Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε! τότε μπορεί να είμαστε και γειτόνισσες!:rolleyes:

Κι εγώ frisolac της δίνω, ήταν το μοναδικό που κάπως έτρωγε αλλά τώρα τελευταία πάλι δεν το θέλει και τρώει λιγότερο, τι να κάνω να συνεχίσω με frisomel (όταν μπούμε στονν 6ο) ή να το αλλάξω? Δίνει καμιά σας NAN?

ολιβ καλως ηρθες!!!εγω του δινω ναν μεχρι πριν μια βδομαδα ναν sensitive και τωρα το απλο...

οσο για τις κρεμες και γενικα το φαγητο σιγουρα δεν καθονται ακομα τα παιδακια μας εγω απο την πειρα μου μιας και εχω ταισει πολλαααααααααααα παιδακια στην αγκαλια μου παντα τα ταιζα!!το ριλαξ δεν με βολευε ειδικα στην αρχη που πιο πολυ φτυνουν παρα τρωνε.....

εδω κοριτσια η σκονη μας επνιξε δεν εβλεπες στα 10 μετρα ολοι κυκλοφορουσαμε με φωτα ομιχλης!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε εμεις καθομαστε ακομη μετα τον 5ο μου ειπε ο γιατρος..το καρεκλακι θα χρειαστει πιστευω κατα τον 6ο μηνα που θα στηριζονται καλυτερα... εγω προς το παρων θα την βαζω στο ρηλαξ σε πιο ορθια θεση φυσικα σαν καρεκλακι γινετε..αλλα για ποσο ακομα θα χωραει εκει?? οποτε θα παρω το καρεκλακι να το εχω

ιωαννα εγω την βαζω σε καρεκλακι εδω και κανενα μηνα οχι για πολυ και σε ξαπλωμενη θεση εχουν τα περισοοτερα τετοια σταση και υπαρχει και για νεογενητα της κικο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

ολιβ καλως μας ηρθε τι κανετε κοριτσια.εμεις αυριο εχουμε γιατρο και θα ξεκισνησουμε κρεμουλες πια οποτε θα μπω αυριο να σας πω τα νεα μας;) ιωαννα δες το χιονι τωρα που μπορεις αν παρετε μεταθεση εδω δεν εχουμε χιονι χαχαχαχαχαχχαχαχα

stellitsa άρχισε να γυρνάει κιόλας ο δικός σου? Μπράβο σας! Εμείς μόνο από οριζόντια γυρνάμε κάθετα στην κούνια και 2 φορές από μπρούμητα ανάσκελα γύρισε!

nera καλή λύση το καρότσι για το τάισμα, εκεί θα την βάλω μάλλον! Όσο για το φαγητό άστα εμείς είμαστε περίπτωση: σήμερα έφαγε 110 το πρωί, 100 το μεσημερί και ευτυχώς 160 το βράδυ...το θέμα είναι ότι κοιμάται όλη τη νύχτα..δεν πεινάει αυτό το παιδί :-) ??

christina τα παραπάνω γεύματα (τα 2 τελευταία) τα έκανε με NAN, να υποθέσω ότι δεν της άρεσε!?

katval να μας πεις τα νέα σου! φοβερή η πρώτη φορά! θα έχει πλάκα αλλά χρειάζεται και υπομονή! καλά αρχή!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Φρόσω μου ο μικρός την Πέμπτη θα είναι 5,5 μηνών (είναι ο κουτσοφλέβαρος που έχει λιγότερες μέρες και μπερδεύει) οπότε χθες έκανα δοκιμή με κουτάλι...το κρατούσε σαν να ήθελε να φάει σούπα και άλλες φορές το έφερνε μπροστά του και το χάζευε...είχε πάρα πολύ πλάκα. Του δώσαμε 1/3 του κουταλιού (κυριολεκτικά στη μύτη) από κρέμα που φτιάξαμε από δείγμα που μας έστειλαν και το πιπίλιζε μέχρι να καταλάβει τι είναι. Ξέρω ότι ο κάθε παιδίατρος έχει τη δική του λογική & σειρά. Για παράδειγμα ο παιδίατρος της κοπέλας που γεννήσαμε με 1,5 μέρα διαφορά (μικρότερός μας) τους ξεκίνησε κρέμα πριν καν κλείσει τον 5ο.

Για το άνθος ορύζης (που το έχω ήδη αγοράσει) το σκέφτομαι ακόμη και προβληματίζομαι για έναν ακόμη λόγο. Οι οδηγίες στο κουτί λένε ότι χρειάζεται γάλα για να γίνει. Η παιδίατρος στις οδηγίες μου έγραψε 200ml νερό και όσες κουταλιές σκόνης χρειαστεί για να γίνει μια ημίρρευστη κρέμα (δεν είναι μεγάλη ποσότητα για πρώτη φορά κατευθείαν?). Αυτό πάλι με το νερό τι είναι? Μήπως για να γίνει πιο απλή η μετάβαση? Μήπως μπερδεύτηκε? Γίνεται το άνθος ορύζης μόνο με νερό? Τα φώτα σας please...

