Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΙΛΑΜΕ:ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ!ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ,ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΙ ΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΩ,ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ;

ναι μαζι σου ειμαι μπορεις να πας να ζητησεις μια 2η γνωμη και να πληρωσεις μια φορα αλλα να ξερεις.....τι αλλο σου ειπε για το παιδι!!!!????βρες εναν αλλο παιδιατρο του ικα!!!!!!!!μην συνεχισεις εκει θα τρελαθεις

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

αρα ρε ηλιανακι γιατι ανυσηχεις για το παιδι??????????αυτη θελει να σε ανγχωσει!!!!!εχεις δωσει ποτε κανενα φραγκο???αν οχι ειναι φυσικο ακολουθο να ειναι ετσι....δωσε λαδι και θα σου πω εγω....

wg46ge0puogpbep1.png

κοριτσακια τι κανετε?illianna εμενα η μικρη μου ειναι 6540 και 64 ποντοι πηρε 540 γραμμαρια και 1 ποντο σε ενα μηνα ο γιατρος μου εχει πει οτι αν περνει 600 ειμαστε ικανοποιημενη αλλα και να μην τα παρει δεν σημενει κατι ουτε με αγχωσε με εξετασεις οποτε αφου βλεπεις οτι υπαρχει θεμα με την συγκεκριμενη γιατρο αλλαξε δες αν εχει κανενα αλλο με το ικα αν ειναι να πας σε αλλον το βασικο για μενα στον γιατρο ειναι να ειναι ανθρωπος πρωτα.μην αγχωνεσαι και μην το τρεχεις το παιδακι μια χαρα ειναι

κοριτσακια βλεπω μεγαλουν τα παιδακια σας μαι χαρα δοντακια παλαμακια απ ολα εχουμε πολυ ωραια ρε κοριτσια αντε και μπουσουληματα και κουβεντουλες πια σε λιγο καιρο :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπέραααααααααααα

Πολύ καλά βλέπω πάνε τα μωράκια μας...η μπεμπούλα μας έχει πάρα πολλά σάλια, αλλά κανένα δοντάκι ακομα.Όσο για το μπρούμυτα γυρνάει μόνη της κανονικά και μερικές φορές κοιμάται κιόλας μπρουμυτα.

Βρε filoudaki να σε ρωτήσω αν είχατε γκρίνια και ταλαιπωρία με τα δοντάκια σας; Υπομονή με τηνμετακόμιση και την αναζήτηση σπιτιού. Εύχομαι να βρείτε σύντομα και να τακτοποιηθείτε.

Βρε illianna θα συμφωνήσω μα τα αλλα κορίτσια να πάρεις και κάποια άλλη άποψη από γιατρό του ΙΚΑ. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που αναφέρεις ότι με 2 παιδάκια είναι πολλά τα έξοδα. Αν θες πες που μένεις, εννοώ Αθήνα ή κάπου αλλού μήπως ρωτήσω καμμια γνωστή μου για κάποιον γιατρό του ΙΚΑ. Αν θέλεις βέβαια...Πιστεύω όμως ότι είναι μια χαρά το μωράκι σου. Μην ανυσηχείς

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Kαλημέρα σε όλες. Εγω βρήκα εναν πολύ καλό παιδιατρο που ειναι στο ΙΚΑ. Μου γράφειτα πάντα αλλα πληρώνω επισκεψη στο ιατρειο του 1 φορα το μήνα γιατι ότι ώρα και να τον πάρω τηλεφωνο ειναι εξυπηρετκότατος.

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?illianna εμενα η μικρη μου ειναι 6540 και 64 ποντοι πηρε 540 γραμμαρια και 1 ποντο σε ενα μηνα ο γιατρος μου εχει πει οτι αν περνει 600 ειμαστε ικανοποιημενη αλλα και να μην τα παρει δεν σημενει κατι ουτε με αγχωσε με εξετασεις οποτε αφου βλεπεις οτι υπαρχει θεμα με την συγκεκριμενη γιατρο αλλαξε δες αν εχει κανενα αλλο με το ικα αν ειναι να πας σε αλλον το βασικο για μενα στον γιατρο ειναι να ειναι ανθρωπος πρωτα.μην αγχωνεσαι και μην το τρεχεις το παιδακι μια χαρα ειναι

