Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τενια εμενα το αντιθετο παλια κοιμοταν τωρα λιγοτερο παρα μονο το βραδυ απο τις 8 και μετα!!!και εμενα σημερα και χτες σπαραξε στο κλαμα για κανενα τεταρτο και μετα ηρεμησε!!απο το πρωι ειμαστε αγκαλια τωρα μολις κοιμηθηκε!!!να ξεμουδιασω λιγο!!παω βεραντα να παρω λιγο αερα!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια κ γω καθηγήτρια είμαι, διορισμένη με οργανική στον Έβρο αλλά έχω μαζέψει πολλά μόρια (ήμουν κ αποσπασμένη σε γραφείο) κ ελπίζω να πιάσω Θεσ/νικη, έχω 104 μόρια. Αλλά είμαι γυμνάστρια κ για μας είναι επίσης δύσκολα τα πράγματα. Το καλοκαιράκι λέμε να χτυπήσουμε το 2ο...

Στη γυναικολόγο πήγα κ γω αλλά δε με ψαχούλεψε ούτε με πόνεσε πολύ. Κάπως μου φάνηκε που θα πάω μετά από τόσο καιρό. Μου ζήτησε κ μια φωτογραφία της μπέμπας. Μπορεί να κάνει αρχείο.

Ιωάννα, της βάζεις πιπίλα καθώς την ταίζεις; Εμάς μας αρέσει πολύ το μπάνιο, αλλά περισσότερο το ''πρόσθιο'' γιατί όταν την γυρνάει ο άντρας μου ανάσκελα, τρομάζει λίγο.

Όσο για το ξενύχτι, 2 ξενυχτάμε κ μια κοιμάμαστε... πίνω γλυκάνισο κ χαμομίλι για να ηρεμεί... βλέπω άλλαξέ το στον άλφα, τον τύπο που ταξιδεύει επίσης στον άλφα κ μια ό,τι να ναι σειρά στο μέγκα ''το φανταστικό νησί'' όλα αυτά 2-4 το πρωί...

Ανακάλυψα ότι κάποιες φορές δεν την ταίζω πολύ κ γι αυτό κλαίει, θέλει να τη βάλω κ 2η φορά για να χορτάσει.

Από βόλτες την έχω ταράξει. ΌΛο έξω είμαστε κ όταν βρέχει πηγαίνουμε κόσμος, είναι ένα εμπορικό εδώ στη Θεσ/κη. Με ενοχλεί λίγο που όλοι σκύβουν από πάνω να τη δούν κ επίσης κοιτάζουν πολύ κ το καρότσι μας που ναι λίγο περίεργο...αχ πάει την ψώνισα :P!

Κορίτσια κ γω καθηγήτρια είμαι, διορισμένη με οργανική στον Έβρο αλλά έχω μαζέψει πολλά μόρια (ήμουν κ αποσπασμένη σε γραφείο) κ ελπίζω να πιάσω Θεσ/νικη, έχω 104 μόρια. Αλλά είμαι γυμνάστρια κ για μας είναι επίσης δύσκολα τα πράγματα. Το καλοκαιράκι λέμε να χτυπήσουμε το 2ο...

Στη γυναικολόγο πήγα κ γω αλλά δε με ψαχούλεψε ούτε με πόνεσε πολύ. Κάπως μου φάνηκε που θα πάω μετά από τόσο καιρό. Μου ζήτησε κ μια φωτογραφία της μπέμπας. Μπορεί να κάνει αρχείο.

Ιωάννα, της βάζεις πιπίλα καθώς την ταίζεις; Εμάς μας αρέσει πολύ το μπάνιο, αλλά περισσότερο το ''πρόσθιο'' γιατί όταν την γυρνάει ο άντρας μου ανάσκελα, τρομάζει λίγο.

Όσο για το ξενύχτι, 2 ξενυχτάμε κ μια κοιμάμαστε... πίνω γλυκάνισο κ χαμομίλι για να ηρεμεί... βλέπω άλλαξέ το στον άλφα, τον τύπο που ταξιδεύει επίσης στον άλφα κ μια ό,τι να ναι σειρά στο μέγκα ''το φανταστικό νησί'' όλα αυτά 2-4 το πρωί...

Ανακάλυψα ότι κάποιες φορές δεν την ταίζω πολύ κ γι αυτό κλαίει, θέλει να τη βάλω κ 2η φορά για να χορτάσει.

Από βόλτες την έχω ταράξει. ΌΛο έξω είμαστε κ όταν βρέχει πηγαίνουμε κόσμος, είναι ένα εμπορικό εδώ στη Θεσ/κη. Με ενοχλεί λίγο που όλοι σκύβουν από πάνω να τη δούν κ επίσης κοιτάζουν πολύ κ το καρότσι μας που ναι λίγο περίεργο...αχ πάει την ψώνισα :P!

