Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια στη βράση κολλάει το σίδερο...Εγώ θα μαι Αθήνα το σ/κ με Νίκο και μπέμπα...Τι λέτε να συναντηθούμε????Θέλετε να πούμε ποιές μπορούμε, τι ώρα και που θα βόλευε???Εγώ είμαι μέσα για Ικέα, άλλη λύση είναι το Mall ή καμιά παραλιακή???Τι λέτε...Ακούω προτάσεις...

Φρόσω θέλω να γνωρίσω και τους 3 παίδαρους σου..........!!!!:-D:grin:

Στελλίτσα, πότε έρχεστε Ελάτη???Άντε να τα πούμε επιτέλους...Προς το παρόν μπορείς για Αθήνα αυτό το σ/κ??

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω, αλλά δυστυχώς είμαστε φουλ αυτό το σ/κ....τρέχουμε για την βάφτιση.....αχ τι θα κάνω.....η 19 Ιουνίου πλησιάζει και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα....Μας τυχαίνουν διάφορα μικρά και ασήμαντα και μας πάνε συνέχεια πίσω.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

και εγώ κορίτσια δεν έχω αυτοκίνητο, οπότε δεν μπορώ και πολύ μακρυά.

Ο άντρας μου δουλεύει και τα Σάββατα, οπότε δύσκολο!

Αλλά και μεσοβδόμαδα δεν θα είχα πρόβλημα!

Φρόσω τί έγινε με την βάφτιση? Τελικά με το θέμα του ονόματος πώς τα κανονίσατε?

Λοιπον και εμένα η πατάτα έγινε λάσπη και για αυτό μάλλον δεν την έφαγε. Την επόμενη φορα την έλιωσα με το χέρι, και σήμερα θα το ανακατέψω με το κολοκυθάκι μήπως το φάει! Πάντως το κολοκύθι το τσακίζει.

Τον τελευταίο καιρό έχω κουραστει τόσο πολύ, που δεν θυμάμαι άλλη φορά στην ζωή μου!!! Είμαι συνέχεια στο τρέξιμο. Δεν προλαβαινω να κάνω τίποτα για τον εαυτό μου. ενα κομμωτήριο πχ.

εν τω μεταξύ ξεχνάω και πολύ. Ο,τι εκκρεμότητες έχω τις γράφω, γιατί η μνήμη μου έχει εξασθενήσει.

χτες στο ιατρείο δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς να μαζεψω γάλα και το βράδυ γύρισα στις δέκα, με ταξί, και με το που μπήκα στο σπιτι πήγα στην κρεββατοκάμαρα να αντλήσω, γιατί το μωρό ήταν χορτάτο. φιουοου...

φαγαμε στις δωδεκα το βράδι, και το μωρό κοιμήθηκε στη μια.

και ακόμα ξυπνάει φυσικά τα ξημερώματα μια φορα για γάλα. πόσο θα αντέξω αναρωτιέμαι μερικές φορες...

Θέλω πολύ να γνωρίσω εσάς και κυρίως τα μπεμπάκια σας! (χωρίς παρεξήγηση, αλλά πραγματικά αυτά ανυπομονώ να δω!)

Μακάρι να κανονιστεί κάτι. Και για μένα είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω, ειδικά αν είμαστε οι περισσότερες.

Το Mall και το ΙΚΕΑ δε θα είναι κλειστά το ΣΚ; Είναι Πρωτομαγιά μεθαύριο γι' αυτό ρωτάω. Ίσως σε καμιά καφετέρια στην παραλιακή είναι καλύτερα; Θα φρικάρουν όταν δουν τόσα μωρά!!! :)

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Τον τελευταίο καιρό έχω κουραστει τόσο πολύ, που δεν θυμάμαι άλλη φορά στην ζωή μου!!! Είμαι συνέχεια στο τρέξιμο. Δεν προλαβαινω να κάνω τίποτα για τον εαυτό μου. ενα κομμωτήριο πχ.

εν τω μεταξύ ξεχνάω και πολύ. Ο,τι εκκρεμότητες έχω τις γράφω, γιατί η μνήμη μου έχει εξασθενήσει.

