Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Froso κι εγώ ακόμα θηλάζω που είμαστε στους 5μυσι μήνες και λέω να σταματήσω στους 6, αλλά από την άλλη μεριά το λυπαμαι να του το στερήσω. Θέλω όμως να ξεκινήσω γυμναστήριο, οδοντίατρο και να ασχοληθώ και λίγο με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Astarti, τί είναι αυτό το Bouncer που πήρες από το Jumbo?? Έχω μία "τρέλλα" με τα παιχνίδια και τα θέλω ΟΛΑ!

αναριτα το Bouncer αν δεν κανω λαθος ειναι το ριλαξ εγω δηλαδη αυτο ξερω αλλα μπορει να κανω και λαθος:confused:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναριτα το Bouncer αν δεν κανω λαθος ειναι το ριλαξ εγω δηλαδη αυτο ξερω αλλα μπορει να κανω και λαθος:confused:

το bouncer ειναι σαν καρεκλάκι που το κρεμας με λουριά με απο πορτα σπιτιού συνήθως, πχ απο την κάσα, και βαζεις το μωρό μεσα και αιωρείται και κανει κινήσεις σαν τραμπολίνο, πανω-κατω. αρέσει πολύ στα μωρά, αλλά διάβασα οτι καποιοι παιδίατροι το απαγορεύουν, επειδή δεν εγκρίνουν την θε΄ση των ισχίων του μωρού, ή κάτι τέτοιο. Πάντως όσοι το πηραν, δεν το μετάνιωσαν. Και εγώ το σκεφτομαι για χρήση περιορισμένη πχ λίγα λεπτά την μερα.

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

το bouncer ειναι σαν καρεκλάκι που το κρεμας με λουριά με απο πορτα σπιτιού συνήθως, πχ απο την κάσα, και βαζεις το μωρό μεσα και αιωρείται και κανει κινήσεις σαν τραμπολίνο, πανω-κατω. αρέσει πολύ στα μωρά, αλλά διάβασα οτι καποιοι παιδίατροι το απαγορεύουν, επειδή δεν εγκρίνουν την θε΄ση των ισχίων του μωρού, ή κάτι τέτοιο. Πάντως όσοι το πηραν, δεν το μετάνιωσαν. Και εγώ το σκεφτομαι για χρήση περιορισμένη πχ λίγα λεπτά την μερα.

τελικα δεν λεγεται μονο το ριλαξ δεν ηξερα οτι και αυτο λεγετε ετσι εγω της εχω το jumberoo της fishber price ειναι στην ιδια λογικη αλλα το θεωρω πιο ασφαλη επειδη ειναι πιο σταθερο μπορει να κανω και λαθος παντως και ο παιδιατρος μας δεν μου ανεφερε κατι οταν το ειδε καλα δεν μενει και με τις ωρες το παιδι μεσα η αληθεια ειναι οτι τους αρεσουν παρα πολυ αυτα και ειναι και ξεκουραση για εμας αφου στα χερια συνεχεια κινουνται:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κοριτσακια καλημερα ηρθε ο παιδιατρος σημερα μας βρηκε παρα πολυ καλες :D ξεκιναμε χορτοσουπες φαριν λακτε τα φρουτα κανονικα και γαλα να φτασι σε σημειο να πινει μονο 2 φορες την ημερα ειμαστε 7200 και 66 ποντους. μικρουλες αλλα καλες ;) μας βρηκε αρκετασ ζωηρες και δραστηριες αυτα.και αλλα πολλα δηλαδη αλλα:oops:

Κατερινάκι τέλεια είναι η μπουμπού σου!!!Μπράβο της που τρώει το φαγητό της....

Αναρίτα ακριβώς αυτό είναι το bouncer!!!Εμένα κάθεται και της αρέσει πολύ αλλά ούτε κι εγώ την αφήνω πολύ ώρα γιατί διάβασα στο parents ότι υπάρχει μια διαφωνία ως προς την χρήση του όπως λέει η τένια...Από την άλλη και για την στράτα λένε και εμείς που μεγαλώσαμε με στράτα δεν πάθαμε τίποτα!!!Πάντως θα ρωτήσω και την παιδίατρο να δω τι θα μου πει γι'αυτό αλλά και για την στράτα...

Λοιπόν τα νέα μας....Αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε επισκέψεις κάτι φίλους και δεν προλαβαίνω να μπαίνω, τώρα βρήκα λίγη ευκαιρία που όλοι έχουν πέσει για ύπνο...Δεν θυμάμαι ποιά κοπέλα ρώτησε για το που κοιμούνται τα μωράκια μας, εμένα η δικιά μου κοιμάται πλέον στο δωμάτιο της από τον 5ο μήνα και γενικά δεν με δυσκόλεψε καθόλου ως προς αυτό το θέμα...Της βάζω και το mobile της και του μιλάει και την παίρνει ο ύπνος..Αυτή την βδομάδα έχουμε παιδίατρο και θα μας πει να ξεκινήσουμε τροφές..Άντε να δούμε αν αυτές θα τις τρώει γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά...!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Από πού το αγόρασες Κατερίνα το Bouncer;

Ακτινίδιο βάζω μόνο τα σποράκια για τη δυσκοιλιότητα.

