Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από μένα...

Μου λείψατε βρε κοριτσάκια μου...το τι τρέξιμο αυτό το διάστημα δε λέγεται...

Δευτέρα-Τρίτη περιμένω τα υλικά της βάφτισης να στρωθώ να τα τελειώσω να τα στείλω γιατί νομίζω ότι είμαι ήδη οριακά.

Πήγαμε και εμείς στον 5ο στην παιδίατρο και μας βρήκε τέλειους...72cm, 7900gr & 43cm περίμετρος. Είναι πολύ ζουζουνέλος γιατί προσπαθεί εδώ και καιρό να σηκώνεται και να γυρίζει αν και η παιδίατρος μας είπε ακόμη να μην τον βάζουμε να κάθεται ούτε να τον σηκώνουμε εκτός αν θέλει ο ίδιος. Τελικά με τους παιδιάτρους (ειδικά αν είναι με ταμείο όπως εμάς) δεν μπορείς ποτέ να ακολουθείς τυφλά τις οδηγίες. Η καλύτερη παιδίατρος του παιδιού μας είμαστε εμείς οι ίδιες (όπως πολύ σωστά μου είχε πει η φαρμακοποιός μου). Μόνο εμείς βλέπουμε καθημερινά τις αντιδράσεις τους, νιώθουμε ενστικτωδώς πιστεύω τι χρειάζονται. Σίγουρα χρειάζεται και η επιστήμη αλλά μερικά πράγματα δεν τα ασπάζομαι τυφλά και ελπίζω να κάνω καλά.

Για παράδειγμα μου είπε να αρχίσουμε ρυζάλευρο (άνθος ορύζης Γιώτης μας πρότεινε) και να πάρουμε inox κουταλάκι. Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω. Αν συνηθίσει το παιδί τώρα που ακόμη δεν έχει ούλα και μετά δε δέχεται άλλο υλικό, στη φάση που θα βγάλει δόντια μπορεί να σπάσει και κανένα (έχετε δει φαντάζομαι με τι μανία δαγκώνουν πολλές φορές το κουτάλι). Του πήρα λοιπόν ωραιότατα κουταλάκια σιλικόνης που είναι εύκαμπτα, δεν πρόκειται να το πληγώσουν, θα τα χρησιμοποιεί και ως μασητικά αργότερα και δε θα πάθει κάτι. Μάλιστα πήρα 2, ένα να κρατάει αυτός να το περιεργάζεται και να εξοικειωθεί και ένα για να τον ταϊζω. Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει να του δώσω σιγά σιγά κρέμα και όχι κατευθείαν αντικατάσταση ενός γεύματος με κρέμα μέχρι να μάθει να καταπίνει. Πώς θα συνηθίσει αλλιώς το παιδί? Γιατρός δεν είμαι αλλά το ένστικτό μου αυτά μου λέει και έτσι θα κάνω. Όσο για κρέμες νομίζω θα καταλήξω ή σε Nutricia που περιέχει γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας και έχω ακούσει ότι έχουν τη λιγότερη ζάχαρη (αυτό θα το διασταυρώσω και θα σας πω) ή Nounou. Πάντως σίγουρα δε θα του δώσω σκέτη ρυζάλευρο που μας είπε η παιδίατρος γιατί μόνο του από όσο ξέρω το βάζουμε αργότερα σε σούπες για να γίνουν πιο πηχτές. Άλλωστε και τα δείγματα που μας έχουν στείλει δεν είδα να στείλει κάποια εταιρεία σκέτο ρυζάλευρο. Ας μας φωτίσουν και οι μαμάδες που έχουν και άλλα παιδάκια τι ακριβώς γίνεται με το ρυζάλευρο μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.

Επίσης μας είπε ότι κανονικά μετά τον 6ο αρχίζει αυτή τις κρέμες αλλά επειδή ο δικός μας είναι μεγάλος για την ηλικία του να τον ξεκινήσω λίγο νωρίτερα να φτάσει στο μισό 5ο. Εγώ ξέρω ότι στον 5ο οι περισσότεροι δίνουν κρέμες άσχετα με την ανάπτυξη του παιδιού...ας μας πουν μαμάδες που έχουν ήδη άλλα παιδάκια για να μας φωτίσουν. Εγώ σκέφτομαι πάντως από σήμερα να τον μυήσω σιγά σιγά με λίγες κουταλίτσες για να αρχίσει να συνηθίζει.

