Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΤΡΟΜΑΞΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!!ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΥΡΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ!!

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ;

ΠΟΙΑ ΘΥΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ;

Γεια σουillianna,

Εγώ δεν θυλάζω πλέον, άρχισε να μειώνεται και τελικά μου σταμάτησε το γάλα γύρω στα μέσα Ιανουαρίου.

Εμείς έχουμε αρχίσει φρουτόκρεμα, την οποία συνήθως ξεκινάνε να τρώνε τα μωράκια όταν αρχίσουν και την κανονική κρεμούλα.

Εσένα τα παιδάκια σου πόσο είναι;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα σε όλες. Εγώ θηλάζω ακόμα αποκλειστικά, Να δω πως θα πιασει μπιμπερο,,,, lucky ειναι 7800 και 70 ποντοι

Καλημέρα stellitsa

Μπράβο στον μπέμπη σου, είναι ψηλό μωράκι, μια χαρά.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

πω πω βρε κοριτσια,τι μεγαλα που ειναι τα μωρα σας. Εμενα ειναι 5,5 μηνων και ειναι μονο 6720 και 66 ποντους. αχ, κοντο θα μου βγει το παιδακι μου!!! Θα το στειλω στο μπασκετ απο τωρα!!! Αληθεια , εσας τα μωρακια σας καθονται? εγω προσπαθω να το βαζω να καθετε αλλα δεν τα καταφερνει. Μαλλον ειναι νωρις ακομα, δεν ξερω....

kpo44vsvb7d11lye.png

κοριτσια, τα μωρακια σας, ποσα γευματα συνολικα κανουν τη μερα? μου ειπε η γιατρος να του κανω 5 γευματα (ακομα πινουμε γαλα βεβαια, αλλα σε λιγο κρεμουλες), αλλα πολλες φορες δε βγαινει, γιατι αν τον παρει ο υπνος το βραδυ, μπορει να χασουμε και ενα γευμα.Ετσι αναγκαζομαι να τον ταιζω κοιμισμενο.Δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο, παντως το μωρακι δε δειχνει να εχει προβλημα, γιατι πινει το γαλατακι του μισοκοιμισμενο και ξανακοιμαται σαν πουλακι.

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

dora27 κι εγώ προσπαθώ να τα κάνω 5 τα γεύματα μετά την εισαγωγή της φρουτόκρεμας το πρωί και του ρυζάλευρου το απόγευμα, αν και μερικές φορές τον θηλάζω και ενδιάμεσα. Πριν αρχίσουμε τις κρέμες έβγαιναν περισσότερα τα γεύματα, οπότε χρειάζεται λίγος καιρός για προσαρμογή...

Κι εμένα δεν κάθεται ακόμα μόνος του παρά μόνο αγκαλιά ή με μαξιλάρια στο πλάι και πίσω...όταν τον έχω όμως αγκαλιά όρθιο λυγίζει και τεντώνει συνέχεια τα πόδια του.

Κορίτσια ακούσατε για το μωράκι στη Κοζάνη; Τι σειρά τραγικών λαθών και καθυστέρησης; Γιατί να χάνονται έτσι ζωές από αμέλεια; Τί να πω; Κουράγιο στους γονείς του. Καθώς φαίνεται και η γαστρεντερίτιδα μπορεί να είναι ύπουλη...Συγνώμη αν σας στεναχώρησα.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

λοιπον κοριτσια για αλλη μια φορα εφαγε κολλημα το παρεντς και δενμου εστελνε τα νεα σας

εμεις πηγαμε χτες στον γιατρο και ειμαστε 7800 και 76 ποντους!σε 10 μερες ξεκιναμε κρεμες μετα φαγητο και στον 7ο φρουτα!!!!!

επισης πρεπει να σας πω οτι το παιδι μου παιδι μου παιζει παλαμακια!!!!ναι ναι εχω και αποδειξεις και μαρτυρες!!!εχει πλακα τρελαινεται να το κανει!!!!

μου λειψατε και νομιζα οτι δεν μιλαει καμια πλεον και τελικα απλα δενειχα ενημερωση στο μαιλ μου!!!!!!!!!

φιλακιαααααααααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΥΟΥΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ!!

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΥΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ....

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια!

Γυρίσαμε χτες από ταξίδι στο εξωτερικό. Ο μικρός μου κύριος στο αεροπλάνο, με τον κόσμο εκεί έκανε όλο χαρές και γέλια. Το κακό είναι ότι δε βολευόταν στο παρκοκρέβατο που του είχαν και ξυπνούσε 3-4 φορές κάθε νύχτα.

