Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσουμε φαγητό...Από ότι μας είχε πει την προηγούμενη φορά θα αρχίσουμε με λαχανικά και κοτόπουλο...Τώρα που θα πάμε θα μας πει ακριβώς πως και τι...Πάντως από ότι κατάλαβα ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί το δικό του σύστημα, άλλοι ξεκινάνε από νωρίς κρέμες και φαγητό και άλλοι πιο αργά..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις κοριτσια ξεκινησαμε μετα τον 6 μηνα, στην αρχη ρυζαλευρο βανιλια για 5 μερες, σημερα του ξεκινησα φρουτοκρεμα μηλο , και σταδιακα και αχλαδι, πορτοκαλι και μπανανα. Σουπα λαχανικων σε 15 μερες.Απο οτι βλεπω, ολες πανω κατω το ιδιο προγραμμα ακολουθουν. Σημασια εχει να αρχισουν σιγα σιγα τα μωρακια να τρωνε , να μαθαινουν και αλλες τροφες εκτος απο το γαλα. Τιποτα ομως δεν ειναι στανταρ, απο οτι καταλαβαινω.

kpo44vsvb7d11lye.png

αληθεια, εσεις πως τα πατε με τον υπνο? Εμενα ο δικος μου τη μερα δεν πολυκοιμαται και τον πιανει ο υπνος στις 8 το βραδυ(φυσικα δεν κοιμαται μεχρι το πρωι, ξυπναει απο την πεινα). Τωρα ομως που καλοκαιριαζει θελω να του το αλλαξω το προγραμμα, να τον κοιμηζω λιγο αργοτερα για να κοιμαται σερι μεχρι το πρωι. Να τρωει την απογευματινη του κρεμουλα δηλαδη κατα τις 6 και να του δινω το βραδινο γαλατακι κατα τις 9.30 -10.00 και να κοιμαται μεχρι το πρωι. πρεπει να βγαινουν 5 γευματα τη μερα, πως αλλιως θα γινει. (το πρωι τον ταιζουμε στις 7 ). Εσεις καθε ποσες ωρες τα ταιζετε τα μωρακια σας? τι προγραμμα εχουν?

kpo44vsvb7d11lye.png

Λια, ειδα τις φωτογραφιες, ηταν ολα τελεια, μπραβο!!! Χαρας το κουραγιο σου που τα ετοιμασες ολα μονη σου... Και ο αντρεας σου φοβερο μωρακι,φτου, φτου!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ

kpo44vsvb7d11lye.png

αληθεια, εσεις πως τα πατε με τον υπνο? Εμενα ο δικος μου τη μερα δεν πολυκοιμαται και τον πιανει ο υπνος στις 8 το βραδυ(φυσικα δεν κοιμαται μεχρι το πρωι, ξυπναει απο την πεινα). Τωρα ομως που καλοκαιριαζει θελω να του το αλλαξω το προγραμμα, να τον κοιμηζω λιγο αργοτερα για να κοιμαται σερι μεχρι το πρωι. Να τρωει την απογευματινη του κρεμουλα δηλαδη κατα τις 6 και να του δινω το βραδινο γαλατακι κατα τις 9.30 -10.00 και να κοιμαται μεχρι το πρωι. πρεπει να βγαινουν 5 γευματα τη μερα, πως αλλιως θα γινει. (το πρωι τον ταιζουμε στις 7 ). Εσεις καθε ποσες ωρες τα ταιζετε τα μωρακια σας? τι προγραμμα εχουν?

dora μου επειδή κι εμείς χάναμε γευματάκι από τότε που αρχίσαμε κρέμες κλπ αυτο που ξεκίνησα να κάνω είναι να την ξυπνάω το πρωι και να μην την αφήνω να ξυυπνάει μονη της. Και σχεδόν κάθε 3-3,5 ώρες τρώμε. Το βραδινό της γαλάτάκι το δίνω γύρω στις 10-10:30 , οπότε και μετά από λίγο πάει για ύπνο. Και κοιμάται όλο το βράδυ κανονικά.

Το πρόγραμμά μας είναι: πρωινο γαλατακι 9-9:30, φρουτόκρεμα 12-12:30, φαγάκι 3-3:30, απογευματινή κρέμα 7-7:30 και βραδινό γάλα 10-10:30

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Έμαθα κι εγώ ότι μια φίλη μου είναι έγκυος, τι καλά!

Κι εμείς έχουμε περίπου το πρόγραμμα που είπε η lucky-star, με τη διαφορά ότι μερικές φορές δε χορταίνει με το φαγητό (!) έτσι αναγκάζομαι να τον ταΐσω πριν περάσουν 3,5 ώρες. Επίσης το βράδυ πάντα ξυπνά και τρώει.