Sorry για το μεγάλο post αλλά έτσι σπάνια που μπαίνω τα γράφω μαζεμένα.

Καλή άνοιξη να έχουμε και να βλέπουμε όλες μας τα μπουμπουκάκια μας να ανθίζουν και να μας ομορφαίνουν τη ζωή όλο και περισσότερο...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλησπέρα και από μένα...

Μου λείψατε βρε κοριτσάκια μου...το τι τρέξιμο αυτό το διάστημα δε λέγεται...

Δευτέρα-Τρίτη περιμένω τα υλικά της βάφτισης να στρωθώ να τα τελειώσω να τα στείλω γιατί νομίζω ότι είμαι ήδη οριακά.

Πήγαμε και εμείς στον 5ο στην παιδίατρο και μας βρήκε τέλειους...72cm, 7900gr & 43cm περίμετρος. Είναι πολύ ζουζουνέλος γιατί προσπαθεί εδώ και καιρό να σηκώνεται και να γυρίζει αν και η παιδίατρος μας είπε ακόμη να μην τον βάζουμε να κάθεται ούτε να τον σηκώνουμε εκτός αν θέλει ο ίδιος. Τελικά με τους παιδιάτρους (ειδικά αν είναι με ταμείο όπως εμάς) δεν μπορείς ποτέ να ακολουθείς τυφλά τις οδηγίες. Η καλύτερη παιδίατρος του παιδιού μας είμαστε εμείς οι ίδιες (όπως πολύ σωστά μου είχε πει η φαρμακοποιός μου). Μόνο εμείς βλέπουμε καθημερινά τις αντιδράσεις τους, νιώθουμε ενστικτωδώς πιστεύω τι χρειάζονται. Σίγουρα χρειάζεται και η επιστήμη αλλά μερικά πράγματα δεν τα ασπάζομαι τυφλά και ελπίζω να κάνω καλά.

Για παράδειγμα μου είπε να αρχίσουμε ρυζάλευρο (άνθος ορύζης Γιώτης μας πρότεινε) και να πάρουμε inox κουταλάκι. Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω. Αν συνηθίσει το παιδί τώρα που ακόμη δεν έχει ούλα και μετά δε δέχεται άλλο υλικό, στη φάση που θα βγάλει δόντια μπορεί να σπάσει και κανένα (έχετε δει φαντάζομαι με τι μανία δαγκώνουν πολλές φορές το κουτάλι). Του πήρα λοιπόν ωραιότατα κουταλάκια σιλικόνης που είναι εύκαμπτα, δεν πρόκειται να το πληγώσουν, θα τα χρησιμοποιεί και ως μασητικά αργότερα και δε θα πάθει κάτι. Μάλιστα πήρα 2, ένα να κρατάει αυτός να το περιεργάζεται και να εξοικειωθεί και ένα για να τον ταϊζω. Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει να του δώσω σιγά σιγά κρέμα και όχι κατευθείαν αντικατάσταση ενός γεύματος με κρέμα μέχρι να μάθει να καταπίνει. Πώς θα συνηθίσει αλλιώς το παιδί? Γιατρός δεν είμαι αλλά το ένστικτό μου αυτά μου λέει και έτσι θα κάνω. Όσο για κρέμες νομίζω θα καταλήξω ή σε Nutricia που περιέχει γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας και έχω ακούσει ότι έχουν τη λιγότερη ζάχαρη (αυτό θα το διασταυρώσω και θα σας πω) ή Nounou. Πάντως σίγουρα δε θα του δώσω σκέτη ρυζάλευρο που μας είπε η παιδίατρος γιατί μόνο του από όσο ξέρω το βάζουμε αργότερα σε σούπες για να γίνουν πιο πηχτές. Άλλωστε και τα δείγματα που μας έχουν στείλει δεν είδα να στείλει κάποια εταιρεία σκέτο ρυζάλευρο. Ας μας φωτίσουν και οι μαμάδες που έχουν και άλλα παιδάκια τι ακριβώς γίνεται με το ρυζάλευρο μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.

