Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω κοριτσια ποσο καιρο εχω να γραψω λοιπον να σας πω και τα υπολοιπα νεα μας καθομαστε πια κανονικα στο κωλαρακι μας δεν πεφτουμε παιζει στο παρκο της πια μονη και πολυ ευχαριστα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι εχω καμια εβδομαδα που της δινω φρουτα και την παρασκευη πια σουπιτσα αυτα με τα νεα μας μεγαλωνουν τα μωρακια μας και δεν την χορταινω:tongue: εσεις πως ειστε τα μωρακια σας καλα?

katval με άγχωσες!!!

Εμένα δεν κάνει τίποτα! δυο φορές μόνο είχε γυρίσει από μπρούμητα ανάσκελα και από τότε ποτέ ξανά. Επίσης δεν "στηλώνει" τα ποδαράκια της κάτω όταν βρίσκει αντίσταση, τα έχει μονίμως μαζεμένα επάνω και φυσικά δεν κάθεται ούτε μισό δευτερόλεπτο.........Φτάσαμε τα 6.600g τώρα, κορίτσια να ανησυχώ???????

Εντωμεταξύ της έχω παπλωμα κάτω και όλη την ώρα κυλιόμαστε......από νοητικές αντιδράσεις μια χαρά ακούει το όνομα της, φωνάζει κλπ

Τι να κάνω????

Με όλα αυτά δεν είπα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Αρχίσαμε και τα φρουτάκια μας μια χαρά τα τρώει (ευτυχώς!) και όταν μπούμε στον 6ο αρχίζουμε χορτοσουπα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

olivie ελεος μην ανγχωνεσαι κοριτσακι μου........καθε μωρο κανει τα παντα οταν θελει εγω περπατησα 18 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλε και εμανα στηριζεται αλλα υπηρχαν αλλα πραγματα που δεν τα εκανε και τα εκαναν αλλα!!!!ελα σε παρακαλω ηρεμησε και τονιζεις οτι νοητικα ειναι καλα ολα θα τα κανει οταν γουσταρει!!!!ο,τι σου λεει ο γιατρος σου κοιτα εσυ!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

olive εχει δικιο η χριστινα δεν ειναι ολα τα παιδια το ιδιο το καθενα εχει τους δικου του ρυθμους και εμενα απο μπρουμητα ανασκελα γυρναει πολυ σπανια και απο ανασκελα μπρουμητα δεν εχει γυρισει ενω πολλων εδω μεσα το κανει αλλα δεν με απασχολει και ιδιαιτερα δεν θελει και δεν το κανει θα στα κανει ολα εκει που δεν το περιμενεις μην το πιεζεις το παιδι ξερει αυτο ποτε πρεπει να κανει και τι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

(sorry gia ta latinika kati epathe kai kollise to alt+shift-pos allios to girnao?)

einai auto pou lei kai i christina, oti mou pei o giatros dil. kai sto teleutaio emvolio mou leei "ti? akomi den girizei? kai otan tin afineis kato ti kanei kathetai san pasas?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akouste ekfrasi apo giatro..mallon irthe i ora na ton allakso...alla den sas krivo oti mou metefere agonia, diavazo kai gia ta dika sas......ti na po :-(

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

olive μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις γιατρο δεν ειναι συμπεριφορα εγω οταν του του ειπα οτι δεν γυρναει μου λεει ε και δεν την βλεπεις οτι ειναι ενταξει οταν θελει θα τα κανει οποτε μην αγχωνεσαι το καθε παιδι εχει δικο του ρυθμο αναπτυξης μην δινεις σημασια σ αυτα αν ειναι ολα του τα αλλα καλα δεν πρεπει να σε απασχολει και καθολου τι κανουν τα υπολοιπα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Και οι περισσοτερες εδώ. Ρώτα τον γιατρό καλήτερα αν ειναι φυσιολογικό να μην κάει κάποια πράγματα και να δεις που θα σου πει να περιμένεις.

olive να τα πουμε και από κοντά. Στην ίδια πολη μένουμε!

ευχαριστώ katval!

Το μόνο που έχω είναι το ενστικτό μου και σε αυτό στηρίζομαι, αρχικά έλεγα δεν πρόκειται να αγχωθώ, κάθε παιδί έχει τη δική του ανάπτυξη κλπ αλλά.......με πήρε από κάτω..............

