Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και Καλό μήνα!

Τι καλά που βρεθήκατε! Να το οργανώσουμε καλύτερα μελλοντικά!

Σήμερα έχουμε εμβόλιο και με πιάνει από τώρα άγχος γιατί η μικρή κλαίει πολύ και μετά κάνει και πυρετούλη (σχεδόν πάντα).

Με τα φρούτα τι κάνετε? Εμένα ενώ ξεκίνησε καλά τώρα την πιάνει υστερία με το που τα μυρίζει, έχω προσπαθήσει τα πάντα:διαφορετικούς συνδιασμούς, μεμονωμένα, με κρεμούλα μέσα..τίποτα! Να δω τι θα με συμβουλεύσει και ο παιδίατρος...ελπίζω να μην μου πει για έτοιμη φρουτόκρεμα γιατί δεν θα της δώσω!

Στελλίτσα έχεις τον Λ.... ή τον Τσ... παιδίατρο?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα, αλλά έκανα μέρες να μπω online. Διαβάζω τα νέα σας τώρα και χαίρομαι που συναντηθήκατε! Μακάρι να τα πούμε όλες κάποια μέρα!

Νερα, Χριστινα, Στελλιτσα, Ασταρτι, Νατάσα (συγγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποια) σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας! Θέλω κι εγώ να ελπίζω ότι δεν θα είναι κάτι προβληματικό. ΤΟ προηγούμενο ΣΒΚ ταλαιπωρήθηκα λίγο καθώς έκοψα το γάλα με τα χάπια. Δεν με έπιασε η πρώτη δόση και πήρα και δεύτερη, αλλά τώρα όλα καλά. Θα πάω σε κανα 2 εβδομάδες να το ξαναεξετάσω, ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ολιβ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσεις την εμπειρία που σε πλήγωσε!

Πάντως κορίτσια συμφωνώ κι εγώ ότι τα λόγια που λέει η μία στην άλλη επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία, εάν είναι κανείς πεσμένος.

Ο μπεμπούλης μου ειναι μια χαρά. Παχαίνει και σιγά σιγά αρχίζει και φεύγει από τη βρεφική φάση, γίνεται μωρό. Όταν τελειώνει το φαί δεν μπορούμε να τον ηρεμήσουμε γιατί θέλει κιάλο....Του αρέσει πολύ έξω να παρατηρεί.

Αυτά για την ώρα.

Να είστε καλά! Φιλιά πολλά σε όλες σας!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλησπέρα και Καλό μήνα!

Τι καλά που βρεθήκατε! Να το οργανώσουμε καλύτερα μελλοντικά!

Σήμερα έχουμε εμβόλιο και με πιάνει από τώρα άγχος γιατί η μικρή κλαίει πολύ και μετά κάνει και πυρετούλη (σχεδόν πάντα).

Με τα φρούτα τι κάνετε? Εμένα ενώ ξεκίνησε καλά τώρα την πιάνει υστερία με το που τα μυρίζει, έχω προσπαθήσει τα πάντα:διαφορετικούς συνδιασμούς, μεμονωμένα, με κρεμούλα μέσα..τίποτα! Να δω τι θα με συμβουλεύσει και ο παιδίατρος...ελπίζω να μην μου πει για έτοιμη φρουτόκρεμα γιατί δεν θα της δώσω!

Στελλίτσα έχεις τον Λ.... ή τον Τσ... παιδίατρο?

Εχω τον Λ. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Ειναι καλός άνθρωπος. Μου γράφει τα πάντα στοβιβλιαριο. Εσυ ποιον έχεις?

Εμενα τρώει μισο μηλο μιση μπανανα και μισο αχλάδι σε 5 λεπτα. Το ίδιο και την βανιλια του. Την σουπα να δουμε.

verolina πως τα πας με το στήθος σου?

Όσο για το δικό μου θέμα δυστυχώς δεν ξεπερνιέται, το κρίβεις στο κουτάκι με τις αναμνήσεις και ελπίζεις στο πέρασμα του χρόνου..

