Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπορεί να μου πει όποια παίρνει την κρέμα βανίλια της Μιλούπα αν ξέρει τι κάνω λάθος και νερουλιάζει τόσο γρήγορα;;;

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα!!!!

Nera μου εγώ από την αρχή δίνω την Milupa και είναι αλήθεια ότι δεν γίνεται τόσο πυχτή. Αυτό που κάνω είναι να βάζω λίγο, λιγάκι παραπάνω σκόνη και γίνεται μια χαρα.

Εμείς έχουμε αρχίσει και φαρίν λακτέ και κρέμα δημητρικάων εναλλάξ με την κρέμα βανίλια-ριζάλευρο. Αυτό που έχω να πώ για την Νουνού είναι ότι γίνονται πολύ στόκος. Προχθές της έδωσα για πρώτη φορά κρέμα δημητριακών Νουνου, γιατί η Milupa δεν έχει και έγινε στόκος και έτσι αναγκάστηκα να ρίξω επιπλέον νερό. Εγώ πάντως δεν προτιμώ Νουνου, γιατί έχει κρυσταλλική ζάχαρη.

Σχετικά με τον θηλασμό έχω ξαναπεί την άποψη μου, και την είπατε και εσείς. Καμμιά μάνα δεν πρέπει να νιώθει τύψεις για το αν θήλασε λιγότερο από κάποια άλλη. Να κάνει αυτό που νιώθει καλύτερα. Και συμφωνω με το ότι ακόμα και αν δεν θηλάσουν πολύ ή και καθόλου μια χαρα θα είναι. Κι εγώ ανήκω στα μωράκι που δεν θήλασαν καθόλου. Και μέχρι τώρα είμαι καλά.....χαχαα

Όσο για τα φρούτα κι η μπέμπα μας δεν τα τρώει με την ίδια ευχαρίστηση που τρώει τα άλλα. Μου είχε πει ο παιδίατρος αν συνεχίσει να μην τα τρώει να της προσθέτω λίγη κρέμα. Μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει, γιατί σκεφτείτε ότι οι κρέμες αυτές παχαίνουν παραπάνω τα μπουμπουκάκια μας. Και το αναφέρω αυτό σε συνδυασμό με το βάρος του κάθε μωρού, αν πχ κάποιο μωράκι είναι βαρούτσικο θεωρώ ότι καλό είναι να το αποφύγετε αν μπορείτε και αν το νιώθετε.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα!!!!

Nera μου εγώ από την αρχή δίνω την Milupa και είναι αλήθεια ότι δεν γίνεται τόσο πυχτή. Αυτό που κάνω είναι να βάζω λίγο, λιγάκι παραπάνω σκόνη και γίνεται μια χαρα.

Καλημέρα σε όλες!

Σε ευχαριστώ λάκι για την απάντηση, θα δοκιμάσω να του την κάνω λίγο πιο πηχτή.

Όσο για τα φρούτα κι η μπέμπα μας δεν τα τρώει με την ίδια ευχαρίστηση που τρώει τα άλλα. Μου είχε πει ο παιδίατρος αν συνεχίσει να μην τα τρώει να της προσθέτω λίγη κρέμα. Μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει, γιατί σκεφτείτε ότι οι κρέμες αυτές παχαίνουν παραπάνω τα μπουμπουκάκια μας. Και το αναφέρω αυτό σε συνδυασμό με το βάρος του κάθε μωρού, αν πχ κάποιο μωράκι είναι βαρούτσικο θεωρώ ότι καλό είναι να το αποφύγετε αν μπορείτε και αν το νιώθετε.

Καλέ, κι ο δικός μου που ήταν πετσί και κόκκαλο από τότε που τρώει κρέμα έχει κάνει κάτι μπουτάκια σαν φραντζολάκια!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Kαλημέρα σε όλες. Του έδωσα ένα δείγμα νουτριτσια βανιλια και πριστηκε. Έγβαλε παντου καντηλες για 5 ώρες περιπου. Δεν του ξαναδίνω νουτριτσια.

Σημερα του ξεκινησα φρουτα. Του εδωσα μια ολοκληρη μπανανα και η έφαγε. Αυριο αχλαδι και μεθαυριο μηλο.

Εσας τα τρώνε και τα 3?

Kαλημέρα σε όλες. Του έδωσα ένα δείγμα νουτριτσια βανιλια και πριστηκε. Έγβαλε παντου καντηλες για 5 ώρες περιπου. Δεν του ξαναδίνω νουτριτσια.

