Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια ιδέα το baby swimming, κάτσε να το ψάξω κι εγώ...Ευκαιρία είναι τώρα που δεν δουλεύω ακόμα...Άσε που και η μικρή τρελλαίνεται στο μπάνιο, της αρέσει πολύ και το καλοκαιράκι θέλω να την πηγαίνω στη θάλασσα και θα ναι καλή προετοιμασία το baby swimming...!!!

Στελλίτσα ούτε εμένα έχει δοντάκια ακόμα....Ενώ είναι κάτασπρα τα ούλα και βλέπεις καθαρά τα δοντάκια ακόμα δεν έχει σκάσει κάποιο μύτη...

Ιωάννα και πάλι να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!!!

Εμένα την φρουτόκρεμα την τρώει καλύτερα επειδή της πρόσθεσα και μπανάνα στο μήλο-αχλάδι...Σιγά, σιγά θα της προσθέσω και άλλα φρούτα..

Από φαγητό δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, αυτή την βδομάδα έχουμε παιδίατρο και θα μας δώσει οδηγίες...

Εγώ πάντως από τώρα προετοιμάστηκα για το καλοκαίρι..Πήρα κάτι γυαλιά ηλίου μάσκα της chicco για την μικρή και έχει, μιλάμε, πολύ γέλιο!!!Να την δείτε πως καμαρώνει μόλις της τα βάζεις και αν πας να της τα βγάλεις κλαίει!!!:shock::shock::shock: Της πήρα και ασορτί καπέλακι, μόνο το μαγιώ μας λείπει τώρα...:D:D:D

κατερινακι εχω και εγω γυαλια και μαλιστα πολυ καλα ρειμπαν αλλα θα σου πω να μην τα βαλεις πρεπει λενε οι γιατροι να κλεισουν το πρωτο ετος γιατι υπαρχει περιπτωση αχρωματοψιας!!!καλο θα ειναι να ρωτησεις τον παιδιατρο σου.......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

κοριτσια εγω δεν θηλασα πανω απο 2 μηνες......το ονομα μου ειναι ιουδας????το παιδι μου ειναι δεμενο μαζι μου με το μπιμπερο και δεν το αλλαζω με κανενα θηλασμο!!!!ο καθενας με ο,τι βολευεται....χαχααχαχαχα!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

βερολινα μου σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο.

βρε κοριτσια πολυ θεμα με τον θηλασμο φυσικα και δεν ειναι προδοσια να σταματησεις να θηλαζεις το παιδι το παιδι δεν εχει αναγκη μονο απο ενα στηθος αλλα απο αγαπη αν εσεις νιωθετε οτι του προσφερετε τα παντα δεν ειναι αναγκη να εχετε τυψεις για το αν σταματησει το γαλα.οσες εχουν γαλα και αντοχη καλα κανουν και θηλαζουν ακομα οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο αλλα αν κοβετε δεν το καταλαβαινω γιατι θ απρεπει να νιωθουμε ενοχες εγω την θηλασα 20 μερες και ? εγινε κατι δεν νομιζω μια χαρα ειναι το παιδι μου και πολυ δεμενο μαζι μου μαλιστα δεν νομιζω οτι ο θηλασμος θα μας ενωνε πιο πολυ η μαμα μου δεν με θηλασε καθολου και εγω μια χρα μια δοξα το θεο και πολυ δεμενη με την μαμα μου επισης μην καταπιεζετε τους εαυτους σας η μανα δεν φαινετει απο το ποσο θηλασε το παιδι της

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

συμφωνω κατερινα μαζι σου ουτε εχω θηλασα απο την μαμα μου μιας και επαθε χοντρη ζημια και κοντεψε να χασει το στηθος της!!!ποτε δεν μου ειπε οτι ειχε καποιο προβλημα απο αυτο αντιθετα χαρηκε που εσωσε το στηθος της και που με ταιζε με μπιμπερο!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Όχι, αλίμονο, δεν προσπαθώ να πω ότι όσες δεν μπόρεσαν να θηλάσουν κάνουν κάτι κακό! Αφού κι εγώ εδώ και ένα μήνα περίπου θήλαζα μόνο 2 φορές, στα βραδινά ξυπνήματα. Απλώς είχα πιστέψει ότι θα έβγαζα ένα χρόνο και, γι' αυτό απογοητεύτηκα. Το θέμα είναι να είναι ευχαριστημένη η μάνα (και το παιδί) με ό,τι απόφαση πάρει. Αν ήθελε να θηλάσει και της βγήκαν αλλιώς υπάρχει απογοήτευση. Αυτό είναι όλο.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Είμαι μόνη μου, είναι κοντά στο σπίτι και μου τη φέρνει ο μπαμπάς της. Κι εγώ σκέφτομαι να αποθηλάσω αλλά νοιώθω κι εγώ όπως λες.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε τί μάρκα είναι αυτές οι κρέμες βανίλιες που λέτε; Και τί γράφουν στο κουτί;

