Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ούτε κι εγώ βλέπω μεγάλη συμμετοχή...Εσύ που μένεις???Μπορεί να συναντηθούμε με την Φρόσω...Αν θες σου στελνω με πμ το κινητό μου μήπως τα καταφέρουμε τελικά και συναντηθούμε...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν πάτε παραλιακη μπορεί να έρθω με τον άντρα μου. Ποιες θα είστε?

Στελλίτσα μάλλον η Φρόσω, εγώ και η Nera θα μαστε αλλα τιποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα...Σου στέλνω το κινητό μου με πμ να με πάρεις αν θες τηλ αυριο να δουμε αν έχουμε κανονίσει κάτι...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια Καλο μηνα... καιρο εχω να γραψω τι κανετε;

θα πατε σημερα πουθενα; εμεις σπιτι θα ψησουμε μιας και ο αντρας μου ειναι στην δουλεια και σχολαει στις 6..

Καλημέρα! Καλό μήνα! λίγο καθηστερημένα.

Λοιπόν εχθές συναντηθήκαμε με την Κατερίνα και χάρηκα πάρα πολύ! :D

Η Κατερίνα είναι ακριβώς όπως την περίμενα, όπως ακριβώς γράφει, γλυκιά, ευγενικότατη, συγκροτημένη και νομίζω ότι οι φωτογραφίες της την αδικούν γιατί είναι πολύ πιο όμορφη και γλυκιά και μοιάζει σαν κοριτσάκι.

Η μπέμπα της δε είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι, ήσυχοοοοο (τι καλά!), με κάτι υπέροχα γκριζοπράσινα μάτια. Θα γίνει καρακουκλάρα όταν μεγαλώσει. Ήδη της έκανα κονέ με τον έναν δίδυμο :lol:.

Κατερίνα φιλιά 00020318.gif

sig.asp?img=ad1

Δυστυχώς ούτε εγώ τα κατάφερα, μένω στην άλλη άκρη της Αθήνας και δεν ήθελα να σέρνω τα κορίτσια κάπου πιο κεντρικά, ειδικά τη Φρόσω με τρία παιδάκια!!

Σήμερα βάφτιζε μια φίλη μου την κορούλα της και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φίλες της από το πάρεντς, όλες που γέννησαν τον ίδιο μήνα. Είχε πλάκα να τις βλέπεις, είχαν τα καρότσια με τα παιδάκια όλα της ίδιας ηλικίας. Ανυπομονώ να βρεθούμε κι εμείς, όχι σε βάφτιση αλλά έστω για έναν καφέ.

Προτείνω την επόμενη φορά που θα έρθει η Κατερίνα Αθήνα να μας ενημερώσει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν μήπως καταφέρουμε να οργανωθούμε καλύτερα.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Η μπέμπα της δε είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι, ήσυχοοοοο (τι καλά!), με κάτι υπέροχα γκριζοπράσινα μάτια. Θα γίνει καρακουκλάρα όταν μεγαλώσει. Ήδη της έκανα κονέ με τον έναν δίδυμο :lol:.

Κοίτα, όχι επειδή εσύ έχεις τρεις άντρες να μας φας όλες τις νύφες! Κάτσε να δει και τον δικό μου και βλέπουμε ποιον θα διαλέξει!:tongue:

rm2dp2.png lgEnp2.png

Κοίτα, όχι επειδή εσύ έχεις τρεις άντρες να μας φας όλες τις νύφες! Κάτσε να δει και τον δικό μου και βλέπουμε ποιον θα διαλέξει!:tongue:

Μη μαλλώνετε βρε! 'Εχουμε κι εμείς κόρες για να διαλέξετε

Καλημέρα σας και καλό μήνα, γιατί όλο το σκ δεν μπήκα καθόλου ίντερνετ!!!!

Μπράβο σας που καταφέρατε να συναντηθείτε. Ελπίζω την επόμενη να τα καταφέρουμε κι εμείς.

Αύριο πάμε στον παιδίατρο για εμβόλιο και τα σχετικά. Θα σας πώ αύριο πως θα πάει.

Κατα τα άλλα τις τελευταίες ημέρες χτυπάει παλαμάκια και γελάει. Μπουσουλάει περισσότερο....μια χαρά. Και λεμε και δυσύλλαβες λέξεις, όπως τα, κα, τε ,κε...χαχαχα

Τραγουδάει κάθε πρωι που ξυπνάει....πολύ πλάκα σας λέω.

Όσο για την βάφτιση έχω τόσα πράγματα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να αρχίσω να ψάχνω....ελπίζω αυτή ή το πολύ αρχή της άλλης εβδομάδας να αρχίσω.

Όσο για τους γαμπρούς και τις νύφες όλοι θα πάρουμε...χεχεχε. Καλά να είναι τα μωράκια μας και εμείς μαζί τους....

Σας φιλώ και καλή συνέχεια....

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...