Λια μου τι κανεις?δεν εχω εμπειρια αλλα απο τα λιγα που ξερω και απο συζητηση με τον γιατρο μου το ρυζαλευρο το δινανε παλια μεσα στο γαλα να γινει παχυρευστο και να γινει και η μεταβαση απο το γαλα στις κρεμες και εγω τις εδωσα λιγη κρεμα να δοκιμασει ασχετα που δεν μας ειχε πει ο γιατρος ετσι και αλλιως δεν τα πειραζει η κρεμα ο γιατρος μου ειχε πει αν δεν χορταινε με το γαλα θα της εδινε κρεμα στον 4 και μια φιλη που εχει προβλημα με αναγωγες το παιδι και ειναι 3 μηνων του δινει κρεμα αν νομιζεις οτι ο γιατρος σου δεν σε καλυπτει καλυτερα να τον αλλαξεις δεν λεω αλλα καποια στιγμη μπορει να χρειαστεις την συμβουλη του και καλυτερα να ειναι απο ατομα που εμπιστευεσαι

Διαφημίσεις

Τι μου κάνετε????Βλέπω η συζήτηση για τις κρέμες καλά κρατεί ε???Άντε να αρχίσουν να τρώνε για να λέμε μετά τις εμπειρίες μας....:-D:-D

Εμείς την άλλη βδομάδα έχουμε εμβόλιο και θα δούμε τι θα μας πει η γιατρός..Εγώ τώρα θα της αγοράσω καρεκλάκι και πιστεύω να κάθεται, εμένα ψιλοστέκεται καθιστή αλλά πέραν τούτου, όπως είπε και η Κατερίνα, η πλάτη ρυθμίζεται και ξαπλώνει κιόλας το καρεκλάκι οπότε δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

ολιβ μου δεν ξερω αν της αρεσει,αλλα 160 ειναι μια χαρα...εμενα απο οταν σταματησα τον θηλασμο ναν πινει!!αλλα παλι πιστευω οτι τα μωρα ξερουν να φανε αν πεινανε....αν δεν πεινανε δεν τρωνε....μην αλλαζεις γαλατα συχνα δεν κανει καλο και ειναι δυσκολο να συνηθισουν!!εμενα με το sensitive εκανε καθε μερα κακα τωρα που δωσαμε το απλο κανει καθε 2 μερες και αν.....

οσο για την κουνουπιερα που ρωτησε καποια δεν θυμαμαι ποια,συγνωμη,εγω την εχω βαλει απο οταν τον εφερα σπιτι!!κουνουπια εχουμε και τον χειμωνα!!την βαση την πειρα απο τα τζαμπο αν και ειχε η κουνια αλλα ηταν κοντη η βαση και δεν μπορουσα να βαλω και το περιστρεφομενο παιχνιδι.απο τα τζαμπο ειναι ψηλο και βολευει και ειναι πιο σταθερο!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα!

Κάναμε το εμβόλιο και κλάψαμε λίγο, αλλά μόνο στο τρύπημα.

Λοιπόν, σήμερα ξεκινάμε με 30 ml κρέμα νουνού ρυζάλευρο. Για να δούμε πώς θα πάει.

Κορίτσια, εμένα μου είπε να τον βάλω στο καρεκλάκι του, παρ' όλο που δεν κάθεται καλά. Για σήμερα όμως θα τον αφήσω στο καρότσι, για μια κουταλιά φαϊ δεν αξίζει τον κόπο. Αντε να δούμε.

Θα μπω το βράδυ να σας πω τα νέα μας.

Καλή αρχή και στις υπόλοιπες.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Βλέπω ότι συνεχίζεται η ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με το τάισμα και την κρέμα.

Καταρχην να σας πώ ότι της αρέσει η κρέμα, γιατί κάθε μέρα την τρώει όλη την ποσότητα και όπως πάμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε αντικαταστήσει πλήρως το 1 γεύμα γάλακτός και μάλλον το σκ θα αρχίσουμε φρούτα. Όσο για το τάισμα, εμείς ακόμα δεν έχουμε πάρει καρεκλάκι και την ταίζουμε στο ρηλάξ, το οποίο τοποθετούμε επάνω στον καναπέ, γιατί και εμένα η μέση μου από τότε που γέννησα τα έχει παίξει. Μια χαρά είναι προς το παρόν. Σίγουρα θα πρέπει σε λίγο να πάρουμε και καρεκλάκι φαγητού.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

christina κι εγώ έτσι νόμιζα ότι αν δεν πεινάνε δν τρώνε, αλλά την δική μου αν την αφήσεις δεν πρόκειται να πεινάσει, έχουν περάσει και 15 ώρες χωρίς να κλάψει για φαγητό, anyway,