Κορίτσια το γάλα μου δε φτάνει ούτε για ένα γεύμα πια, αυτό συμβαίνει εδώ και δύο εβδομάδες, μέχρι τότε έτρωγε αρκετό μητρικό μες στη μέρα.

Προσπάθησα με μαγιά μπίρας, τριγωνέλλα και αντλήσεις να αυξήσω παραγωγή άλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα κουράστηκα, οι θηλές μου έχουν πονέσει και βγάζω κάθε φορά 10-30 γρ. Αποφάσισα να δώσω πίσω το θήλαστρο και να τα παρατήσω. Νιώθω ότι τον προδίδω όμως ρε γμτ. Αμφιταλαντεύομαι, δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

rm2dp2.png lgEnp2.png

ρε νερα μου ποιον προδιδεις????δηλαδη εμενα που σταματησα στον δευτερο μηνα τι να πω?αλλες που δεν θηλασαν καν??εκανες ηδη ο,τι μπορουσες και η φυση μιλησε!!!χαλαρωσε και απολαυσε το μπιμπερο!!!χαχαα!!!!εμενα προσωπικα με ειχε κουρασει ψυχολογικα ο θηλασμος και χαρηκα να μην θηλασω αλλο!!φιλακια

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Κι εγώ δεν κατάφερα να θηλάσω πολύ αλλά συμφωνώ με την Χριστίνα..Καλός ο θηλασμός αλλά πολύ κούραση βρε παιδί μου...Δεν λέω ότι δεν είναι το καλύτερο για τα παιδάκια μας αλλά όσες δεν μπόρεσαν να θηλάσουν, όπως εγώ, δεν νομίζω να πάθουν κάτι τα παιδάκια μας...Εγώ πάντως να σας πω από αυτά που ακούω από μαμάδες που θηλάζουν λέω καλύτερα που τελικά δεν θηλάζω ακόμα αφού έχουμε ένα πρόγραμμα με τη μπέμπα και ιδίως στον βραδινό ύπνο που δεν ξυπνάει καθόλου αλλά επίσης μπορώ και να λείψω από το σπίτι για λίγο χωρίς να αγχώνομαι για το αν θα φάει το μωρό κτλ...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Kαλημέρα. Εγώ θηλάζω ακόμα αλλά αν μου κοβοταν δεν θα στεναχωριομουν. Περιμένω να κοπει για να σταματησω να θηλάζω. Μπιμπερό δεν θελει και του δινω νερο με καλαμακι. χιχιχι μια χαρα το πινει. Θα του πάρω ποτηρακι. Θα ειναι το μονο μωρο που δεν χρησιμοποιησε μπιμπερο.

Γεια σας κορίτσια.

Έμαθα κι εγώ ότι μια φίλη μου είναι έγκυος, τι καλά!

Κι εμείς έχουμε περίπου το πρόγραμμα που είπε η lucky-star, με τη διαφορά ότι μερικές φορές δε χορταίνει με το φαγητό (!) έτσι αναγκάζομαι να τον ταΐσω πριν περάσουν 3,5 ώρες. Επίσης το βράδυ πάντα ξυπνά και τρώει.

Κορίτσια το γάλα μου δε φτάνει ούτε για ένα γεύμα πια, αυτό συμβαίνει εδώ και δύο εβδομάδες, μέχρι τότε έτρωγε αρκετό μητρικό μες στη μέρα.

Προσπάθησα με μαγιά μπίρας, τριγωνέλλα και αντλήσεις να αυξήσω παραγωγή άλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα κουράστηκα, οι θηλές μου έχουν πονέσει και βγάζω κάθε φορά 10-30 γρ. Αποφάσισα να δώσω πίσω το θήλαστρο και να τα παρατήσω. Νιώθω ότι τον προδίδω όμως ρε γμτ. Αμφιταλαντεύομαι, δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

Μην είσαι σίγουρη ότι δε φτάνει το γάλα σου, εκτός και βλέπεις ότι το παιδί διαμαρτύρεται από την πείνα. Εγώ ξεκίνησα να αντλώ άρχισα τη δουλειά, και ενώ την 1η μέρα έβγαλα 120ml τις επόμενες μέρες έβγαζα 30-50ml και νόμιζα ότι σταματάει το γάλα. Προτίμησα λοιπόν να διέκοψω τις αντλήσεις και να θηλάζω τη μπέμπα στη δουλειά.

Έτσι συνεχίζουμε αυτό το πρόγραμμα εδώ και 2 μήνες!

Διαφημίσεις

....επιπλέον το θήλαστρο μπορεί και να σου μειώσει την παραγωγή απ' ότι λένε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το θήλαστρο μπορεί να μη σου βγάζει καθόλου ποσότητα αλλά γάλα να υπάρχει ακόμα, και μόνο το μωρό μπορεί να το τραβήξει. Εγώ τη θηλάζω ακόμα σχεδόν αποκλειστικά, εκτός δηλαδή το βραδυνό που πίνει περίπου 100ml.

