Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσια κι εγω καθηγητρια ειμαι, ευτυχως διορισμενη αλλα αν δεν παρω μεταθεση φετος , να δω τι θα κανω του χρονου που πρεπει να γυρισω στο σχολειο. Να τον παρω μαζι μου δεν γινεται, να τον αφησω θεσσαλονικη παλι δεν γινεται... Μεχρι που σκεφτηκα να κανω το καλοκαιρι κι αλλο παιδι στο καπακι, αλλα ποιος αντεχει??? εδω με ενα και τα χω φτυσει....

Κατερινακι, χαιρομαι που η μπεμπουλα σου ειναι καλα

Πηγα κι αγορασα κι εγω μια φορμα εξοδου να βγαλω καμια βολτα το νικολακη και χαλασε ο καιρος ρε γαμ..... Μου ειπε τωρα η πεθερα μου να παμε να φαμε την κυριακη στο σπιτι τους (γιορταζει η πεθερος μου). της λεω "ναι κι εγω το σκεφτηκα, λογω της γιορτης" και τι μου λεει? "μμμμ, σιγα τη γιορτη, επειδη ειναι κυριακη σας το ειπα"!!!!! Η μεγαλη πλακα ηταν οταν εμαθα οτι το μωρο ειναι αγορι και της λεω "αντε, θα συνεχιστει το σοι (του αντρα μου)" και μου λεει "μμμμ, σιγα το σοι" Κι ολα αυτα μπροστα στον αντρα της (τον πεθερο μου) και τον γιο της (τον αντρα μου)!!!! Αντε βγαλε συμπερασμα.....

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ στην Τένια που έχει γενέθλια σήμερα να τα εκατοστήσει και να χαίρεται την οικογένεια της και τον ζουζούνο της!!!

ευχαριστω για τις ευχες!

Στελλα και γω εχω γυναικολογο αυριο. Κοριτσια ξερετε εμεις που γεννησαμε με καισαρικη, θα μας εξετασουν και απο κατω?

εμενα απο κατω με εξετασε, δε μου εκανε υπερηχο. Αυτη την καρεκλα του γυναικολογου τη μισω. Ντρεπομαι πολυ. Εβαλε μεσα μου και τι δεν εβαλε (δυο-τρια δαχτυλα, κατι αλλα εργαλεια) για να δει τη μητρα μου αν επανηλθε , αν γενικα ειναι ολα καλα. Πω πω τι μου θυμησες. Πονεσα πολυ παντως, σφιγγομουν, μου ελεγε χαλαρωσε!! τι να χαλαρωσω. Χαλια ηταν, αλλα απαραιτητο, τι να εκανα??? εκανα υπομονη και τελειωσε!!!

kpo44vsvb7d11lye.png

εμενα απο κατω με εξετασε, δε μου εκανε υπερηχο. Αυτη την καρεκλα του γυναικολογου τη μισω. Ντρεπομαι πολυ. Εβαλε μεσα μου και τι δεν εβαλε (δυο-τρια δαχτυλα, κατι αλλα εργαλεια) για να δει τη μητρα μου αν επανηλθε , αν γενικα ειναι ολα καλα. Πω πω τι μου θυμησες. Πονεσα πολυ παντως, σφιγγομουν, μου ελεγε χαλαρωσε!! τι να χαλαρωσω. Χαλια ηταν, αλλα απαραιτητο, τι να εκανα??? εκανα υπομονη και τελειωσε!!!

:shock: ωχ ωχ ωχ

τι μου το πες αυτο...

μηπως να μην παω? λεμε τωρα!!! καλα και αυτο το χαλαρωσε που σου λενε, τι μαλ@#!$%^!!!!

δεν θελω αλλο πονο! ακομα θυμαμαι τις ατελειωτες φορες που με ψαχουλευε την μερα που γεννησα για να δει αν κατεβηκε το παιδι! τι πονος!!! ολο το χερι σχεδον εβαζε!!! τις ωδυνες τις εχω ξεχασει, αλλα οχι αυτο!