Εγώ είχα πάρει της Nutricia και τώρα έχω της Νουνου..Από έξω γράφουν κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο και είναι συνήθως κίτρινο χρώμα η συσκευασία.

Γειά σας κορίτσια!

Κι εμένα ελαττώθηκε σημαντικά το γάλα, αλλά δυστυχώς η γυναικολόγος μου μου είπε να αποθηλάσω όσο το δυνατό συντομότερα και μάλιστα με χάπια. Έχω αρχίσει από σήμερα. Ο λόγος είναι ότι βρήκε στον υπέρηχο μαστού ένα ινοαδένωμα, που παρακολουθούσα εδώ και χρόνια, κάπως μεγαλωμένο και αλλάγμένο :|. Μου είπε ότι η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται στις ορμόνες της εγκυμοσύνης και θηλασμού... Εγώ όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ, γιατί πήγα σε δύο μαστολόγους και μου είπαν ότι ο μαστός δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην παρούσα φάση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί αγωνία έχω περάσει.

Τώρα πήρα το μισό χαπάκι -αν και δεν ήθελα με τίποτα - έχω δέσει το στήθος με έναν επίδεσμο και ακολουθώ τη θεραπεία αποθηλασμού...

Σε ένα μήνα θα ξαναπάω στο μαστολόγο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Έχει καμία από εσάς ινοαδένωμα;

Να είστε καλά κοριτσάκια μου! Υγεία στα μωράκια μας!

ΑΝΑΡΙΤΑ η κρέμα είναι ρυζάλευρο με βανίλια και γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας της ΓΙΩΤΗΣ

Περαστικά σου Βερολίνα μου και ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό....

κατερινακι εχω και εγω γυαλια και μαλιστα πολυ καλα ρειμπαν αλλα θα σου πω να μην τα βαλεις πρεπει λενε οι γιατροι να κλεισουν το πρωτο ετος γιατι υπαρχει περιπτωση αχρωματοψιας!!!καλο θα ειναι να ρωτησεις τον παιδιατρο σου.......

Το άκουσα κι εγώ Χριστινάκι αυτό...Καλά μην νομίζεις ότι της τα έβαλα και καθόλου...Μόνο την ημέρα που τα πήραμε της τα φόρεσα για να τα δοκιμάσει και άλλη μία φορά για να την βγάλουμε φώτο...Θα ρωτήσω και την παιδίατρο να δω τι θα μου πει..Καλά φαντάζομαι τον Μιχαήλ-Μάριο με γυαλί reiban και πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωω.....:D:D:D

Όχι, αλίμονο, δεν προσπαθώ να πω ότι όσες δεν μπόρεσαν να θηλάσουν κάνουν κάτι κακό! Αφού κι εγώ εδώ και ένα μήνα περίπου θήλαζα μόνο 2 φορές, στα βραδινά ξυπνήματα. Απλώς είχα πιστέψει ότι θα έβγαζα ένα χρόνο και, γι' αυτό απογοητεύτηκα. Το θέμα είναι να είναι ευχαριστημένη η μάνα (και το παιδί) με ό,τι απόφαση πάρει. Αν ήθελε να θηλάσει και της βγήκαν αλλιώς υπάρχει απογοήτευση. Αυτό είναι όλο.

