Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, βερολινα,

ρώτησα την παιδίατρο για το κρέας κάθε μέρα, γιατί κι εμένα μου είπε 2 μέρες κοτόπουλο 2 μοσχάρι εναλλάξ. Είναι λέει απαραίτητες οι πρωτεΐνες σε αυτή την ηλικία γιατί τώρα χτίζουν τον μυϊκό τους ιστό και ενώ τώρα δεν κάνουν τίποτα μόνα τους μέσα σε δύο μήνες θα κάθονται και ίσως να στέκονται μάλιστα. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ακούστηκε πολύ λογικό.

Τώρα για το πάρκο εγώ το θεωρώ απαραίτητο γιατί τώρα π.χ. που ο δικός σου κάθεται νομίζω ότι θα είναι πιο ασφαλής στο πάρκο. Ο δικός μου μπαίνει στο πάρκο και περνάει αρκετή ώρα εκεί. Για τη στράτα δεν ξέρω, ίσως είναι νωρίς ακόμη.

Τι εννοείς δεν κοιμάται μόνος του; Οτι θέλει νανούρισμα ή ότι πρέπει να είσαι εσύ κοντά του;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nera σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!

Καθώς φαίνεται είναι απαραίτητο το κρεατάκι...

Με τον ύπνο εννοώ ότι θέλει νανούρισμα, μήπως τον κακομάθαμε; Αλλά όταν τον αφήνω μόνο του στην κούνια να αποκοιμηθεί κλαίει όση ώρα και να τον αφήσω....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Με τον ύπνο εννοώ ότι θέλει νανούρισμα, μήπως τον κακομάθαμε;

Άμα μάθεις απάντησέ μου κι εμένα, γιατί κι εμένα όσο κι αν νυστάζει χωρίς νανούρισμα δεν κοιμάται!!!

:shock::shock::shock:

Πάντως αφού τον νανουρίσουμε τον βάζουμε στην κούνια του στο δωμάτιό του και κοιμάται μια χαρά. Μέχρι να ξαναξυπνήσει και να πρέπει να τον ξανανανουρίσουμε!!:tongue: Υπομονή...

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Λία μου μπράβο που πήγαν όλα τέλεια και προπάντων μπράβο στον μικρό Αντρέα σας που ήταν και είναι τόσο καλό παιδί!!!Αναμένουμε φώτο ε????

Βερολίνα εγώ δεν θα πάρω πάρκο αλλά παρκοκρέββατο κι εκεί θα την βάζω για να παίζει την μέρα και άμα καμιά φορά πάμε και κανένα ταξιδάκι θα το παίρνω μαζί μου...Δηλαδή 2 σε 1...Είπα αφού με εξυπηρετεί το παρκοκρέββατο, το οποίο είναι αναγκαίο, γιατί να αγοράσω και πάρκο??

Εμένα ευτυχώς ως προς το θέμα του ύπνου δεν έχει πρόβλημα, άμα νυστάζει κοιμάται μόνη της χωρίς πολλά πολλά...Αλλά όπως είπαμε κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του συνήθειες...Εσάς που κοιμούνται με νανούρισμα πιστεύω πως όσο μεγαλώνουν θα το κόψουν σιγά σιγά...

Στελλίτσα εμένα μου έρχεται κανονικά η περίοδος κάθε μήνα αλλά έχω παρατηρήσει ότι μου έρχεται λίγο νωρίτερα κάθε φορά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Nera ομοιοπαθουσες... έλα δεν πειράζει, το κάθε παιδάκι έχει τα χούγια του που λέει και η astarti...

Stellitsa τον κρατάμε αγκαλιά όρθιοι (μην τολμήσουμε και κάτσουμε) και πηγαινοερχόμαστε ή κουνιόμαστε ή και σπάνια ψιλογραγουδάμε μέχρι να αποικοιμηθεί... Κι εμένα μου ήρθε μια φορά αρχές Μαρτίου και αυτό ήταν μέχρι στιγμής, περιμένω πάλι.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Τενια, επειδη ανεφερες για καμερα, για τη συγκεκριμενη μαρκα δεν εχω ακουσει καλα λογια. Εγω λογω μεζονετας πηρα απο την αρχη ενδοεπικοινωνια με καμερα και ΣΩΘΗΚΑ. Ακομα και το βραδυ που κοιμαται ο μικρουλης στο διπλανο δωματιο, τη βαζω και ετσι δεν σηκωνομαι με το παραμικρο. Αν ακουσω κατι , κοιταω την καμερα και αν ειναι ολα καλα, ξανακοιμαμαι. Με βολεψε πολυ. Ενταξει ηταν λιγο ακριβουτσικη, 200 ευρω , αλλα τα αξιζει με το παραπανω...

αυτη που λεω εγω και την εχω δει σε μαγαζί είναι της κικο ψηφιακή. Είναι καινούριο μοντέλο. Εχει 200 ευρω. Μου φάνηκε καλή., Εσύ ποιά μάρκα λες?

Και εγω με κάμερα ήθελα στην αρχή να παρω, αλλά μας κάνανε δώρο αυτη που έχουμε τωρα. Είναι της φίλιπς αβεντ. Πο΄λύ καλή, δεν κάνει καθόλου μα καθόλου θόρυβο. Αλλα δεν βλεπω το μωρό και αυτο με ψιλοαγχωνει.

Εμείς γενικώς τον κουνάμε, είτε όρθιοι στα χέρια, είτε με το καρότσι, είτε στο αυτοκίνητο.