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

filoydaki χθες πηγα στο γιατρο και εγω με καισαρικη γεννησα.Πρωτα εκατσα στην καρεκλα και εβαλε ενα πλαστικο που ανοιγει σαν δαγκανα για να δει τον τραχηλο και μετα μου εκανε κολπικο υπερηχο...μου ψαχουλεψε το στηθος επειδη σταματησα τον θηλασμο,μηπως και εχει πετρωμενο γαλα,Α,ειδε και την τομη....Τωρα που το σκεφτομαι μια χαρα πασπατεψε... (χιχιχιχι):lol: σε 6 μηνες θα ξαναπαω για τεστ ΠΑΠ...

Κοριτσια και εγω 8α τρελαθω οταν την ακουσω να με φωναζει μαμα...

Προχ8ες σπαραζε στο κλαμα και οταν κλαιει συνηθως οι φωνουλες που βγαζει ειναι μα μα και ειπε 2 μα συνεχομενα και ακουστηκε σαν μαμα ...κατουρηθηκα πανω μου!!! Το λεω στον αντρα μου και δεν με πιστευει και με κοροιδευει...ευτυχως εχω μαρτυρα την μαμα μου!

Ρε φιλεναδες η μικρη μου οταν την κανω μπανιο δεν κλαιει κα8ολου...την τυλιγω στο μπουρνουζακι και με το που την ξαπλωνω για να την σκουπισω και να την αλλαξω σπαραζει στο κλαμα,γινετε κοκκινη χαμος... τι λετε να την χαλαει? δεν μπορω να την ψυχολογισω

Διαφημίσεις

Εγώ οταν τον κάνω μπάνιο σταματαει να κλαιει. Του έχω ένα στρωματακι στον νηπτήρα που επιπλεει καιτρελενεται. Μολις τον ντυσω κλαιει. Η καλήτερη του είναι γυμνος στο κρεβατι με την πετσετα του αγκαλια. Μπορει να κάτσει ωρα έτσι.

Α ωραία μου φτιάξατε τη διάθεση για τον γυναικολόγο.

Ρε φιλεναδες η μικρη μου οταν την κανω μπανιο δεν κλαιει κα8ολου...την τυλιγω στο μπουρνουζακι και με το που την ξαπλωνω για να την σκουπισω και να την αλλαξω σπαραζει στο κλαμα,γινετε κοκκινη χαμος... τι λετε να την χαλαει? δεν μπορω να την ψυχολογισω

Mήπως κρυώνει όταν ανοίγεις το μουρνουζάκι; Αν όχι βάλτην μπρούμητα και κάνε της μασαζάκι με ενυδατική. Λογικά θα σταματήσει.

Ντόρα που είσαι διορισμένη και το σκέφτεσαι;

Κορίτσια όταν πουν μαμά δεν λένε άλλη λέξη, γι΄αυτό δεν πειράζει να αργήσουν και λιγάκι!:rolleyes: . Μαμά αυτό, μαμά εκείνο, όχι εσύ η μαμά , η μαμά, η μαμάαααααααααααααα. Έλεος!

Εγώ πήγα στο γιατρό γιατί η ουλή δεν έχει κλέισει ακόμα και δεν με εξέτασε. Μου είπε πώς δεν χρειάζεται :confused: και να πάω σε 6 μήνες για τεστ ΠΑΠ. Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς εγώ έκλεισα σαν μητέρα.

Ιωάννα μπορεί να κρυώνει γι'αυτό και να κλαίει...Κι εμένα το ίδιο κάνει, στο μπάνιο δεν κλαίει καθόλου αλλά μόλις την βγάλω από το νερό δεν την κάνω καλά,τρέμει και κρυώνει και κλαίει!!!

Εγώ όταν πήγα στον γυναικολόγο μου μου έκανε υπέρηχο, με εξέτασε κολπικά, μου εξέτασε και το στήθος και μου πε σ'ένα τρίμηνο να πάω για τεστ παπ..Αυτά!!Δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα ιδιαίτερα..