Τι έγινε, έχεις πολλή δουλειά ή τρέχεις και για κάτι άλλο;

Κι εγώ τα έχω παίξει με τη δουλειά, ευτυχώς τα κάνω όλα από το σπίτι αλλά αυτό καμιά φορά είναι πιο δύσκολο.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Αχ μπραβο ρε cristinapgr ...παίρνω κουράγιο......γιατι κι εγω τιποτα.....Εν τω μεταξυ για να τρεξω πρεπει κάπου να αφήσω την μπεμπούλα και αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη. Ελπίζω την άλλη να αρχίσω το ψάξιμο...

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Εγώ κοριτσάκια μπορώ παραλιακή...Επειδή δεν θα φέρω αυτοκίνητο λογικά θα μας φέρει ο Νίκος οπότε θα ναι μαζί μας...Αν έρθουν και οι δικοί σας άνδρες καλώς αλλιώς όλο και κάπου θα τον στείλω για να τα πούμε με την ησυχία μας..Αν θέλετε όσες είσαστε από Αθήνα πέστε μου...Απλά πρέπει να ξέρω μέχρι αύριο το απόγευμα που θα φύγουμε για Αθήνα γιατί οι γονείς μου δεν έχουν ιντερνετ..Αν το αποφασίσουμε καλώς αλλιώς αν δεν υπάρχει συμμετοχή το κανονίζουμε άλλη φορά να μπορούν και περισσότερες..Εγώ εξάλλου έρχομαι συχνά Αθήνα...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Λοιπόν τα νέα μας, σήμερα πήγαμε επιτέλους στη γιατρό γιατί έλειπε τόσες μέρες σε συνέδριο...Η μικρή μας είναι 7 κιλά και 73 πόντους ύψος..Η γιατρός την ήθελε λίγο παραπάνω στο βάρος κι έτσι μας είπε να κάνουμε καμιά καλλιέργεια ούρων προληπτικά, μήπως κι έχει καμιά ουρολοίμωξη...Επίσης αλλάζουμε κρέμα, την βανίλα, αφού δεν την πολυτρώμε και μου είπε να της δίνω και φαριν λακτε και μπισκοτόκρεμα και γενικά να δοκιμάζουμε διαφορετικά είδη για να μην τα βαριέται..Στην φρουτόκρεμα μου είπε να βάζω και λίγο ακτινίδιο γιατί τελευταία έκανε σφιχτά κακάκια..Από φαγητά τώρα ξεκινάμε με χορτόσουπα αλλά με λίγο κοτόπουλο μέσα για το ζουμάκι..Το κοτόπουλο όμως θα της το δώσω μετά από 3 ημέρες που θα έχει φάει την χορτόσουπα και μετά από 1 βδομάδα μοσχάρι είτε με τραχανά είτε με λαχανικά..Γενικά θέλει να τρώει μοσχάρι 5 μέρες και 2 μέρες κοτόπουλο την βδομάδα!!Ακόμα μας είπε ότι πλέον πρέπει να της δίνουμε να δοκιμάζει τα πάντα για να μαθαίνει γεύσεις γιατί μετά τα παιδάκια δεν τρώνε εύκολα διαφορετικές γεύσεις..Ότι τρώμε θα της δίνουμε να δοκιμάζει αλλά λίγο όχι κανονικό φαγητό, μου είπε να της δίνω και κόρα σκληρή για να μάθει να μασουλάει και να καταπίνει πιο στέρεες τροφές...

Κάναμε και το εμβολιάκι μας σήμερα στο οποίο έκλαψε πολύ γιατί πια καταλαβαίνει και παρόλο που της έκανα καραγκιοζιλίκια όπως τις άλλες φορές εκείνη δεν πείσθηκε και κοίταγε την γιατρό να δει τι θα της κάνει..Μόλις λοιπόν κάνουμε το εμβόλιο κι εκείνη κλαίει απαρηγόρητη της δίνει η γιατρός ένα γλυφιτζούρι..Ε, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έκανε, σταμάτησε το κλάμα αμέσως και πήγε να το βάλει στο στόμα της, μου λέει τότε η γιατρός να της δώσω λίγο να γλύψει και άρχισε να το πιπιλάει σαν μεγάλος άνθρωπος και της άρεσε κιόλας και δεν μας άφηνε να της το πάρουμε...:shock::shock::shock: Έπαθα πλάκα μιλάμε, αυτό μια χαρά το έτρωγε ενώ στις κρέμες μας το παίζει δύσκολη..!!!:evil::evil:

Αααα, το μόνο κακό είναι ότι δεν μας κόβει την αποστείρωση, επιμένει, λέει είναι νωρίς ακόμα, στον 8ο θα την κόψουμε...Ουφφφ την βαρέθηκα την αποστείρωση...

