Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ που να το ξέρω.... Σιγα μην μου το δώσουν.....

Πάντως δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις...Μπορεί και να στο δώσουν...Ποτέ δεν ξέρεις...Απλά από ότι ξέρω γενικά δεν το δίνουν εύκολα γιατί έτσι είναι σαν να σε προπληρώνουν για το μειωμένο και εσύ αφού το πάρεις μπορεί να παραιτηθεις και έτσι χάνουν χρήματα ενώ με το μειωμένο σου το δίνουν μήνα μήνα και αν εσύ φύγεις τότε γλιτώνουν τους υπόλοιπους μήνες που θα σε πλήρωναν...Κατάλαβες τι εννοώ ή σε μπέρδεψα???:confused::confused::confused:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου συγνωμη που εχω καιρο να μπω!!αλλα η ενημερωση στο μαιλ μου δεν γινοταν δεν ξερω γιατι!!

εμενα ο μικρος τρωει κρεατοσουπα κανονικα και φαριν λακτε αλλα φρουτα ουτε να τα φτυσει!!!ειναι ενα παιδακι και οχι μωρο πλεον !!μερικοι λενε οτι ειναι 1 χρονων και δυσκολα πιστευουν οτι ειναι μονο 6 μηνων!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα ολιβ μου βερολινα νερα στελλιτσα ασταρτι κατβαλ νατασα φρωσακι λακι ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακιαααααααααααααααα στα καμαρια σας!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Χριστίναααααααααααααααα θα σου κάνω παράπονα....Να μπαίνεις καλέ πιο συχνά, κάθε μέρα όλο και κάτι θα γράψουμε...Η πρόσκληση είναι τέλεια!!!Ο μικρός ψαροντουφεκάς σας είναι το κάτι άλλο...!!!Με το καλό να βαφτιστεί το αγγελούδι σας...Όντως είναι ολόκληρος παίδαρος...Είδα και της Φρόσως τον μεγάλο δίδυμο και είναι και αυτός ολόκληρο μωρό, φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από 7 μήνων..Τυχερές αγορομάνες θα χουν πολύ πέραση οι γιοι σας...:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

κατερινα δικιο εχεις αλλα σου λεω οτι δεν ειχα ενημερωση οτι εχετε γραψει κατι παιχτηκε με το μαιλ!!!!

ρε εγω εχω πλεον το γκομενακι μου, και δεν το δινω πουθενα!!!ειμαι ερωτευμενη με τον γιο μου!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Κατερίνα να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου :).

Χριστίνααααα και μένα δεν μου στέλνει ενημέρωση και μπάινω κάθε τόσο μόνη μου και βλέπω τα μηνύματα των κοριτσιών.

Εμείς είμαστε στην τελική ευθεία για τη βάπτιση.

Το προσκλητήριο πολύ επίκαιρο με την Ελούντα!

Χριστίνα πολύ όμορφο το προσκλητήριοοοοοοοοο κούκλος ο γιόκας σου.... Ευχαριστούμε για τα φιλιά σου.

Εμείς σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλιο. Στην αρχή όταν μέτραγε το ύψος της πήγε λίγο να κλάψει, αλλά της πέρασε. Και την στιγμή που την τσίμπησε δεν έκλαψε, ίσως επειδή την είχα αγκαλιά.....Εϊναι 70cm ύψος και 9200....οριακό το βάρος μας. Την βρήκε όμως πολύ καλή, πολύ παρατηριτική και μια χαρά. Χαρήκαμε πολύ.

Αύριο θα αρχίσω να ψάχνω για το προσκλητηριο που θα φτιάξουμε.....θα σας πω νέα.

Καλό βράδυ σε όλες σας και ομορφα ονειράκια στα αγγελούδια σας.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέραααααααααα

Kαλέ νταρντανα η κόρη σου. Εμενα ειναι 8 κιλά.

Χριστίνα με το καλό. Τελεια η πρόσκληση!

Εμενα ακόμα βανιλια και φρουτα τρώει. Κανει 5 λεπτα να τα φάει.

γεια σας και απο μενα.

εχω πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπώ συχνα.

με το καλό τα βαφτίσια σας κορίτσια!!! να τα χαρόσαστε τα μπουμπουκάκια σας!

Θέλω να ξεκινήσω και εγώ τις ετοιμασίες, αλλά πού χρόνος... Με βλέπω να καταλήγω στα έτοιμα προσκλητήρια και μπομπο... και ήθελα να φτιάξω κα΄τι μόνη μου...

Ο μικρός μου χτες εφαγε πρώτη φορά κοτόπουλο με λαχανικά και ευτυχώς ξετρελάθηκε! Ολα τα τρώει με ευχαρίστηση.

φιλιά

Γεια σας κορίτσια! Ένα βιαστικό μήνυμα κι από μένα για να μη με ξεχνάτε. Σήμερα είχα πάει με τον πιτσιρίκο βόλτα σε ένα ζευγάρι φίλων μου που έχουν ένα παιδάκι που γεννήθηκε τον Αύγουστο. Τα πιτσιρίκια περιεργάζονταν το ένα το άλλο, εμείς γελούσαμε, και μετά μάθαμε τι έγινε στην πορεία και μας κόπηκε το γέλιο...

Τι να πω κορίτσια, και μη χειρότερα...