Μπούλα κι εγώ επειδή είμαι νυχτοπούλι τα ίδια βλέπω.Πρώτα Sex and the city μετά Κόκκινο κύκλο, Δέκατη Εντολή και Άλλαξε το με τον Σπύρο και μετά πάω για ύπνο...Ευτυχώς εμένα η μπέμπα δεν μου κάνει παρέα μέχρι τόσο αργά πάλι καλά..Καλά κάνεις και την βγάζεις βόλτα κι εγώ την βγάζω όσο περισσότερο μπορώ απλά φοβάμαι ακόμα να την πάρω μόνη μου με το αμάξι και έτσι περιμένω το απόγευμα τον άντρα μου για να την βγάλουμε μαζί..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Χεχε τα δίδυμα να δεις πώς τα κοιτάνε κι από δίπλα κι άλλο καρότσι με τον Αλέξανδρο. Μας κάνουν γούστο και μας δίνουν χίλιες ευχές. Να ΄ναι καλά οι άνθρωποι.

Αφού είστε ομορφόσογο είναι δυνατόν να μην σας κοιτάνε???Καλά τα διδυμάκια πρέπει να ναι κουκλιά όπως και ο μεγάλος σου γιος.Τώρα δεν μοιάζουν μεταξύ τους???Γιατί πιο μικρά ήταν ίδια...Ο Αλέξανδρος πως το χει πάρει τώρα με τα αδερφάκια του??

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

τενια εμενα το αντιθετο παλια κοιμοταν τωρα λιγοτερο παρα μονο το βραδυ απο τις 8 και μετα!!!και εμενα σημερα και χτες σπαραξε στο κλαμα για κανενα τεταρτο και μετα ηρεμησε!!απο το πρωι ειμαστε αγκαλια τωρα μολις κοιμηθηκε!!!να ξεμουδιασω λιγο!!παω βεραντα να παρω λιγο αερα!!!!!!!!!!

Χριστινάκι κι εμένα σήμερα κάποια στιγμή ενώ κοιμόταν κι εγώ έκανα δουλειές την ακούω ξαφνικά να πλαντάζει στο κλάμα,έκλαιγε τόσο πολύ που κοκκίνισε και για μια στιγμή δεν πήρε ανάσα καλά τα είδα όλα μιλάμε!!!Φοβήθηκα τόσο μα τόσο πολύ...Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε αλλά έκλαιγε με τόσο παράπονο το παιδάκι μου...Ποιός ξέρει τι να έχουν???Και η βλακεία είναι ότι δεν μπορούν να μας πουν...

κατερινακι οταν κοκκινιζει απο το κλαμα χωρις να περνει ανασα μην πανικοβαλεσαι φυσιξε το στην φατσουλα του και αυτοματος θα παρει ανασα απο μονη της!!το κανει και σε μενα και του το κανω ετσι και ολα οκ!!

εγω την κυριακη 40ιζω και θα παμε εκκλησια να παρουμε την ευχη και μετα θεου θελοντως και καιρου επιτρεποντως θα παμε βολτιτσες!!

φρωσο μου και εγω αν σε εβλεπα με τα διδυμακια σου θα σε χαζευα αν και γενικα οποτε βλεπω καροτσακι κολλαω!!!

φιλακια!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημερα κοριτσια!Να σας κανω μια ερωτηση υπαρχει περιπτωση απο τοσο νωρισ να βγαζουν δοντακια η να τουσ ενοχλουν τα ουλη τους? Ειναι παρα πολυ νωρις το ξερω αλλα ειδα στα ουλη της σημαδακια σαν δοντακια και ρουφαει την πιπιλα με μανια.Τον γιατρο μασ δεν το πηρα ακομα να τον ρωτησω εχουμε ραντεβου την αλλη εβδομαδα.Μου λεει και η μαμα μου οτι ο αδερφος μου μετα τις 40 μερες αρχισε να βγαζει δοντακια απλα λεω μηπωσ δεν θυματε καλα εχουν περασει και τοσα χρονια.Ξερει μηπως καμια αν ειναι δυνατο να συμβαινει κατι τετοιο?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

katval κ η δικιά μου βάζει τα χέρια της στο στόμα κ κάνει σα να τρίβει τα ούλα της με αυτά, έχει κ αρκετά σαλάκια. Της βάζω την πιπίλα κ οκ ή πεινάει κ τη θηλάζω. Δε νομίζω ότι βγάζουν δοντάκια από τώρα...

Διαφημίσεις

katval κ η δικιά μου βάζει τα χέρια της στο στόμα κ κάνει σα να τρίβει τα ούλα της με αυτά, έχει κ αρκετά σαλάκια. Της βάζω την πιπίλα κ οκ ή πεινάει κ τη θηλάζω. Δε νομίζω ότι βγάζουν δοντάκια από τώρα...