Την έχω τρελάνει στις κωλοτούμπες μετα τη ¨συμβουλή" του γιατρού, πάντως κάτι που δεν έκανε και κάνει τώρα είναι να βάζει τα πόδια της στο στόμα (που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να λυγίζει η μεσούλα της)

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Εμένα έκανε εμετό τη φρουτόκρεμα το πρωί :-(

Ενώ το μήλο το έτρωγε με χαρά, από όταν μπήκε το αχλάδι ξίνιζε τα μούτρα του και έτρωγε με το ζόρι.

Με τη μπανάνα έτρωγε πιο ευχάριστα τις πρώτες μπουκιές και μετά πάλι κλάμα.

Χτες ενώ τον τάιζα μου έκανε ότι αηδίασε και σταμάτησα. Το απόγευμα στην κρέμα ρυζάλευρο πάλι ζοριζόταν και τα έβγαλε ενώ είχαν μείνει 2 κουταλιές (τρώει 200 ml, σχεδόν πάντα την τρώει όλη).

Σήμερα στη φρουτόκρεμα κι ενώ είχε φάει σχεδόν τη μισή (1 μήλο, 1 αχλάδι, μισή μπανάνα) τα έβγαλε.

Πήρα τη γιατρό, μου είπε να του δώσω γάλα και να την πάρω το απόγευμα στο γιατρείο να της πω λεπτομέρειες.

Τι να τον ενοχλεί;;;:confused:

rm2dp2.png lgEnp2.png

Εμένα έκανε εμετό τη φρουτόκρεμα το πρωί :-(

Ενώ το μήλο το έτρωγε με χαρά, από όταν μπήκε το αχλάδι ξίνιζε τα μούτρα του και έτρωγε με το ζόρι.

Με τη μπανάνα έτρωγε πιο ευχάριστα τις πρώτες μπουκιές και μετά πάλι κλάμα.

Χτες ενώ τον τάιζα μου έκανε ότι αηδίασε και σταμάτησα. Το απόγευμα στην κρέμα ρυζάλευρο πάλι ζοριζόταν και τα έβγαλε ενώ είχαν μείνει 2 κουταλιές (τρώει 200 ml, σχεδόν πάντα την τρώει όλη).

Σήμερα στη φρουτόκρεμα κι ενώ είχε φάει σχεδόν τη μισή (1 μήλο, 1 αχλάδι, μισή μπανάνα) τα έβγαλε.

Πήρα τη γιατρό, μου είπε να του δώσω γάλα και να την πάρω το απόγευμα στο γιατρείο να της πω λεπτομέρειες.

Τι να τον ενοχλεί;;;:confused:

μηπως εχει καμια ιωσουλα το μωράκι? οτι και να ναι, περαστικά ευχομαι! φανταζομαι δεν το πιέζεις να φαει με το ζορι?

Χρονια πολλά κοριτσάκια! Εμεις δεν πηγαμε ουτε επιταφιο ουτε ανασταση, . ομως την μεγαλη Παρασκευή πηγαμε σε εναν φιλο μας το βραδυ, αλλα εκει ο μικρός καποια στιγμη ηθελε να κοιμηθει και αρχισε ενα κλαμα... δεν σας λεω τπτ. στο τελος αναγκαστικά φυγαμε. ηταν βεβαια και περασμενη η ωρα. αλλα στο σπιτι μας κοιμαται και στο καροτσι του, τί τον επιασε εκει δεν ξερω.

το μεγαλο Σαββατο πηγαμε στην Πειραικη για μεζεδακι, ψαροκαταστασεις και ετσι. πρωτα περασαμε απο Μανδραγορα για τα απαραιτητα μπαχαρικά, μελια κλπ, και τον ειχα στο σλινγκ. Χαζι εκανε ο κοσμος, του μιλαγε, τρελο γελιο! Μας χαρισαν και ενα παραμυθι, και ενα γαλα απο ... βουβαλι! νοστιμοτατο σας πληροφορω! αλλα και εκει που κατσαμε για φαγητο δεν ηταν βολικα για το καροτσι, και αρχισε παλι την κλαψα ο μικρός μολις ηθελε να κοιμηθει, Οποτε παρατησα τα μεζεδακια και αρχισα τις βολτες, και μετα παλι φυγαμε αρον αρον. Μου βγηκε κλαψιαρης ρε γμτ????

Αλλα την Κυριακη πηγαμε στον πατερα μου που εχει κηπο, και ειχαμε πολυ κοσμο, ψησαμε εξω αρνι και περασαμε επιτελους τελεια. Παντα καποιος βρισκοταν να τον απασχολησει τον μικρό, και κοιμηθηκε και 2 φορες στο δωματιο που τον εβαλα, μια χαρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...