Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι στελλα εμεις βολταρουμε τα πρωινα στην αγορά!

Ποιον γιατρό έχεις? Εγώ τον Λυ.......ρη. Στην Μακρυγιαννη βολτάρετε? Πες μου περιπου τι ώρες και τι καρότσι εχεις να σε βρω. χιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ katval!

Το μόνο που έχω είναι το ενστικτό μου και σε αυτό στηρίζομαι, αρχικά έλεγα δεν πρόκειται να αγχωθώ, κάθε παιδί έχει τη δική του ανάπτυξη κλπ αλλά.......με πήρε από κάτω..............

Την έχω τρελάνει στις κωλοτούμπες μετα τη ¨συμβουλή" του γιατρού, πάντως κάτι που δεν έκανε και κάνει τώρα είναι να βάζει τα πόδια της στο στόμα (που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να λυγίζει η μεσούλα της)

μην ανησυχεις καθολου. Τα μωρα δεν βγαινουν καρμπον!!! :D

και μενα ο γιατρος μου ελεγε : δεν γυρναει ακομα? δεν καθεται καθολου?

ε και με αγχωνε, αλλα χωρις λογο, απλα ειναι ηλιθιοι μερικοι! μετα απο 2 μερες το μωρο αρχισε να γυρναει σαν τρελο, εβγαλε 2 δοντια και σχεδον εκατσε μονο του. ε τι να του πεις τωρα του γιατρου? αντε πηγαινε σε κανα γιατρο?

olive μην ανησυχεις για το μωρακι σου, Κι εμενα ακομα τιποτα δεν κανει. Μονο απο μπρουμυτα γυρναει ανασκελα, το αντιθετο με τιποτα. Και δεν καθεται ακομα μονο του. Το ξερω οτι σε πειραζει, σκεφτεσαι μηπως εχει κατι το μωρο, αλλα ρε συ μικρουλι ειναι ακομα. Κι ολα τα αλλα μωρακια στο forum κανουν περισσοτερα πραγματα ,τα διαβαζεις και αγχωνεσαι, το ιδιο νιωθω κι εγω καμια φορα, αλλα δε θελω να το σκεφτομαι. Θα τα δουμε καμια μερα τα μωρα μας να κανουν θαυματα στα ξαφνικα και δε θα το πιστευουμε....

kpo44vsvb7d11lye.png

Olive συμφωνώ με όλες τις μανούλες: σκέψου μόνο ότι το κάθε παιδάκι γεννιέται με τον δικό του χαρακτήρα και έχει τους δικούς του ρυθμούς. Αργά η γρήγορά θα γίνει. Μην ανησυχείς καθόλου, γιατί να ξέρεις ότι ότι και αν αισθανόμαστε τα καταλαβαίνουν και μπορεί να το επηρεάζει αυτό. Εσύ να συνεχίσεις να κάνεις ότι έκανες με το μωράκι σου και να δεις ότι μια μέρα θα αρχίσει να τα κάνει αυτά και θα γελάς και θα σκέφτεσαι ''τι χαζή που ήμουν που ανησυχούσα''.

Όλα καλά βρε..... smile, the life with your baby is unique....:-)

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Verolina σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...Αυτή η φώτο είναι από το φετινό μας Πάσχα όπου την είχα ντύσει στα κόκκινα, σαν πασχαλίτσα...Όλοι ξετρελλάθηκαν με τα ρούχα μας και προπάντων με την στέκα μας με το κόκκινο φτερό...:D:D:D

Olive θα συμφωνήσω κι εγώ με τις υπόλοιπες μανούλες και θα σου πω πως το κάθε μωράκι έχει την δική του προσωπικότητα και αναπτύσσεται πολύ διαφορετικά από τα υπόλοιπα....Άλλα παιδάκια κάνουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα και άλλα πιο αργά, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχουν κάποιο πρόβλημα απλά ακολουθούν τον δικό τους ρυθμό ανάπτυξης!!!Από την στιγμή που η κορούλα σου είναι υγιέστατη και καταλαβαίνει μια χαρά τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα...!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά. Υγεία σε όλες μας και στα παιδάκια μας.

