Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, κοριτσια, εμεις βγαλαμε τα πρωτα δυο μας δοντακια. Να σας πω, ουτε που το καταλαβα. Εβαλα προχθες το δαχτυλο μου και τα επιασα, τελειως τυχαια.Μακαρι να ειμαστε ετσι τυχεροι και στα υπολοιπα και να μην εχουμε προβληματα. Ξεκινησαμε και τις κρεμουλες. Ρυζαλευρο βανιλια για 5 μερες, μετα φρουτοκρεμες για αλλες 15 μερες και τα λαχανικα μετα απο 20 μερες. Καλα, εχει πολλη πλακα ο μικρος οταν τρωει. Τα μισα τα φτυνει, οχι γιατι δεν του αρεσει, αλλα δεν ξερει ο καημενουλης τι να κανει με το κουταλακι. Μου φαινεται ομως οτι του αρεσει γιατι ανοιγει διαπλατα το στομα για να φαει.Παντως απο κουπονια κι εμενα μονο η nutricia μου εχει στειλει, οι αλλοι τιποτα...

kpo44vsvb7d11lye.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας και εσεις με το καλο να βαφτισετε τα παιδακια σας...

και εμενα εχει φαει πολλες φορες σαπουναδα οπως και νερο απο το ντους αλλα δεν ανυσυχισα και πολυ... Σημερα πηγαμε παιδιατρο ειναι 71 ποντους και απο κιλα 8300 αυτη την φορα βαλαμε 200 γραμμαρια μονο....

Σημερα της προσθεσα κολοκυθακι στο μεσημεριανο και το εφαγε...φαγανη μου βγηκε τελικα... ρε κοριτσια τι λαχανικα να μαγειρευουμε? ο γιατρος ειπε και χορτα αλλα τι χορτα?? μην κανω καθε μερα το ιδιο και το βαριετε

Εμεις το κουταλακι καναμε 15 μερες να το δεχτουμε επιμεναμα μπιμπερο..πλεον λιμπιζετε και αυτα που τρωω ανοιγει το στομα οατν παω να φαω κατι και αν δεν της δωσω τσιριζει και νευριαζει εχει πολυ πλακα

Διαφημίσεις

αντε αντε, ξεκινησαν τα βαφτισια!!!! κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!.. Πειτε καμια ιδεα για μπουμπουνιερα....

Ευχαριστούμε για τις ευχές Dora μου. Με το καλό και η δική σας βάφτιση και όλων των μωρών του Οκτωβρίου. Η δική μας βάφτιση επέλεξα να έχει θέμα ναυτικό (όλα ήταν blue navy & λευκό) εφόσον ο γιός μας γεννήθηκε 26/9 παγκόσμια ημέρα ναυτιλίας, η βάφτιση θα γινόταν στην Κύπρο (μεγαλόνησος) και το εκκλησάκι ήταν του Αη-Νικόλα (προστάτης των ναυτικών) οπότε όλα έδεναν κατά κάποιο τρόπο.

Έτσι έφτιαξα τα εξής:

-Προσκλητήριο μήνυμα σε μπουκάλι (ριζόχαρτο με φωτογραφία καράβι σε ηλιοβασίλεμα, ποιηματάκι που έγραψα εγώ σαν ιστορία της βάφτισης, κοχυλάκια, πετραδάκια & 2 κορδελίτσες απ' έξω μια με άγκυρα & μια με αστερία)

-Μπομπονιέρα για μεγάλους φαναράκι με βιτρώ καραβάκια, άσπρο τούλι αράχνη με κουφέτα βότσαλα, κεράκι ρεσώ μπλε μέσα, δεμένη κορδέλα με κρεμασμένο το μονόγραμμά του Α

-Μπομπονιέρα για τα μωρά κουβαδάκι τιρκουάz μεγάλο με καραμέλες, γλειφιτζούρια, αυγουλάκια πασχαλινά & δώρο δελφινάκι που κάνει σαπουνόφουσκες

