Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Αστάρτη, δεν το πιστεύω βρε κορίτσι μου, τι ταλαιπωρία! Να προσέχεις πάρα πολύ όταν θα σηκώνεις το μωράκι σου. Μήπως να πάρεις κανέναν κορσέ ή ζώνη για να σου κρατάει την τομή; Σιδερένια!

Ο μικρός μου από το ταξίδι και μετά ξυπνάει 3 φορές τη νύχτα και πότε-πότε μένει ξύπνιος κανένα 2ωρο... Δεν ξέρω τι να κάνω. Λέτε να του χάλασε το ταξίδι το πρόγραμμα; Και πριν ξυπνούσε δύο φορές αλλά θήλαζε και κοιμόταν. Τώρα...

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και πάλι....Τελικά σήμερα γυρίσαμε από τους γονείς μου γιατί μας έτυχαν διάφορα!!!Αχχχχχ πόσο μου λείψατε...Διάβασα και όλα τα νέα σας...Μια χαρά είναι τα παιδάκια μας!!!!Εγώ δεν μπορώ λεπτό να την αφήνω μόνη πια αφού σηκώνεται κανονικότατα αν την έχω στην μαξιλάρα της ενώ στο γυμναστήριο της όλο κινείται και φεύγει έξω από αυτό..:D:D Μου φαίνεται πρέπει να την βάλω σιγά σιγά στο παρκοκρέββατο!!!

Εγώ πέρασα λιγάκι δύσκολα αυτές τις μέρες...Πήγα ταξίδι και τελικά κατέληξα στο νοσοκομείο για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας!!!!:cry::cry: Και μάλιστα την μέρα της επέμβασης είχα και τα γενέθλια μου!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil: Αχχχχ αφήστε τα, μεγάλη πίκρα, 5 μέρες έμεινα στο νοσοκομείο και μου έλειψε τόσο και το παιδάκι μου...Και σαν να μην έφτανε η επέμβαση πέρασα και κάποια ίωση και άρχισα να ανεβάζω πυρετό και ανησύχησαν οι γιατροί μέχρι να εκδηλωθεί η ίωση γιατί μέχρι την Πέμπτη δεν είχα τίποτα άλλο εκτός από πυρετό ενώ από εκεί και μετά μπούκωσε η μύτη μου, συνάχι, πονόλαιμος, όλα τα ωραία...Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα, γυρίσαμε και σπιτάκι μας αλλά πρέπει να προσέχω για λίγο διάστημα, όχι βάρη κτλ...

Τέλοσπαντων τέλος καλό όλα καλά που λένε...Άντε πάλι θα τα λέμε καθημερινά...Φιλάκια σε όλες τις μαμάδες και τα μπεμπάκια του Οκτωβρίου!!!

Περαστικα βρε Κατερίνα.... Τελος καλό όλα καλά. Ελπίζω να τα πουμε και από κοντά την Μεγάλη εβδομάδα!

Καλημέρα σας!

Αστάρτη, δεν το πιστεύω βρε κορίτσι μου, τι ταλαιπωρία! Να προσέχεις πάρα πολύ όταν θα σηκώνεις το μωράκι σου. Μήπως να πάρεις κανέναν κορσέ ή ζώνη για να σου κρατάει την τομή; Σιδερένια!

Ο μικρός μου από το ταξίδι και μετά ξυπνάει 3 φορές τη νύχτα και πότε-πότε μένει ξύπνιος κανένα 2ωρο... Δεν ξέρω τι να κάνω. Λέτε να του χάλασε το ταξίδι το πρόγραμμα; Και πριν ξυπνούσε δύο φορές αλλά θήλαζε και κοιμόταν. Τώρα...

Και εμεις πήγαμε ταξίδι. Μολις γυρισαμε 2 μερες ξυπνουσε και κοιμόταν αστατα. Τον έφερα σε λογαριασμό. Τώραειναι ευκαιρια αν θελεις να τον κοιμιζεις νωρίτερα η αργότερα το β΄ραδυ. Εμενα από τις 2 τον εφτασα 11 το πολύ να κοιμάται.

Αχ βρε astarti μου....κάτι μου θυμίζουν αυτά που σας τύχανε στο ταξίδι σας. Κι εμείς ότανείχαμε φύγει για πρώτη φορά, τα πάθαμε όλα, κρύωσε η μπεμπούλα, κρύωσα εγώ, είχα πρόβλημα με τον φρονιμίτη μου, έκαψα το χέρι μου και το αποκορύφωμα ήταν μια οξεία ωτίτιδα.....

Περαστικά να είναι και μην απογοητεύεσαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου.

Όσο για τον ύπνο nera μου, εμείς πάλι δεν είχαμε θέμα. Όλα καλά. Δεν άλλαξε κάτι.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααααααα

Πολύ καλά βλέπω πάνε τα μωράκια μας...η μπεμπούλα μας έχει πάρα πολλά σάλια, αλλά κανένα δοντάκι ακομα.Όσο για το μπρούμυτα γυρνάει μόνη της κανονικά και μερικές φορές κοιμάται κιόλας μπρουμυτα.

