Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Πολλές προόδους τα παιδάκια σας, δόντια, κάθονται... Μπράβο!! Εμείς τεμπελιάζουμε ακόμα.

Το μόνο του κατόρθωμα είναι ότι σήμερα έφαγε ένα μπλε χαρτί από ένα πασχαλινό αβγό και το ξέρναγε μετά! Μα είμαι εντελώς ηλίθια, είδα ότι το είχε πιάσει αλλά δεν πήγε το μυαλό μου και εκείνος έφαγε ένα κομμάτι. Κι η γλώσσα του βάφτηκε μπλε. Αφήστε, τα 'παιξα εντελώς! Ευτυχώς δε δείχνει να έχει κάτι, είμαι όμως ακόμη σε επιφυλακή.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εμένα η κουμπάρα μου, μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δευτερο μωράκι της! Τι έγινε? Πολλές καινούριες εγκυούλες!!!

Λοιπόν, εμείς αρχίσαμε baby swimming και η μικρή είναι ξετρελαμένη! Ήταν και από πριν χαμογελαστό και χαρούμενο μωρό αλλά από όταν ξεκινήσαμε είναι σ-υ-ν-ε-χ-ε-ι-α χαρωπή και ευδιάθετη!!

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ήταν το μοναδικό μωρό που έκανε φωνούλες και γέλια και κοιτούσε με τεράστια απορία τα άλλα μωράκια (δεν έχει ξαναδει μωρό σαν εκείνη μόνο μικρά παιδάκια) και πέρασε πολύ όμορφα το μάθημα.

Το μετά ήταν λίγο ζόρικο για εμένα διότι έπρεπε να την ντύσω πολύ γρήγορα γιατί κρύωνε, να αλλάξω κι εγώ από μαγιώ σε ρούχα κλπ

Φάγαμε και χορτόσουπα χθες, έφαγε γύρω στις 10 κουταλίτσες, μια χαρά για πρώτη φορά!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

μπράβο στα μωρά κολυμβητές! σκέφτομαι και εγώ να τον ξεκινήσω.

Αλλά δεν ξέρω αν εχει εδώ κοντά τπτ. λετε στο ολυμπιακό στάδιο?

Λοιπόν εμεις μετακομίζουμε τελικά την κυριακή, γιατί το συνεργείο της μεταφορικής δεν μπορει αυριο. Αυριο ομως θα μεταφέρουμε με ενα βανάκι γνωστου μας το σαλονι, για να βάλουμε το ενυδρείο στην θέση του, πράγμα που απαιτεί τουλάχιστον μισή μέρα.

Επίσης δεν εχουμε τηλεφωνο και ιντερνετ απο την πεμπτη. Θα σας μιλάω απο το ιατρειο οταν θα εχω χρόνο, οπως τωρα πχ.

σε λίγο θα φύγω να παω σπιτι να τελειώσω κατί κουτες της τελευταίας στιγμής.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εμένα η κουμπάρα μου, μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δευτερο μωράκι της! Τι έγινε? Πολλές καινούριες εγκυούλες!!!

Λοιπόν, εμείς αρχίσαμε baby swimming και η μικρή είναι ξετρελαμένη! Ήταν και από πριν χαμογελαστό και χαρούμενο μωρό αλλά από όταν ξεκινήσαμε είναι σ-υ-ν-ε-χ-ε-ι-α χαρωπή και ευδιάθετη!!

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ήταν το μοναδικό μωρό που έκανε φωνούλες και γέλια και κοιτούσε με τεράστια απορία τα άλλα μωράκια (δεν έχει ξαναδει μωρό σαν εκείνη μόνο μικρά παιδάκια) και πέρασε πολύ όμορφα το μάθημα.

Το μετά ήταν λίγο ζόρικο για εμένα διότι έπρεπε να την ντύσω πολύ γρήγορα γιατί κρύωνε, να αλλάξω κι εγώ από μαγιώ σε ρούχα κλπ

Φάγαμε και χορτόσουπα χθες, έφαγε γύρω στις 10 κουταλίτσες, μια χαρά για πρώτη φορά!!!

Καλησπέραααααααααααα!!!!

Αχ, τι τυχεροί που είστε.... εμείς εδώ που μένουμε δεν έχουμε τέτοια πισίνα. Μακάρι να βρω τουλάχιστον στις κοντινές περιοχές.....θέλω πολύ να μάθουμε καλύμπι, δείχνει να της αρέσει το νερό, αν είμαι σε θέση να το κρίνω μόνο από την ώρα του μπάνιου, όπου τρελένεται από την χαρά της κάνει προσπάθεια να σηκωθεί απο ξαπλωτή που την κάνω για να κάθεται και κουνάει συνέχεια χέρια πόδια σαν τρελή.....

Εν τω μεταξύ πρέπει να οργανώσω βάφτιση και να ψάξω και για βρεφονηπιακό μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.....χαχαχα....της τελευταίας στιγμής.....όπως πάντα......

Συνεχίζει να μην πολυγουστάρει την φρουτόκρεμα και σήμερα εντόπισα και δεύτερο δοντάκι......πολύ πλάκα....θα σταματήσουν να είναι φαφουτάκια....

Φιλιά σε όλες σας και στα μωράκια σας.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Lucky star, μήπως επειδή βγάζει δοντάκια δε θέλει να τρώει; Είπες όμως ότι το φαγητό το τρώει, ε; Μήπως δεν της αρέσει κάποιο φρούτο; Ο δικός μου δεν πολυτρώει το αχλάδι και του βάζω ελάχιστο ή καθόλου.