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Ένα βιαστικό μήνυμα κι από μένα για να μη με ξεχνάτε. Σήμερα είχα πάει με τον πιτσιρίκο βόλτα σε ένα ζευγάρι φίλων μου που έχουν ένα παιδάκι που γεννήθηκε τον Αύγουστο. Τα πιτσιρίκια περιεργάζονταν το ένα το άλλο, εμείς γελούσαμε, και μετά μάθαμε τι έγινε στην πορεία και μας κόπηκε το γέλιο...

Τι να πω κορίτσια, και μη χειρότερα...

τί έγινε? για πες μας.

Σορρυ, τώρα γύρισα από διάφορες δουλειές, το απόγευμα τον κράτησε ο μπαμπάς του και έκανα εγώ διάφορα, και αύριο πάλι το ίδιο, έχω να πάω στον γυναικολόγο για το τεστ ΠΑΠ.

Φαντάζομαι ως τώρα θα μάθατε τι συνέβη, σκοτώθηκαν τρία άτομα από αναθυμιάσεις καπνών, τι να πω, δεν έχω λόγια.

Αλλάζω θέμα για να μη μας πάρει από κάτω.

Κορίτσια τα μπεμπάκια μας είναι φανταστικά, Χριστίνα ΘΕΙΚΟ το προσκλητήριο! Κι εμείς θα το φτιάξουμε μόνοι μας αλλά θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ απλό. Γενικώς βαριόμαστε τις ετοιμασίες, γι' αυτό και δεν αξιωθήκαμε ποτέ να κάνουμε θρησκευτικό γάμο!

Χαχαχα Χριστίνα πολύ γέλασα με το σχόλιο με το γκομενάκι. Θα γίνεις μια από αυτές τις πεθερές που δεν εγκρίνουν καμιά νύφη! Κι εγώ έτσι με βλέπω να γίνομαι!! Αχ, αυτά που κοροϊδευα... Κοριτσομάνες του Οκτώβρη, μακριά τις κόρες σας από μένα και τη Χριστίνα!

λάκι σταρ, τι εννοείς οριακό βάρος; Παχουλούλα ή λεπτούλα εννοείς; Γιατί και μένα ούτε 8,5 κιλά δεν είναι.

Φιλάκια, θα τα πούμε μάλλον άυριο.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Καλημέρα σας!!!

Καταρχήν θέλω να εκφράσω πόσο στενοχωρημένη είμαι με αυτά που γίνονται στην χώρα μας. Πόσο χειραγωγημένους μας έχουν και δεν μπορούμε καν να συνηδειτοποιήσουμε ποιοι είμαστε. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε με άλλο τρόπο την αγανάκτησή μας παρα με οργή, αλλά οργή την οποία εκδηλώνουμε στον διπλανό μας. Δεν μπορούμε να εξωτερικεύσουμε αυτή την οργή με άλλο τρόπο, παρά με ωχαδερφισμό και πόλεμο, εμφύλιο πόλεμο......

Ας τα αφήσω όμως, γιατί είμαι σίγουρη ότι κι εσείς έτσι νιώθετε.

nera μου είναι στο ανώτατο όριο σχετικά με το βάρος. Αλλά μας σώζει το ύψος της και γι αυτό είναι οριακό ανώτερο. Μου είπε ο παιδίατρος ότι δεν μας πειράζει και να αφήνει κανα δυο κουταλιές από το φαι της. Να μην την ζωρίζουμε να το τρώει όλο.

Εμείς εχθες πήγαμε σε μια αποθήκη χαρτικών και βρήκαμε όλα τα υλικά για τις προσκλήσεις. Τώρα μένει να τα παραγγείλω, να τυπώσουμε το κείμενο και μετά αρχίζει η χειροτεχνία. Πολύ χάρηκα.

Ελπίζω να καταφέρω και την άλλη εβδομάδα να καταλήξω και για τις μπομπο. Γιατι μετά ε΄χουμε και συνέχεια τα ρουχαλάκια, στα οποία νομίζω ότι θα δυσκολευτω να βρω, γιατί δεν μας αρεσουν ιδιαίτερα όλα αυτά τα φρου φρου...θέλουμε κάτι πολύ απλό.....Θα δούμε όμως....

Πολλά φιλιά σε όλες σας και στα μωρά σας....

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Kαλημέρα σε όλες. Μπράβο βρε κορίτσια που φτιάχνετε μονες πραγματάκια για την βάπτιση. Εγώ τιποτα δεν θα φτιάξω. Υπάρχει καμια που δεν έχει ορίσει ημερομηνια βαπτισης και δεν έχει κανονισει τιποτα ή μονο εγώ ειμαι?

Kαλημέρα σε όλες. Μπράβο βρε κορίτσια που φτιάχνετε μονες πραγματάκια για την βάπτιση. Εγώ τιποτα δεν θα φτιάξω. Υπάρχει καμια που δεν έχει ορίσει ημερομηνια βαπτισης και δεν έχει κανονισει τιποτα ή μονο εγώ ειμαι?

Καλημέρα! Δεν είσαι εντελώς μόνη. Εμείς στείλαμε την πεθερά μου στον παπά και του είπε ότι θέλουμε για τις 5 Σεπτέμβρη αλλά δεν έχουμε πάει ακόμα να τον βρούμε εμείς. Επίσης έχουμε διαλέξει νονές. Αυτά μόνο έχουμε κάνει.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...