Βρε filoudaki να σε ρωτήσω αν είχατε γκρίνια και ταλαιπωρία με τα δοντάκια σας; Υπομονή με τηνμετακόμιση και την αναζήτηση σπιτιού. Εύχομαι να βρείτε σύντομα και να τακτοποιηθείτε.

δεν εχουμε κάτι το ιδιαίτερο εμείς. εντάξει λίγη γκρίνια και πολλά σάλια, τα δάχτυλα συνέχεια στο στόμα και με΄χρι εκεί. Δεν χρειάστηκε να δώσω πχ ντεπον που μου είχε πει ο γιατρός. ας ελπίσουμε πως και τα επόμενα θα βγουν ετσι ανώδυνα!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!!!Ευτυχώς σήμερα ήμουν καλύτερα γιατί μέχρι χθες είχα την μαμά μου που τα έκανε όλα αλλά από σήμερα θα μουν μόνη με την μπέμπα και φοβόμουν λιγάκι γιατί ακόμα πονάω αλλά ευτυχώς όχι πολύ...Το καλό είναι ότι έκανα λαπαροσκόπηση και όχι τομή, πάλι καλά!!!!

Στελλίτσα ελπίζω κι εγώ να βρεθούμε μέσα στο Πάσχα...Πότε με το καλό λέτε να έρθετε??

Εμένα η γιατρός μου χε πει να της δίνω νερό και χυμούς από τον 3ο μήνα για να συνηθίζει, μου φάνηκε νωρίς και το καθυστέρησα και έτσι τα ξεκινήσαμε στον 4ο...Το νερό δεν το θέλει καθόλου σχεδόν και έτσι της δίνω μόνο όταν το θυμάμαι, σπάνια δηλαδή. Τους χυμούς όμως τους πίνει με πολύ όρεξη και έτσι ευελπιστώ ότι θα τρώει και τα φρούτα...Για να δούμε...Αύριο θα την πάμε στην γιατρό για εμβόλιο και αναμένουμε οδηγίες για κρέμες κτλ...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!!!Ευτυχώς σήμερα ήμουν καλύτερα γιατί μέχρι χθες είχα την μαμά μου που τα έκανε όλα αλλά από σήμερα θα μουν μόνη με την μπέμπα και φοβόμουν λιγάκι γιατί ακόμα πονάω αλλά ευτυχώς όχι πολύ...Το καλό είναι ότι έκανα λαπαροσκόπηση και όχι τομή, πάλι καλά!!!!

.

περαστικα Κατερινα! κι εγω λαπαροσκοπικα την ειχα βγαλει και ποναγα καμια βδομαδα. μια χαρα θα εισαι!!!

για πειτε κοριτσια στην ασχετη, τα φρουτα τα λιωνετε στο μουλτι και ανακατεμα με νερο ή σκετα? και το νερο το βραζουμε πρωτα ή οχι? ο παιδιατρος μου ειπε απλα να μην ειναι κρυο.

Διαφημίσεις

περαστικα Κατερινα! κι εγω λαπαροσκοπικα την ειχα βγαλει και ποναγα καμια βδομαδα. μια χαρα θα εισαι!!!

για πειτε κοριτσια στην ασχετη, τα φρουτα τα λιωνετε στο μουλτι και ανακατεμα με νερο ή σκετα? και το νερο το βραζουμε πρωτα ή οχι? ο παιδιατρος μου ειπε απλα να μην ειναι κρυο.

filoudaki στο multi και βάζω και νερό, με το μάτι γιατί εμένα αλλιώς δεν λιώνουνε. Πάντως τις πρώτες ημέρες που ήταν μήλο και μετά αχλάδι, ήθελε αρκετες φορές χτύπημα, γιατί δεν έλιωνε αρκετά. Όταν προσθέσαμε και την μπανάνα γίνεται τέλεια κρέμα. Και προτείνω να τα κόψεις κομμάτια, αλλά ίσως όχι και πολύ μικρά. Στα 3 ας πούμε το κάθε κομμάτι φρούτο.

Καλή αρχή και όλα καλά!!!! :-)

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Γεια σας κορίτσια!

Astarti κι από μένα περαστικά σου! Πάει πέρασε κι αυτό! Μέχρι το Πάσχα θα είσαι περδίκι!!!

Filudaki εύχομαι όλα καλά με τη μετακόμιση! Τα πέρασα και εγώ λίγο πριν γεννήσω και σε καταλαβαίνω. Κουράγιο...! Αλλάζοντας όμως σπίτι θα ανανεωθείς κιόλας..