Επίσης δύο φορές δεν προλάβαμε να του δώσουμε την κρέμα του. Τώρα ξαναμπαίνουμε σε πρόγραμμα.

Ωραία τα ταξίδια αλλά να σας πω την αλήθεια ένιωθα τύψεις που τον έβλεπα να ξυπνά τόσο συχνά και ανυπομονούσα να γυρίσουμε. Κατά τη διάρκεια της μέρας όμως έδειχνε πολύ χαρούμενος.

Όσο για το φαΐ, ανοίγει το στόμα του όταν βλέπει το κουτάλι και κάθεται στο καρεκλάκι φαγητού. Σε λίγες μέρες ξεκινάμε και φρουτόκρεμα.

Ιλιάνα, ποιες είναι οι τελευταίες ζυγίσεις του μικρού σου; Μήπως τα παραλέει ο γιατρός; Εμείς τον τελευταίο μήνα πήραμε μόνο 400γρ και μας βρήκε πάρα πολύ καλούς. Επίσης μήπως θηλάζεις αποκλειστικά; Ίσως παίζει ρόλο κι αυτό.

rm2dp2.png lgEnp2.png

γεια σας!

σας εχασα λογω τρεξιματος

πολλή δουλειά, το μωρό και τώρα... και μετακόμιση!!!

η μαλακισμένη μας διωχνει γιατι λεει της εχουμε κανει το σπιτι χαλια και το εχουμε γεμίσει τρύπες... αντε βγαλε ακρη...

οποτε με το μωρο και να δουλευουμε και οι 2 και να μαζευω το σπιτι για μετακόμιση, δεν φανταζεστε τί γίνεται εδω μεσα...

τα ξενύχτια καλά κρατουν, ανα 3ωρο τρώμε ακομα...

σπιτι δεν βρήκαμε και ψαχνουμε 2 βδομαδες τωρα, να δουμε τί θα γίνει και με αυτο το θεμα

εχω και την βαφτιση τον ιουλιο και ελεγα να τα φτιάξω μονη μου ολα για να το χαρώ και τώρα δεν εχω χρόνο ουτε για φαγητο. Μπαινω στη χρυσή ευκαιρία και τηλεφωνω συνεχώς για σπίτια!!! ελεος...

ευτυχώς εχω αυτο το πλασματάκι και μου φτιάχνει την διάθεση!!!

γυρνάει πια απο ,μπρουμυτα ανασκελα και το αναποδο αλλα πιο δυσκολα.

επίσης εδώ και μια εβδομάδα εχουμε τα 2 πρωτα μας δοντακια!!!

ναι δεν ειμαστε πια φαφουτάκια!!! :D

ολο μιλάει και λεει μπα μπα μπα, εχει τρελο γέλιο...καλα οταν ξεκαρδίζεται...ειναι ολα τα λεφτα!!!

τον βαζω και στο καρεκλακι φαγητου δεμένο και το τραπεζακι μπροστα του με παιχνιδια για να μην βαριέται...

απο το πασχα θα αρχίσουμε και καμια αλλη τροφή περα απο θηλασμό.σιγά σιγά και αυτό...

αυτα τα νεα μας

Kαλησπέρα όλες. Επιτελους σπιτι. Μια χαρα ήταν. Σημερα του εδωσα λιγο μπανανα για να δω τι θα κάνει. Την εφαγε... Λοιπον στη εξοχη ο Βασιλάκης τρελάθηκε! Χτυπαει παλαμάκια, μελίγο ζόρι στελνει φιλακι και μπουσουλαει. Στο κρεβατι το διπλο κανει 1 λεπτακι τα πόδια στο κεφαλάρι... Επίσης γυριζει συνεχεια και κοιμαται μονος του μπρούμυτα! Κι αλλα αλλά πολλά... ΑΑαααα εβγαλε και μυτουλα στα κάτω ούλα. Πάμε για δόντι. Τα δικα σας μωράκια τι κάνουν?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΖΥΓΙΖΕΙ 6400 ΠΗΡΕ 400ΓΡ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΕΚΛΕΙΣΕ 5 ΜΗΝΩΝ:Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ!

ΘΗΛΑΖΕΙ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ!

ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΟΥΝ;

ρε ηλιανακι τι μας λεει ο γιατρος σου??400γρ δεν ειναι φυσιολογικα??

εμενα μου λεει να περνει μας ενδιαφερει αν ειναι 400 ή 800 δεν μας νοιαζει να μην χανει μας ενφιαφερει!!!!!τι υψος εχει??

δεν ξερω τι να σου πω εγω θα προτεινα να δεις και ενα αλλο παιδιατρο δοικιμαστηκα χωρις να αναφερεις στον επομενο τον προηγουμενο...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...