Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην ανησυχεις καθολου. Τα μωρα δεν βγαινουν καρμπον!!! :D

και μενα ο γιατρος μου ελεγε : δεν γυρναει ακομα? δεν καθεται καθολου?

ε και με αγχωνε, αλλα χωρις λογο, απλα ειναι ηλιθιοι μερικοι! μετα απο 2 μερες το μωρο αρχισε να γυρναει σαν τρελο, εβγαλε 2 δοντια και σχεδον εκατσε μονο του. ε τι να του πεις τωρα του γιατρου? αντε πηγαινε σε κανα γιατρο?

Λοιπόν μάλλον εξακολουθώ να μην αισθάνομαι καλύτερα διαβάζοντας αυτά! Εσένα θα μιλήσει σε λίγο!;)

Της δίνω περιθώριο μέχρι να κλείσουμε τον 7ο και μετά βλέπουμε..πάντως δεν είμαι ήρεμη.....

Σήμερα τσίριζε συνέχεια-όχι γκρίνια αλλά φωνούλες, σαν καναρινάκι κάνει!

dora και lucky star και τα άλλα κορίτσια σας ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά σας λόγια..είδωμεν όμως!!!

Καλά frosobal 9,5 κιλά? πόσα κιλά γεννήθηκαν? Εμένα είναι 6,6 κιλά τώρα και γεννήθηκε 3,6 αφού κλείσαμε τις 40 εβδομάδες! Ameli εσένα που είναι μικρούλι πόσα κιλά είναι, γυρίζει? κάθεται?

stellitsa βγαίνουμε συνήθως μετά την φρουτόκρεμα (τώρα πια). Έχουμε καρότσι loola up.

Εγώ από το πρώτο βράδυ την έβαλα μόνη της στο δωμάτιο της και απλά σηκωνόμουν την νύχτα όποτε χρειαζόταν!

Τώρα κάνουμε μπανάκι, βάζουμε πυζαμάκια, την ξαπλώνω, της δίνω το γάλα, ανάβουμε και μια μπάλα φωτεινή (με αστεράκια) και κλασσική μουσική και την αφήνω να την πάρει μόνη της ο ύπνος. Χωρίς κλάμματα, φυσικά, κοιμάται αμέσως ή μετά από κανένα 10λεπτο.:rolleyes:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

κοριτσακια καλημερα ηρθε ο παιδιατρος σημερα μας βρηκε παρα πολυ καλες :D ξεκιναμε χορτοσουπες φαριν λακτε τα φρουτα κανονικα και γαλα να φτασι σε σημειο να πινει μονο 2 φορες την ημερα ειμαστε 7200 και 66 ποντους. μικρουλες αλλα καλες ;) μας βρηκε αρκετασ ζωηρες και δραστηριες αυτα.και αλλα πολλα δηλαδη αλλα:oops:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Εγώ της δίνω εδώ και 6 μέρες φρουτόκρεμα, αλλά πάνω από 5 κουταλάκια, κι αυτά σκάρτα, δεν τρώει! Κλείνει το στόμα! Δεν ξέρω αν πρέπει να επιμείνω γιατί μετά κλαίει. Εσάς μετά από πόσες μέρες έφαγαν τουλάχιστον αρκετή ποσότητα;

Εγώ της δίνω εδώ και 6 μέρες φρουτόκρεμα, αλλά πάνω από 5 κουταλάκια, κι αυτά σκάρτα, δεν τρώει! Κλείνει το στόμα! Δεν ξέρω αν πρέπει να επιμείνω γιατί μετά κλαίει. Εσάς μετά από πόσες μέρες έφαγαν τουλάχιστον αρκετή ποσότητα;

Καλημέρα!

Εμείς τρώμε την ολοκληρωμένη φρουτόκρεμα (με τα τρια φρούτα αναμεμειγμένα) εδώ και 2 ημέρες. Της βάζω μισό μήλο, μισό αχλάδι και μισή μπανάνα,όλα μικρά. Σε ml δεν ξέρω πόσο είναι αλλά ένα γεμάτο μπωλάκι φαντάσου.

Το τρώει όλο σε 20' με 30' περίπου. Φυσικά δεν ανοίγει στόμα της το βάζω εγώ μέσα και έχω και ένα μουσικό παιχνιδάκι για να κοιτάει ψηλά σε εμένα.....το τρώει όλο!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς τρώμε 250μλ ο καθένας σε κρεατόσουπα και 200μλ φρουτόκρεμα. Ο μεγάλος και μένα στουμπώνει με τη φρουτόκρεμα. Δεν είναι λύση να την κόψετε για μερικές μέρες γιατί όταν ξαναρχίσετε πάλι το ίδιο θα είναι. Εγώ του μέσα ακτινίδιο μόνο τα σποράκια γιατί το υπόλοιπο είναι στιφό και του ελλατώνω το μήλο.

olive γεννήθηκαν 3350 και 3200.

