Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

¨εφτιαξα μια κάρτα στο word μακρόστενη. Πάνω έχει ουρανό με σύννεφα και ήλιο, στη μέση το κείμενο και κάτω χορτάρι με λουλουδάκια και πανω πετάνε τα 2 μελισσάκια. Σε όλη την κάρτα πετάνε και 3 μπαλόνια διάσπαρτα. Πήρα χαρτόνια χρωματιστά, έφτιαξα μακρόστενους φακέλλους, έκοψα πάνω ένα ημικύκλιο για να βγαίνει η κάρτα και στην κάρτα έκανα μια τρύπα όπου έδεσα κορδέλες και στις άκρες τους έδεσα 2 μεταλλικά ανθρωπάκια. Θα το έβαζα να το δείτε αλλά δεν ξέρω πώς.

πω πω ρε φροσακι, πολυ δουλεια!!!! εγω εχω γυρω στα 70 προσκλητηρια. Παντως πολυ ωραιο μου φαινεται!! Πηγα προχθες σε ενα τυπογραφειο, μου αρεσε ενα προσκλητηριο αλλα......170 ευρω τα 70 προσκλητηρια. Λοιπαμαι τα λεφτα , γιατι ξερω οτι τα προσκλητηρια τα πετανε μολις τα διαβασουν. Κριμα δεν ειναι ρε κοριτσια τοσα λεφτα? Να δωσω κατι παραπανω σε μπομπονιερες ή σε κατι αλλο δε με πειραζει, αλλα στα προσκλητηρια? ξερω γω?

kpo44vsvb7d11lye.png

Κορίτσια, συγγνώμη για την αηδιαστική ερώτηση, αλλά αλλάξανε τα κακά του μωρού σας με τις κρέμες;

Εγώ σήμερα πρώτη φορά είδα σφιχτά καφεπράσινα κακάκια. Να πάρω τη γιατρό ή θα με κοροϊδέψει;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Nera_ χωρίς να είμαι γιατρός θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Φυσιολογικό μου φαίνεται ότι είναι εφόσον τρώνε πιο στερεές τροφές. Κι εγώ το παρατήρησα στον δικό μου. Ειδικά τώρα που τρώει και πατάτα και καρότο... ακόμα περισσότερο...:mrgreen:

Dora συμφωνώ μαζί σου, ούτε κι εγώ δεν θα έδινα τόσα χρήματα για προσκλητήρια....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Τα κακάκια τους λογικό είναι να αλλάξουν αφού πλέον τρώνε κι άλλες τροφές. Ο μεγάλος μου εμένα στούμπωσε ο καημένος και ρίχνει πολύ κλάμα. Προχθές έκλαιγε από το πρωί ως το βράδυ. Δεν είχε κοιμηθεί καθόλου. Ήταν Κυριακή κι εγώ ήμουν μόνη μου με 3 μωρά. Οι δικοί μου έχουν φύγει και ευτυχώς βρήκα κάποιον συγγενή και μου βρήκε baby κλύσμα και μου το έφερε. Να ΄ναι καλά ο άνθρωπος. Μετά από μισή ώρα τον έπιασε το κλύσμα και όπως τον άλλαζα στην αλλαξιέρα αποκοιμήθηκε εκεί, ο γλυκός μου.

Οι νονοί μας έχουν ξετρελαθεί με τα μωρά. Όλο έρχονται και τους φέρνουν δώρα. Και φωτογραφίες τους βγάζουν συνέχεια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό γιατί νομίζω πώς είναι σημαντικό να τα βλέπουν.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Φρόσω. Τι κάνεις? Τα ειδα τα μωρά σου. Μπουλουκάκια. Ειδικά ο ένας. Στην περιοχή σου θα γίνει βάπτιση

Ναι κοντά στο σπίτι. Έλα να μας δεις!!!!!!!!!

Εσύ πότε και πού θα τον βαπτίσεις;

Λέμε για Σεπτεμβρη. Βέβαια μπορει και να το κάνουμε Ιουνιο. Το σκεφτόμαστε. Κοντά ειμαστε. Χαιδαρι-Μοσχατο. Εμεις μαλλον μικρολιμανο θατην κανουμε. Άντε με το καλό. Καλό κουράγιο σε σένα πάνω από όλα.

Λέμε για Σεπτεμβρη. Βέβαια μπορει και να το κάνουμε Ιουνιο. Το σκεφτόμαστε. Κοντά ειμαστε. Χαιδαρι-Μοσχατο. Εμεις μαλλον μικρολιμανο θατην κανουμε. Άντε με το καλό. Καλό κουράγιο σε σένα πάνω από όλα.

Μικρολίμανο είναι πολύ ωραία! Και σε ποια εκκλησία;

Εγώ αυτή τη φορά ήθελα να "ανοίξω" το σπίτι. Θα έχω κέτερινγκ αλλά πιο πολύ θέλω να είναι παιδικό πάρτυ.

Εκει που παντρευτηκαμε. Στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Ωραίο το κετερινγκ και εγώ θα τ ήθελα γιατι ο προαύλιο της εκκλησιας ειναι τελειο, πάνω στο λιμανακι αλλά ο άντρας μου θέλει τραπέζι. Εχουμε μελλον. μπομπονιέρες 2 διαφορετικες ή μια θα δώσετε?

Εκει που παντρευτηκαμε. Στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Ωραίο το κετερινγκ και εγώ θα τ ήθελα γιατι ο προαύλιο της εκκλησιας ειναι τελειο, πάνω στο λιμανακι αλλά ο άντρας μου θέλει τραπέζι. Εχουμε μελλον. μπομπονιέρες 2 διαφορετικες ή μια θα δώσετε?

Πού είναι η Παναγία Μυρτιδιώτισσα; Πάνω στη στροφή πριν το πασαλιμάνι;

1 μπομπονιέρα δίνουν. Έτσι μου είπαν. Εσείς εντάξει και πρώτο παιδί είναι.... ΘΑ πάρει και το όνομα του πεθερού σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...