Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα τον βγάλω σε βίντεο. τουρλώνει τον ποπο του στερεωνεται στο κεφαλι και βουρ.... Θα του κατεβάσω το στρώμα της κουνιας στη μεσαια θέση. Σημερα τοπρωι τον βρηκα στα γονατα να κρατιεται από τα κάγκελα. Πάρκο επιγώντως.

Έλα ρε μπράβο του.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας. Πολλές προόδους ακούω, μπράβο!!!

Στελλίτσα, ποιος τη χάρη σου! Θα αρχίσει να περπατάει πολύ σύντομα και θα τρέχεις, χι χι!

Εμείς τεμπελιάζουμε. Από μπρούμυτα γυρίζει στο πλάι και ανάσκελα, αλλά το αντίστροφο δεν το κάνει. Γενικώς η μπρούμυτη θέση δεν του πολυαρέσει.

Ακόμη το μόνο που κάνει είναι να πιάνει τα πάντα και να τα τραβάει με πολλή δύναμη, να πετάει ό,τι πιάνει (βγάζει το χέρι έξω από το καρότσι και το εκσφενδονίζει) και κάτι που ξεκίνησε τελευταία, τεντώνει το χέρι και κάνει σαν να χαιρετάει (όπως κάνουμε κούπε-πε). Προφανώς το παιδί δε χαιρετάει, αλλά όποιος τον βλέπει αυτό νομίζει και έχει πολλή πλάκα!

Α, και τραβάει το σκοινί από τα παιχνίδια που παίζουν μουσική.

Ξεκινήσαμε φρουτόκρεμες, δηλαδή πρώτα το μήλο, το αχλάδι θα μπει μεθαύριο, και ο μικρός τρελαίνεται! Καμία σχέση με την κρέμα βανίλια, το έφαγε όλο και ήθελε κι άλλο. Αφήστε που έμαθε το κουτάλι και χτες με έβλεπε να τρώω παγωτό και άνοιγε το στόμα του!

Για βάπτιση κλείσαμε 5 Σεπτέμβρη. Επειδή έχουμε κάνει μόνο πολιτικό φοβόμουν μη μας πούνε τίποτα αλλά ευτυχώς μόνο οι νονοί πρέπει να είναι παντρεμένοι με θρησκευτικό γάμο.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Κι εμείς ξεκινήσαμε κρέμες. Ο μικρός τρελαίνεται. Ταίζω μια τον έναν μια τον άλλον και ο μικρός δεν περιμένει φωνάζει. Ο μεγάλος σφραγίζει το στόμα και εγώ σπρώχνω. Τραβάει και το κουτάλι... μπάνιο κάνουμε μετά. Με τα φρούτα πάντως τα μωρά έχουν τρελαθεί στο χε.... 3 φορές τη μέρα πατώκορφα (άλλο μπάνιο) κι όλα αυτά εις διπλούν, ουφφφφφ.

Βάπτιση θα κάνουμε στις 16 Μαίου. Προσκλητήρια έφτιαξα μόνη μου και χρησιμοποιήσα τα μελισσάκια από το τικεράκι μου. Βγήκαν πολύ ωραία. Για μπομπονιέρες πήρα φαναράκια από τα τζάμπο και θα τις φτιάξω μόνη μου και για τα παιδιά κουβαδάκια τσίγκινα από τα τζάμπο επίσης και θα τα γεμίσω γλυκάκια και παιχνιδάκια, όπως σαπουνόφουσκες. Τη διακόσμηση την ψάχνω λίγο. Έχουν τρελαθεί με τέτοιες τιμές. Μου ζήτησαν για 2 αγγελάκια από μπαλόνια 200ευρώ και 60ευρώ μεταφορικά. Και μιλάμε για αέρα κοπανιστό!

φροσω , οταν λες οτι εφτιαξες μονη σου τα προσκλητηρια, τι εννοεις? πως τα εκανες? στον υπολογιστη φανταζομαι, αλλα πως?

kpo44vsvb7d11lye.png

Καλησπερα κοριτσια ...εμεις βαφτιση θα εχουμε την Κυριακη τουτ Θωμα στις 11/4 δηλ...