Σας ευχαριστώ όλες, μωρέ έχετε δίκιο, τίποτα δε θα πάθουν τα παιδάκια, κι εμένα η μαμά μου με θήλασε μόνο 40 μέρες κι όμως δεν έχω αρρωστήσει ποτέ και είμαστε πολύ δεμένες.

Απλώς μου αρέσει όταν τον βάζω στο στήθος, τον νιώθω πιο κοντά μου, ίσως είναι που νιώθω ότι με έχει ανάγκη, ποιος ξέρει. Πάντως Αναρίτα θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Θα σταματήσω το θήλαστρο γιατί μόνο με αγχώνει, άσε που με 30 γρ. τη φορά πρέπει να βγάλω έξι φορές για να γίνει ένα γεύμα!! Θα τον βάζω στο στήθος και όσο τρώει. Και μετά μπιμπερό. Δεν έγινε τίποτα.

Μα πώς θηλάζεις τη μικρή στη δουλειά???

rm2dp2.png lgEnp2.png

Σας ευχαριστώ όλες, μωρέ έχετε δίκιο, τίποτα δε θα πάθουν τα παιδάκια, κι εμένα η μαμά μου με θήλασε μόνο 40 μέρες κι όμως δεν έχω αρρωστήσει ποτέ και είμαστε πολύ δεμένες.

Απλώς μου αρέσει όταν τον βάζω στο στήθος, τον νιώθω πιο κοντά μου, ίσως είναι που νιώθω ότι με έχει ανάγκη, ποιος ξέρει. Πάντως Αναρίτα θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Θα σταματήσω το θήλαστρο γιατί μόνο με αγχώνει, άσε που με 30 γρ. τη φορά πρέπει να βγάλω έξι φορές για να γίνει ένα γεύμα!! Θα τον βάζω στο στήθος και όσο τρώει. Και μετά μπιμπερό. Δεν έγινε τίποτα.

Μα πώς θηλάζεις τη μικρή στη δουλειά???

Είμαι μόνη μου, είναι κοντά στο σπίτι και μου τη φέρνει ο μπαμπάς της. Κι εγώ σκέφτομαι να αποθηλάσω αλλά νοιώθω κι εγώ όπως λες.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε τί μάρκα είναι αυτές οι κρέμες βανίλιες που λέτε; Και τί γράφουν στο κουτί;

Γειά σας κορίτσια!

Κι εμένα ελαττώθηκε σημαντικά το γάλα, αλλά δυστυχώς η γυναικολόγος μου μου είπε να αποθηλάσω όσο το δυνατό συντομότερα και μάλιστα με χάπια. Έχω αρχίσει από σήμερα. Ο λόγος είναι ότι βρήκε στον υπέρηχο μαστού ένα ινοαδένωμα, που παρακολουθούσα εδώ και χρόνια, κάπως μεγαλωμένο και αλλάγμένο :|. Μου είπε ότι η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται στις ορμόνες της εγκυμοσύνης και θηλασμού... Εγώ όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ, γιατί πήγα σε δύο μαστολόγους και μου είπαν ότι ο μαστός δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην παρούσα φάση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί αγωνία έχω περάσει.

Τώρα πήρα το μισό χαπάκι -αν και δεν ήθελα με τίποτα - έχω δέσει το στήθος με έναν επίδεσμο και ακολουθώ τη θεραπεία αποθηλασμού...

Σε ένα μήνα θα ξαναπάω στο μαστολόγο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Έχει καμία από εσάς ινοαδένωμα;

Να είστε καλά κοριτσάκια μου! Υγεία στα μωράκια μας!

ΑΝΑΡΙΤΑ η κρέμα είναι ρυζάλευρο με βανίλια και γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας της ΓΙΩΤΗΣ

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Βερολίνα μου μην ανησυχείς, το πιθανότερο είναι να μην είναι κάτι ανησυχητικό.

Εγώ έχω ινοαδένωμα από την εφηβεία μου και θέλει συνέχεια παρακολούθηση. Η μαστολόγος μου είχε πει να μην το πειράξω και συγκεκριμένα είχε πει "ασε, σε μια πιθανή εγκυμοσύνη υπάρχει περίπτωση ή να μεγαλώσει και να θέλει αφαίρεση ή να εξαφανιστεί τελείως". Συνεπώς είναι μάλλον αναμενόμενο να γίνει κάτι με όλες αυτές τις ορμόνες της εγκυμοσύνης και της γέννας κλπ.

Φυσικά μην το αμελήσεις αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Οι γιατροί έχουν δει πολλά γι' αυτό προτιμούν να είναι υπερβολικοί, για να προλαμβάνουν καταστάσεις.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...