Εγώ μετά το μπάνιο και το τάισμα τον αφήνω στην κούνια του με χαμηλό φως και του διαβάζω παραμύθι. Αυτός γλαρώνει αλλά μόλις πάνε να κλείσουν τα μάτια του τα ανοίγει και βάζει τα κλάματα. Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος!!!

Αστάρτη, παρκοκρέβατο έχω κι εγώ, αλλά όλο το ξεχνάω ότι έτσι λέγεται. Το έχω όμως μονίμως ανοιχτό και είναι γεμάτο παιχνίδια οπότε είναι σαν πάρκο. Έχει και ένα πιο μαλακό στρώμα για ύπνο αλλά δεν το έχουμε βάλει.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Λοιπόν και εμείς για να κοιμηθούμε το βράδυ πρέπει να παιξουμε πολύ και να κουραστούμε, ή να θηλάσουμε και να κοιμηθούμε πανω στην μαμα! Μετά τον βάζω στο κρεββάτι του και συνεχίζει τον ύπνο.

Οταν ξαναξυπνάει μετα απο 3 με 4 ώρες για θηλασμό, τρώει και κοιμαται αμέσως. Ευτυχώς.

Για βάφτιση και μεις κλεισαμε Ιούλη. Πρεπει να παμε τω΄ρα για τα διαδικαστικα. Χαρτια κλπ. Μετα την μετακόμιση που μαλλον θα γινει το Σαββατο. Και μετα εχουμε τα μαζεματα στο νεο σπιτι, Πολλλλλλληηηηηηηηηη δουλειά σας λεω......

Διαφημίσεις

αυτη που λεω εγω και την εχω δει σε μαγαζί είναι της κικο ψηφιακή. Είναι καινούριο μοντέλο. Εχει 200 ευρω. Μου φάνηκε καλή., Εσύ ποιά μάρκα λες?

Και εγω με κάμερα ήθελα στην αρχή να παρω, αλλά μας κάνανε δώρο αυτη που έχουμε τωρα. Είναι της φίλιπς αβεντ. Πο΄λύ καλή, δεν κάνει καθόλου μα καθόλου θόρυβο. Αλλα δεν βλεπω το μωρό και αυτο με ψιλοαγχωνει.

εγω οταν ημουν εγκυος το ειχα ψαξει σε ολα τα sites γιατι ηθελα να εχει η καμερα μεγαλη εμβελεια (εχουμε τριοροφη μεζονετα). Στα διαφορα φορουμς διαβασα για την κικο παραπονα, για το τοτε μοντελο, νομιζω ενα πορτοκαλι. Δεν ξερω αν βγηκε τωρα καποιο καλυτερο. Γραφανε οτι χαλουσε συνεχεια. Εμεις πηραμε μια της craco, οχι για αλλο λογο, αλλα γιατι το μαγαζι που αγορασαμε τη προικα του μωρου μας την εδωσε να τη δοκιμασουμε στο σπιτι και αν δεν επιανε θα τη γυριζαμε πισω. Εσυ ομως που εχεις διαμερισμα θα πιανουν ολες. Προσεξε ομως να ειναι ψηφιακη, για να μην εχεις παρασιτα. Για τη philips avent εχω ακουσει τα καλυτερα

kpo44vsvb7d11lye.png

Εγώ δεν το εχω νανουρίσει ποτέ. Κοιμάται μονος του. Το μεσσημερι κλεινει τα ματια και κοιμαται ότι ώρα θελει και το βραδυ 11.00 τν κάνω μπάνιο και τον ταιζω. Τον πάω κοιμησμένο στο δωμάτιο του.

olive το μπεμπάκι μου είναι 7850 και 67 πόντους. Ναι γυρίζει απο μπρούμιτα ανάσκελα και δεν καθεται τον βάζω αλλα μάταια πέφτει μπροστά.

Ηρθε η γιατρός μας σήμερα και τον αρχίζει κρέμα βανίλια ρυζάλευρο μετα απο 15 μέρες φαεί και στο τελος τα φρούτα . Ετσι πάει νόμιζα οτι τα φρούτα πάνε πρίν το φαεί?

Φεύγω πάω σούπερ να του πάρω κρέμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

GX8ep2.png?RQFIQoe9

εγω οταν ημουν εγκυος το ειχα ψαξει σε ολα τα sites γιατι ηθελα να εχει η καμερα μεγαλη εμβελεια (εχουμε τριοροφη μεζονετα). Στα διαφορα φορουμς διαβασα για την κικο παραπονα, για το τοτε μοντελο, νομιζω ενα πορτοκαλι. Δεν ξερω αν βγηκε τωρα καποιο καλυτερο. Γραφανε οτι χαλουσε συνεχεια. Εμεις πηραμε μια της craco, οχι για αλλο λογο, αλλα γιατι το μαγαζι που αγορασαμε τη προικα του μωρου μας την εδωσε να τη δοκιμασουμε στο σπιτι και αν δεν επιανε θα τη γυριζαμε πισω. Εσυ ομως που εχεις διαμερισμα θα πιανουν ολες. Προσεξε ομως να ειναι ψηφιακη, για να μην εχεις παρασιτα. Για τη philips avent εχω ακουσει τα καλυτερα

ναι, η αβεντ που εχω και εγω ειναι πολύ καλή, αλλά δεν εχει καμερα. Αυτη που σου λεω η κικο, ειναι καινουρια. Κυκλοφορεί κανα 5μηνο. ειναι και ψηφιακη και κανει 200 ευρω. Το σκεφτομαι, θα δω πως θα βολευτουμε στο σπιτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...