κοριτσακια βλεπω μεγαλουν τα παιδακια σας μαι χαρα δοντακια παλαμακια απ ολα εχουμε πολυ ωραια ρε κοριτσια αντε και μπουσουληματα και κουβεντουλες πια σε λιγο καιρο :tongue:

Κατερίνα έχει την πιο κομψη κόρη. Να δεις που θα περπατησει πρωτη... :cool:

Καλησπέραααααααααααα

Πολύ καλά βλέπω πάνε τα μωράκια μας...η μπεμπούλα μας έχει πάρα πολλά σάλια, αλλά κανένα δοντάκι ακομα.Όσο για το μπρούμυτα γυρνάει μόνη της κανονικά και μερικές φορές κοιμάται κιόλας μπρουμυτα.

Βρε filoudaki να σε ρωτήσω αν είχατε γκρίνια και ταλαιπωρία με τα δοντάκια σας; Υπομονή με τηνμετακόμιση και την αναζήτηση σπιτιού. Εύχομαι να βρείτε σύντομα και να τακτοποιηθείτε.

Βρε illianna θα συμφωνήσω μα τα αλλα κορίτσια να πάρεις και κάποια άλλη άποψη από γιατρό του ΙΚΑ. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που αναφέρεις ότι με 2 παιδάκια είναι πολλά τα έξοδα. Αν θες πες που μένεις, εννοώ Αθήνα ή κάπου αλλού μήπως ρωτήσω καμμια γνωστή μου για κάποιον γιατρό του ΙΚΑ. Αν θέλεις βέβαια...Πιστεύω όμως ότι είναι μια χαρά το μωράκι σου. Μην ανυσηχείς

lucky_star βρισκομαι στην Παλλήνη!δεν ξερω αν έχεις υπόψιν σου καποιον απο'δω.Είμαι καινούρια στην περιοχή και δεμ ξέρω....

Γειά σας και πάλι....Τελικά σήμερα γυρίσαμε από τους γονείς μου γιατί μας έτυχαν διάφορα!!!Αχχχχχ πόσο μου λείψατε...Διάβασα και όλα τα νέα σας...Μια χαρά είναι τα παιδάκια μας!!!!Εγώ δεν μπορώ λεπτό να την αφήνω μόνη πια αφού σηκώνεται κανονικότατα αν την έχω στην μαξιλάρα της ενώ στο γυμναστήριο της όλο κινείται και φεύγει έξω από αυτό..:D:D Μου φαίνεται πρέπει να την βάλω σιγά σιγά στο παρκοκρέββατο!!!

Εγώ πέρασα λιγάκι δύσκολα αυτές τις μέρες...Πήγα ταξίδι και τελικά κατέληξα στο νοσοκομείο για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας!!!!:cry::cry: Και μάλιστα την μέρα της επέμβασης είχα και τα γενέθλια μου!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil: Αχχχχ αφήστε τα, μεγάλη πίκρα, 5 μέρες έμεινα στο νοσοκομείο και μου έλειψε τόσο και το παιδάκι μου...Και σαν να μην έφτανε η επέμβαση πέρασα και κάποια ίωση και άρχισα να ανεβάζω πυρετό και ανησύχησαν οι γιατροί μέχρι να εκδηλωθεί η ίωση γιατί μέχρι την Πέμπτη δεν είχα τίποτα άλλο εκτός από πυρετό ενώ από εκεί και μετά μπούκωσε η μύτη μου, συνάχι, πονόλαιμος, όλα τα ωραία...Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα, γυρίσαμε και σπιτάκι μας αλλά πρέπει να προσέχω για λίγο διάστημα, όχι βάρη κτλ...

Τέλοσπαντων τέλος καλό όλα καλά που λένε...Άντε πάλι θα τα λέμε καθημερινά...Φιλάκια σε όλες τις μαμάδες και τα μπεμπάκια του Οκτωβρίου!!!

Επεξεργάστηκαν by astarti

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημερα κοριτσια!!!

κατερινακι μου περαστικα σου!!!!τι ηταν αυτο που σου ετυχε???δεν πειραζει περασε και αυτο!!!ολα καλα!!!

ηλιαννα παρε στο ικα της παλληνης τηλ και ρωτα ονοματα απο παιδιατρους του ικα.....

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...