Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

joannakip τέλειες φωτογραφίες και πολύ ωραία θέα! Είσαι βόρειο Ελλάδα να υποθέσω? Εμείς από το παραθυρο μας σήμερα βλέπουμε μόνο μια κιτρινίλα!

Έχει μπερδευτεί και το παιδί, νομίζει ότι είναι απόγευμα και..κοιμααααται! :-)

Κοριτσάκια πως θα ταίσετε τα μωράκια σας πρώτη φορά, στο ρηλάξ? Γιατί κάτι διάβασα για καθισματάκι πιο πάνω αλλά εμείς ακόμη δεν καθόμαστε!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

joannakip τέλειες φωτογραφίες και πολύ ωραία θέα! Είσαι βόρειο Ελλάδα να υποθέσω? Εμείς από το παραθυρο μας σήμερα βλέπουμε μόνο μια κιτρινίλα!

Έχει μπερδευτεί και το παιδί, νομίζει ότι είναι απόγευμα και..κοιμααααται! :-)

Κοριτσάκια πως θα ταίσετε τα μωράκια σας πρώτη φορά, στο ρηλάξ? Γιατί κάτι διάβασα για καθισματάκι πιο πάνω αλλά εμείς ακόμη δεν καθόμαστε!

Που μένεις? Και εγώ κιτρινιλα βλέπω. Και εμένα κοιμαται. Άπο χτες το βραδυ με 1 ταισμα μονο....

Επεξεργάστηκαν by stellitsa1978

Ναι κερναω κακκαο στο μπαλκονι...ελατε!!!! αυτη την στιγμη εχει περισσοτερο χιονι και το ριχνει πυκνο πυκνο..............

Ναι Βορεια Ελλαδα εδω................Μενω Κιλκις λογω δουλειας του αντρα μου αλλα καταγομαι απο Κατερινη

Νότια προάστια, Αθήνα.

Α! εμείς το πρωινό δεν το χάνουμε ποτέ, ευτυχώς γιατί της δίνω όσο μπορώ το πρωί (έως και 210 έχουμε φάει) για να συμπληρώνει τα υπόλοιπα της ημέρας που δεν τρώει, ξύπνησε μαμ και πάλι νάνι!

Ακούσαμε και λίγο μορμόλη (από τα cd της καθημερινής), τραγουδάει και χορεύει η μαμά και η μπεμπούλα μου κοιτάει και γελάει!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Τυχερή είσαι stellitsa που κοιμάται. Εμένα σηκώθηκε στις έξι, έφαγε, κοιμήθηκε για κανα μισάωρο κατά τις 8 και τώρα ξανάφαγε! Και δεν κάθεται και πολύ μόνος του, θέλει κάποιον να ασχολείται συνεχώς μαζί του... μάλλον τον έχουμε κακομάθει:?

Olive ούτε κι εμένα δεν κάθεται ακόμα καθιστός χωρίς υποστήριξη, μόνο λίγο στην αγκαλιά, οπότε στο ρηλάξ μάλλον το πρώτο γεύμα ή στην αγκαλιά...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

ουτε εμεις καθομαστε ακομη μετα τον 5ο μου ειπε ο γιατρος..το καρεκλακι θα χρειαστει πιστευω κατα τον 6ο μηνα που θα στηριζονται καλυτερα... εγω προς το παρων θα την βαζω στο ρηλαξ σε πιο ορθια θεση φυσικα σαν καρεκλακι γινετε..αλλα για ποσο ακομα θα χωραει εκει?? οποτε θα παρω το καρεκλακι να το εχω

Γεια σου, lucky star! Τελικά ποια κρέμα επέλεξες; Σου είπε γιατί σου προτείνει τη Νουνού;

Καλή αρχή, περιμένουμε νέα.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια τους!!!

Το Σάββατο που φάγαμε την πρωτη κρέμα έφαγε γύρω στις 8 κουταλίτσες....Εχθές όμως έφαγε όλη την ποσότητα που της φτιάξαμε. Επειδή δοκίμασα πρώτα την Milupa της δώσαμε 80 ml νερό με 4 κουταλίες κρέμα. Άρχισε να της αρέσει. Έκανε βέβαια κατί περίεργες γκριματσούλες, παρότι της είχα δώσει το κουταλάκι της και έπαιζε και το έβαζε στο στόμα της τις προηγούμενες ημέρες. Πολύ πλάκα......Βεβαίως βεβαίως γίναμε και χάλια......χιχιχιχιχιχ.

Θα δοκιμάσω και την Νουνου αργότερα, την οποία και μου έχει προτείνει ο παιδίατρος.

