Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ αχ, πηγα χθες στο "κοσμος" (εμπορικο κεντρο στη θεσσαλονικη). Ηταν τελεια κοριτσια, ολα στολισμενα. Πηγα βεβαια χωρις τον μπεμπη (αν και βλεπω ολες τα βγαζετε βολτιτσες τα βλασταρια σας). Εγω η κακουργα μανα τον αφησα στον μπαμπα του και βγηκα μονη με τη φιλη μου!! εεεεε,,,, να μην πιω κι εγω ενα καφε????? (οπως ελεγε και μια παλια διαφημιση)

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, ο μπαμπάς μάλλον κόλλησε την γνωστη ίωση και κόλλησε και εμένα, εγώ την πέρασα πολύ ελαφριά και μόνο με δέκατα, ευτηχώς τα παιδάκια μου δεν κόλλησαν, τα μεγάλα τα πήρε η μαμά μου και εγώ είμαι όλη μέρα στον καναπέ με τον μπεμπάκο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

περαστικα σου νατασουλα!!!πωπω !!πως την πατησατε??δεν φοβασαι με τον μπεμπουλι???σας ματιασανε...φτου φτου στα οροι στα αγρια βουνα.......

κοριτσια να ρωτησω κατι??οκ θα ρωτησω...στο κεφαλακι του μικρου μου κ μια μερια πλαγια ειναι λιγο ασημετρη...δηλαδη η μια μερια εχει ισιωσει η δεξια και η αριστερη οχι πληρως εκει πανω απο το αυτακι(παραπανω)εγω θεωρω οτι θα στρωσει αλλωστε ακομα δεν σαραντησαμε αλλα ο αντρας μου με εχει τρελανει....πειτε μου και εσεις....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Χρηστίνα και εγώ πιστεύω πως θα στρώσει, είναι πολύ μικρός ακόμα αλλά για να ησυχάσει ο άντρα σου πάρε τον παιδίατρο σας....... εγώ εχθές την τρέλανα την δικιά μας.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλησπερα και απο μενα!μολις ταισα την μπουμπουκα μου και ειπα να καθησω λιγακι!σημερα το πρωι πηγαμε βολτουλα για πρωτη φορα αλλα απο την ωρα που ξεκινησαμε μεχρι που επιστρεψαμε κοιμοτανε!πολυ υπνο βρε κοριτσια.

κι εγω το βραδυ ξεκινω με 10η εντολη,μετα κοκκινο κυκλο,μετα σπυρο(τον συμπατριωτη μου),μετα εικονες και τελος αν με αγαπας!ο,τι να ναι!!!!!!οχι ομως επειδη ξενυχταω με την μπεμπα.αυτη κοιμαται και ονειρευεται!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!τωρα βλεπω νικολουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ο μπαμπάς μάλλον κόλλησε την γνωστη ίωση και κόλλησε και εμένα, εγώ την πέρασα πολύ ελαφριά και μόνο με δέκατα, ευτηχώς τα παιδάκια μου δεν κόλλησαν, τα μεγάλα τα πήρε η μαμά μου και εγώ είμαι όλη μέρα στον καναπέ με τον μπεμπάκο.

Νατασσούλα μου περαστικά σας!!!Ευτυχώς δεν κολλήσαν τα παιδιά...Τουλάχιστον παρόλο που σου λείπουν τα μεγάλα πιστεύω ότι ξεκουράστηκες λιγάκι ε??Βρε παιδιά ξέρετε τι πιστεύω ότι ο οργανισμός μας είναι εξασθενημένος από την εγκυμοσύνη γι'αυτό και είναι εύκολο να την πατήσουμε.Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν άρρωστη,μετά έβγαλα μια τεράστια αύτρα στο στόμα που με πέθανε στον πόνο και τώρα τρίτωσε το κακό με ένα χαλάζιο που έβγαλα στο μάτι και έχει γίνει τούμπανο και με πονάει!!Αφού ο άντρας μου λέει πάει θα σε δώσω για απόσυρση..:)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

περαστικα σου νατασουλα!!!πωπω !!πως την πατησατε??δεν φοβασαι με τον μπεμπουλι???σας ματιασανε...φτου φτου στα οροι στα αγρια βουνα.......

κοριτσια να ρωτησω κατι??οκ θα ρωτησω...στο κεφαλακι του μικρου μου κ μια μερια πλαγια ειναι λιγο ασημετρη...δηλαδη η μια μερια εχει ισιωσει η δεξια και η αριστερη οχι πληρως εκει πανω απο το αυτακι(παραπανω)εγω θεωρω οτι θα στρωσει αλλωστε ακομα δεν σαραντησαμε αλλα ο αντρας μου με εχει τρελανει....πειτε μου και εσεις....

Χριστινάκι μου κι εγώ πιστεύω πως δεν είναι κάτι και πως είναι νωρίς ακόμα...Θα στρώσει που θα πάει...Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ανησυχείτε αλλά για καλό και για κακό όταν τον δει ο παιδίατρος να το αναφέρεις για να φύγει και του μπαμπά το άγχος!!!

Εξάλλου είπαμε αυτός θα ναι κούκλος σαν την μαμά και τον μπαμπά του!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλησπερα και απο μενα!μολις ταισα την μπουμπουκα μου και ειπα να καθησω λιγακι!σημερα το πρωι πηγαμε βολτουλα για πρωτη φορα αλλα απο την ωρα που ξεκινησαμε μεχρι που επιστρεψαμε κοιμοτανε!πολυ υπνο βρε κοριτσια.

κι εγω το βραδυ ξεκινω με 10η εντολη,μετα κοκκινο κυκλο,μετα σπυρο(τον συμπατριωτη μου),μετα εικονες και τελος αν με αγαπας!ο,τι να ναι!!!!!!οχι ομως επειδη ξενυχταω με την μπεμπα.αυτη κοιμαται και ονειρευεται!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!τωρα βλεπω νικολουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι κι εσύ νυχτοπούλι ε???Καλέ εμείς έχουμε πολλά κοινά...Είμαστε και οι δύο φιλόλογοι,ξενυχτάμε,έχουμε κοριτσάκια που κοιμούνται πολλές ώρες...Και η δικιά μου δως της βόλτα και πάρε της την ψυχή!!!Με το που θα την βγάλω έξω αυτό ήταν πέφτει σε χειμερία νάρκη και ξυπνάει με το που πατήσουμε το πόδι μας στο σπίτι...

αχ αχ, πηγα χθες στο "κοσμος" (εμπορικο κεντρο στη θεσσαλονικη). Ηταν τελεια κοριτσια, ολα στολισμενα. Πηγα βεβαια χωρις τον μπεμπη (αν και βλεπω ολες τα βγαζετε βολτιτσες τα βλασταρια σας). Εγω η κακουργα μανα τον αφησα στον μπαμπα του και βγηκα μονη με τη φιλη μου!! εεεεε,,,, να μην πιω κι εγω ενα καφε????? (οπως ελεγε και μια παλια διαφημιση)

Δώρα μου μην μασάς και μην ακούς κανέναν!!!Κι εγώ την αφήνω για να βγω για κανά καφέ με τις φίλες μου...Είπαμε είμαστε χαζομαμάδες αλλά θέλουμε και λίγο χρόνο για εμάς...Εγώ τουλάχιστον έτσι νιώθω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...