Την κρεατόσουπα τη φτιάχνω με μοσχάρι ή κοτόπουλο κολοκυθάκι, καρότο, πατάτα και σέλινο. Μπορεί αντί για σέλινο να βάλω σπανάκι ή μαρούλι.

Την βράζω μέχρι ... να βράσει.

Βράζω στη χύτρα το μοσχάρι να είναι πολύ μαλακό. Μετά παίρνω ζωμό από την κατσαρόλα και βράζω τα λαχανικά. Όταν τα λιώνω βάζω 1 κουτ. σούπας λάδι γιατί είναι για δύο μωρά και λεμόνι.

Από πού το αγόρασες Κατερίνα το Bouncer;

Ακτινίδιο βάζω μόνο τα σποράκια για τη δυσκοιλιότητα.

Την κρεατόσουπα τη φτιάχνω με μοσχάρι ή κοτόπουλο κολοκυθάκι, καρότο, πατάτα και σέλινο. Μπορεί αντί για σέλινο να βάλω σπανάκι ή μαρούλι.

Την βράζω μέχρι ... να βράσει.

Βράζω στη χύτρα το μοσχάρι να είναι πολύ μαλακό. Μετά παίρνω ζωμό από την κατσαρόλα και βράζω τα λαχανικά. Όταν τα λιώνω βάζω 1 κουτ. σούπας λάδι γιατί είναι για δύο μωρά και λεμόνι.

Φρόσω το αγόρασα από το Jumbo 20 ευρώ!!Πώπω τελικά είναι λίγο μπελαλίδικο το να φτιάχνουμε τις τροφές ε??Για να δω θα τα καταφέρω ή θα δώσω του παιδιού μου καμιά βλακεία και με το δίκιο της θα μου τη φέρει καπέλο????:tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Να ευχηθώ και στα πρώτα μωράκια του Οκτωβρίου που έκαναν μπλουμ....

Λία μου να σου ζήσει ο νεοφώτιστος γιός σου, να ναι πάντα καλότυχος γερός και ευτυχισμένος!!!

Ιωάννα μου να σου ζήσει και σένα η νεοφώτιστη κορούλα σου και να ναι πάντα κι εκείνη καλότυχη στη ζωή της, γερή και να σας χαρίζει στιγμές χαράς και περηφάνιας!!!

Με το καλό και τα επόμενα μπεμπάκια που θα κάνουν μπλουμ!!!!

Καλημέρα, κορίτσια!

Έγιναν οι πρώτες βαφτίσεις, ακούω;;; Να σας ζήσουν, πάντα γερά και καλότυχα (και φωτισμένα). Εμείς αργούμε ακόμη.

Σήμερα κάναμε το εμβόλιό μας και αύριο ξεκινάμε τροφές. (Σήμερα είπε αλλά δεν έχω υλικά, ενώ αύριο έχουμε λαϊκή και είπα να το καθυστερήσω μια μέρα!!)

Μου είπε να ετοιμάζω φαγητό για δύο μέρες, οπότε αυτό θα είναι τουλάχιστον βολικό. Γενικώς μας βρήκε καλά.

Εμείς κορίτσια κοιμόμαστε στο δωμάτιό μας από τον 3ο μήνα, αναγκαστικά γιατί το δωμάτιο της μαμάς και του μπαμπά είναι μικρό και δε χωρούσε κούνια και ήμασταν πολύ μεγάλοι και δε χωρούσαμε πια στο πορτ μπεμπέ. Έτσι από νωρίς κοιμήθηκε μόνος του, στην αρχή με ενδοεπικοινωνία, μετά την κόψαμε κι αυτοί γιατί τα δωμάτια μας είναι κολλητά και ακούγονται όλα (!) και το βράδυ σήκω μαμά 2-3 φορές να τον πάρεις να τον θηλάσεις με δρομολόγια γιατί δεν είχα καρέκλα θηλασμού και έπρεπε να τον φέρνω στο κρεβάτι μου.

Κατά τα άλλα λένε να τον βάζεις νωρίς στο δωμάτιό του για να μαθαίνει... Τη μαμά τη ρώτησε κανείς??? Μωρέ αν είχα χώρο εννοείται ότι θα τον είχα ακόμη δίπλα μου.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Χριστός Ανέστη & χρόνια πολλά σε όλες, στις οικογένειές σας & φυσικά σε όλα τα μωράκια!!!

