Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στελλίτσα, κλείνετε έξι μήνες? Χρόνια πολλά στο μικρό σου!!! Γερός και καλότυχος να'ναι!

Αναρίτα, έκανα το κόλπο με την κρέμα στα φρούτα και την έφαγε λίγο πιο εύκολα. Προς το τέλος μου έκανε κι εμένα αηδία, γιατί το κάνουν αυτό; Σαν να ήθελε να ξεράσει. Θα δοκιμάσω ξανά με φρούτα σκέτα και αν δυσκολεύεται πολύ θα εφαρμόσω την κρέμα. Ευχαριστώ!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα σε όλες? Τι λέτε πάλι? Μονο εσεις που δεν θηλάζετε λέτε οτι αν σταματησεις δεν ειναι προδοσια, τυψεις και άλλα τέτοια. Φυσικά και δεν έιναι. Δεν ειπε κανεις οτι έιναι. Ελεος![/quote

ρε στελιτσα δεν καταλαβα τι εννοεις??εξηγησε το μου!να χαιρεσαι το σπορακι σου!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Γεια σας!!!!!

Προς το τέλος της φρουτόκρεμας τα πιάνει αηδία ίσως γιατί μένουν κάτω κάτω κομματάκια άλλιωτα και δεν μπορούν να τα καταπιούν και κάνουν σαν να πνίγονται. Κοιτάξτε καλά για μικρά κομματάκια κυρίως μήλου που μένουν συνήθως.

Χριστίνα η Στέλλα μάλλον εννοεί ότι εμείς που θηλάζουμε το βλέπουμε λίγο πιο συναισθηματικά το όλο θέμα του αποθηλασμού. Θηλάζω τα μωρά μου σχεδόν 7 μήνες και κάθε φορά που τα παίρνω στην αγκαλιά μου με τραβάνε, με γλύφουν και με ρουφάνε για να θηλάσουν. Φυσικά και δεν θα πάθουν τίποτα αν φάνε ξένο γάλα, αλλά κι αυτά ψάχνουν τη μαμά κι εγώ έχω δεθεί συναισθηματικά με το όλο θέμα.

Όταν αποθηλάσω κι εγώ και το ξεπεράσω τότε θα το βλέπω κι εγώ "έλα μωρέ και τί έγινε". Εξάλλου μην ξεχνάς ότι ακόμα δεν έχουμε αδιαθετήσει σαν να έχουμε εγκλωβιστεί στην φάση της λοχείας με όλα τα περίεργα ψυχολογικά. Τα έχεις περάσει και τα γνωρίζεις.

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

φρωσακι χαιρομαι που τρωνε τα βλασταρακια σου!

τωρα γιατον θηλασμο μην ξεχνατε και τις κοπελες που δεν θηλασαν για λογους υγειας πως νιωθουν!!εγω βγαζω το καπελο σε ολες εσας που ακομα θηλαζετε!!αλλα ας μην τα παραλεμε...ειμαστε το ιδιο μανες οσο και με αυτες που θηλαζουν 3 χρονια!!και συναισθηματισμο εχουμε παρα πολλη και εμεις με τα μωρα μας!απλα δεν μαρεσει η υπερβολη αυτο ειναι ολο!

ναι σαι παντα καλα!!!φιλια!

wg46ge0puogpbep1.png

φρωσακι χαιρομαι που τρωνε τα βλασταρακια σου!

τωρα γιατον θηλασμο μην ξεχνατε και τις κοπελες που δεν θηλασαν για λογους υγειας πως νιωθουν!!εγω βγαζω το καπελο σε ολες εσας που ακομα θηλαζετε!!αλλα ας μην τα παραλεμε...ειμαστε το ιδιο μανες οσο και με αυτες που θηλαζουν 3 χρονια!!και συναισθηματισμο εχουμε παρα πολλη και εμεις με τα μωρα μας!απλα δεν μαρεσει η υπερβολη αυτο ειναι ολο!

ναι σαι παντα καλα!!!φιλια!

Βρε Χριστινάκι εννοείται αυτό. Είναι δυνατόν να είναι λιγότερο μάνα κάποια που δεν θήλασε; Μην τρελαθούμε κιόλας. Συναισθηματικά μιλάω μόνο για το θέμα του αποθηλασμού.

Να δεις Χριστινάκι εγώ τί συναισθηματική εξάρτηση έχω από την αγκαλιά και τα χάδια του Αλέξανδρου κι ας μην τον θηλάζω εδώ και 2 χρόνια.:D

εννοειτε ρε φρωσο!!!!αλλα καμια φορα σου λεω οτι οι υπερβολες μυ κακοφαινονται σαν να με προσβαλουν!!τελοσπαντων παω να ταισω τον μικρο μου τωρα με μπιμπερο παρακαλω χαχαχχα!!καλο βραδυ!!

wg46ge0puogpbep1.png

εννοειτε ρε φρωσο!!!!αλλα καμια φορα σου λεω οτι οι υπερβολες μυ κακοφαινονται σαν να με προσβαλουν!!τελοσπαντων παω να ταισω τον μικρο μου τωρα με μπιμπερο παρακαλω χαχαχχα!!καλο βραδυ!!

Κι εμένα πάντως τις προάλλες με ρώτησαν αν θηλάζω ακόμη και είπα μπα, εδώ και λίγες μέρες όχι και "κάποιοι" γούρλωσαν τα μάτια και λένε "εκοψες το θηλασμό;;;;":oops::oops::oops:

Μα η κάθε μάνα δεν ξέρει καλύτερα; Και πού να 'ξερε και με τι πόνο το πήρα απόφαση. Σε σας μόνο τα είπα που είστε επίσης μανούλες και ξέρετε. Έλεος...