Επιτέλους σήμερα αδιαθέτησα γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εσένα είναι το πρώτο και δεν ξέρεις πόσο γρήγορα μεγαλώνουν! Πότε είναι μωράκια και πότε γίνονται παιδάκια! Τώρα προσπαθώ να τα χαρώ όσο γίνεται γιατί μετά δεν θα έχω πάλι μωρουδάκι. Ενώ εσύ θα ξαναέχεις.

Είμαι στη Σέριφο. Βέβαια δεν έχω πάει ποτέ στο νησί. Ήμουν αναπληρώτρια και διορίστηκα τον Αύγουστο. Γι΄αυτό λέω πώς τα δίδυμα μου έφεραν τύχη, αλλιώς τώρα θα ήμουν στη Σέριφο με τον Αλέξανδρο. Την μετάθεση την έχω σίγουρη γιατί εκεί που θέλω πέρισυ τα μόρια ήταν 8! κι εγώ έχω τουλάχιστον 40.

Πάντως για το διορισμό όσο ζεις να ελπίζεις! Και θα γίνουν κι αλλαγές τώρα στο σύστημα πρόσληψης. Καλά που πρόλαβα.

Φρόσω μου σου εύχομαι να πάρεις την μετάθεση που θέλεις και να χαρείς τα μωρουλίνια σου...Για τέταρτο δεν το σκέφτεσαι ε???

Εγώ έχω απελπιστεί με το θέμα του διορισμού!!Σε μας τους φιλολόγους η κατάσταση είναι πλέον τραγική!!!Έδωσα δύο φορές Ασεπ αλλά τίποτα δεν έγινε,άσε το ατελείωτο τρέξιμο στα σχολεία για καμιά ώρα ΠΔΣ μπας και μαζέψω κανένα μοριάκι αλλά κι εκεί χωρίς μέσο τίποτα δεν γίνεται οπότε κι εγώ τα παράτησα.Τώρα με το παιδί δεν βλέπω να ξαναπροσπαθώ για Ασεπ,έχω απογοητευτεί τόσο και οι θέσεις αντί να αυξάνονται ολοένα και μειώνονται οπότε για μένα το όνειρο του διορισμού έχει αρχίσει να χάνεται...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

αχ κοριτσια κι εγω καθηγητρια ειμαι, ευτυχως διορισμενη αλλα αν δεν παρω μεταθεση φετος , να δω τι θα κανω του χρονου που πρεπει να γυρισω στο σχολειο. Να τον παρω μαζι μου δεν γινεται, να τον αφησω θεσσαλονικη παλι δεν γινεται... Μεχρι που σκεφτηκα να κανω το καλοκαιρι κι αλλο παιδι στο καπακι, αλλα ποιος αντεχει??? εδω με ενα και τα χω φτυσει....

Κατερινακι, χαιρομαι που η μπεμπουλα σου ειναι καλα

Πηγα κι αγορασα κι εγω μια φορμα εξοδου να βγαλω καμια βολτα το νικολακη και χαλασε ο καιρος ρε γαμ..... Μου ειπε τωρα η πεθερα μου να παμε να φαμε την κυριακη στο σπιτι τους (γιορταζει η πεθερος μου). της λεω "ναι κι εγω το σκεφτηκα, λογω της γιορτης" και τι μου λεει? "μμμμ, σιγα τη γιορτη, επειδη ειναι κυριακη σας το ειπα"!!!!! Η μεγαλη πλακα ηταν οταν εμαθα οτι το μωρο ειναι αγορι και της λεω "αντε, θα συνεχιστει το σοι (του αντρα μου)" και μου λεει "μμμμ, σιγα το σοι" Κι ολα αυτα μπροστα στον αντρα της (τον πεθερο μου) και τον γιο της (τον αντρα μου)!!!! Αντε βγαλε συμπερασμα.....

