Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμείς ξεκινήσαμε κρέμες. Ο μικρός τρελαίνεται. Ταίζω μια τον έναν μια τον άλλον και ο μικρός δεν περιμένει φωνάζει. Ο μεγάλος σφραγίζει το στόμα και εγώ σπρώχνω. Τραβάει και το κουτάλι... μπάνιο κάνουμε μετά. Με τα φρούτα πάντως τα μωρά έχουν τρελαθεί στο χε.... 3 φορές τη μέρα πατώκορφα (άλλο μπάνιο) κι όλα αυτά εις διπλούν, ουφφφφφ.

Βάπτιση θα κάνουμε στις 16 Μαίου. Προσκλητήρια έφτιαξα μόνη μου και χρησιμοποιήσα τα μελισσάκια από το τικεράκι μου. Βγήκαν πολύ ωραία. Για μπομπονιέρες πήρα φαναράκια από τα τζάμπο και θα τις φτιάξω μόνη μου και για τα παιδιά κουβαδάκια τσίγκινα από τα τζάμπο επίσης και θα τα γεμίσω γλυκάκια και παιχνιδάκια, όπως σαπουνόφουσκες. Τη διακόσμηση την ψάχνω λίγο. Έχουν τρελαθεί με τέτοιες τιμές. Μου ζήτησαν για 2 αγγελάκια από μπαλόνια 200ευρώ και 60ευρώ μεταφορικά. Και μιλάμε για αέρα κοπανιστό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και Οκτωβριανά μωράκια!

Μπράβο Frosobal!!! Μαζί σου!!! Πολύ ωραίες οι ιδέες σου. Κι εγώ ΔΕΝ είμαι διατεθειμένη να πετάξω λεφτά για κάτι που ούτως ή άλλως οι περισσότεροι αργά ή γρήγορα το πετάνε! Και ωραίο αυτό που σκέφτηκες και δημιουργικό! Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, καταντάει εκμετάλλευση!

Πες το ψέμματα με τα φρούτα το χε.... πάει σύννεφο!!! Και πολλές φορές την ημέρα... Εσύ που έχεις και δύο!!! Φαντάζομαι....

Frosobal εσένα γυρίζουν τα μωράκια σου από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίστροφο; Εμένα τίποτε ο τεμπελάκος....

Christina και η ιδέα σου με τα προσκλητήρια super!

Εμείς χθες φάγαμε και το πρώτο μας κοτοπουλάκι! Στο multi έγινε μια χαρά, πολύ ρευστό και το έφαγε ωραιότατα. Στο ίδιο μείγμα προσέθεσα πατάτα, καρότο και κολοκυθάκι. Κορίτσια το καρότο και η πατάτα μόνα τους είναι πολύ στυπτικά, οπότε χρειάζεται και το κολοκυθάκι..

Αυτά για την ώρα! Έχει τέλειες μέρες! Ωραία που ανοίγει ο καιρός!!!

Φιλιά σε όλες σας!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

σε ευχαριστω βερολινα μου.....οσο για τις μπομπονιερες μαλλον θα παω τζαμπο να παρω κουβαδακια θαλασσης και θα τα ντυσω με τουλι....κατι τετοιο λεω...και πανω στα τραπεζια λεω να παρω φορτηγα με καροτσες και να βαλω μεσα διαφορα γλυκισματα....θα δω θα παω απο βδομαδα να ριξω μια ματια....

τι καλα που τρωνε τα παιδακια σας...εμενα το τερας τπτ γαλα και μονο γαλα!!!και αυτο με μετρο μην χαλασει η σιλουετα του!!!!τερας κανονικο!!!!!!!βαζει την γλωσσα του και δεν περναει τπτ....τα γευματα γαλατος ειναι 140-160 το πολυ και κανει 6-7 γευματα!!πεισματαρης οχι σαν εμενα εγω τρωω ολο το φαγητο μου!!!χαχαχα!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Kαλημέρα σε όλα τα φαγανά μωράκια. Εμένα τρώει ολη του την κρεμα το απόγευμα. Όλα τα άλλα γευματα τον θηλάζω. Σε 15 μέρες φρουτ'ακια. Νερό του δίνω λίγο αλλά δεν του αρέσει το μπιμπερό.

Αντε με το καλο ν τα βαπτίστε. Εμεις λέμε Μετά το καλοκαίρι. Θα δουμε.

verolina εμένα μόνο ο μεγάλος γυρίζει. Ο μικρός προτιμά να τρώει τα πόδια του.

Χριστίνα πολύ μικρός δεν ξεκίνησε τις κρέμες ο δικός σου; Γιατί τόση βιασύνη. Θα μάθει να τρώει, δεν είναι ότι δεν θέλει. Χρειάζεται λίγη εκπαίδευση. Ο θηλασμός είναι έμφυτος αλλά το κουτάλι....

Στελλίτσα ο μικρός μου μπουσουλάει ανάποδα, προς τα πίσω. Τον βάζω στο κεφαλάρι στο κρεβάτι μου μπρούμητα κι αν δεν έχω το νου μου μπορεί να πέσει. Το καλό είναι ότι δεν γυρίζει μόνος του μπρούμητα όπως ο άλλος. Εσένα μπουσουλάει κανονικά;

Διαφημίσεις

φροσακι ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω στους 5 μηνες δηλ.μεθαυριο εγω εκανα την δοκιμη!ο λογος ειναι οτι 5.5 ξεκιναμε χορτοσουπες και πρεπει να προετοιμασω το στομαχακι του!οσο για την εκπαιδευση το ξερω οτι θελει υπομινη αλλα και εγω δεν τον πιεζω καθολου αν δεν θελει δεν με πειραζει οταν φτασουμε στα λαχανικα θα υπαρχει μια πιεση!τωρα ετσι και αλλιως δεν θελω να μαθει να τρωει κρεμες!φιλισε μου τα μικρουλια σου...και τα 3

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω να γράψω πολλές μέρες αλλά τρέχω με δουλειές και με την μικρή μου, είμαστε συνέχεια μαζί, δεν την αφήνω ούτε ένα δευτερόλεπτο!! :-)

Αφού την έβαλα για ύπνο και σε σειρά 4 πλυντήρια + σίδερο, βρήκα λίγο χρόνο να γράψω!