Το Πάσχα ήταν μια τρέλα φέτος...πρώτη φορά Πάσχα με το μωρό μας & η βάφτισή του μέσα στις μέρες αυτές...τον πήραμε στην Ανάσταση & εγώ μπορώ να πω ότι πεταγόμουν κάθε τρεις και λίγο από τα βαρελότα και τα βεγγαλικά αλλά ο καλός μου κοιμόταν ήσυχος ήσυχος στο καροτσάκι του. Μόνο 2-3 φορές κουνήθηκε γυρίζοντας το κεφαλάκι του προς άλλη κατεύθυνση. Με την αλλαγή περιβάλλοντος και το αεροπορικό ταξίδι επίσης κανένα θέμα εφόσον είχαμε ταξιδέψει ξανά όταν ήταν 2 μηνών (από τότε τον είχαμε και σε δικό του κρεβάτι και κοιμόταν σερί το βράδυ 8ωρα και βάλε). Χαμογέλασε και χαιρέτησε όλο το γυναικείο πληθυσμό στις πτήσεις και όλοι τρελαινόταν μαζί του.

Στη δε βάφτισή του Α Ψ Ο Γ Ο Σ! Δεν έκλαψε καθόλου, χαμογελούσε και κοιτούσε τριγύρω τους πάντες, στην κολυμπήθρα πιάστηκε από τα πλαϊνά (νόμιζε ότι είναι η μπανιέρα μας) μόνο λίγο στο τέλος δυσανασχέτησε (ήταν και 50 λεπτά βάφτιση) και του βγάλαμε το σακάκι γιατί μάλλον του έπεσαν πολλά τα ρουχαλάκια. Ελπίζω να μπορέσω να σας βάλω σύντομα φωτογραφίες στο facebook. Το θέμα ήταν ναυτικό και όλα τα υλικά, ακόμη και η διακόσμηση, δεν πήγαν χαμένα γιατί όλοι φεύγοντας έπαιρναν και από κάτι. Νομίζω ότι όλοι ενθουσιάστηκαν και το χάρηκα πολύ παρά την τόση προετοιμασία και κούραση.

Ιωάννα μου να σου ζήσει και η κορούλα σου, καλότυχη να είναι σε όλη της τη ζωή.

Να ευχηθώ και στα πρώτα μωράκια του Οκτωβρίου που έκαναν μπλουμ....

Λία μου να σου ζήσει ο νεοφώτιστος γιός σου, να ναι πάντα καλότυχος γερός και ευτυχισμένος!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Κατερίνα μου...με το καλό & η δική σας βάφτιση & όλων των μπουμπουκιών του Οκτωβρίου!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Λια μου, να σου ζησει το μωρακι σου!!! Τι μπουμπουνιερα κανατε? Και τι γλυκακια? Ψαχνω να βρω καμια καλη ιδεα..... Αληθεια ,πρεπει η προσκληση και η μπουμπουνιερα να εχουν το ιδιο θεμα?

kpo44vsvb7d11lye.png

Τενια, επειδη ανεφερες για καμερα, για τη συγκεκριμενη μαρκα δεν εχω ακουσει καλα λογια. Εγω λογω μεζονετας πηρα απο την αρχη ενδοεπικοινωνια με καμερα και ΣΩΘΗΚΑ. Ακομα και το βραδυ που κοιμαται ο μικρουλης στο διπλανο δωματιο, τη βαζω και ετσι δεν σηκωνομαι με το παραμικρο. Αν ακουσω κατι , κοιταω την καμερα και αν ειναι ολα καλα, ξανακοιμαμαι. Με βολεψε πολυ. Ενταξει ηταν λιγο ακριβουτσικη, 200 ευρω , αλλα τα αξιζει με το παραπανω...

kpo44vsvb7d11lye.png

Καλημέρα Οκτωβριανές μαμάδες και μωράκια!

Να ζήσουν όλα τα νεοφότιστα παιδάκια! Χαίρομαι που περάσατε ωραία στη βάφτιση! Εγώ ακόμα καμία προετοιμασία, δεν έχουμε ορίσει ακριβώς την ημερομηνία.

Κορίτσια, τί να πω... Ακούω που οι περισσότερες έχετε βάλει τα μωράκια σας σε δικό τους δωμάτιο από τόσο μικρά και αναρωτιέμαι τι να κάνω. Εμένα, καθώς σας είπα, δεν κοιμάται ούτε καν μόνος του στην κούνια του....

Να σας ρωτήσω, κρεατάκι δίνετε κάθε μέρα στα μωράκια σας; Μία μοσχάρι, μία κοτόπουλο, ή μια φορά κάθε δύο μέρες; Δεν είναι too much να τους δίνουμε κάθε μέρα κρέας (και ο Θεός ξέρει τί κρέας είναι...αυτό είναι άλλο θέμα που χωράει πολύ συζήτηση...)

Αύριο ή μεθαύριο πάμε στην παιδίατρο. Πάντως ο μικρόυλης μου τώρα στέκεται καθιστός χωρίς να τρώει τουμπες, ο κακομοιρούλης.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...