Δώρα μου σ'ευχαριστώ πολύ.Σου εύχομαι να πάρεις την μετάθεση που θέλεις γιατί είναι ζόρικα τα πράγματα,ούτε να αφήσεις το μωράκι σου μπορείς ούτε να το πάρεις μαζί σου από ότι κατάλαβα οπότε μακάρι να σου την εγκρίνουν και να βγεις από το αδιέξοδο...Είναι πολύ μακρυά ο τόπος που είσαι διορισμένη από τον τόπο που μένεις???Όσο για δεύτερο παιδάκι θα ναι πιστεύω όντως δύσκολα τα πράγματα αλλά αν δεν έχεις άλλη λύση ίσως να το προσπαθούσες???

εγω ειμαι σιγουρη οτι εκτος απο τα ιδιαιτερα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι αλλο....τι να κανουμε;σπουδαζεις τοσα χρονια και μετα....τι;;;;;σκ...α!!!!η μπουμπου μου κοιμααααται αλλα πρεπει να ξυπνησει να φαει!!!!πολυ υπνο κοριτσια!!!!!!!εγω την αλλη εβδομαδα θα παω στον γιατρο αλλα αν ειναι να με εξετασει απο κατω δεν παωωωωωωωωωω!!!!!!ακομα θυμαμαι και τρεπω την εξεταση τραχηλου!εκτος κι μου κανει επισκληριδιο...μονο τοτε θα καθησω....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!δεν αντεχω αλλο!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Φρόσω μου σου εύχομαι να πάρεις την μετάθεση που θέλεις και να χαρείς τα μωρουλίνια σου...Για τέταρτο δεν το σκέφτεσαι ε???

Εγώ έχω απελπιστεί με το θέμα του διορισμού!!Σε μας τους φιλολόγους η κατάσταση είναι πλέον τραγική!!!Έδωσα δύο φορές Ασεπ αλλά τίποτα δεν έγινε,άσε το ατελείωτο τρέξιμο στα σχολεία για καμιά ώρα ΠΔΣ μπας και μαζέψω κανένα μοριάκι αλλά κι εκεί χωρίς μέσο τίποτα δεν γίνεται οπότε κι εγώ τα παράτησα.Τώρα με το παιδί δεν βλέπω να ξαναπροσπαθώ για Ασεπ,έχω απογοητευτεί τόσο και οι θέσεις αντί να αυξάνονται ολοένα και μειώνονται οπότε για μένα το όνειρο του διορισμού έχει αρχίσει να χάνεται...

Με το νέο σύστημα πρόσληψης που ετοιμάζει το Υπουργείο δεν θα υπάρχουν μόρια. Θα μπαίνεις μόνο με εξετάσεις. Μπες στο alfavita να ενημερωθείς.

γεια σας κορίτσια! τί κάνετε?

πήγα στην γιατρό σήμερα, με εξέτασε κολπικά και δεν πόνεσα ιδιαίτερα, απλά με έτσουξε λίγο. όλα καλά μου λέει, και απο γεναρη για τεστ παπ.

αφησα και τον μικρό με τον μπαμπα του και τον τάισε με μπιμπερο πρωτη φορα, με το δικό μου βεβαια γαλα που μαζεψα χτες, και ευτυχως ολα πηγαν καλα!!!

να ρωτησω και κατι αλλο: ποσο κοιμουνται τα μικρα σας μεσα στην μερα? οσο περναει ο καιρος περισσοτερο ή λιγοτερο? ο δικός μου στην αρχη καθόλου, τωρα οσο περνανε οι μερες νομιζω οτι κοιμαται λιγο περισσότερο και είναι λιγο πιο ησυχος. αλλα δεν λεω και μεγαλη κουβεντα. σημερα ηταν χαλια απο την ωρα που γυρισα! κλαιει σαν να εχει κατι, αλλα δεν εχει γιατι οταν τον παιρνω αγκαλια σταματαει. αχ τα μικρα μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...