Επίσης μας είπε ότι κανονικά μετά τον 6ο αρχίζει αυτή τις κρέμες αλλά επειδή ο δικός μας είναι μεγάλος για την ηλικία του να τον ξεκινήσω λίγο νωρίτερα να φτάσει στο μισό 5ο. Εγώ ξέρω ότι στον 5ο οι περισσότεροι δίνουν κρέμες άσχετα με την ανάπτυξη του παιδιού...ας μας πουν μαμάδες που έχουν ήδη άλλα παιδάκια για να μας φωτίσουν. Εγώ σκέφτομαι πάντως από σήμερα να τον μυήσω σιγά σιγά με λίγες κουταλίτσες για να αρχίσει να συνηθίζει.

Sorry για το μεγάλο post αλλά έτσι σπάνια που μπαίνω τα γράφω μαζεμένα.

Καλή άνοιξη να έχουμε και να βλέπουμε όλες μας τα μπουμπουκάκια μας να ανθίζουν και να μας ομορφαίνουν τη ζωή όλο και περισσότερο...

ΚΑλά τέλειος ο μικρός! Κι εμείς κρέμες από 5 μιση μηνών ξεκινάμε όπως και στον Αλέξανδρο. Αυτό που λες να κάνεις να του δώσεις δηλ. από τώρα λίγο λίγο μην το κάνεις. Από τους 5μιση μέχρι να ολοκληρώσουν τον 6ο μαθαίνουν να καταπίνουν σιγά σιγά και να τρώνε με κουτάλι. Κανονική δόση κρέμας θα φάνε σε 1-2 εβδομάδες όπου θα γίνουν 6 μηνών. Και μετά θα μπουν και τα φρούτα και οι σούπες.

Κουταλάκι κι εγώ σιλικόνης είχα πάρει. Μια χαρά είναι.

γεια σας!

Τις τελευταιες 4 μερες κοιμόμαστε καλύτερα επιτέλους! ξυπνάει μόνο 2 φορες για θηλασμό!! στις 5 και στις 9! καλα, με ρολόι δουλευει το πουλακι μου??? :shock:

Αλλά έτσι κοιμάμαι και εγώ σαν άνθρωπος.

σήμερα μέχρι και γυμναστική έκανα για 40 λεπτά περίπου. τον είχα στο παρκο και με κοιταζε. και του λεγα: τόσα κάνω και γώ για σένα μωρό μου, θα με αφήσεις μισή ωρίτσα ήσυχη να κάνω λίγη γυμναστική??? :) και με αφησε.

το πρωι πήγαμε και βόλτα με τον μαρσιππο. Ολοι μας κοιταζουν που τον εχω εκει μεσα. Δεν είναι εξοικειωμένος ο κόσμος με αυτή την εικόνα. αλλα εγω γουστάρω πολύ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμάδες και όμορφα μωράκια! Είμαστε πρωινοί σήμερα. Φάγαμε στις έξι και τώρα ξανακοιμηθήκαμε... Απ΄ότι βλέπω το θέμα με τις κρεμούλες έχει πολύ συζήτηση. Εμείς θα πάμε στην παιδίατρο στα μέσα της εβδομάδας και θα δούμε τι θα μας πει. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα σας ενημερώσω πάντως.

Κορίτσια, για να έχω καλό ρώτημα, πού τα βρίσκετε τα δείγματα για τις κρέμες;;;

Στελλίτσα, με το θηλασμό όταν δουλεύεις, έχεις δίκιο. Φαίνεται δύσκολο, αν και δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω πως είναι. Εγώ έχω άδεια μέχρι τον Οκτώβριο. Νομίζω ότι έχεις πει ότι θα λείπεις και πολλές ώρες από το σπίτι σου, έτσι δεν είναι; Τι να πω. Από την άλλη, αν βρεις έναν τρόπο να μαζεύεις το γάλα, είναι μια θυσία για το μικρό σου που αξίζει να γίνει, κατά τη γνώμη μου. Βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις διάφορες εναλλακτικές λύσεις και μετά θα αποφασίσεις ό,τι είναι καλύτερο για εσένα και το μωράκι σου! ;)