Καλέ μην ανησυχείτε για τα μωράκια σας! Εμένα επειδή είναι δίδυμα μπορώ να συγκρίνω. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Ο ένας κάθεται μια χαρά, ο άλλος πέφτει μπροστά και τελικά κάνει βουτιά και γυρίζει μπρούμητα. Ο ένας στέκεται όρθιος ο άλλος δυσανασχετεί. Ο ένας μιλάει ο άλλος τίποτα. Ο ένας κάθεται στο πάρκο ο άλλος δεν μπορεί παρά μόνο στο ριλάξ. Ο ένας γυρίζει μπρούμητα ο άλλος τρώει μόνο τα πόδια του που δεν το κάνει ο πρώτος. Ουφ είναι τόσα. Κι αν τα συγκρίνω και με τον Αλέξ. καλάαααααα. Ο Αλέξ. έκανε βαρελάκια σε αυτήν την ηλικία σε όλο το κρεβάτι. Αυτοί δεν κάνουν.

Από τη στιγμή που είναι υγιέστατα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Πήγαμε για εμβόλιο. Είμαστε 9.500γρ & 77!εκ. κι ο άλλος 9650γρ (τον έφαγε ο μικρός) και 73εκ. Το φαγητό μας από ότι καταλαβαίνεται το τρώμε όλο και εξακολουθούμε να θηλάζουμε.

Δεν ξέρω! Αυτό με ρωτάνε όλοι. ΜΕ την κούραση που έχω πραγματικά ο θηλασμός είναι πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση και ευκολία. Ότι κι αν έχουν λίγο στο στήθος και τέρμα. Και το βράδυ αντί να σηκώνομαι σαν φάντασμα στην κουζίνα για μπιμπερό κτλ τα βάζω στο στηθος και ...ναρκώνονται. Εσύ πόσο σκέφτεσαι;

Προς το παρον του δινω 1 κρεμα την ημερα, μετα που θα προστεθουν φρουτα σουπες κτλ, πιστευω να λιγοστεψει και να του δινω μονο πρωι βράδυ. Θα πάω και για δουλεια το καλοκαιρι.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσια εχω καιρο να σας γραψω εσπασα την οθονη απο το λαπτοπ και ακομα να μου το φτιαξουν 3 μηνες τωρα ,σας διαβαζα ομως απο την παιχνιδομηχανη μου αλλα δεν μπορουσα να γραψω ελληνικα τωρα εχω του αντρα και ειναι ευκαιρια να τα πουμε.

Αχ κοριτσια ενα αλλο παιδι μεσα σε 15 μερες κανει τουμπες εβγαλε το πρωτο του δοντακι και τον βλεπω πιο γερό σε σημειο που πρεπει να τον φοβαμε μην πεσει κλπ.

κρεμουλεσ δεν εχουμε ακομα φαει η γιατρος μου ειχε πει 5 1/2 με 6 ,τωρα θα ερθει την δευτερα και θα μας πει.

Αντε γιατι ειναι το πιο αδυνατουλη τησ παρεας χαχαχαχαχα!!!!!

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Αχ σας ζηλεύω που θηλάζετε, εμένα έχει λιγοστέψει πολύ το γάλα και άρχισα μαγιά μπύρας, τριγωνέλλα και αντλήσεις μπας και αυξηθεί και κρατήσει λίγο παραπάνω, έστω ένα γεύμα τη μέρα από το τίποτα.

Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να βγάλουμε το αχλάδι αφού δεν το τρώει κι έτσι ξεκινήσαμε φτου κι από την αρχή πάλι μήλο 2-3 μέρες και μετά θα βάλω μπανάνα. Με το μήλο κάνει σαν τρελός, του αρέσει πολύ!

Ο μικρός δεν κάθεται πολύ καλά αλλά του αρέσει να είναι καθιστός και όταν τον βάζω στο πάρκο ξαπλωμένο τσαντίζεται. Αναγκαστικά όμως πρέπει να τον κρατάει κάποιος καθιστό γιατί δε στηρίζεται μόνος του και είναι πολύ κουραστικό.

Filoudaki κι ο δικός μου κάνει κάτι τέτοια τρελά, ενώ του αρέσει το έξω και ο κόσμος καμιά φορά φρικάρει κι αρχίζει τα κλάμματα.

Μέσα στο αεροπλάνο να δείτε που νύσταζε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί χάλασε τον κόσμο. Μόλις τον κούνησε λίγο ο πατέρας του κοιμήθηκε.

Η αεροσυνοδός είχε πλάκα που είπε "καθόλου δεν ακούστηκε το παιδάκι", προφανώς από το βουητό του αεροπλάνου δεν ακουγόταν το κλάμα, πολύ βολικό αυτό;)

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...