήγα σε άλλο διαγνωστικο και του πήραν με σακουλάκι χωρις ουροσυλλεκτη. Ολα τελεια. Συμπερασμα? Η το διαγνωστικο ηταν μαπα η μολυσμένος ο ουροσυλλέκτης..... Οταν θα τους κανετε εξετασεις ουρων, κατευθειαν το σακουλάκι να τους πάτε!!!!

Πω πω, με άγχωσες τώρα...Κι εμείς πρέπει να κάνουμε μια καλλιέργεια ούρων τώρα προληπτικά μας είπε η παιδίατρος...Ελπίζω να μην γίνει τίποτα τρελλό...Τώρα είναι οκ ο Βασιλάκης ε???

Ηλίας Β. ειναι στις βαφες. ενας γαλανοματης, πολυ καλο παιδι.

στελλα ολα οκ δλδ τωρα?

αχ ο μικρος μου εχει λιγα δεκατα απο το πρωι και γκρινιαζει... τον εκανα μπανακι και τωρα ειναι καλυτερα...αχ αυτα τα δοντια.....:twisted:

Καλέ, τον Ηλία δεν ξέρω???Αυτός μου κάνει την βαφή...Πολύ καλό παιδί όντως και στη δουλειά του φοβερός...Κάνει θαύματα...Περαστικούλια στο ζουζούνι σου..

Κι εμένα κορίτσια είναι πολύ ζωηρή και υπερκινητική...Δεν την βρισκείς ποτέ στο ίδιο σημείο, γυρνάει συνεχώς μπρούμυτα και ανάσκελα, στέκεται κανονικά, όταν την βάζω κάτω και την κρατάω κάνει μικρά βηματάκια ενώ συνεχώς χοροπηδάει..Μωρέ ας μπουσουλήσει όποτε θέλει, συμφωνώ με την Κατερίνα...Αλλά βλέπω να περπατάει νωρίς και μετά ποιός την πιάνει...Όλο θα την κυνηγάω μου φαίνεται..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Από φαγητό επίσης μια τρώει, μια δε τρώει...Θα με σκάσει αυτό το παιδί..!!!

Σήμερα είμαστε τα δυο μας γιατί ο μπαμπάς λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι και πήγαμε στο jumbo..Το σήκωσα όλο!!!Μέχρι και μικρή πίσινα της πήρα και αν κάνει καλό καιρό το σ/κ θα την φουσκώσουμε και θα την βάλουμε για να δούμε αντιδράσεις..:-P:-P:-P

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε??? καλα βρε τοση πολυ ζεστη εχετε? νιωθω λες και ζω στον βορειο πολο..εμεις ακομη με κουβερτα κοιμομαστε..καλα ημαστε και πιο βορεια..την ημερα κυκλοφορουμε με κοντομανικο αλλα για σορτσακι δεν ειναι ακομη

Στελλα εχεις το παιδι φενομενο..βαλε κανενα βιντεο να δουμε γιατι δεν μπορω να το πιστεψω...

χθες της εδωσα γιαουρτακι για πρωτη φορα το εφαγε αν και στην πρωτη κουταλια εκανε μια φατσα περιεργη..

Kαλημέρα σε όλες. Εννοειται θα βγάλω βιντεο. Παντως εμενα γεια και παλαμάκια δεν κάνει. Κάνει ερπινγκ και μετα καθετε στα γόνατα και πάει.... Πατάει και τις πατούσες και τις παλάμες συγχρονως σαν να θέλει να σηκωθει αλλά έχει καιρόοοοοο ακόμα.

Τα δικά σας βάζουν τα πάντα στο στόμα τους? Τα πάντα όμως...

Εδω και λίγο καιρό έχει ανακαλύψει το πουλάκι του και όποτε τον αλλάζω το τραβάει με μανια, Του τραβάω βέβαια τα χέρια.... Αντρες!

Ιωαννα και εγώ θα ρωτησω τον γιατρό να δίνω γιαουρτακι αντι για κρεμα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

stellitsa εννοείται ότι βάζει τα πάντα, τα πάντα όμως στο στόμα της. Ακομα και τα πόδια της βάζει...χαχαχα

Και η μπεμπούλα μπουσουλάει, εχθές μάλιστε ανέβηκε με τα γόνατα στο καθισματάκι φαγητού που είχα βάλει στον καναπέ και μπουσούλησε από την αρχή του καναπέ μέχρι το κάθισμά της. Από λεξούλες δεν έχει πει ακόμα μαμα ή μπαμπα....Κάνει παλαμάκι, γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα και κάθεται στον πωπ της και μετά στα γόνατα και προσπαθει να σηκωθεί. όπου βρει εύκολο πιάσιμο προσπαθει να σηκωθεί στις πατούσες της. Όταν την κρατάω από τα χέραι σηκώνεται στα ποδια της και κάνει μικρα βηματάκια....χαχχαχα....

Κορίτσια, το κάθε μωρό έχει τον ρυθμό του, τόσο για τα φαγάκι όσο και για το μπουσουλητό, το περπάτημα και τις λεξούλες. Το θέμα είναι να τους δίνουμε ερεθίσματα και να τους μιλάμε, αλλά να τους μιλάμε κανονικά, κανονικές λέξεις.

Πολλά φιλιά σε όλες σας

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Έτσι πρέπει να τα παρακινούμε να κάνουν πράγματα. Δεν τον έχω βάλει ποτε σε στρατα αλλα αν τον κρατησω όρθιο από τα χερια μπορεί να κάνει 2 βηματάκια. Αν του βαλω ενα μεγαλο μαξιλαρι δικό μας και πάω από την άλλη και του πω ελα ελα το πηδαει από πάνω. Η αλήθεια ειναι οτι παλαμακια δεν έχω ασχοληθει να του μάθω.

Διαφημίσεις

Φαντάσου ότι ούτε κι εγώ της έδιξα παλαμάκια. Κάποια μέρα το έκανε τυχαία μόνη της και μόλις το είδα άρχισα να το κάνω κι εγώ και να της το τραγουδάω. Από τότε το κάνει πολύ συχνά και το κάνω κι εγώ μαζί της.

Μπα δε του έχω δείξει παλαμάκια. Αλλαξα φώτο για να δείτε τον Βασιλάκη επι το έργο που σηκωνεται στις πατουσες.. Σημερινη ειναι.

τελειόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :D

πολύ πλάκα.......χαχαχαχαχα

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα αλλά μάλλον λέτε για το τι τους φοράμε?

Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ!

Το βράδυ εμείς αυτά της mothercare πυζαμάκια κοντομάνικα και έξω γάμπα! και ξυπολητάκια με ένα πολύ ελαφρύ σκέπασμα, αν και το πετάει. Έχουμε πολύ ζέστη στο σπίτι γιατί έχουμε ταράτσα από πάνω! Σορτσάκια και κοντομάνικο επίσης φοράμε αλλά όχι κάθε μέρα!

Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα σίγουρα θα την βάλω όταν θα ζεστάνει λίγο...εδώ πάμε κολυμβητήριο και κάνουμε και βουτιές ήδη!!! Στην πισίνα φοράμε ειδική πάνα και μαγιώ στη θάλασσα μόνο μαγιω!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...