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

ΚΑλά τέλειος ο μικρός! Κι εμείς κρέμες από 5 μιση μηνών ξεκινάμε όπως και στον Αλέξανδρο. Αυτό που λες να κάνεις να του δώσεις δηλ. από τώρα λίγο λίγο μην το κάνεις. Από τους 5μιση μέχρι να ολοκληρώσουν τον 6ο μαθαίνουν να καταπίνουν σιγά σιγά και να τρώνε με κουτάλι. Κανονική δόση κρέμας θα φάνε σε 1-2 εβδομάδες όπου θα γίνουν 6 μηνών. Και μετά θα μπουν και τα φρούτα και οι σούπες.

Κουταλάκι κι εγώ σιλικόνης είχα πάρει. Μια χαρά είναι.

Φρόσω μου ο μικρός την Πέμπτη θα είναι 5,5 μηνών (είναι ο κουτσοφλέβαρος που έχει λιγότερες μέρες και μπερδεύει) οπότε χθες έκανα δοκιμή με κουτάλι...το κρατούσε σαν να ήθελε να φάει σούπα και άλλες φορές το έφερνε μπροστά του και το χάζευε...είχε πάρα πολύ πλάκα. Του δώσαμε 1/3 του κουταλιού (κυριολεκτικά στη μύτη) από κρέμα που φτιάξαμε από δείγμα που μας έστειλαν και το πιπίλιζε μέχρι να καταλάβει τι είναι. Ξέρω ότι ο κάθε παιδίατρος έχει τη δική του λογική & σειρά. Για παράδειγμα ο παιδίατρος της κοπέλας που γεννήσαμε με 1,5 μέρα διαφορά (μικρότερός μας) τους ξεκίνησε κρέμα πριν καν κλείσει τον 5ο.

Για το άνθος ορύζης (που το έχω ήδη αγοράσει) το σκέφτομαι ακόμη και προβληματίζομαι για έναν ακόμη λόγο. Οι οδηγίες στο κουτί λένε ότι χρειάζεται γάλα για να γίνει. Η παιδίατρος στις οδηγίες μου έγραψε 200ml νερό και όσες κουταλιές σκόνης χρειαστεί για να γίνει μια ημίρρευστη κρέμα (δεν είναι μεγάλη ποσότητα για πρώτη φορά κατευθείαν?). Αυτό πάλι με το νερό τι είναι? Μήπως για να γίνει πιο απλή η μετάβαση? Μήπως μπερδεύτηκε? Γίνεται το άνθος ορύζης μόνο με νερό? Τα φώτα σας please...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Κάλλιο (πολύ) αργά παρά ποτέ...οπότε να 'μαστε κι εμείς! Άργησα αλλά σας βρήκα :-)

Λοιπόν εμείς γεννηθήκαμε τελικά 15/10/09, 3600 και 53cm! και ενώ είχαμε πάρει φόρα τώρα είμαστε ακόμη 6200, δεδομένου ότι γεννηθήκαμε και μεγάλες δεν έχουμε πολύ βάρος.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι από τη μια δεν τρώμε το γάλα και από την άλλη πρέπει να αρχήσουμε κρεμούλες!!

Φρίκη θα είναι για εμάς!!!!!!!

Εμάς ο παιδίατρος μας είπε μόλις κλείσουμε τον 5ο να αφήσουμε και μια εβδ. να περάσει και μετά να αντικαταστήσουμε το απογευματινό γάλα με ρυζάλευρο.

unique mammy 200ml είναι υπερβολή για αρχή, αυτή είναι η επιθημητή ποσότητα όταν ξεκινήσετε να τρώτε κανονικά. Εμένα μου είπε 50ml και να γίνει λεπτόρευστο. Η πρώτη/ες φορά/ές είναι τελείως δοκιμαστική/ές, μας σύστησε να φτιάχνουμε και γάλα ξεχωριστό και να της δίνουμε!