Ξεκινήσαμε και εμείς κρεμούλα και προς μεγάλη μου έκπληξη την τρώει μια χαρά, κανένα πρόβλημα με το κουτάλι ή την κατάποση!! Μόνο λίγο πρόβλημα με τα κακά έχουμε (δεν κάνει κάθε μέρα) και της την έκοψα για λίγο με δική μου πρωτοβουλία (γιατί τον παιδίατρο δεν τον βρίσκω-έλεος).

Α! επίσης βρήκε ευκαιρία να κόψει και ένα γεύμα γάλατος ακόμη, φουσκώνει με την κρέμα μάλλον! Στο παιδί μου πάντως σίγουρα δεν αρέσει το γάλα!

Εμείς από κινήσεις λίγα έως ελάχιστα πράγματα αλλά φαίνεται να έχει αρκετή νοητική ανάπτυξη πχ της "λέω κοίτα τον μπαμπά/γιαγια/παππού με τα ματάκια σου",γυρίζει κοιτάει και γελάει, γενικώς γελάει συνέχεια...ξεκαρδίζεται, πολύ πλάκα έχει! Και φυσικά κάνει όλα αυτά τα πφφφφφφ, τουθθθθ, μπουφφφφ!!! και φουσκώνω σαν το παγώνι από υπερηφάνεια και χαρά!

Τέλεια είναι μεγαλώνοντας!!!!

Επεξεργάστηκαν by olive
ορθογραφικό

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Αχχχχ!!! Κορίτσια είμαι χάλια! Εδώ και μιά βδομάδα έχω ίωση, κυκλοφορώ με μάσκα, κόλλησα και τον σύζυγό και βάζει τώρα κι αυτός μάσκα για να μην ξανά κολλήσει η μικρή η οποία μας κόλλησε, που την κόλλησε η μεγάλη. Ωραία ε; Λες και έχουμε βακτηριακό πόλεμο είμαστε μες στο σπίτι μας.

Εγώ όμως μάλλον έπαθα ιγμορίτιδα και κάτι με πονόδοντο ταυτόχρονα και πονάω!!! Ξέρει καμιά κοπέλα που θηλάζει ακόμα, αν επιτρέπεται να πάρω depon;;;

Αχχχχ!!! Κορίτσια είμαι χάλια! Εδώ και μιά βδομάδα έχω ίωση, κυκλοφορώ με μάσκα, κόλλησα και τον σύζυγό και βάζει τώρα κι αυτός μάσκα για να μην ξανά κολλήσει η μικρή η οποία μας κόλλησε, που την κόλλησε η μεγάλη. Ωραία ε; Λες και έχουμε βακτηριακό πόλεμο είμαστε μες στο σπίτι μας.

Εγώ όμως μάλλον έπαθα ιγμορίτιδα και κάτι με πονόδοντο ταυτόχρονα και πονάω!!! Ξέρει καμιά κοπέλα που θηλάζει ακόμα, αν επιτρέπεται να πάρω depon;;;

ΝΑι επιτρέπεται το ντεπόν όπως και στην εγκυμοσύνη.

Kαλημέρα σε όλες. Φρόσω τι κάνεις? Ο Βασιλάκης μου μπουσουλάει κανονικά με τη βοηθεια και του κεφαλιο του. χαχαχαχα Βαζει το ενα χερι μπροστα και το σωμα του το στερεωνει στο κεφαλι για να βγάλει το άλλο χερι. Μιλαμε για πλακα. Και αναποδα.

Διαφημίσεις

Μπραβο Στελλα για το μικρο σου που μπουσουλαει. Τον εκανες καμια ασκησουλα ή ξεκινησε μονος του? Γενικως ξερετε τι ασκησουλες να κανω στο μικρο μου? Πειτε καμια ιδεα

kpo44vsvb7d11lye.png

Αναρίτα μια απο τα ίδια ο μεγάλος κόλλησε απο το σχολείο, κολλησε τον μικρό και μετά τον μεσαίο, βήχας μιξούλες και πυρετό, εγώ ευτυχός είμαι το κακό σκυλί.

Περαστικά, όσο για το depon μπορείς να πάρεις.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Kαλημέρα σε όλες. Φρόσω τι κάνεις? Ο Βασιλάκης μου μπουσουλάει κανονικά με τη βοηθεια και του κεφαλιο του. χαχαχαχα Βαζει το ενα χερι μπροστα και το σωμα του το στερεωνει στο κεφαλι για να βγάλει το άλλο χερι. Μιλαμε για πλακα. Και αναποδα.

Ρε Στέλλα πες μου γιατί θα τρελαθώ όταν λες μπουσουλάει τι εννοείς σέρνεται ή μπουσουλάει κανονίκα γιατί νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Θα τον βγάλω σε βίντεο. τουρλώνει τον ποπο του στερεωνεται στο κεφαλι και βουρ.... Θα του κατεβάσω το στρώμα της κουνιας στη μεσαια θέση. Σημερα τοπρωι τον βρηκα στα γονατα να κρατιεται από τα κάγκελα. Πάρκο επιγώντως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...