Η μικρη μου την κρεμα βανιλια ουτε που να την φτυσει,10 μερες προσπαθω και τελικα δεν της αρεσει η γευση... σημερα της εδωσα μπανανα και ελαχιστο χυμο πορτοκαλι μεσα και το εφαγε με ευχαριστηση ολο..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σας! τί κάνετε?

εμείς σημερα φάγαμε πάλι το αχλάδι μας. Αυριο θα του βάλω ολόκληρο, γιατί βλέπω οτι του αρέσει πολύ. Χαίρομαι που το τρώει, γιατί έχω ακούσει και για μωράκια που ούτε να τα δουν τα φρούτα.

Κατά τα άλλα, το πακετάρισμα καλά κρατεί. έχουμε γίνει σαν εργοτάξιο. Το σαλόνι και το γραφείο είναι γεμάτα κουτες. Μονο στην κουζίνα και στην κρεββατοκάμαρα κυκλοφορείς ακομα ανετα! :) Ανυπομονώ να μετακομίσουμε, να τελειώνουμε.

φιλάκια

φροσω , οταν λες οτι εφτιαξες μονη σου τα προσκλητηρια, τι εννοεις? πως τα εκανες? στον υπολογιστη φανταζομαι, αλλα πως?

¨εφτιαξα μια κάρτα στο word μακρόστενη. Πάνω έχει ουρανό με σύννεφα και ήλιο, στη μέση το κείμενο και κάτω χορτάρι με λουλουδάκια και πανω πετάνε τα 2 μελισσάκια. Σε όλη την κάρτα πετάνε και 3 μπαλόνια διάσπαρτα. Πήρα χαρτόνια χρωματιστά, έφτιαξα μακρόστενους φακέλλους, έκοψα πάνω ένα ημικύκλιο για να βγαίνει η κάρτα και στην κάρτα έκανα μια τρύπα όπου έδεσα κορδέλες και στις άκρες τους έδεσα 2 μεταλλικά ανθρωπάκια. Θα το έβαζα να το δείτε αλλά δεν ξέρω πώς.

¨εφτιαξα μια κάρτα στο word μακρόστενη. Πάνω έχει ουρανό με σύννεφα και ήλιο, στη μέση το κείμενο και κάτω χορτάρι με λουλουδάκια και πανω πετάνε τα 2 μελισσάκια. Σε όλη την κάρτα πετάνε και 3 μπαλόνια διάσπαρτα. Πήρα χαρτόνια χρωματιστά, έφτιαξα μακρόστενους φακέλλους, έκοψα πάνω ένα ημικύκλιο για να βγαίνει η κάρτα και στην κάρτα έκανα μια τρύπα όπου έδεσα κορδέλες και στις άκρες τους έδεσα 2 μεταλλικά ανθρωπάκια. Θα το έβαζα να το δείτε αλλά δεν ξέρω πώς.

βγαλτο ρε μια φωτο και ανεβασε την να το δουμε να παιρνουμε ιδεες...πας στην απαντηση εκει που λεει συνημμενα αρχεια ( φαινεται ενας συνδετηρας) και το ανεβαζεις.

Kαλημέρα μαμαδες και μωράκια. Τι κάνετε? Ετοιμαζόμαστε για την πρωινη μας βόλτα. Μονο εμενα τρωει την βανιλια? Ελπίζω να τρώει έτσι και τα φρουτα και τη σουπα.

Πήγαμε κι εμείς εχθές για εμβόλιο και μας βρήκε 8κιλά και 68εκ.

Αρχίζουμε φρουτόκρεμες 5μυσι μηνων (δηλ. σε 5μερες) και 6 μηνων φαγητο. Για κρέμες βανίλιας μου είπε δεν θα βάλλουμε γιατί έχουν ζάχαρη και συντηρητικά που δεν υπάρχει λόγος να τα φάει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...