γάλα πείνουμε σταθερά το frisolac απλά επειδή πραγματικά έχει φάει ελάχιστα τις τελευταίες μέρες είπα μήπως το βαρέθηκε..μάλλον όχι όμως, απλά περνάει φάση, δεν αγχώνομαι πάντως έχω πολύ μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή στο μεγάλωμα της!! :-)

nera καλή αρχή με το τάισμα!!!!!! εμάς στα εμολιάκια μελανιάζει από το κλάμα η καημενούλα, είναι πολύ ευαισθητούλα!

lucky star θέλουμε να σου μοιάσουμε!!!!!!πόσα κιλά γεννήθηκε/είναι τώρα η δική σου?

πάντως αυτό που λες με την μέση, εμένα ένα περίεργο πράγμα πριν την εγκυμοσύνη και κατά την διάρκεια πόναγα πολύ, από τον τοκετό και μετά...ειμαι περδίκι...πως έγινε αυτό ούτε κατάλαβα!!

ΣΟΣ με τις αποστειρώσεις τι κάνετε, συνεχίζετε και μέχρι πότε ή όχι?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα κορίστια!

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο αλλά το βράδυ ήμουν κουρασμένη και δεν έγραψα. Λοιπόν μας είπε να αρχίσουμε με τις στερεέ τροφές! Γιούπι!!!!

Μας έδωσε ρυζάλευρο με γεύση βανίλια, αλλά εγώ προτίμησα το σκέτο γιατί δεν θέλω να συνηθίζει από τώρα στις γεύσεις και τα πρόσθετα. Λοιπόν εχθές φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα! Ρυζάλευρο που το διάλυσα σε νερό. Εχθές 20ml σήμερα 40 αύριο 60 μεθαύριο 80 κοκ. Μια χαρά του άρεσε, αν και έφτυσε αρκετό. Τους φαίνεται ακόμα παράξενο το κουτάλι. Δεν έχω αγοράσει ακόμα πλαστικά και του έδωσα με κανονικό...

Την επόμενη εβδομάδα μας είπε να αρχίσουμε και με φρουτόκρεμα. Στην αρχή μήλο, μετά από τρεις μέρες αχλάδι και μετά από τρεις μπανάνα και μετά όλα μαζί. Μου είπε τα φρούτα να τα βράζ λίγο στην αρχή, αν είναι σκληρά και μετά να τα λιώνω.

Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε με λαχανικά βραστά και την ακόλουθη με κρεατάκι!

Εννοείται ότι όταν για κάποιο λόγο δεν τρώει ολόκληρη την ποσότητα που πρέπει, θα συμπληρώνουμε με γάλα.

Μου είπε επίσης τα γεύματα να είναι πάνω κάτω 5 την ημέρα.

Προς το παρόν το νέο γεύμα, δηλ. το ρυζάλευρο, θα είναι απογευματινό.

Αυτά για την ώρα, θέλω πολύ να αρχίσει να τρώει γιατί με το μητρικό μόνο δεν χορταίνει. Πάντως η γιατρός τον βρίσκει τεμπελούλη, γιατί δεν του αρέσει να κάθεται μπρούμητα, ούτε έχει δείξει διάθεση να γυρίσει ακόμα. Αραχτός από τώρα....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Πω πω τι θα κάνω με τα 5 γευματα και εμένα μου το είπε αλλά εμείς τώρα τρώμε με το ζόρι 4, ελπίζω να πεινάει περισσότερο καθώς μεγαλώνει :-)

verolina καλή αρχή και εγώ το απλό ρυζάλευρο πήρα της nutricia το μπλε. Καλά ξεκινήσατε!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Stellitsa, κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά ακόμα τίποτε. Μην ανησυχείς η γυναικολόγος που την ρώτησα πρόσφατα μου είπε ότι πρέπει να έρθει πάνω κάτω μέχρι τον 5ο με 6ο μήνα, αν θηλάζουμε αποκλειστικά. Βέβαια πάντα υπάρχουν και αποκλίσεις.

Ευχαριστώ olive, καλή συνέχεια και σε σας! Νομίζω ότι είναι αρχή ακόμα όλα τα μωράκια θα συνηθίσουν σιγά-σιγά, άλλο πιο γρήγορα άλλο πιο αργά. Πάντως κι εμένα τώρα τελευταία δεν έχει πολύ όρεξη, δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι από τα ούλα που τον τρώνε και γκρινιάζει. Τώρα είναι 7300, αλλά δεν πήρε πολύ βάρος τον τελευταίο μήνα. Από ύψος είναι 67.

Την αποστείρωση μου είπε παιδίατρος να την σταματήσω!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...