Και εγω πιστευω πως ειναι νωρις αν και ειδα στο parents πως και αλλα μωρακια βγαλανε πολυ νωρις.Βεβαια ελπιζω να μην ειναι ακομα ακομα περνουμε σταγονες για κολλικους μην ξεκινησουμε και για τα δοντια αμαρτια ειναι το μωρακι:( την αλλη εβδομαδα παντως που θα ερθει και ο γιατρος μας θα τα δει και εκεινος να μας πει.Εμενα οταν εβαζε τα χερια στο στομα μου εδειχνε οτι πειναει αλλα τωρα οταν τισ δινω δεν το πινει και πολλεσ φορες οταν τρωει γκρινιαζει και κλαει.Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο εσενα στο κανει?:confused:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Και εγω πιστευω πως ειναι νωρις αν και ειδα στο parents πως και αλλα μωρακια βγαλανε πολυ νωρις.Βεβαια ελπιζω να μην ειναι ακομα ακομα περνουμε σταγονες για κολλικους μην ξεκινησουμε και για τα δοντια αμαρτια ειναι το μωρακι:( την αλλη εβδομαδα παντως που θα ερθει και ο γιατρος μας θα τα δει και εκεινος να μας πει.Εμενα οταν εβαζε τα χερια στο στομα μου εδειχνε οτι πειναει αλλα τωρα οταν τισ δινω δεν το πινει και πολλεσ φορες οταν τρωει γκρινιαζει και κλαει.Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο εσενα στο κανει?:confused:

Ως οδοντίατρος θα σου πω πως συνήθως τα πρώτα δοντάκια βγαίνουν μετα τον 6ο μήνα. Αλλά υπάρχουν κια περιπτωσεις που μπορεί να βγουν απο τον 4ο. Ιδίως αν εχεις στην οικογενεια κληρονομικό ιστορικό.

Εκεί που βλέπεις λίγο ασπρα τα ούλα, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα βγεί αμεσα δόντι. Ισως να είναι τα ούλα του που είναι απλά λεπτότερα, ή ακόμα να είναι μια κυστούλα που λευκάζει (μαργαριτάρια του Επσταιν) πραγμα τελειως φυσιολογικό που θα εξαφανιστει σε λιγο καιρό!

Αν βάζει το δαχτυλο ή το χερι στο στομα, ίσως το κανει για να υποκαταστησει το πιπιλισμα της θηλης, ή να πειναει!!! Μην το σχετιζεις απαραίτητα με δοντια!

να σου πω, προτιμω να κοιμαται το βράδυ, να κοιμαμαι και γω συνεχόμενα για μερικες ωρες, γιατί αυτο το συνεχες ξυπνημα ανα μιαμιση ωρα δεν πολυπαλευεται!

Οποτε ας κοιμαται λιγοτερο ή καθόλου την μερα!!! ;)

καλα και γω είμαι τοσο πιασμένη!!! το μόνο που χαίρομαι ειναι που σταματησε η απίστευτη συχνουρία της εγκυμοσύνης!! μιλαμε πηγαινα περίπου 5 με 6 φορες το βράδυ!!! τώρα παω 3 φορες το 24ωρο!!! χαχαχα δεν προλαβαίνουμε ουτε να κατουρησουμε...:D

Ως οδοντίατρος θα σου πω πως συνήθως τα πρώτα δοντάκια βγαίνουν μετα τον 6ο μήνα. Αλλά υπάρχουν κια περιπτωσεις που μπορεί να βγουν απο τον 4ο. Ιδίως αν εχεις στην οικογενεια κληρονομικό ιστορικό.

Εκεί που βλέπεις λίγο ασπρα τα ούλα, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα βγεί αμεσα δόντι. Ισως να είναι τα ούλα του που είναι απλά λεπτότερα, ή ακόμα να είναι μια κυστούλα που λευκάζει (μαργαριτάρια του Επσταιν) πραγμα τελειως φυσιολογικό που θα εξαφανιστει σε λιγο καιρό!

Αν βάζει το δαχτυλο ή το χερι στο στομα, ίσως το κανει για να υποκαταστησει το πιπιλισμα της θηλης, ή να πειναει!!! Μην το σχετιζεις απαραίτητα με δοντια!

μια και εισαι οδοντιατρος μηπως ξερεις αν μπορω να κανω κατι απο τωρα για τον μπεμπη μου. Εχει προγναθισμο ρε συ (πηρε απο το σοι του αντρα μου). Μηπως δεν κανει να του βαζω πολυ πολυ την πιπιλα ή δεν παιζει ρολο??? Ξερεις κατι?

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...