Nera μου δεν μου είπε το λόγο, αλλά τον φαντάζομαι, γιατί και το γάλα που της δίνουμε είναι το Frisolac και σε λίγο Frisomel, τα οποία είναι της Νουνου..... Αυτό που έχω να πω σχετικά με τις κρέμες και την επιλογή τους, είναι ότι έχουν να κάνουν με την γεύση, δηλαδή πόσο γλυκιές είναι και με το αν διαλύονται καλά. Η Milupa για παράδειγμα δεν έχει κρυσταλλική ζάχαρη, όπως έχει η Νουνου αλλά μαλτοδεξτρόζη, το οποίο είναι συστατικό ζάχαρης και νομίζω ότι δεν είναι τόσο γλυκια. Μπορείτε να κάνετε δοκιμές για να δείτε τι αρέσει στα μωράκια σας περισσότερο.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Τυχερή είσαι stellitsa που κοιμάται. Εμένα σηκώθηκε στις έξι, έφαγε, κοιμήθηκε για κανα μισάωρο κατά τις 8 και τώρα ξανάφαγε! Και δεν κάθεται και πολύ μόνος του, θέλει κάποιον να ασχολείται συνεχώς μαζί του... μάλλον τον έχουμε κακομάθει:?

Olive ούτε κι εμένα δεν κάθεται ακόμα καθιστός χωρίς υποστήριξη, μόνο λίγο στην αγκαλιά, οπότε στο ρηλάξ μάλλον το πρώτο γεύμα ή στην αγκαλιά...[/QU

Verolina αυτό που λες είναι αλήθεια. Ότι θέλουν παρέα. Αλλα δοκίμασε να τον αφήνεις μόνο του για να συνηθήσει και δίνε του διαφορετικά παιχνίδια για να μην τα βαριέται. Εμείς κάθε εβδομάδα της δίνουμε άλλα, χωρίς να εννοώ ότι αγοράζουμε άλλα. Απλά αλλάζουμε με αυτά που ήδη έχουμε.

Όσο για τον ύπνο, κοιμάται όλο το βράδυ , από τις 11-12 μέχρι τις 9 το πρωι και μετά τρώει παίζει λίγο και κοιμάται για καμμια ωρίτσα.....Γενικώς ήταν πολύ υπναρού από την αρχή

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ Μορμολη του βάζω...... Εγώ μενω Μοσχατο. Μαλλον κοντα ειμαστε.

Ιωαννα βάλε μπρικι.

Ε! τότε μπορεί να είμαστε και γειτόνισσες!:rolleyes:

Κι εγώ frisolac της δίνω, ήταν το μοναδικό που κάπως έτρωγε αλλά τώρα τελευταία πάλι δεν το θέλει και τρώει λιγότερο, τι να κάνω να συνεχίσω με frisomel (όταν μπούμε στονν 6ο) ή να το αλλάξω? Δίνει καμιά σας NAN?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα σε όλες. Τι κανετε? Το καλό μου το παιδακι εδώ και 3 μερες κοιμαται 12 ώρες με 1 ταισμα ενδιαμεσα.... Το πρωι βεβαια τον βρισκω μπρουμητα η κατώ κατω στην κουνια ή με τα πόδια στο μαξιλάρι.

Γεια σας κορίτσια.

Εμένα το καλό μου το παιδάκι ξαναγύρισε στα 3 ξυπνήματα τη νύχτα, όπως όταν ήταν νεογέννητο!

Αύριο θα έρθει η γιατρός και θα της ζητήσω συμβουλές γιατί έχω εξαντληθεί.

Ολιβ καλωσόρισες, να και μια πιο καινούργια από μένα! Ολιγόφαγος δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί ο δικός μου, αλλά δύσκολος στο φαγητό ναι. Αλλες φορές μπορεί να φάει ως και 210 όπως λες κι εσύ, κι αλλες φορές παιδευόμαστε με 60άρια και 80άρια. Εμένα όμως κάνει μεικτή διατροφή και λέει η παιδίατρος ότι μπερδεύεται με το θηλασμό, δεν μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα έτσι, έχει συνηθίσει λέει το παιδί να θηλάζει, δηλαδή να τρώει λίγο και συχνότερα. Τι να σου πω, δεν ξέρω αν ισχύει.

Όσο για το τάισμα, έχω καρεκλάκι αλλά λέω να ξεκινήσω στο καρότσι που του αρέσει και βολεύεται. Το ριλάξ είναι καλό αλλά πολύ χαμηλό και η πλάτη μου ήδη έχει διαλυθεί.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...