Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου και μπεμπάκια Οκτωβρίου Καλό Πάσχα να έχουμε και Καλή Ανάσταση!!!Καλά να περάσετε και το αρνί με ρέγουλα ε?????????:D:D:D:D

Εμείς θα πάμε στα πεθερικά μου για φαγητό το βράδυ αλλά στην Ανάσταση δεν θα πάμε γιατί φοβάμαι πως θα τρομάξει πολύ η μικρή από τα βεγγαλικά!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστός ανέστη, κορίτσια!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας, πάντα με υγεία πάνω απ'όλα και χαρά.

Ελπίζω να περάσατε όμορφα, εμείς πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν όλα έτοιμα, πολύ ξεκούραστο αυτό. Και ο μικρός κύριος. Βέβαια δεν πήγαμε στην Ανάσταση γιατί είχε κοιμηθεί από τις 9 αλλά δεν πειράζει, να είμαστε καλά να πάμε του χρόνου.

rm2dp2.png lgEnp2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι κανετε χρονια πολλα σες ολες χριστος ανεστη πως τα περασατε ?εμεις πηγαμε στο χωριο η μικρη ενθουσιαστικε ολη μερα εξω απο χερια σε χερια πηγαμε εκκλησια μονο στην ανασταση δεν την πηγα για τον θορυβο αλλα ολες της αλλες μερες ηταν μαζι χορευε με την καμπανα τραγουδουσε με τους ψαλτες κλεψαμε την παρασταση χαχαχχαχα! πωπω κοριτσια ποσο καιρο εχω να γραψω λοιπον να σας πω και τα υπολοιπα νεα μας καθομαστε πια κανονικα στο κωλαρακι μας δεν πεφτουμε παιζει στο παρκο της πια μονη και πολυ ευχαριστα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι εχω καμια εβδομαδα που της δινω φρουτα και την παρασκευη πια σουπιτσα αυτα με τα νεα μας μεγαλωνουν τα μωρακια μας και δεν την χορταινω:tongue: εσεις πως ειστε τα μωρακια σας καλα?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κι απο μενα!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! Εμεις δεν πηγαμε στην Ανασταση γιατι ο μπεμπουλης μας κοιμαται απο τις 8 καθε βραδυ!! παντως βρε κοριτσια, ο δικος μου λιγο τεμπελακος μου φαινεται. Τον βαζω να καθησει και δυσανασχετει. Δε θελει να κουραζεται μου φαινεται!! Τι θα κανω???? Την αλλη βδομαδα θα παμε στη γιατρο και θα του ξεκινησουμε κρεμουλες. Θα παμε jumbo να παρουμε πιατακια και κουταλακια. Αχ, εχω μια χαρα!!! Διαβαζω τοσο καιρο εσας που δινεται τις κρεμουλες και ζηλευω......ΑΑΑΑΑ, εμεις σημερα εχουμε γεννεθλια!!!! Κλεινουμε 6 μηνες!!!!! να του παρω καμια τουρτα λετε? χαχα, πλακα θα χει... πω πω , χαζομαμαδες μου φαινεται ειμαστε.....

kpo44vsvb7d11lye.png

χρονια πολλα κι απο μενα!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! Εμεις δεν πηγαμε στην Ανασταση γιατι ο μπεμπουλης μας κοιμαται απο τις 8 καθε βραδυ!! παντως βρε κοριτσια, ο δικος μου λιγο τεμπελακος μου φαινεται. Τον βαζω να καθησει και δυσανασχετει. Δε θελει να κουραζεται μου φαινεται!! Τι θα κανω???? Την αλλη βδομαδα θα παμε στη γιατρο και θα του ξεκινησουμε κρεμουλες. Θα παμε jumbo να παρουμε πιατακια και κουταλακια. Αχ, εχω μια χαρα!!! Διαβαζω τοσο καιρο εσας που δινεται τις κρεμουλες και ζηλευω......ΑΑΑΑΑ, εμεις σημερα εχουμε γεννεθλια!!!! Κλεινουμε 6 μηνες!!!!! να του παρω καμια τουρτα λετε? χαχα, πλακα θα χει... πω πω , χαζομαμαδες μου φαινεται ειμαστε.....

Θα καθησει μόνος του. Μην τον πιεζεις. Να ζήσει το μωράκι! Γιατι δεν αρχίσατε κρέμες?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου χρόνια πολλά!!!!!!!!Τι κάνετε????Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το Πάσχα...Όλο έξω ήμασταν και όλο βόλτες!!!Η μικρή το καταευχαριστήθηκε!