Διαφημίσεις

Λοιπόν τα νέα μας, σήμερα πήγαμε επιτέλους στη γιατρό γιατί έλειπε τόσες μέρες σε συνέδριο...Η μικρή μας είναι 7 κιλά και 73 πόντους ύψος..Η γιατρός την ήθελε λίγο παραπάνω στο βάρος κι έτσι μας είπε να κάνουμε καμιά καλλιέργεια ούρων προληπτικά, μήπως κι έχει καμιά ουρολοίμωξη...Επίσης αλλάζουμε κρέμα, την βανίλα, αφού δεν την πολυτρώμε και μου είπε να της δίνω και φαριν λακτε και μπισκοτόκρεμα και γενικά να δοκιμάζουμε διαφορετικά είδη για να μην τα βαριέται..Στην φρουτόκρεμα μου είπε να βάζω και λίγο ακτινίδιο γιατί τελευταία έκανε σφιχτά κακάκια..Από φαγητά τώρα ξεκινάμε με χορτόσουπα αλλά με λίγο κοτόπουλο μέσα για το ζουμάκι..Το κοτόπουλο όμως θα της το δώσω μετά από 3 ημέρες που θα έχει φάει την χορτόσουπα και μετά από 1 βδομάδα μοσχάρι είτε με τραχανά είτε με λαχανικά..Γενικά θέλει να τρώει μοσχάρι 5 μέρες και 2 μέρες κοτόπουλο την βδομάδα!!Ακόμα μας είπε ότι πλέον πρέπει να της δίνουμε να δοκιμάζει τα πάντα για να μαθαίνει γεύσεις γιατί μετά τα παιδάκια δεν τρώνε εύκολα διαφορετικές γεύσεις..Ότι τρώμε θα της δίνουμε να δοκιμάζει αλλά λίγο όχι κανονικό φαγητό, μου είπε να της δίνω και κόρα σκληρή για να μάθει να μασουλάει και να καταπίνει πιο στέρεες τροφές...

Κάναμε και το εμβολιάκι μας σήμερα στο οποίο έκλαψε πολύ γιατί πια καταλαβαίνει και παρόλο που της έκανα καραγκιοζιλίκια όπως τις άλλες φορές εκείνη δεν πείσθηκε και κοίταγε την γιατρό να δει τι θα της κάνει..Μόλις λοιπόν κάνουμε το εμβόλιο κι εκείνη κλαίει απαρηγόρητη της δίνει η γιατρός ένα γλυφιτζούρι..Ε, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έκανε, σταμάτησε το κλάμα αμέσως και πήγε να το βάλει στο στόμα της, μου λέει τότε η γιατρός να της δώσω λίγο να γλύψει και άρχισε να το πιπιλάει σαν μεγάλος άνθρωπος και της άρεσε κιόλας και δεν μας άφηνε να της το πάρουμε...:shock::shock::shock: Έπαθα πλάκα μιλάμε, αυτό μια χαρά το έτρωγε ενώ στις κρέμες μας το παίζει δύσκολη..!!!:evil::evil:

Αααα, το μόνο κακό είναι ότι δεν μας κόβει την αποστείρωση, επιμένει, λέει είναι νωρίς ακόμα, στον 8ο θα την κόψουμε...Ουφφφ την βαρέθηκα την αποστείρωση...

