Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτη που λεω εγω και την εχω δει σε μαγαζί είναι της κικο ψηφιακή. Είναι καινούριο μοντέλο. Εχει 200 ευρω. Μου φάνηκε καλή., Εσύ ποιά μάρκα λες?

Και εγω με κάμερα ήθελα στην αρχή να παρω, αλλά μας κάνανε δώρο αυτη που έχουμε τωρα. Είναι της φίλιπς αβεντ. Πο΄λύ καλή, δεν κάνει καθόλου μα καθόλου θόρυβο. Αλλα δεν βλεπω το μωρό και αυτο με ψιλοαγχωνει.

Εγώ διάβασα στο parents, όταν έψαχνα ενδοεπικοινωνία, πως η ενδοεπικοινωνία με κάμερα είναι λίγο επικίνδυνη γιατί μπορεί κάποιος να μπει στην συχνότητα που εκπέμπει και να παρακολουθεί τι γίνεται σπίτι σου...Ρώτησα μάλιστα τον κουνιάδο μου που ασχολείται με αυτά και μου πε πως όντως ισχύει κάτι τέτοιο...Εγώ βέβαια δεν την χρειαζόμουν και ιδιαίτερα αφού τα δωμάτια μας είναι κολλητά και πλέον δεν την χρησιμοποιώ μιας και ακούω τα πάντα!!!Αλλά αν το σπίτι που θα πας είναι μεγάλο ή μεζονέτα οπώς της Ντόρας τότε όντως χρειάζεται μια ενδοεπικοινωνία με κάμερα...

Εμείς γενικώς τον κουνάμε, είτε όρθιοι στα χέρια, είτε με το καρότσι, είτε στο αυτοκίνητο.

Εγώ μετά το μπάνιο και το τάισμα τον αφήνω στην κούνια του με χαμηλό φως και του διαβάζω παραμύθι. Αυτός γλαρώνει αλλά μόλις πάνε να κλείσουν τα μάτια του τα ανοίγει και βάζει τα κλάματα. Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος!!!

Αστάρτη, παρκοκρέβατο έχω κι εγώ, αλλά όλο το ξεχνάω ότι έτσι λέγεται. Το έχω όμως μονίμως ανοιχτό και είναι γεμάτο παιχνίδια οπότε είναι σαν πάρκο. Έχει και ένα πιο μαλακό στρώμα για ύπνο αλλά δεν το έχουμε βάλει.

Ποιό παρκοκρέββατο έχεις????Εγώ θέλω να πάρω της Brevi το

http://www.bimbomarket.it/gr/en/tarvel-cot-sweet-dreams-168-P13784.htm

Mήπως το έχει καμιά???Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω έξτρα στρώμα γιατί κάπου διάβασα ότι έχει ήδη στρωματάκι..:?::?::?:

Λοιπόν και εμείς για να κοιμηθούμε το βράδυ πρέπει να παιξουμε πολύ και να κουραστούμε, ή να θηλάσουμε και να κοιμηθούμε πανω στην μαμα! Μετά τον βάζω στο κρεββάτι του και συνεχίζει τον ύπνο.

Οταν ξαναξυπνάει μετα απο 3 με 4 ώρες για θηλασμό, τρώει και κοιμαται αμέσως. Ευτυχώς.

Για βάφτιση και μεις κλεισαμε Ιούλη. Πρεπει να παμε τω΄ρα για τα διαδικαστικα. Χαρτια κλπ. Μετα την μετακόμιση που μαλλον θα γινει το Σαββατο. Και μετα εχουμε τα μαζεματα στο νεο σπιτι, Πολλλλλλληηηηηηηηηη δουλειά σας λεω......

Καλορίζικο το νέο σας σπίτι...Με το καλό να μετακομίσετε και να συμμαζευτείτε...Αχ πολύ κούραση αυτές οι μετακομίσεις, εγώ έχω κάνει δύο αλλά ευτυχώς η μαμά μου και ο άντρας μου έφαγαν το πακέτο και στις δύο, στην μία γιατί δούλευα και δεν μπορούσα να πάρω άδεια και στην άλλη ήμουν έγκυος...;););) Έτσι την γλίτωσα...:tongue::tongue:

Εγώ δεν το εχω νανουρίσει ποτέ. Κοιμάται μονος του. Το μεσσημερι κλεινει τα ματια και κοιμαται ότι ώρα θελει και το βραδυ 11.00 τν κάνω μπάνιο και τον ταιζω. Τον πάω κοιμησμένο στο δωμάτιο του.