Πάντως τα μωράκια μας μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, για πότε έγιναν καλέ 6 μηνών????Η δικιά μου από δόντια τίποτα ακόμα αλλά στηρίζεται πλέον κανονικότατα...Από κρέμες και φρούτα τώρα γενικά δεν τα πολυτρώει, μου φαίνεται θα ναι λιγόφαγη..Το τι τραγούδι πέφτει για να ανοίξει το στόμα δεν λέγεται...!!!:D:D:D Θα της αλλάξω και μάρκα στην κρέμα μπας και της αρέσει καλύτερα...Φρουτόκρεμα τρώει αλλά πάλι όχι με όρεξη και χωρίς τραγούδια..:!::!::!:Αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουμε και φαγητό...Άντε να δούμε πως θα της φανεί....Σήμερα της πήραμε από τα jumbo ένα bouncer και ξετρελλάθηκε!!!Μόλις πήγαμε να την βγάλουμε άρχισε να κλαίει!!!Και να της λέω "όπα" εγώ και εκείνη να χοροπηδάει και να σκάει στα γέλια...:-P:razz::-P Είχε πολύ πλάκα!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

αλημερα καλες μου και χρονια πολλα!!!

οντως ποτε μεγαλωσαν τα παιδακια μας!!ποτε μιλουσαμε για τις εγκυμοσυνες μας,ποτε περιμεναμε η μια μετα την αλλη να γεννησουμε....και εμενα απο δοντια τπτ αλλα στηριζομαστε μονοι μας ορθιοι και παλευουμε να στηριχτουμε και καθιστοι!!απο κρεμα τπτ δεν θελει με τπτ οποτε και μου ειπε ο γιατρος να μην επιμενω και να τον αφησω σε 15 μερες θα ξεκινησουμε καροτο πατατα κολοκυθι και μετα απο αλλες 15 κρεας οποτε εκει λεω να τον πισεσω να φαει!!αλλωστε εχω περιθωρια ακομα μιας και ειναι τωρα 5 μηνων!!η ελπιδα πεθαινει τελευταια (εκτος αν λενε την πεθερα σου)!!!φιλακια σε ολες!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα μανούλες και χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Ο Θεός να φυλάει τα παιδάκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου!

Να που ξαναβρισκόμαστε μετά τις mini διακοπούλες! Καλά ήταν, μας έκανε ωραίο καιρό! Η φύση αρέσει στα μωρά, νομίζω, περισσότερο από το να είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι...

Όσο για τις εξελίξεις μας, ακόμα κανένα δοντάκι, μόνο φαγούρα και γκρίνια, ειδικά εχθές το βράδυ δεν άντεχε τον πόνο και ήταν πολύ κακόκεφος. Σήμερα όμως είναι καλύτερα.

Ούτε έχει γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίστροφο. Είναι τεμπελάκος. dora νομίζω ότι ανήκουμε στο ίδιο club ;)! Βέβαια κάθεται καθιστός, που και που τρώει και καμία...Το μόνο που του αρέσει είναι να στέκεται όρθιος, να λυγίζει τα πόδια και να ξανασηκώνεται όταν τον κρατάμε.

Από την άλλη τρώει τα πάντα δίχως έλεος. Του έβαλα και μοσχάρι, στο μεσημεριανό, το καταβρόχθισε σε χρόνο μηδέν. Δεν σταματάει μόνος του να τρώει, πρέπει να τον σταματήσω εγώ.

Αχ, astrati η φωτογραφία της μικρής σου είναι τέλεια!!! Τί γλύκα, τί φορεματάκι...

Χρόνια πολλά στα μωράκια που κλείνουν μισό χρόνο!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και Χρόνια Πολλά και καλά.

Εμείς δεν πήγαμε καθόλου στην εκκλησία. Αλλά την Κυριακή του Πάσχα πήγαμε μια πάρα πολύ όμορφη βόλτα στους νονούς της μπεμπούλας μας εκτός Αθηνών και είχε και θάλασσα και το απολάυσαμε όλοι. Εν τω μεταξύ το μπουμπουκάκι μας πήγαινε σε όλους και χαμογέλαγε σε όλους....πόσο χαρήκαμε.....

Όσο για την εξέλιξή της κάθεται σχεδόν μόνη της πια, κοιμάται το βράδυ γρηγορότερα απο πριν, δηλαδη σε 5 λεπτάκια έχει κοιμηθεί και βεβαιώς βεβαίως εδω και καιρό γυρίζει μόνη της απο ανάσκελα μπρούμυτα....πολύ πλάκα. Απο εχθές την βάζουμε και στο καρεκλάκι του φαγητού (πήραμε αυτό που δένεται σε καρέκλες) και της αρέσει πάρα πάρα πολύ. Απο δόντια δεν έχει βγάλει ακόμα, αλλά είναι κάτασπρα τα ούλα της και την πιάνει μια ψιλογκρίνια κάποια στιγμή κατα την διάρκεια της ημέρας.....

Πω πω περνάει ο καιρός και πρέπει να δούμε και για βρεφονηπιακό σταθμό, γιατί δεν έχουμε κοντά μας γιαγιάδες....

happymama μένω κοντά στο Ελ. Βενιζέλο. Θα σου στείλω πμ να σου πω ακριβως.....γιατι ειμαι λίγο επιφυλακτικη με αυτες τις πληροφοριες.....

Πολλά φιλια στα μωράκια σας και θα τα ξαναπουμε

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...