μπραβο σας κατερινακι!!τελεια η μικρη τωρα για το βαρος τι να σου πω??εμενα ηταν πριν 1 μηνα περιπου ηταν 8500 και 75 ποντους αλλα εσεις ειστε κοριτσακια και πρεπει να ειστε σικ!!χααχαχα!!εμενα χτες εκλεισε τον 6ο και τρωμε ηδη κρεατοσουπα εδω και 15-2ο μερες....φρουτα ειπε σε 15 μερες αλλα θα ξεκινησω σημερα....φαριν λακτε του εδωσε προχτες αλλα πηρα την νεστλε η οποια ειναι αηδια και καλα χωρις ζαχαρη,μπουρδες ουτε να την φτυσει θα παω να παρω την νουνου!!!ζηλευωωωωωωω που θα συναντηθητε.....αλλα δεν πειραζει!!!!

φιλακια και καλημερα σε ολες!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλά, σας δίνει γλυφιτζούρι, σας λέει να της δίνετε να δοκιμάζει φαγητά και σας κρατάει την αποστείρωση;;;:roll:

Τι νόημα έχει τώρα πια; Τέλος πάντων.

Καλημέρα κιόλας, δε σας είπα!

Πήγα χτες και πήρα το επίδομα καισαρικής από το ΙΚΑ, περίπου 320€. Με ρώτησε η υπάλληλος αν θα κάνω ένσταση αλλά της είπα να το σκεφτώ γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Επίσης πρέπει να ρωτήσω λογιστή γιατί αν κάνω ένσταση λέει δε θα μπορώ να υποβάλω στην εφορία τα χαρτιά του ΙΚΑ, ενώ αν δεν κάνω ένσταση θα τα υποβάλω.

Ξέρει καμιά σας τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

rm2dp2.png lgEnp2.png

μπραβο σας κατερινακι!!τελεια η μικρη τωρα για το βαρος τι να σου πω??εμενα ηταν πριν 1 μηνα περιπου ηταν 8500 και 75 ποντους αλλα εσεις ειστε κοριτσακια και πρεπει να ειστε σικ!!χααχαχα!!εμενα χτες εκλεισε τον 6ο και τρωμε ηδη κρεατοσουπα εδω και 15-2ο μερες....φρουτα ειπε σε 15 μερες αλλα θα ξεκινησω σημερα....φαριν λακτε του εδωσε προχτες αλλα πηρα την νεστλε η οποια ειναι αηδια και καλα χωρις ζαχαρη,μπουρδες ουτε να την φτυσει θα παω να παρω την νουνου!!!ζηλευωωωωωωω που θα συναντηθητε.....αλλα δεν πειραζει!!!!

φιλακια και καλημερα σε ολες!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ Χριστινάκι μου..Εμένα μου βγήκε λιγόφαγη η μικρή...Αλλά όπως το λες, φτιάχνουμε σώμα από τώρα...:-D

Καλά, σας δίνει γλυφιτζούρι, σας λέει να της δίνετε να δοκιμάζει φαγητά και σας κρατάει την αποστείρωση;;;:roll:

Τι νόημα έχει τώρα πια; Τέλος πάντων.

Καλημέρα κιόλας, δε σας είπα!

Πήγα χτες και πήρα το επίδομα καισαρικής από το ΙΚΑ, περίπου 320?. Με ρώτησε η υπάλληλος αν θα κάνω ένσταση αλλά της είπα να το σκεφτώ γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Επίσης πρέπει να ρωτήσω λογιστή γιατί αν κάνω ένσταση λέει δε θα μπορώ να υποβάλω στην εφορία τα χαρτιά του ΙΚΑ, ενώ αν δεν κάνω ένσταση θα τα υποβάλω.

Ξέρει καμιά σας τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Kαλημέρα σε όλες. Τι κάνετε? Μονο εγω δεν του έχω δώσει σουπες? Κατερινα γιατι αποστειρώνεις ακομα? Αφου οτι βρισκουν το βάζουν στο στόμα τους.

Την αποστείρωση δεν την κόβει για τον εξής λόγο, το γάλα ευνοεί πολύ τα μικρόβια που σχηματίζονται στο μπουκάλι και δεν φεύγουν εύκολα με το πλύσιμο...Γι αυτό λέει να την κρατήσουμε ως τον 8ο που το παιδί θα ναι μεγαλύτερο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...