Εγώ με νερό θα της κάνω πρώτη φορά και βλέπουμε, απλά μπορείς σε αυτό το μείγμα να προσθέσεις φόρμουλα ή θηλασμού.

Της nutricia πήρες το ρυζάλευρο?

Καλή αρχή σε όλες μας με τις κρεμούλες και γενικότερα τις τροφές!

Καλώς σας βρήκα!

Υ.Γ: Καμιά άλλη με ολιγόφαγο νινάκι? :-)

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ψάχνω να αγοράσω πάρκο, αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Είναι βασικά ξύλινα κάγκελα που τα τετραγωνίζεις σ' ενα χώρο και βάζεις κάτω ένα χαλάκι. Το είχα στην δικιά μου βρεφική ηλικία αλλά ήταν αγορασμένο από Η.Π.Α.

Έχετε δει κάπου κάποια κάτι παρόμοιο;;

Αναρίτα γενικά κοίταξε σε ξένα site για κάτι τέτοιο...Όπως είπαν τα κορίτσια δες το mothercare κι εγώ σου προτείνω να δεις και στο amazon.co.uk μήπως βρεις αυτό που θέλεις....

Καλημέρα μαμάδες και όμορφα μωράκια! Είμαστε πρωινοί σήμερα. Φάγαμε στις έξι και τώρα ξανακοιμηθήκαμε... Απ΄ότι βλέπω το θέμα με τις κρεμούλες έχει πολύ συζήτηση. Εμείς θα πάμε στην παιδίατρο στα μέσα της εβδομάδας και θα δούμε τι θα μας πει. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα σας ενημερώσω πάντως.

Κορίτσια, για να έχω καλό ρώτημα, πού τα βρίσκετε τα δείγματα για τις κρέμες;;;

Στελλίτσα, με το θηλασμό όταν δουλεύεις, έχεις δίκιο. Φαίνεται δύσκολο, αν και δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω πως είναι. Εγώ έχω άδεια μέχρι τον Οκτώβριο. Νομίζω ότι έχεις πει ότι θα λείπεις και πολλές ώρες από το σπίτι σου, έτσι δεν είναι; Τι να πω. Από την άλλη, αν βρεις έναν τρόπο να μαζεύεις το γάλα, είναι μια θυσία για το μικρό σου που αξίζει να γίνει, κατά τη γνώμη μου. Βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις διάφορες εναλλακτικές λύσεις και μετά θα αποφασίσεις ό,τι είναι καλύτερο για εσένα και το μωράκι σου! ;)

Εμένα μου έστειλε δείγματα η nutricia και κουπόνια....Μάλλον βρήκαν τα στοιχεία μου από το μαιευτήριο...

Φρόσω μου ο μικρός την Πέμπτη θα είναι 5,5 μηνών (είναι ο κουτσοφλέβαρος που έχει λιγότερες μέρες και μπερδεύει) οπότε χθες έκανα δοκιμή με κουτάλι...το κρατούσε σαν να ήθελε να φάει σούπα και άλλες φορές το έφερνε μπροστά του και το χάζευε...είχε πάρα πολύ πλάκα. Του δώσαμε 1/3 του κουταλιού (κυριολεκτικά στη μύτη) από κρέμα που φτιάξαμε από δείγμα που μας έστειλαν και το πιπίλιζε μέχρι να καταλάβει τι είναι. Ξέρω ότι ο κάθε παιδίατρος έχει τη δική του λογική & σειρά. Για παράδειγμα ο παιδίατρος της κοπέλας που γεννήσαμε με 1,5 μέρα διαφορά (μικρότερός μας) τους ξεκίνησε κρέμα πριν καν κλείσει τον 5ο.

Για το άνθος ορύζης (που το έχω ήδη αγοράσει) το σκέφτομαι ακόμη και προβληματίζομαι για έναν ακόμη λόγο. Οι οδηγίες στο κουτί λένε ότι χρειάζεται γάλα για να γίνει. Η παιδίατρος στις οδηγίες μου έγραψε 200ml νερό και όσες κουταλιές σκόνης χρειαστεί για να γίνει μια ημίρρευστη κρέμα (δεν είναι μεγάλη ποσότητα για πρώτη φορά κατευθείαν?). Αυτό πάλι με το νερό τι είναι? Μήπως για να γίνει πιο απλή η μετάβαση? Μήπως μπερδεύτηκε? Γίνεται το άνθος ορύζης μόνο με νερό? Τα φώτα σας please...

