Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ δεν είπαμε????Όλα τα μωράκια του Οκτωβρίου είναι τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα, τα πιο καλά κτλ κτλ...:D:D:D:D

Αχ άντε να ρθει το καλοκαιράκι να πηγαίνουμε τα ζουζούνια μας για μπάνιο...Καλά μιλάμε θα χει πολύ πλάκα!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Froso κι εγώ ακόμα θηλάζω που είμαστε στους 5μυσι μήνες και λέω να σταματήσω στους 6, αλλά από την άλλη μεριά το λυπαμαι να του το στερήσω. Θέλω όμως να ξεκινήσω γυμναστήριο, οδοντίατρο και να ασχοληθώ και λίγο με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Astarti, τί είναι αυτό το Bouncer που πήρες από το Jumbo?? Έχω μία "τρέλλα" με τα παιχνίδια και τα θέλω ΟΛΑ!

Τι θα σε εμποδίσει το γυμναστηριο και ο οδοντιατρος στο θηλασμό? Εγώ πάω οδοντιατρο πάντως, μεχρι και ναρκωση μου έκανε.

Μάλλον δίκιο έχεις τώρα που το λες το σκέφτηκα καλύτερα! Θα ξεκινήσω και τα δύο και βλέποντας και κάνοντας. Απλώς επειδή γυρνάω σπίτι στις 5 από τη δουλειά δεν προλαβαίνω νομίζω τίποτα.

Για πείτε, τα έχετε βάλλει τα μωράκια σας σε δικό τους δωμάτιο ή ακόμα κοιμούνται μαζί σας;

Εμένα επειδή είναι μακριά το δωμάτιό της, το καθυστερώ ακόμα να τη μεταφέρω.

εμεις τωρα στο καινουριο σπιτι που θα παμε, θα τον βάλω κατευθείαν στο δικό του δωμάτιο. Είναι ακριβώς δίπλα στο δικό μας. Το θεμα μου είναι, οτι θέλω να τον βλεπω ομως κατα την διάρκεια της νυχτας, οπότε λεω να παρω αλλη ενδοεπικοινωνία, μια της κικο με κάμερα.

μόνο έτσι θα αισθάνομαι ασφάλεια. (Παρότι τον θηλάζω και το βράδυ 2-3 φορες, οποτε θα πηγαίνω μεσα, και μπορει να κοιμάμαι και εκεί).

Πιστεύω πως στο δικό του δωμάτιο θα είναι καλύτερα, γιατί τώρα σε εμάς ξεσηκώνεται με την τηλεόραση που βάζω καμιά φορα για να νανουριστώ.

Ισως να χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που επανέρχεστε και κάνουμε ωραία παρείτσα.

Όσο για την δική του κρεβατοκάμαρα που λέτε, ούτε λόγος. Δεν τολμώ, εδώ δεν κοιμάται, αν δεν είμαστε κι εμείς στο δωμάτιο ξαπλωμένοι, που να πάει σε άλλο δωμάτιο; Γενικά κοιμάται ακριβώς όσες ώρες κοιμόμαστε κι εμείς. Όταν ξυπνήσουμε, ξυπνάει κι αυτός, ακόμα κι αν δεν κάνουμε θόρυβο. Δεν το βλέπω. Εδώ τρομάξαμε να κοιμάται στην κούνια του... Με τον ύπνο δεν τα πάμε και τόσο καλά, με το φαγητό όμως πρίμα... Τί να κάνουμε όλα τα μωράκια έχουν τις ιδιοτροπίες τους, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Frosobal πλάκα έχουν τα διδυμάκια σου που είναι διαφορετικά. Πάντως καλά κάνεις και μας τα λες, ως πιο έμπειρη γιατί εμείς αγχωνόμαστε.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

α, δεν σας είπα, με την φρουτόκρεμα που του δινα (αχλάδι-μπανανα), ενω του αρεσει, στουμπωσε το παιδί, και δεν τα είχε κανει 2 μερες. Χτες το βράδυ την ωρα που τρώγαμε εμείς, τον εβλεπα που σφιγγόταν ο κακομοιρης. Ευτυχως τελικά τα φόρτωσε στην πανα του. Οπότε σήμερα δεν του δωσα φρουτοκρεμα, μεχρι να στρωσει λίγο και απο βδομάδα βλέπουμε παλι.

Για πείτε, τα έχετε βάλλει τα μωράκια σας σε δικό τους δωμάτιο ή ακόμα κοιμούνται μαζί σας;

Εμένα επειδή είναι μακριά το δωμάτιό της, το καθυστερώ ακόμα να τη μεταφέρω.

Aπο 2 μηνων κοιμάται στο δωματιο του....

εμεις τωρα στο καινουριο σπιτι που θα παμε, θα τον βάλω κατευθείαν στο δικό του δωμάτιο. Είναι ακριβώς δίπλα στο δικό μας. Το θεμα μου είναι, οτι θέλω να τον βλεπω ομως κατα την διάρκεια της νυχτας, οπότε λεω να παρω αλλη ενδοεπικοινωνία, μια της κικο με κάμερα.

μόνο έτσι θα αισθάνομαι ασφάλεια. (Παρότι τον θηλάζω και το βράδυ 2-3 φορες, οποτε θα πηγαίνω μεσα, και μπορει να κοιμάμαι και εκεί).

Πιστεύω πως στο δικό του δωμάτιο θα είναι καλύτερα, γιατί τώρα σε εμάς ξεσηκώνεται με την τηλεόραση που βάζω καμιά φορα για να νανουριστώ.

Ισως να χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής.

Και εγώ θηλάζω το βράδυ. Εχω λοιπόν μια ανετη καρεκλα-πολυθρονα γραφειου. Μια χαρα ειναι. Να πάρεις ενδοεπικοινωνια αλλα δεν ξέρω αν χρειαζεται η καμερα. Οτι νομιζεις εσυ για να νιωθεις ασφαλεια. Το πρώτο βραδυ ενιωθα καπως αλλα μετα οκ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...