Σημερα του ξεκινησα φρουτα. Του εδωσα μια ολοκληρη μπανανα και η έφαγε. Αυριο αχλαδι και μεθαυριο μηλο.

Εσας τα τρώνε και τα 3?

Ελα ρε τι έπαθε ο κακομοίρης με την κωλοκρέμα! Μήπως το δείγμα ήταν χαλασμένο; Μπορεί βέβαια να μην ανέχεται κάποιο συστατικό της συγκεκριμένης μάρκας.

Όσο για φρούτα ο δικός μου τρελαίνεται για μήλο, τα άλλα δύο δεν τα πολυθέλει και μου βγάζει την πίστη για να τα φάει. Λέτε να του βάζω μόνο μήλο;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Εσας τα τρώνε και τα 3?

να γιατί δεν τα θέλω τα συσκευασμένα! το καημένο το μωρό!

εμένα στελλα τα τρώει και τα τρία σε διάφορες αναλογίες, Μήλο του βαζω λίγο, γιατί στην αρχή δεν του άρεσε, του παίρνω σταρκιν που είναι γλυκά.

Για πείτε ρε κορίτσια στην πανάσχετη. Πώς λιώνετε την πατάτα με το καρότο? χτες τα εβρασα να λιωσουν σχεδον, και μετα τα πατησα μεσα απο το σουρωτήρι με ενα πιρουνι, και οτι περασε απο κατω του το εδωσα.

αλλά δεν τα ήθελε καθόλου. εκανε σαν να αηδιάζει.

εσεις βάζετε και νερό?

Διαφημίσεις

εγω βαζω τα λαχανικα καροτο πατατα κολοκυθι οταν βρασουν τα βαζω στο μουλτι με λιγο νερο απο αυτο που εβραζαν λαδι και λεμονι τα αλεθω και τα τρωει σαν τρελος!!3 μερες τωρα βαζουμε και κρεατακι και το τρωει μια χαρα!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Ασε το παιδάκι μου τουμπανιασε. Νουνου μια χαρά ειναι. Τι τα ήθελα τα πειράματα??

Μου ειπε ο παιδιατρος να του δώσω 1 μερα μπανανα 1 μέρα μηλο και 1 αχλάδι μηπως τον πειράξει καποιο η δεν του αρεσει. Την μπανανα την εξαφάνισε παντως!

Εσας τα τρώνε και τα 3?

στελλιτσα παρε μια αλλη κρεμα αν θες!!τι κρεμα ηταν ρυζαλευρο ή φαριν λακτε???προσεχε και καλο θα ειναι να το πεις στον γιατρο σου μηπως εχει καμια αλεργια σε κανενα δημητριακο!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

εγω βαζω τα λαχανικα καροτο πατατα κολοκυθι οταν βρασουν τα βαζω στο μουλτι με λιγο νερο απο αυτο που εβραζαν λαδι και λεμονι τα αλεθω και τα τρωει σαν τρελος!!3 μερες τωρα βαζουμε και κρεατακι και το τρωει μια χαρα!!!!!!

την πρωτη φορα που εκανα το λαθος να τα βάλω πατατα και καρότο στο μουλτι, εγιναν λασπη. Αυτο εγινε απο την πατατα βεβαια, οποτε την επομενη φορα τα ελιωσα στο χερι. εσενα πώς είναι η υφή τους?

Πόσο λαδι και λεμόνι πρεπει να βαζουμε?

Διαφημίσεις

κοιτα λαδι βαζω με το ματι γυρω στα 2 κουταλια σουπας...λεμονι βαζω μπολικο γιατι του αρεσει και δεν βαζω καθολου αλατι....αλλα εμενα δεν γινετε λασπη βαλε λιγο παραπ[ανω νερακι βραστο,,,,

wg46ge0puogpbep1.png

Εσας τα τρώνε και τα 3?

Στέλλα η μπανάνα κάνει αλλεργείες! Μάλλον δεν είναι η κρέμα λοιπόν.

Το ίδιο παθαίνει κι ο ένας από τους δικούς μου.

Εγώ είμαι χάλια για κάτι οικογενειακό που μας συνέβει.......είναι και βράδυ...σκατα(σόρυ)!

Ευτυχώς η μικρούλα μου είναι πολύ καλά και παίρνω κουράγιο.....

Tomorrow is another day.......

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...