-Κέρασμα βαζάκι λευκό με κουταλάκι δεμένο με μπλε κορδελάκι γεμάτο με γλυκό κεράσι και τυπωμένο σε διαφανές αυτοκόλλητο με μπλε γράμματα το όνομά μας Ανδρέας

-Εκτός από αυτά ζωγράφισα 200 χαρτοπετσέτες μπλε με καραβάκι με το μονόγραμμά του και έγραψα Σας ευχαριστώ πάνω, έφτιαξα ευχολόγιο, ζωγράφισα ένα μικρό πινακάκι που στεκόταν σε μικρό καβαλέτο, φουσκώσαμε με ήλιο 200 μπαλόνια στα 30 από αυτά που βάλαμε έξω από την εκκλησία έγραψα το όνομά του, έφτιαξα 15 γυάλες (με ζελέ μπλε αστερίες κοχύλια καραβάκια με ρεσώ μέσα) για το εξωτερικό της εκκλησίας & τα τραπέζια και έβαλα στα τραπέζια δίχτυα τούλια λευκά & blue navy κοχύλια αστερίες & πετραδάκια.

Όλοι ξετρελάθηκαν, απόλαυσα & εγώ την προετοιμασία κυρίως γιατί τα έφτιαξα όπως τα είχα ονειρευτεί και δεν πήγε τίποτα χαμένο. Όλοι φεύγοντας πήραν γυάλες, μπαλόνια ακόμη και τα δίχτυα με τα κοχύλια κτλ των τραπεζιών. Σας έχω βάλει φωτογραφίες στο facebook για να δείτε.

Πάντως νομίζω ότι αν βρεις το θέμα στο οποίο θέλεις να κινηθείς, όλα τα υπόλοιπα έρχονται αλυσιδωτά. Αν θελήσεις βοήθεια πάντως είτε με το κείμενο-ποίημα είτε με τα υπόλοιπα πες μου...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

λια να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα ηταν τελεια ειδα φβ!!!και μενα θεμα την θαλασσα εχω αλλα πιο πολυ προς ψαρεμα-θαλασσα...χαχαχα!!!αχ τελεια ολα μπραβο σου!!!!!και ο ανδρεας σου ενας κυριος......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλά Λία, δεν έχω λόγια!!!Είδα τις φώτο....Όλα ήταν τέλεια, μπράβο σου που τα έφτιαξες μόνη σου, έχεις πολύ γούστο, θυμάσαι που στο χα πει????Αλλά φυσικά ο Αντρέας σας έκλεβε την παράσταση...Τι κούκλος που είναι, πόσο μεγάλωσε και τι άνετα που καθόταν στη κολυμπήθρα...???Να σας ζήσει και πάλι...

Χριστινάκι και εσένα θα ναι κούκλος ο μικρός ψαροντουφεκάς σας...Άντε πλησιάζετε κι εσείς...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ και από δω για τα καλά σας λόγια...Ελπίζω και οι βαφτίσεις των παιδιών σας να γίνουν όπως τις ονειρεύεστε!

Ο Αντρίκος μας δεν έχει ακόμη βγάλει δοντάκι αν και κλαίει κάποιες φορές μέσα στον ύπνο του αλλά του δίνω την μπιμπεροπιπίλα μας και ησυχάζει. Από το Σάββατο άρχισε να λέει μπαμπαμπα (άντε να μειωθεί ένα μπα για να φωνάζει τον μπαμπά του συνειδητά) και να κάνει μααααα όταν με φιλάει στο μάγουλο. Ανυπομονώ να αρχίσει να μιλάει και να περπατάει...μήπως βιάζομαι λιγάκι?:oops:

Από χθες τον έχουμε βάλει και στο πάρκο :-D και περνάει αρκετή ώρα να γυρνάει, να πιάνει τα παιχνίδια του και να φωνάζει μπαμπαμπα...εμείς μου φαίνεται μόνο το ζόρι περνάμε και οι μπαμπάδες παίρνουν όλη τη δόξα. :P

