Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλα εχω ενα βιβλιαρακι του ΙΚΑ που λεει οτι μετα τις 63 μερες μπορεις να κανεις το εξης

α)3,5 μηνες αδεια με αποδοχες και μετα προστασια μητροτητας ή

β)προστασια μητροτητας και μετα μειωμενο ωραριο

αυτο οριζει και καλα ο νομος...

βεβαια αν θελει ο εργοδοτης ισως γινετε να το κανεις αλλιως..

Eυχαριστώ πολύ Ιωάννα μου! Θα τον ρωτήσω Τελος του μήνα. Κανονικα πάω 02/07. Ενα μήνα πριν θα τον ρωτήσω.

Γεια σας κορίτσια!Εγώ γέννησα το δεύτερο μπουμπούκο μου στις 14/10/09.Πριν 10 μέρες ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα,αλλά το φαγητό(πατάτα,καρότο,κολοκύθι,κοτόπουλο) ούτε μπουκιά!Προτιμάει το γάλα της μαμάς!Από Δευτέρα ξεκινάμε ρυζάλευρο.Ας ελπίσουμε να το τρώει.Με τον πρώτο δεν είχα τέτοια αντίδραση,τα έφαγε πιο εύκολα.

Γεια σας κορίτσια!Εγώ γέννησα το δεύτερο μπουμπούκο μου στις 14/10/09.Πριν 10 μέρες ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα,αλλά το φαγητό(πατάτα,καρότο,κολοκύθι,κοτόπουλο) ούτε μπουκιά!Προτιμάει το γάλα της μαμάς!Από Δευτέρα ξεκινάμε ρυζάλευρο.Ας ελπίσουμε να το τρώει.Με τον πρώτο δεν είχα τέτοια αντίδραση,τα έφαγε πιο εύκολα.

Καλώς ήρθες στο παρεάκι μας...Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου...Και η δικιά μου δεν είναι και πολύ φαν των φαγητών...Μόνο γάλα πίνει πολύ (δεν θηλάζω) ενώ από κρέμες, φρουτόκρεμες και σούπες λίγα πράγματα..Είναι στο παιδί φαίνεται..Που θα πάει θα συνηθίσουν, εγώ αυτό λέω στον εαυτό μου...:wink:;-)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Καλωσόρισες, fdrouga και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Κορίτσια είχα κολλήσει έναν ιό και κόντεψε να βγει οφ ο υπολογιστής, ο άντρας μου παιδευόταν δυο μέρες να τον φτιάξει. Να προσέχετε πάρα πολύ πού μπαίνετε και τι κατεβάζετε! Αφήστε που χωρίς υπολογιστή ένιωθα κουλή, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Πάω για ύπνο γιατί άργησα, απλώς επειδή δεν ξέρω αν και πότε θα μπω αύριο, στέλνω από τώρα ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!! Χρόνια μας πολλά κορίτσια, και σε όσες γιορτάζουμε πρώτη φορά και σε όσες έχουν κι άλλα παιδάκια. Εύχομαι να χαιρόμαστε πάντα τα παιδάκια μας!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Χρόνια μας πολλά μανούλες του Οκτώβρη..Να χαιρόμαστε αυτά τα υπέροχα πλασματάκια που κρατάμε στην αγκαλιά μας και να μας αξιώσει ο Θεός να ξαναγίνουμε μανούλες όποτε το θελήσουμε...!!!

Fdouga να μπαίνεις να τα λέμε πιο συχνά...Αφού έκανες την αρχή τώρα ελπίζω να μας γράφεις κι εσύ...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

fdrouga καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το καμαρι σου!!!

εμενα κοριτσια δεν μου πολυτρωει πλεον μια μερα κρατησε η χαρα μου οτι τα τρωει ολα!!!!!!!!!!!!!δεν πειραζει!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέραααααααααααααααααα

Χρόνια μας πολλάαααααααα. Να είμαστε καλά και τα μωράκια μας γερά και ευτυχισμένα.

fdrouga καλώς μας ήρθες.

Εμείς θα πάμε βολτίτσα σήμερα....

Πολλά φιλιά σε όλες σας

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέρα!

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα σήμερα!

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!!!

Αισθάνομαι απέραντη υπερηφάνια που είμαι μάνα αυτού του απίστευτα γλυκού παιδιού, την ευχαριστώ που υπάρχει που με έκανε μανούλα και που κάθε μέρα μου δίνει μαθήματα του πως να γίνω καλύτερος άνθρωπος!!! Την αγαπώ πολύ-πολύ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Να μην ξεχνάμε πως υπάρχουμε για τα καμάρια μας, για να τα αναθρέψουμε σωστά και να κάνουμε σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία μας, είναι το πιο υπεύθυνο "έργο" της ζωής μας, οφείλουμε να δώσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε αυτό!

Φιλια σε όλα τα γλυκά μωράκια και τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ μανούλες τους!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.... Χρονια μας πολλα να χαιρομαστε τα παιδακια μας ........ μερικες απο εμας γιορταζουμε για πρωτη φορα φετος..Δεν ειναι τελειο??? ναι ειναι....

Σ'αγαπω πολυ κοριτσακι μου........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...