Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω πιστευω πως ειναι νωρις αν και ειδα στο parents πως και αλλα μωρακια βγαλανε πολυ νωρις.Βεβαια ελπιζω να μην ειναι ακομα ακομα περνουμε σταγονες για κολλικους μην ξεκινησουμε και για τα δοντια αμαρτια ειναι το μωρακι:( την αλλη εβδομαδα παντως που θα ερθει και ο γιατρος μας θα τα δει και εκεινος να μας πει.Εμενα οταν εβαζε τα χερια στο στομα μου εδειχνε οτι πειναει αλλα τωρα οταν τισ δινω δεν το πινει και πολλεσ φορες οταν τρωει γκρινιαζει και κλαει.Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο εσενα στο κανει?:confused:

Βρε λες να βγάζουν δόντια???Κι εμένα ο άντρας μου σήμερα αυτό μου έλεγε γιατί είδε λέει τα ούλα της να ασπρίζουν και τον κοροίδευα γιατί δεν νομίζω ότι βγάζουν δοντάκια από τόσο μωρά.Πάντως κι εμένα καμιά φορά τα ίδια κάνει, αρπάει με μανία την πιπίλα,γλύφει τα χέρια της αλλά εγώ το αποδίδω στο ότι πεινάει όμως κι εμένα πολλές φορές όταν τρώει γκρινιάζει και κλαίει και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί ενώ μου δείχνει ότι πεινάει και αρπάει με μανία την πιπίλα κλαίει...Και η πλάκα είναι ότι ρουφάει και το γάλα ταυτόχρονα και δεν το αφήνει!!Και αναρωτιέμαι εκείνη την ώρα τι μπορεί να της φταίει και κάνει έτσι???Αχχχ άβυσσος η ψυχή των μωρών...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω, προτιμω να κοιμαται το βράδυ, να κοιμαμαι και γω συνεχόμενα για μερικες ωρες, γιατί αυτο το συνεχες ξυπνημα ανα μιαμιση ωρα δεν πολυπαλευεται!

Οποτε ας κοιμαται λιγοτερο ή καθόλου την μερα!!! ;)

καλα και γω είμαι τοσο πιασμένη!!! το μόνο που χαίρομαι ειναι που σταματησε η απίστευτη συχνουρία της εγκυμοσύνης!! μιλαμε πηγαινα περίπου 5 με 6 φορες το βράδυ!!! τώρα παω 3 φορες το 24ωρο!!! χαχαχα δεν προλαβαίνουμε ουτε να κατουρησουμε...:D

Καλά αυτό ξαναπέστο!!!Κι εγώ λέω ευτυχώς πια δεν πάω τόσο συχνά τουαλέτα!!!Καλέ δεν τολμούσα να πιω κάτι στην εγκυμοσύνη έπρεπε να πάω αμέσως μετά τουαλέτα για κατούρημα...Τι ήταν αυτό το πράγμα???Ακόμα και τώρα μου φαίνεται καμιά φορά περίεργο το γεγονός ότι μπορεί να πάω και μόνο μια φορά όλη την ημέρα και ας έχω πιεί τόσα υγρά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Βρε λες να βγάζουν δόντια???Κι εμένα ο άντρας μου σήμερα αυτό μου έλεγε γιατί είδε λέει τα ούλα της να ασπρίζουν και τον κοροίδευα γιατί δεν νομίζω ότι βγάζουν δοντάκια από τόσο μωρά.Πάντως κι εμένα καμιά φορά τα ίδια κάνει, αρπάει με μανία την πιπίλα,γλύφει τα χέρια της αλλά εγώ το αποδίδω στο ότι πεινάει όμως κι εμένα πολλές φορές όταν τρώει γκρινιάζει και κλαίει και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί ενώ μου δείχνει ότι πεινάει και αρπάει με μανία την πιπίλα κλαίει...Και η πλάκα είναι ότι ρουφάει και το γάλα ταυτόχρονα και δεν το αφήνει!!Και αναρωτιέμαι εκείνη την ώρα τι μπορεί να της φταίει και κάνει έτσι???Αχχχ άβυσσος η ψυχή των μωρών...