Εγώ τώρα που είναι ακόμα αρχή τα βράζω με λίγο νεράκι για κανά τρίλεπτο και μετά αφού κρυώσουν λίγο, τα βάζω στο multi μαζί με το νερό και τα αλέθω. Είναι μια χαρά. Την μπανάνα δεν την βράζω, εννοείται μόνο μήλο και αχλάδι.

Κι εμένα που είπε η παιδίατρος να του δίνω νερό. Δεν το πολυπίνει όταν είναι κρύο, όταν όμως είναι χλιαρό του αρέσει περισσότερο, νομίζω.

Nera σε θαυμάζω που μπήκες αεροπλάνο με το μωρό σου! Μπράβο! Εγώ έχω τρομερή φοβία με αεροπλάνα και κάνω σαν τρελή από μόνη μου. Τί θα κάνω με το μωρό, δεν ξέρω. Θα το δώσω στον άντρα μου και θα πάω να κάτσω αλλού. Και έχουμε ταξίδι τέλος Μαίου στα πεθερικά, αχ ούτε να το σκέφτομαι...

Πάντως, παρατήρησα κι εγώ ότι η αλλαγή τόπου (σε ταξίδι) τα επηρεάζει λίγο τα μωράκια. Κι εμένα είχε λίγο πρόβλημα στον ύπνο όταν γυρίσαμε, αν και του άρεσε η εξοχή.

Stellitsa kai Christinapgr μπράβο στα μωράκια σας! Έχετε κάνει μεγάλες προόδους! Εμένα ούτε γυρνάει μόνος, ούτε μπουσουλάει, ούτε παλαμάκια, δεν συζητώ για φιλάκια...Αχ ελπίζω να είναι μόνο τεμπελιά...

Το μόνο νεώτερο είναι ότι τρώμε με περισσή όρεξη πατάτα και καρότο πολτό για μεσημεριανό...μμμμμ

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Σήμερα πήγαμε επιτέλους στην γιατρό και να τα νέα μας: η μικρή είναι 6500 κιλά (πάλι καλά, γιατί το χα άγχος αφού την τελευταία φορά ήταν 5780!) και 70 πόντους!!!!Επίσης κάναμε και εμβόλιο και ήμασταν κυρίες, δεν κλαψαμε σχεδόν καθόλου!!!!Είναι υπερκινητικότατη και μας είπε η γιατρός ότι άλλαξε πολύ από την τελευταία φορά που είχε να την δει και να την προσέχουμε γιατί σηκώνεται και μπορεί να χτυπήσει!!!!Ως προς τις κρέμες τώρα από αύριο ξεκινάμε κι εμείς βανίλια σταδιακά, από 40ml ξεκινάμε μέχρι να φτάσουμε τα 160-200ml οπότε δεν θα της δίνω και γάλα συμπλήρωμα όταν φτάσει να τρώει τόσο. Επίσης μόλις φτάσει να τρώει 200 ml σε κρέμα ξεκινάμε φρουτόκρεμα και αλλάζουμε το γάλα σε νο2. Στην αρχή θα της δίνω μόνο μήλο-αχλάδι (όχι βρασμένα γιατί χάνουν λέει τις βιταμίνες τους) χτυπημένα στο μούλτι και αν είναι λέει αρκετά αραιή η κρέμα να της ρίχνω και λίγη βανίλια για να γίνεται λιγάκι πιο πηχτή και μόλις φτάσει να τρώει ένα μπωλ τότε θα της βάλω και άλλα φρούτα και θα της φτιάχνω κανονική φρουτόκρεμα...Επίσης μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα της ξεκινήσω λαχανικά με κοτόπουλο και μετά μοσχάρι και μάλιστα μου πε πως μόλις κλείσει τον 8ο θα τρώει και κιμά!!!!:shock::shock::shock::shock: Μου φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά, αχ μεγαλώνουν τα μωράκια μας και σε λίγο θα τρώμε όλοι μαζί!!!Δεν σας φαίνεται απίστευτο?????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? εχω μερες να γραψω...Κατερινα περαστικα σου κοπελα μου ...

εμεις εχουμε μια βδομαδα που ξεκινησαμε την κρεμα βανιλια αλλα δεν τρωει καθολου δεν ειχαμε καμια εξελιξη...την πρωτη μερα εφαγε 3 κουταλιες .. τις επομενες μερες σχεδον καθολου δεν ανοιγει με τπτ το στομα..νευριαζει,κλαιει και μου σπρωχνει το κουταλι,μολις της δινω το γαλα ομως το πινει χωρις ανασα. σημερα θα ξεκινησω φρουτα για να δουμε πως θα τα παει... ισως δεν της αρεσει η γευση της κρεμας τι να πω....

Στελλα μπουσουλαει ο μικρος;:shock: επαθα πλακα απο τωρα?συνηθως απο τον 7ο με 8ο μπουσουλανε τα μωρα

εμενα το μονο που κανει ειναι να γυρναει στο πλαι .. δεν μπορει ομως να γυρισει απο μονη της απο μπρουμητα ανασκελα και το αντιστροφο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...