τα μπεμπάκια μας όντως όλο και μεγαλώνουν, εγώ την έχω κάτω τώρα σε στρωματάκι και κάνει crawling σε όλο το σαλόνι!

Στελλίτσα Άλλαξα γιατρό και θα πάω στον Λ. σήμερα είχα πάει άλλη μια φορά για να τον γνωρίσω, ελπίζω να μην λέει ανοησίες (όπως έχω ακούσει μέχρι τώρα!).

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχει καμία την στράτα dj της chicco γιατί μάλλον κάτι κάναμε λάθος και δεν μπορούμε να βάλουμε το υφασματάκι που κρατάει το παιδί (βάλαμε το πτερύγιο πριν την πλατούλα...φταίει αυτό? και αν ναι δεν διορθώνεται?)

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Φρόσω μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...:oops::oops::oops: Αλλά κι εγώ τα ίδια έχω να πω για σένα...Κορίτσια η Φρόσω είναι πολύ όμορφη, με ματάρες και μονίμως με ένα χαμόγελο στο στόμα...Με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα και ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια..Όσο για τον μεγάλο δίδυμο, δεν έχω λόγια..Τι παιδί είναι αυτό???Πανύψηλος, με κάτι υπέροχα γαλάνα μάτια και κύριος...Ούτε μια στιγμή δεν έκλαψε και παρακολουθούσε τριγύρω και γέλαγε, απλά υπέροχος...

Κοριτσάκια άντε έγινε η αρχή, την επόμενη φορά να είμαστε περισσότερες... Εγώ όπως είπα, έρχομαι συχνά Αθήνα, κυρίως σ/κ...Οπότε να κανονίσουμε να συναντηθούμε κάπου που βολεύει τις περισσότερες..Η nera (με το υπέροχο όνομα, το ξαναλέω) ήταν μακρυά και δεν μπόρεσε να έρθει αν και ήθελε οπότε την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα και να έρθετε όλες..!!!

Εμείς ξεκινήσαμε σούπες και την έφαγε καλύτερα από τις κρέμες..Άντε να δούμε...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα, αλλά έκανα μέρες να μπω online. Διαβάζω τα νέα σας τώρα και χαίρομαι που συναντηθήκατε! Μακάρι να τα πούμε όλες κάποια μέρα!

Νερα, Χριστινα, Στελλιτσα, Ασταρτι, Νατάσα (συγγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποια) σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας! Θέλω κι εγώ να ελπίζω ότι δεν θα είναι κάτι προβληματικό. ΤΟ προηγούμενο ΣΒΚ ταλαιπωρήθηκα λίγο καθώς έκοψα το γάλα με τα χάπια. Δεν με έπιασε η πρώτη δόση και πήρα και δεύτερη, αλλά τώρα όλα καλά. Θα πάω σε κανα 2 εβδομάδες να το ξαναεξετάσω, ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ολιβ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσεις την εμπειρία που σε πλήγωσε!

Πάντως κορίτσια συμφωνώ κι εγώ ότι τα λόγια που λέει η μία στην άλλη επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία, εάν είναι κανείς πεσμένος.

Ο μπεμπούλης μου ειναι μια χαρά. Παχαίνει και σιγά σιγά αρχίζει και φεύγει από τη βρεφική φάση, γίνεται μωρό. Όταν τελειώνει το φαί δεν μπορούμε να τον ηρεμήσουμε γιατί θέλει κιάλο....Του αρέσει πολύ έξω να παρατηρεί.

Αυτά για την ώρα.

Να είστε καλά! Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Verolinaaaaaaaaaaa μας έλειψες...Μην χάνεσαι βρε...Πιστεύω και εύχομαι όλα να πάνε καλά...Μπράβο στον γιόκα σου που τρώει, καλά κάνει το παιδί...Και μην νομίζεις ότι εσύ θα μου την γλιτώσεις, κάποια στιγμή θα ρθω και από τα μέρη σου..:D:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Μια χαρά όλα τα μωράκια.