Φαγητά μας είπε η παιδίατρος (σκέφτομαι να την αλλάξω γιατί αυτοί οι παιδίατροι των ταμείων δυστυχώς δε σου δίνουν και μεγάλη σημασία) να αρχίσουμε στον 7ο δηλαδή τη Δευτέρα. Υπάρχει και κάποια άλλη που να δίνει ακόμη φρουτόκρεμα & βανίλια ρυζάλευρο μόνο εκτός φυσικά από το γάλα? Έχω ακούσει από άλλο παιδίατρο να λέει ότι καλό είναι να πάρουν στην αρχή της ζωής τους όσο περισσότερο γάλα γίνεται γιατί φαγητά θα τρώνε μια ζωή...άραγε να ισχύει κάτι τέτοιο?

Καλημέρα. Λια εγώ μονο γαλα του δίνω και βανιλία 1 φορα την ημέρα. Δεν έχει κλείσει ακόμα τον 6ο. Θέλω να τον θηλάσω αποκλειστικά 6 μήνες. Φρουτα σε λίγες μέρες.

Ο παιδιατρος μου είπε να το παρατεινω αφου όλα οκ με το παιδι και παιρνει και βάρος.

Εμένα σήμερα γίνεται 6μηνών, και αρχίσαμε φρουτόκρεμες πριν 15 μέρες και όπου να'ναι μπαίνουν και τα φαγητά. Ωστόσο δεν τρώει καθόλου τη φρουτόκρεμα παρά μόνο θηλάζει.

Πάντως η παιδίατρος που είχα στην πρώτη μου κόρη (η οποία γενικώς δεν έτρωγε), μου είχε πει να μην ανησυχώ διότι και μόνο γάλα να έπινε, θα αρκούσε και μέχρι να γίνει 2 χρονών.

Οπότε δεν αγχωνόμαστε αφού φαίνεται ότι αυτή είναι περίοδος προετοιμασίας για να δεχθούν τις τροφές.

Καλημέρα. Λια εγώ μονο γαλα του δίνω και βανιλία 1 φορα την ημέρα. Δεν έχει κλείσει ακόμα τον 6ο. Θέλω να τον θηλάσω αποκλειστικά 6 μήνες. Φρουτα σε λίγες μέρες.

Ο παιδιατρος μου είπε να το παρατεινω αφου όλα οκ με το παιδι και παιρνει και βάρος.

Μέχρι & τον 6ο θήλασα και εγώ αλλά όχι αποκλειστικά εφόσον επέστρεψα στις 36 μέρες στη δουλειά άρα χρειαζόταν συμπλήρωμα. Από 5,5 μηνών του έδινα ρυζάλευρο το οποίο σκέτο δεν του άρεσε οπότε το κάναμε βανίλια-ρυζάλευρο & από 6 μηνών αρχίσαμε σταδιακά φρούτα μήλο-μπανάνα-αχλάδι. Την τελευταία φορά που πήγαμε παιδίατρο (6 μηνών παρά 3 ημερών) ήταν 75 πόντους & 8.300. Μήπως επειδή είναι ok όπως λες και εσύ δε μας είπε νωρίτερα το φαγητό? Χαρακτηριστικά μου είπε: "από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουμε κρεατόσουπες μοσχάρι πρώτα και μετά κοτόπουλο αλλά θα στα πω αναλυτικά την επόμενη φορά". Δεν μπορώ να βρω και καμία τους στα τηλέφωνα γιατί πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί Βαρκελώνη (συνέδριο παιδιάτρων) λόγω της στάχτης & των ακυρώσεων πτήσεων. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν του κάνει κακό που δεν έχει αρχίσει ακόμη φαγητό...αν δεν υπάρχει θέμα ας αρχίσουμε και από Δευτέρα που κλείνουμε τον 7ο.

Και εγώ το καθηστερώ. Του φτιαχνω 200 γραμμαρια κρεμα βανιλια και την τρωει όλη, Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στα φρούτα. Καλό είναι να αργήσει να φαει. Φαριν λακτε μου ειπε σε 2 μήνες να αρχισω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...