Λία αρχίσατε κρεμούλες ε???Μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!!!Εμάς μας είχε πει ότι θα ξεκινήσουμε με βανίλια, για ρυζάλευρο δεν μας είπε κάτι...Αυτή την βδομάδα θα πάμε στην γιατρό να δούμε τι θα μας πει..

Καλησπέρα και από εμένα!

Κάλλιο (πολύ) αργά παρά ποτέ...οπότε να 'μαστε κι εμείς! Άργησα αλλά σας βρήκα :-)

Λοιπόν εμείς γεννηθήκαμε τελικά 15/10/09, 3600 και 53cm! και ενώ είχαμε πάρει φόρα τώρα είμαστε ακόμη 6200, δεδομένου ότι γεννηθήκαμε και μεγάλες δεν έχουμε πολύ βάρος.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι από τη μια δεν τρώμε το γάλα και από την άλλη πρέπει να αρχήσουμε κρεμούλες!!

Φρίκη θα είναι για εμάς!!!!!!!

Εμάς ο παιδίατρος μας είπε μόλις κλείσουμε τον 5ο να αφήσουμε και μια εβδ. να περάσει και μετά να αντικαταστήσουμε το απογευματινό γάλα με ρυζάλευρο.

unique mammy 200ml είναι υπερβολή για αρχή, αυτή είναι η επιθημητή ποσότητα όταν ξεκινήσετε να τρώτε κανονικά. Εμένα μου είπε 50ml και να γίνει λεπτόρευστο. Η πρώτη/ες φορά/ές είναι τελείως δοκιμαστική/ές, μας σύστησε να φτιάχνουμε και γάλα ξεχωριστό και να της δίνουμε!

Εγώ με νερό θα της κάνω πρώτη φορά και βλέπουμε, απλά μπορείς σε αυτό το μείγμα να προσθέσεις φόρμουλα ή θηλασμού.

Της nutricia πήρες το ρυζάλευρο?

Καλή αρχή σε όλες μας με τις κρεμούλες και γενικότερα τις τροφές!

Καλώς σας βρήκα!

Υ.Γ: Καμιά άλλη με ολιγόφαγο νινάκι? :-)

Καλώς μας ήρθες ξανά....Κι εμένα η δικιά μου πριν 3 βδομάδες ήταν 5780 κιλά αλλά εμένα τρώει κανονικότατα απλά είναι υπερκινητική καθώς κινείται συνεχώς και μας λέει η γιατρός που να βάλει κιλό???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

olive Καλως ηρθες στην παρεα μας....

verolina και εμενα η νουτριτσια μου εστειλε και σιγουρα πηρε τα στοιχεια απο την κλινικη αφου μου τα εστειλαν με το επιθετο του αντρα μου ......

Εμεις την Δευτερα θα παμε στον γιατρο ανυπομονω να αρχισουμε κρεμουλες... πρεπει να παω να ψωνισω κουταλακι,πιατακι καρεκλακι φαγητου το οποιο ομως απο τον 6ο το κοβω να μας χρειαζετε αφου τωρα δεν μπορει να κατσει ακομη και πολυ καλα

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια του Οκτωβρίου!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Joannakip ωραίες οι φωτογραφίες σου! Από Βόρεια Ελλάδα φαντάζομαι, έτσι δεν είναι; Εμείς εδώ στα νότια προς το παρόν έχουμε μόνο κόκκινη αφρικανική σκόνη!

Αύριο μάλλον θα πάμε στον παιδίατρο και θα τα πούμε!

Κορίτσια κουνουπιέρες θα βάλετε στις κούνιες σας (άσχετο λίγο, εδώ έχει ακόμα χιόνι να μου πείτε...) Εγώ δεν έχω ούτε ξέρω πως στηρίζεται, έχω δει όμως κάτι ύπουλα κουνουπάκια να κάνουν που και που την εμφάνισή τους..:evil:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...