Μπράβο στο Βασιλάκη!!!Είναι και ο πρώτος!!!:D:D

olive το μπεμπάκι μου είναι 7850 και 67 πόντους. Ναι γυρίζει απο μπρούμιτα ανάσκελα και δεν καθεται τον βάζω αλλα μάταια πέφτει μπροστά.

Ηρθε η γιατρός μας σήμερα και τον αρχίζει κρέμα βανίλια ρυζάλευρο μετα απο 15 μέρες φαεί και στο τελος τα φρούτα . Ετσι πάει νόμιζα οτι τα φρούτα πάνε πρίν το φαεί?

Φεύγω πάω σούπερ να του πάρω κρέμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Άντε καλή αρχή να κάνετε και να το τρώει όλο το φαγητό του...!!!

Χρησιμοποιει καμια nutricia? Έχω πολλαααααα κουπόνια. Στειλτε μου πμ.

Εγώ μέχρι τώρα της nutricia έπαιρνα αλλά τώρα θα πάρω Νουνού μπας και την φάει καλύτερα...Αλλιώς μπορεί να σου ζητήσω κανένα κουπονάκι...;);) Πάντως κι εμένα μου έστειλε η Nutricia κουπόνια, κάτι είναι και αυτά γιατί όλα πια έχουν γίνει πιο ακριβά!!!

Ειναι απαραίτητη η καμερα στην ενδοεπικοινωνια?

Όχι καλέ δεν είναι απαραίτητη!!!Απλά αν έχεις μεγάλο σπίτι ή μεζονέτα χρειάζεται νομίζω για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείς το μωράκι σου..

Επεξεργάστηκαν by astarti

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημερα!!!να σας ζησουν τα μωρακια νεοφωτιστα να ειναι!!!!!!!!!

εγω εχω ενδοεπικοινωνια της αβεντ χωρις καμερα!!!ειναι παρα πολυ καλη και με εχει βολεψει θα προτιμουσα βεβαια με καμερα αλλα οταν παω στο μεγαλο σπιτι που ειναι διοροφο μπορει να παρω με καμερα θα δω!!!

παρκοκρεβατο εχω και εγω αλλα δεν καθεται ακομα μονος του!!στρατα εχω επισης αλλα ειπε ο γιατρος μου να μη την πολυπροτιμω!!

εμεις βαπτιζουμε στις 22 μαιου και σχεδον ολα ειναι ετοιμα εκτος απο ρουχα!

εμενα ο μικρος κοιμαται μαζι μου στην κουνια του αφου δεν εχω αλλο δωματιο!!αλλα μετα το μπανιο του τον βαζω μεσα βαζω και το περιστρεφομενο και δεν με ενοχλει κοιμαται οαταν νυσταξει!!μαλιστα αν τον εχω μετα το μπανιο μαζι μου στο σαλονι γκρινιαζει με το που θα τον βαλω στην κουνια του γελαει και χαιρεται!!δεν τον νανουριζω θελει μονος του!!αυτο δεν σημαινει οτι εκανα κατι ιδιαιτερο απλα ειναι στο παιδακι οποτε θεωρω οτι δεν υπαρχει καποια συνταγη μαγικη!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα κορίτσια!

Αστάρτη, έχω αυτό http://www.4uthesite.com/products.php?pid=3746&pc=443&NAV_PROD, κατεβαίνουν δύο ματσούκια και γίνεται και κούνια.

Όσο για τον ύπνο, νομίζω ότι φταίμε εν μέρει γιατί όταν γεννήθηκε κοιμόταν μόνος του, στο στήθος, στον ώμο, στο πορτ μπεμπέ. Επειδή όμως ξεκίνησε να έχει κολικούς τα βράδια τον είχαμε συνέχεια αγκαλιά και μετά τα 2ωρα 3ωρα κλάματα τον κουνούσαμε συνεχώς για να ηρεμήσει και κάποια στιγμή κοιμόταν. Οπότε μπορεί να έμαθε από εκεί.