Ελπίζω να μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς όταν κανονιστεί η επόμενη συνάντηση.

Βασικά τα φρούτα είναι ένα θεματάκι από ότι βλέπω στα μωράκια. Και η μπεμούλα περνάει ημέρες κρίσης (χαχαχα) με την φρουτόκρεμά. Δεν την πολυθέλει και αργεί πολύ για να την φάει και τελικά καταλήγει να μην την φάει και όλη. Τις τελευταίες ημέρες είναι καλύτερα (να μην την ματιάσω κιόλας).

Όσο για την κρεατοχορτόσουπα και την απογευματινή κρέμα, μια χαρά, την τρώει όλη και αμέσως...χιχιχι

Καλό σας βράδυ και όμορφα ονειράκια στα μωράκια μας....

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Μια χαρά όλα τα μωράκια.

Ελπίζω να μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς όταν κανονιστεί η επόμενη συνάντηση.

Βασικά τα φρούτα είναι ένα θεματάκι από ότι βλέπω στα μωράκια. Και η μπεμούλα περνάει ημέρες κρίσης (χαχαχα) με την φρουτόκρεμά. Δεν την πολυθέλει και αργεί πολύ για να την φάει και τελικά καταλήγει να μην την φάει και όλη. Τις τελευταίες ημέρες είναι καλύτερα (να μην την ματιάσω κιόλας).

Όσο για την κρεατοχορτόσουπα και την απογευματινή κρέμα, μια χαρά, την τρώει όλη και αμέσως...χιχιχι

Καλό σας βράδυ και όμορφα ονειράκια στα μωράκια μας....

Καλέ, την ίδια μέρα γεννήσαμε τις μπουμπούδες μας???Εγώ γέννησα την μικρή μου στις 3/10 στο Λητώ..Εσύ που γέννησες??Λες να ήμασταν στο ίδιο νοσοκομείο???

Χαρούμενα μηνογενέθλια στην κορούλα σου...

Καλέ, την ίδια μέρα γεννήσαμε τις μπουμπούδες μας???Εγώ γέννησα την μικρή μου στις 3/10 στο Λητώ..Εσύ που γέννησες??Λες να ήμασταν στο ίδιο νοσοκομείο???

Χαρούμενα μηνογενέθλια στην κορούλα σου...

Καλημέρα σας!!!!

astarti μου ναι, κι εγω δεν το είχα προσέξει. Εγώ γέννησα στο Μητέρα. Πολύ πλάκα χαχαχαχα. Τι ώρα γεννηθηκε η μπεμπούλα σου;

Η δικιά μας γεννήθηκε στις 09:51....

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέρα σας!!!!

astarti μου ναι, κι εγω δεν το είχα προσέξει. Εγώ γέννησα στο Μητέρα. Πολύ πλάκα χαχαχαχα. Τι ώρα γεννηθηκε η μπεμπούλα σου;

Η δικιά μας γεννήθηκε στις 09:51....

Καλημέρααααα...

Κι εμάς πρωί γεννήθηκε στις 8:30...Άρα είμαστε 1,5 ώρα σχεδόν μεγαλύτερες:tongue::tongue::tongue:

Kαλημερα. Τι κάνετε? Θα πάρει καμια σας το μειωμένο ωράριο μαζεμένο? 3,5 μήνες?

Καλημέρα Στελλίτσα..Εγώ δεν θα το πάρω γιατί δεν μου το δίνει ο εργοδότης μου μαζεμένο δυστυχώς..Αν και από ότι είχα διαβάσει το μειωμένο των 3,5 μηνών πρέπει να το πάρεις πριν το εξάμηνο αλλιώς το χάνεις και παίρνεις το μειωμένο ωράριο των ωρών..Εγώ πριν πάρω το εξάμηνο ρώτησα αλλά δεν μου το έδινε...Βέβαια μπορεί να σου το δίνει εσένα ο εργοδότης σου και ας πήρες πρώτα το εξάμηνο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...