Ακριβώς αυτό που είπες....Έχεις δίκιο!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

αυτο ακριβως λεμε βασικα να ειναι ευχαριστημενη και καλα η μανα ετσι μονο ειναι και το παιδι....σκεψου να μην εχεις καλη ψυχολογια να πονας και να θηλαζεις γιατι ετσι πρεπει ...το παιδι δεν νιωθει καλα αισθανεται καπως!!θα πρεπει να ξερεις οτι τα σημερινα γαλατα ειναι πληρες σε ολα θρεπτικα συστατικα....το παιδακι σου θα ειναι ευτυχισμενο απο την στιγμη που δεν θα νιωθει το αισθημα της πεινας αυτο του ειναι αρκετο!!!χαμογελα του δινοντας του γαλα με μπιμπερο και θα δεις που θα ανταποκριθει και αυτο!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Βερολίνα, καλά κάνεις και το κόβεις το γάλα γιατί σημασία έχει η δικιά σου υγεία αυτή τη στιγμή. Το μωράκι μια χαρά θήλασε έως τώρα! Σκέψου άλλωστε ότι μετά τους 6 μήνες θηλασμού όλο και δυσκολεύει ο αποθηλασμός τους. Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο δική μας ανάγκη είναι ο θηλασμός τους πέραν τους 6 μήνες παρά εκεινών.

Κι εγώ παρακολουθώ το στήθος μου αφού έχω "αυξημένο κινδύνο" λόγω ινοκυστικής μαστίτιδας.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με την κρέμα. Ήδη την αγόρασα και την ανακατεύω μαζί με φρούτο (γιατί αλλιώς δεν έτρωγε φρουτόκρεμα) και της άρεσε αρκετά.

Διαφημίσεις

Αναρίτα, για πες πώς τη φτιάχνεις; Γιατί κι εμείς δυσκολευόμαστε να φάμε τα φρούτα μας.

Η παιδίατρος μου πρότεινε να βάλω στη φρουτόκρεμα 1-2μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ή 2 κουταλάκια μπισκοτόκρεμα, αλλά δυστυχώς δεν της άρεσε. Έτσι έβαλα στο μπλέντερ 100μλ χλιαρό νερό με 2 μεζούρες ΒΑΝΙΛΙΑ(ΓΙΩΤΗΣ) και μία μικρή μπανάνα και της άρεσε πολύ! Σήμερα λέω να δοκιμάσω το ίδιο με μήλο ή αχλάδι. Ένα-ένα φρούτο τη φορά ή μπορεί να βάλω χυμό από μυσό πορτοκάλι. Αν το φτιάξεις πες μου αν θα της αρέσει;

Η παιδίατρος μου πρότεινε να βάλω στη φρουτόκρεμα 1-2μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ή 2 κουταλάκια μπισκοτόκρεμα, αλλά δυστυχώς δεν της άρεσε. Έτσι έβαλα στο μπλέντερ 100μλ χλιαρό νερό με 2 μεζούρες ΒΑΝΙΛΙΑ(ΓΙΩΤΗΣ) και μία μικρή μπανάνα και της άρεσε πολύ! Σήμερα λέω να δοκιμάσω το ίδιο με μήλο ή αχλάδι. Ένα-ένα φρούτο τη φορά ή μπορεί να βάλω χυμό από μυσό πορτοκάλι. Αν το φτιάξεις πες μου αν θα της αρέσει;

Λοιπόν ούτε και η δικιά μου πολυέτρωγε την βανίλια και την φρουτόκρεμα και μια μέρα που την είχα πάει στην πεθερά μου, γιατί είχα ένα ιδιαίτερο, της έβαλε μέσα στην κρέμα βανίλια χυμό πορτοκαλιού και το έφαγε όλο!!!Της άρεσε πολύ...Ευτυχώς τώρα όμως τρώει και την κρέμα και την φρουτόκρεμα καλύτερα από πριν..Μάλλον τα συνήθισε σαν γεύσεις..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Λοιπόν ούτε και η δικιά μου πολυέτρωγε την βανίλια και την φρουτόκρεμα και μια μέρα που την είχα πάει στην πεθερά μου, γιατί είχα ένα ιδιαίτερο, της έβαλε μέσα στην κρέμα βανίλια χυμό πορτοκαλιού και το έφαγε όλο!!!Της άρεσε πολύ...Ευτυχώς τώρα όμως τρώει και την κρέμα και την φρουτόκρεμα καλύτερα από πριν..Μάλλον τα συνήθισε σαν γεύσεις..

Νεότερα: Εχθές έβαλα μήλο στην κρέμα βανίλιας και την έφαγε όλη, αν και προς το τέλος της ήρθε μία αηδία. Σήμερα θα βάλω πορτοκάλι όπως λες κι εσύ astarti.

Kαλημέρα σε όλες? Τι λέτε πάλι? Μονο εσεις που δεν θηλάζετε λέτε οτι αν σταματησεις δεν ειναι προδοσια, τυψεις και άλλα τέτοια. Φυσικά και δεν έιναι. Δεν ειπε κανεις οτι έιναι. Ελεος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...