Επίσης αλλάξαμε μάρκα κρέμας (βανίλιας) πήραμε τη μιλούπα που δεν είναι τόσο γλυκιά και την τρώει πολύ πιο ευχάριστα.

Καληνύχταααα!

rm2dp2.png lgEnp2.png

lucky star ούτε εμείς έχουμε κοντά μας πισίνα, την πάω στο ΟΑΚΑ θέλω 1 ώρα να πάω και να γυρίσω αλλά επειδή δεν εργάζομαι διαθέτω χρόνο, εξάλλου είναι 1 φορά την εβδομάδα και αξίζει πολύ!

Καλά τρεξίματα με την βάφτιση,που θα την κάνετε?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε...χαθηκα για πολλες μερες γιατιειχαμε ετοιμασιες για την βαφτιση..ημασταν και Κατερινη και δεν ειχα ιντερνετ τα νεα σας δεν προλαβα ακομα να τα διαβασω ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας...

Στην εκκλησια κλαψαμε πολυ λιγο..το ειχα ενα αγχος αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα..κοριτσια απο την ημερα που βαφτιστηκε η μικρη εχει ηρεμησει πολυ,ειναι πιο ησυχη...

Και εμεις τρωμε φρουτα ,κρεμα και μεσημεριανο φαγητο εχουμε αρχισει εδω και 2 μερες και το τρωει μια χαρα αν και δεν το περιμενα γιατι με την κρεμα μου εβγαλε την Παναγια...χαχαχανερο δεν πινει καθολου αλλα προσπαθω να της δινω...σημερα εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο κτλπ..

φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

nera μου βασικά πιστεύω ότι μάλλον δεν της αρέσει η υφη της κρέμας, γιατί το φαγάκι και την κρέμα ριζάλευρο βανίλια την τρώει. Θα την αφήσω κάποιες ημέρες ακόμα και θα δώ τι θα κάνω. Εγω έχω επιλέξει την Milupa από την αρχή επειδή έχει την λιγότερη ποσότητα συστατικού ζάχαρης, και όχι κρυσταλλική όπως έχει η Νουνου.

olive μου την βάφτιση τελικά θα την κάνουμε στα περίχωρα της Αττικής, παρόλο που στην αρχή λέγαμε Καλαμάτα, αλλά είναι πολλά τα έξοδα. Θα το σκεφτώ κι εγώ για την πισίνα του ΟΑΚΑ. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα; Θα το ψάξω πάντως, τουλάχιστον μέχρι να γυρίσω στην δουλειά.

joannakip να είναι καλοφώτιστο το κοριτσάκι σας. Να είναι πάντα καλά και χαρούμενη και να κάνει στην ζωή της αυτό που πραγματικά θέλει.

Πολλά φιλιά σε όλες σας

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Kαλημέρα σε όλες.

Ιωαννα να σου ζήσει!

Θα ήθελα και εγώ να τον πάω για κολυμπι αλλά ειναι μακρια και δεν οδηγώ.

Υπάρχει αλλο παιδάκι που δεν εχει δόντια, ή μονο το δικό μου?

Καλημέρα σας!

Στέλλίτσα, ούτε ο δικός μου έχει δόντια και σου ρίχνει και σχεδόν 1 μήνα!

Όμως είναι λίγο άκεφος από χτες και σήμερα μάλιστα δε θέλει να τρώει. Μήπως βγάζουμε τελικά;;;

Και επίσης, αν και μεγαλύτερος από σας, δεν κάθεται, δε σηκώνεται, είναι πάρα πολύ τεμπέλης.

joannakip να σου ζήσει, να 'ναι πάντα καλότυχη η μικρή σου και φωτισμένη!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Τέλεια ιδέα το baby swimming, κάτσε να το ψάξω κι εγώ...Ευκαιρία είναι τώρα που δεν δουλεύω ακόμα...Άσε που και η μικρή τρελλαίνεται στο μπάνιο, της αρέσει πολύ και το καλοκαιράκι θέλω να την πηγαίνω στη θάλασσα και θα ναι καλή προετοιμασία το baby swimming...!!!

Στελλίτσα ούτε εμένα έχει δοντάκια ακόμα....Ενώ είναι κάτασπρα τα ούλα και βλέπεις καθαρά τα δοντάκια ακόμα δεν έχει σκάσει κάποιο μύτη...

Ιωάννα και πάλι να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!!!

Εμένα την φρουτόκρεμα την τρώει καλύτερα επειδή της πρόσθεσα και μπανάνα στο μήλο-αχλάδι...Σιγά, σιγά θα της προσθέσω και άλλα φρούτα..

Από φαγητό δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, αυτή την βδομάδα έχουμε παιδίατρο και θα μας δώσει οδηγίες...

Εγώ πάντως από τώρα προετοιμάστηκα για το καλοκαίρι..Πήρα κάτι γυαλιά ηλίου μάσκα της chicco για την μικρή και έχει, μιλάμε, πολύ γέλιο!!!Να την δείτε πως καμαρώνει μόλις της τα βάζεις και αν πας να της τα βγάλεις κλαίει!!!:shock::shock::shock: Της πήρα και ασορτί καπέλακι, μόνο το μαγιώ μας λείπει τώρα...:D:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...