Χτες μου έκανε δεκατα το καυμένο και δεν ξέρω αν είναι από το εμβόλιο ή αν την άρπαξε προχτές που πήγαμε σε μια βάφτιση. Γκρίνιαζε και πολύ, πήγα να του δώσω το σιρόπι το ντεπόν (αυτό με τη γεύση κεράσι) και δεν του άρεσε καθολου, αηδίαζε και τελικά το έφτυσε! Μου είπε η γιατρός ότι αν δεν το πίνει η επόμενη λύση είναι τα υπόθετα:cry: Μα αφού έχει πολύ ωραία γεύση το σιρόπι! Τέλος πάντων, δε θα του πάρω υπόθετα για τα δέκατα, σήμερα είναι ήδη κάπως καλύτερα, θα δούμε.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!να σας ζησουν τα μωρακια νεοφωτιστα να ειναι!!!!!!!!!

εγω εχω ενδοεπικοινωνια της αβεντ χωρις καμερα!!!ειναι παρα πολυ καλη και με εχει βολεψει θα προτιμουσα βεβαια με καμερα αλλα οταν παω στο μεγαλο σπιτι που ειναι διοροφο μπορει να παρω με καμερα θα δω!!!

παρκοκρεβατο εχω και εγω αλλα δεν καθεται ακομα μονος του!!στρατα εχω επισης αλλα ειπε ο γιατρος μου να μη την πολυπροτιμω!!

εμεις βαπτιζουμε στις 22 μαιου και σχεδον ολα ειναι ετοιμα εκτος απο ρουχα!

εμενα ο μικρος κοιμαται μαζι μου στην κουνια του αφου δεν εχω αλλο δωματιο!!αλλα μετα το μπανιο του τον βαζω μεσα βαζω και το περιστρεφομενο και δεν με ενοχλει κοιμαται οαταν νυσταξει!!μαλιστα αν τον εχω μετα το μπανιο μαζι μου στο σαλονι γκρινιαζει με το που θα τον βαλω στην κουνια του γελαει και χαιρεται!!δεν τον νανουριζω θελει μονος του!!αυτο δεν σημαινει οτι εκανα κατι ιδιαιτερο απλα ειναι στο παιδακι οποτε θεωρω οτι δεν υπαρχει καποια συνταγη μαγικη!!!

Καλά Χριστινάκι ο γιός σου είναι τέλειος στην φώτο ντυμένος ψαροντουφεκάς!!!!Οι προσκλήσεις σας θα ναι και οι πρώτες!!!!!Με το καλό να πάνε όλα καλά και να μην κλάψει πολύ μωρέ το παιδάκι σου...

Καλημέρα κορίτσια!

Αστάρτη, έχω αυτό http://www.4uthesite.com/products.php?pid=3746&pc=443&NAV_PROD, κατεβαίνουν δύο ματσούκια και γίνεται και κούνια.

Όσο για τον ύπνο, νομίζω ότι φταίμε εν μέρει γιατί όταν γεννήθηκε κοιμόταν μόνος του, στο στήθος, στον ώμο, στο πορτ μπεμπέ. Επειδή όμως ξεκίνησε να έχει κολικούς τα βράδια τον είχαμε συνέχεια αγκαλιά και μετά τα 2ωρα 3ωρα κλάματα τον κουνούσαμε συνεχώς για να ηρεμήσει και κάποια στιγμή κοιμόταν. Οπότε μπορεί να έμαθε από εκεί.

Χτες μου έκανε δεκατα το καυμένο και δεν ξέρω αν είναι από το εμβόλιο ή αν την άρπαξε προχτές που πήγαμε σε μια βάφτιση. Γκρίνιαζε και πολύ, πήγα να του δώσω το σιρόπι το ντεπόν (αυτό με τη γεύση κεράσι) και δεν του άρεσε καθολου, αηδίαζε και τελικά το έφτυσε! Μου είπε η γιατρός ότι αν δεν το πίνει η επόμενη λύση είναι τα υπόθετα:cry: Μα αφού έχει πολύ ωραία γεύση το σιρόπι! Τέλος πάντων, δε θα του πάρω υπόθετα για τα δέκατα, σήμερα είναι ήδη κάπως καλύτερα, θα δούμε.