Και εμενα νωρις μου φαινεται αλλα τι να πω βεβαια με καθησυχασε και η filoudaki θα ερθει και ο γιατρος και θα το επιβεβαιωση πιστευω. Κριμα παντως που δεν εχουμε μηχανακια τησ AGB θα ανεβαζαμε την τηλεθεαση στο ALPHA !:tongue:και εμεις το ιδιο προγραμμα εχουμε !!:-P

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα. Εγω κοριτσια ειμαι διορισμενη στη Συκια Χαλκιδικης. Ειναι στο δευτερο ποδι, τερμα κατω, γυρω στις δυομιση ωρες απο το σπιτι μου. Ειναι ενα μικρο χωριουδακι. Αν και δεν εχω παει να διδαξω ουτε μια μερα εκει (λογω εγκυμοσυνης τη γλυτωσα), μου λετε τι θα κανω του χρονου που πρεπει να γυρισω??? Ουτε γιατρο δεν εχει εκει, μονο εναν που κανει το αγροτικο του απο ο,τι εμαθα. Απο το 2002 ημουν αναπληρωτρια και γυρνουσα ολη την Ελλαδα μονη μου, ημουν τοτε αρραβωνιασμενη, μετα παντρευτηκα και τον αντρουλη μου τον ειχα ολομοναχο στη θεσσαλονικη. Για τρια χρονια βλεπομασταν μονο χριστουγεννα, Πασχα και καλοκαιρι. Τα επομενα τρια χρονια βλεπομασταν μονο σαββατοκυριακα. Μειναμε κανονικα μαζι απο τοτε που εμεινα εγκυος. Πως να ξαναφυγω τωρα που εχω και το μωρο? Γι'αυτο σας ειπα , αν δεν παρω μεταθεση φετος πιο κοντα, σκουρα τα πραγματα!!! Και δε το συζητω για μεσα στη Θεσσαλονικη, με καμια παναγια, θα ημουν τρισευτυχισμενη να πηγαινα και 60 χιλιομετρα μακρια και να πηγαινοερχομαι καθε μερα. Προσπαθω να μην το σκεφτομαι απο τωρα για του χρονου αλλα γινεται κι αυτο?? αντε να δουμε.....

kpo44vsvb7d11lye.png

κοριτσια στολισατε τα χριστουγεννιατικα στο σπιτι? Εμεις περισυ ειχαμε στολισει πρωτοι στη γειτονια, απο 25 νοεμβρη περιπου και φετος...... Κι οχι τιποτα αλλο. Σκεφτομαι οτι για να βαλω δεντρο πρεπει να καθαρισω τελεια το σπιτι . Ειναι μια διαδικασια !!! Και την κυριακη γιορταζει ο πεθερος μου και θα παμε να φαμε εκει (καιρου θελοντος), οποτε δε θα χουμε και πολυ χρονο. Βλεπετε ο γιοκας μου το απογευμα δε μας αφηνει ησυχους να κανουμε και καμια δουλεια.

kpo44vsvb7d11lye.png

Η άδεια ανατροφής σου θα λήξει τον Οκτώβριο, αν θες μπορείς να πάρεις άλλους 6 μήνες άνευ όμως αποδοχών. Άλλη λύση είναι να νοικιάσεις κάτι πιο κοντά που να έχει και γιατρό, πχ στη Νικήτη (δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα μέρη) και να πηγαινοέρχεσαι. Σαββατοκύριακα Θεσ/κη. Πάντως θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.

Εμείς έχουμε μια πολύ μεγάλη βεράντα και τη Δευτέρα θα την "κλείσουμε" και περιμένω να στολίσω εκεί φέτος, ούτε φασαρία στο σπίτι ούτε τίποτα. Έχω στολίσει ένα δεντρα΄κι στο δωμάτιο του Αλέξανδρου με ταράνδους, αγγελάκια, χιονάνθρωπους και τα σχετικά, αλλά το έκανε ήδη φύλλο φτερό :mad:

Διαφημίσεις

μπηκα τωρα στο mothercare αγγλιας και σκεφτομουν να παραγγειλω μερικα πραγματακια. Μου εβαλε ιδεα μια μανουλα (δε θυμαμαι ποια) που παρηγγειλε το φορμακι του αγιου βασιλη και λεω να το παρω κι εγω. Αλλα ποσες φορες να του το βαλω? 1-2?? μηπως ειναι κριμα τα λεφτα??? Ασε που δεν εχω ξανακανει παραγγελια απο mothercare. Σε ποσες μερες ερχονται?? λεει 3-7 εργασιμες.. μπας και μου τα καθυστερησουν παραπανω και δεν προλαβω? Συμφερει γενικως? Γραφει οτι τα χρηματα της αποστολης ειναι 15 λιρες + 2 λιρες ανα κιλο (αν καταλαβα καλα). Προφανως πρεπει να παρω πολλα πραγματα για να μου βγει καλυτερη τιμη, αν ειναι μονο για 1 φορμακι, τζαμπα ο κοπος.

kpo44vsvb7d11lye.png

μπηκα τωρα στο mothercare αγγλιας και σκεφτομουν να παραγγειλω μερικα πραγματακια. Μου εβαλε ιδεα μια μανουλα (δε θυμαμαι ποια) που παρηγγειλε το φορμακι του αγιου βασιλη και λεω να το παρω κι εγω. Αλλα ποσες φορες να του το βαλω? 1-2?? μηπως ειναι κριμα τα λεφτα??? Ασε που δεν εχω ξανακανει παραγγελια απο mothercare. Σε ποσες μερες ερχονται?? λεει 3-7 εργασιμες.. μπας και μου τα καθυστερησουν παραπανω και δεν προλαβω? Συμφερει γενικως? Γραφει οτι τα χρηματα της αποστολης ειναι 15 λιρες + 2 λιρες ανα κιλο (αν καταλαβα καλα). Προφανως πρεπει να παρω πολλα πραγματα για να μου βγει καλυτερη τιμη, αν ειναι μονο για 1 φορμακι, τζαμπα ο κοπος.

Και εγω ηθελα να παρω φορμακι της δικιας μου του αγιου βασιλη! Μια γνωστη μου πηρε απο εκει και κανανε 2 εβδομαδες να τις πανε τα πραγματα αλλα πηρε πολλα πραγματα και ηταν πολυ λιγα τα μεταφορικα μου ειπε. Αν μπεισ στο site για παραγγελια θα στο βγαλει ακριβως ποσο ειναι τα μεταφορικα με ΦΠΑ και ολα τα σχετικα οπως και ακριβη χρονο παροδοσης.Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Μπουλα της βαζω πιπιλα μονο αν γκρινιαζει ή αν βαζει το χερι στο στομα ή μεχρι να της φτιαξω το γαλα ..προσπαθω να την αποφευγω οσο γινετε...

Χριστινα και εγω πιστευω πως θα στρωσει το κεφαλακι μην αγχωνεσαι..μηπως τον βαζεις να κοιματε στα πλαγια παντα απο την ιδια μερια;

katval και astarti και εμενα ακριβως το ιδιο κανει με το χερακι της,το βαζει στο στομα και τριβει τα κατω ουλα με μανια ακομα και αν ειναι χορτατη αλλα και εγω πιστευω νωρις ειναι ακομη...απλα οταν βαζει το χερι, της βαζω πιπιλα ειναι προτιμοτερο...

Κατερινα η αποσυρση τελος πες στον αντρα σου απο τον Μαρτιο μπορει να ξαναρχησει οποτε σε δοκιμαζει λιγους μηνες ακομα και μετα αν δεν συμφερεις σε αποσυρει...μην βιαστει (χιχιχιχι)

Νατασα περαστικα σας κοπελα μου!

Εμεις στολισαμε χθες...τα χριστουγεννα 8α παμε Κατερινη να τα περασουμε με τους δικους μας!

Κοριτσια οσες δεν θηλαζετε τι γαλα δινετε στα μωρα σας? ποσες φορες την ημερα κανουν την αναγκη τους? εγω οταν την θηλαζα εχεζ.... μεχρι και 7 φορες τωρα 1 φορα την ημερα μπορει και κα8ολου...

και εγω alpha βλεπω τα μαυρα μεσανυχτα γιατι η μικρη μου μολις τρωει την βαζω στον ωμο να ρευτει αλλα κοιματε...οποτε και εγω βλεπω τηλ.με την κυρια στον ωμο μου ξερη,την ξυπναω ,της χτυπαω την πλατη αλλα μας περνει καμποση ωρα...Ρε τι πραμα ειναι αυτο με το που τρωει κατεβαζει γενικο σαν να της δινω γαλα χασισοlac και οχι frisolac :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...