ANAPITA κι εγώ στο δωμάτιο μου τους έχω ακόμα γιατί με το θηλασμό δεν μπορώ όλη τη νύχτα να κάνω δρομολόγια πέρα δώθε.

Εμείς τρώμε 250μλ ο καθένας σε κρεατόσουπα και 200μλ φρουτόκρεμα. Ο μεγάλος και μένα στουμπώνει με τη φρουτόκρεμα. Δεν είναι λύση να την κόψετε για μερικές μέρες γιατί όταν ξαναρχίσετε πάλι το ίδιο θα είναι. Εγώ του μέσα ακτινίδιο μόνο τα σποράκια γιατί το υπόλοιπο είναι στιφό και του ελλατώνω το μήλο.

olive γεννήθηκαν 3350 και 3200.

ANAPITA κι εγώ στο δωμάτιο μου τους έχω ακόμα γιατί με το θηλασμό δεν

μπορώ όλη τη νύχτα να κάνω δρομολόγια πέρα δώθε.

π'οσο ακτινίδιο βάζεις φρόσω? Τα σποράκια πρεπει να τα βγαλουμε?

βρε Olive, Τι εννοείς οτι αγχώνεσαι? Μια χαρά ειναι το μικράκι σου. Τσιρίζει για να ακουει την φωνούλα του, όλα το κάνουν αυτό!!! :)

τώρα που θα μετακομίσουμε, σκέφτομαι και γω να πάρω κάτι σαν καρεκλα-κρεβάτι, για να κοιμάμαι και στο δωμάτιο του αν χρειάζεται το βράδυ. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι κατα τα ξημερώματα δεν παλεύεται αυτό το σηκω, θήλασε καθιστή και ξανα στο κρεβατι του. Εσύ Στελλα απο που την πήρες την καρέκλα που λες?

http://www.sarti.com.gr/product_info.php?cPath=340_386&products_id=1329 Αυτην εχω. Την εχω βαπτισει καρέκλα θηλασμου. Παει μπρος πισω σαν κουνιστη και κοιμαται πιο ευκολα. Παντου πουλάνε..

Διαφημίσεις

http://www.sarti.com.gr/product_info.php?cPath=340_386&products_id=1329 Αυτην εχω. Την εχω βαπτισει καρέκλα θηλασμου. Παει μπρος πισω σαν κουνιστη και κοιμαται πιο ευκολα. Παντου πουλάνε..

α, αυτή είναι κλασική καρεκλα γραφείου. μάλλον θα κινηθω σε κατι πιο ξαπλωτό, που να είναι και φαρδύ, να κοιμάμαι αν χρειαζεται. ίσως καποιο στρώμα στο πατωμα να βολεύει καλύτερα εμενα που δεν θέλω να κόψω τον νυχτερινό θηλασμό.

Olive θα παραμονευω στη Μακρυγιαννη μηπως σε δω. Θα πηγαινω σε όλα τα loola και θα λέω γεια ειμαι η Στέλλα..... Θα πέσει γελιο....

stellitsa εσύ τι ώρα βγαίνεις και τι καρότσι έχετε? πάντως δεν έχει και πολλά καρότσια loola με ενιαίο χερούλι στη γειτονιά,οπότε αν δεις κάποια εγώ θα είμαι! Είμαι ψηλή, καστανά μαλλιά (αν δεν έχω πάει κομμωτήριο είναι σαν της τρελής!) και......τι άλλο?

filoudaki τις κραυγούλες για καλό της ανέφερα, προς θεού!:rolleyes:

μπράβο frosobal κιλό και μήνα το πήγατε, μια χαρά!!! στη χορτόσουπα τι ακριβώς τους βάζεις μέσα και πόση ώρα το βράζεις?? θα αρχίσουμε και εμείς την άλλη εβδομάδα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

κοριτσια και εγω δεν ξερω να σας πω ποσο τρωει σε μλ αλλα μου τρωει ενα αχλαδι μισο και λιγο παραπανο μηλο και μια μπανανα συνηθως το τρωει ολο καπποιες φορες αφηνει λιγο για να ειμαι ειλικρηνης δεν με δυσκολεψε καθολου ουτε στα φρουτα ουτε στην κρεμα τωρα θα δουμε με την χορτισουπα πως θα τα παει την περιμενω να ξυπνησει να της δωσω κανενα δυο κουταλιες για να δοκιμασει απλα και αυριο κανονικα.ακτινιδιο και φραουλα μου ειπε να μην δωσω ακομα αλλα να της βαζω και πορτοκαλι.

olive εμενα μου ειπε καροτο πατατα χορταρικα της εποχης εβαλα και κολοκυθακι και λιγο λαδι και λεμονι στο τελος και το αφηνω να βρασει 30 -40 λεπτα το νερο ομως το εβαλα και πριν να κανει ενα βρασμο θα φανει ομως πως ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...