Περαστικά στο παιδάκι σου nera, ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα τώρα!!!Ούτε κι εμένα το έπινε το σιρόπι και η γιατρός μου έδειξε ένα κόλπο, να βάζω την σύριγγα με το σιρόπι στο πλάι του στόματος και όχι μπροστά στη γλώσσα γιατί είναι εύκολο να το φτύσει, ενώ στο πλάι δυσκολεύεται...Εμένα πέτυχε έτσι...;);)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές, είναι όντως καλύτερα από χτες, είχε πολύ κέφι και όρεξη. Έφαγε μάλιστα για πρώτη φορά λαχανικά χωρίς διαμαρτυρία! Αστάρτη θα δοκιμάσω τη μέθοδο αυτή, ελπίζω πάντως να μη χρειαστεί σύντομα!

Σήμερα τον πήρε η γιαγιά του να τον πάει βόλτα οπότε κάθομαι να δουλέψω λίγο.

Καλημέρα σε όλες!!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Είχα ημέρες να μπω, καθώς είχαμε φύγει ταξιδάκι πάλι και περάσαμε πολύ όμορφα. Η μπέμπα μας χάρηκε πολύ και πέρασε καλά με την γιαγιά και τον παππού.

Περάσαμε πολύ όμορφα και κάναμε ασταμάτητηο ποδήλατο. Αφου ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο η μπεμπούλα για να πάρω καθισματάκι και να πηγαίνουμε μαζί βολτίτσες.

Η μπέμπα μας κοιμάται στο δωματιάκι της από 4 μηνών και είναι μια χαρά. Τις τελευταίες ημέρες δεν τρώει και πολύ την φρουτόκρεμα και δεν ξέρω τι την ενοχλεί. Εχθες για να φανταστείτε έφαγε πολύ λίγες κουταλιές και κάναμε και πολύ ώρα μέχρι να της φάει. Παρόλα αυτά δεν διαμαρτυρήθηκε μέχρι το φαγάκι της, το οποίο έφαγε με περισσή όρεξη.

Όσο για το παρκοκρέββατο επειδή κάθεται πλέον μόνη της την βάζω αρκετή ώρα και παίζει. Εχουμε βγάλει και το πρώτο μας δοντάκι και μάλλον πάει και για δεύτερο γιατι έχει λίγο γκρίνια.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

καλημερα!κατερινα και μενα προχτες μου ανακοινωσε μια καλη μου φιλη εδω οτι ειναι εγκυος οπως και μια αλλη στην αθηνα οτι περιμενει αγορακι!!!!

Και εμένα δύο φίλες μου είναι και περιμένουν κοριτσάκι και τώρα η κολλητή μου είναι και αυτή έγκυος...Άντε να πάνε όλα καλά σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν τα μωράκια τους..

Καλημέρα σας!

Είχα ημέρες να μπω, καθώς είχαμε φύγει ταξιδάκι πάλι και περάσαμε πολύ όμορφα. Η μπέμπα μας χάρηκε πολύ και πέρασε καλά με την γιαγιά και τον παππού.

Περάσαμε πολύ όμορφα και κάναμε ασταμάτητηο ποδήλατο. Αφου ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο η μπεμπούλα για να πάρω καθισματάκι και να πηγαίνουμε μαζί βολτίτσες.

Η μπέμπα μας κοιμάται στο δωματιάκι της από 4 μηνών και είναι μια χαρά. Τις τελευταίες ημέρες δεν τρώει και πολύ την φρουτόκρεμα και δεν ξέρω τι την ενοχλεί. Εχθες για να φανταστείτε έφαγε πολύ λίγες κουταλιές και κάναμε και πολύ ώρα μέχρι να της φάει. Παρόλα αυτά δεν διαμαρτυρήθηκε μέχρι το φαγάκι της, το οποίο έφαγε με περισσή όρεξη.

Όσο για το παρκοκρέββατο επειδή κάθεται πλέον μόνη της την βάζω αρκετή ώρα και παίζει. Εχουμε βγάλει και το πρώτο μας δοντάκι και μάλλον πάει και για δεύτερο γιατι έχει λίγο γκρίνια.

Κι εσείς βλέπω κάνετε συχνά ταξίδια όπως εμείς...Θα τα κάνουμε ταξιδιάρικα τα παιδάκια μας...:lol::lol::lol: Κι εμένα ενώ έτρωγε στην αρχή τώρα έχει κόψει..Ελπίζω να ναι άλμα ανάπτυξης και να ξεκινήσει πάλι να τρώει με όρεξη...:roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...