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το θέμα του θηλασμού είναι πολύ μεγάλο και πολλές φορές σηκώνει παρεξηγήσεις...Εγώ δεν θήλασα πολύ και έτσι δεν τρελλαίνομαι με τον θηλασμό γιατί μπήκαμε σε πρόγραμμα πολύ νωρίς, κόψαμε τα ξενύχτια και μια χαρά τα περνάμε και όταν ακούω άλλες μανούλες που θηλάζουν κάθε 1-2-3 ώρες και τα μωράκια τους ξυπνάνε τις νύχτες μου κακοφαίνεται, δηλαδή λέω ευτυχώς που εμείς έχουμε πρόγραμμα και κοιμόμαστε μια χαρά και τρώμε επίσης μια χαρά.

Από την άλλη υπάρχουν και οι μανούλες που θηλάζουν και το θέλουν και πολύ και γι'αυτές είναι ότι πιο σημαντικό και δεν μπορούν να καταλάβουν έμενα όταν λέω πως τελικά δεν τρελλάθηκα κιόλας που δεν θήλασα, αλλά ούτε κι εγώ μπορώ να τις καταλάβω γιατί τους αρέσει τόσο ο θηλασμός γιατί δεν είχα αυτή τη μακρόχρονη εμπειρία (κι εγώ θήλασα αλλά για λίγο)...

Άρα λοιπόν στο θέμα του θηλασμού δεν υπάρχει μόνο άσπρο αλλά και μαύρο και γκρι...Όλοι σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων αλλά πιστεύουμε και πράττουμε αυτό που για εμάς και το παιδάκι μας νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο..Εντάξει τσούπρες????????????:D:D:D:D Σόρυ και για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι πολυλογού, τι να κάνουμε??:tongue::tongue:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κι εμένα πάντως τις προάλλες με ρώτησαν αν θηλάζω ακόμη και είπα μπα, εδώ και λίγες μέρες όχι και "κάποιοι" γούρλωσαν τα μάτια και λένε "εκοψες το θηλασμό;;;;":oops::oops::oops:

Μα η κάθε μάνα δεν ξέρει καλύτερα; Και πού να 'ξερε και με τι πόνο το πήρα απόφαση. Σε σας μόνο τα είπα που είστε επίσης μανούλες και ξέρετε. Έλεος...

αυτοι που σε κοιτανε ετσι νερα μου εχουν παιδακι ,εχουν θηλασει,εχουν περασει το λουκι να δουλευουν και να ταιζουν,να βλεπουν να τελειωνει το γαλα τους απο διαφορους λογους???δεν νομιζω....ακομα και αν ναι τα εχουν περασει ισως ειναι απο τις τυχερες...εγω σ΄τα βλεματα αυτα παω κοντρα και τους λεω με θρασος το εκοψα με κουρασε δεν μαρεσε....και αν δεν τους κανω το κουβαδακι τους και σε αλλη παραλια.....η καμηλα να κοιταει την δικια της καμπουρα και οχι των αλλων...εγω οσο θηλαζα λογο καποιων πληγων στις θηλες το εβγαζα με θηλαστρο τις πιο πολλες φορες και οταν το παλευα να θηλασω εκλαιγα απο τον πονο τρεχαν τα ματια μου και με εβλεπε ο αντρας μου και μου εφερνε στα χερια το θηλαστρο να βγαλω το γαλα γιατι με λυποταν..οποτε νερα αυτους που σε κοιτανε πες αυτο που δεν θελουν να ακουσουν κοντρα στην κοντρα......

αντε γιατι πολλα μας τα λενε μερικοι και ειναι και εξω απο τον χορο!!!!!

αυταααααααααα πρωι πρωι τα ειπα παλι!!!καλημερα μανουλιτσες!!

wg46ge0puogpbep1.png

Kαλημέρα σε όλες. Νερα μου σε κανεναν δεν πέφτει λόγος πόσο θα θηλάσουμε. Ουτε καν στους άντρες μας. Κανεις δε ειναι εκει την ώρα αυτηνα δει αν πονάμε η αν έχουμε γαλα.

Γεια σας!!!!!

Προς το τέλος της φρουτόκρεμας τα πιάνει αηδία ίσως γιατί μένουν κάτω κάτω κομματάκια άλλιωτα και δεν μπορούν να τα καταπιούν και κάνουν σαν να πνίγονται. Κοιτάξτε καλά για μικρά κομματάκια κυρίως μήλου που μένουν συνήθως.

Πράγματι γιατί και την κρεατόσουπα σήμερα δεν την είχα αλέσει καλά και αηδίαζε το καημένο. Πρέπει να πάρω ένα καλύτερο μηχάνημα.

αυτοι που σε κοιτανε ετσι νερα μου εχουν παιδακι ,εχουν θηλασει,εχουν περασει το λουκι να δουλευουν και να ταιζουν,να βλεπουν να τελειωνει το γαλα τους απο διαφορους λογους???

Η συγκεκριμένη δεν έχει καν παιδάκι, απλά έχει δει φίλες, έχει ακούσει, της έχουν πει, κλπ κλπ. Νομίζω ότι μια μαμά, είτε θηλάζει είτε όχι, μπορεί να έχει μεγαλύτερη κατανόηση. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σου πει τι είναι πιο σωστό για το παιδί σου!!!

Kαλημέρα σε όλες. Νερα μου σε κανεναν δεν πέφτει λόγος πόσο θα θηλάσουμε. Ουτε καν στους άντρες μας. Κανεις δε ειναι εκει την ώρα αυτηνα δει αν πονάμε η αν έχουμε γαλα.

Στέλλα, κι εσύ πολύ καλά τα λες!!!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...