Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως σήμερα που έτρωγα γιαούρτι κοίταζε απορροφημένος το κουτάλι και ήθελε να το πιάσει. Εγώ προετοιμάστηκα και πήρα σαλιάρες νάιλον από τα τζάμπο. Τετάρτη είναι το ραντεβού με τη γιατρό. Ανυπομονώ. Σήμερα επέστρεψα και το βρεφοζυγό.

Τα μωρά μας μεγάλωσαν!!!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!! Καλά μου είστε???

Λοιπόν εμεις εδω και 2 μέρες, δλδ νύχτες κοιμόμαστε απο τις 00:30 περίπου, μέχρι τις 5:30 και μετά μέχρι τις 9!!! :D Επιτέλους σήμερα το βράδυ κοιμήθηκα συνολικά κανα 6μισάωρο!!! λέτε να μπαίνουμε σε προγραμματάκι ???

Για το τεστ παπ που λετε, πρεπει και γω να παω. Μου είχε πει η γυναικολόγος να παω τον γενάρη, αλλα εγώ :cool:. Οπότε θα κανονισω να παω ελπίζω μεσα στον Μαρτη. ε να δουμε πώς είμαστε. Και εγώ περίοδο δεν έχω κανονικά ακόμα. Μια φορα μου ρθε τον γενάρη, αλλα απο τ΄τε τπτ. Θηλαζω και εγώ αποκλειστικά και αυτό πάίζει καποιο ρόλο.

αλήθεια αρχίζουμε σιγά σιγά τις κρεμούλες ε??? Αντε να δουμε και εμας τί θα μας πει ο γιατρός μας, που θα ερθει σε μια εβδομάδα!

Πώς τα πάτε κατά τα αλλα? Εμένα ακόμα δεν μπορεί να κατσει στον πωπό του χωρίς να πέσει! Ούτε γυρνάει ακόμα μόνος του. Μόνο κανα δυο φορες το χει καταφέρει, αν είναι το χέρι του σε κατάλληλο σημείο.

Αλλά τον βάζω εγώ και μπρούμυτα να ξεπιάνεται, και καθιστό, και τον κρατάω κια όρθιο και στηρίζει το βάρος του για μερικά δευτερόλεπτα!

Στέλλα τώρα το είδα!!! Λιλιπούπολη ε????:D

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

Φιλουδακι ναιιιιι το πρσεξες. Αχ τι καλα που κοιμηθηκες. Και εμενα παθαινει μερικες κρισεις υπνου!

Νερα ηξερα τι έκανα χιχιχιχι....Να τα μαθετε καλα για να

μου τα πειτε!

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Εχουμε μια μπεμπούλα 5 μηνών και έφτασε η ώρα να αρχίσουμε με κρέμες. Ο παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε με ριζάλευρο-βανίλια. Επειδή το θέμα της ζάχαρης με απασχόλησε κι εμένα και έκανα αυτή την ερώτηση στο forum οι περισσότεροι μου έιπαν ή Nestle ή Milupa, οι οποίες έχουν λιγότερα συστατικά ζάχαρης. Ο παιδίατρος βέβαια που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι μεγάλες οι ποσότητες ζάχαρης και ότι αν δεν ήταν καλές για τα μωρά δεν θα κυκλοφορούσαν στο εμπόριο. Επίσης προσέθεσε ότι η Milupa έχει τα λιγότερα. Μου πρότεινε την Νουνου.

Αύριο θα φάμε την πρώτη μας κρέμααααααααααααα

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

τενια χαιρομαι που κομηθηκες......

για τις κρεμες και εμεις περιμενουμε να παμε την δευτερα στον γιατρο για εμβολια και να μας πει για κρεμες.πιστευω οτι θα μου πει τον αλλον μηνα!!δεν πειραζει υπομονη!!

και εγω ξερω πως η μιλουπα ειναι με λιγοτερη ζαχαρη αλλα να πω την αληθεια προτιμω την νουνου μην μερωτησετε γιατι απλα την προτιμω....γιατι ισως μεγαλωνει μεγαλωνει μικρα παιδια!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

μιας και εμενα ειναι ο μικροτερος της παρεας στελλα εγω θα ακουσω απο ολες και απο σενα συμβουλες για τις κρεμες...............

φιλακιααααααααααα κοπελουδες μου!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μια χαρά πήγαμε σήμερα!!!!!

Πάει το δαχτυλάκι. Το έβγαλε ο γιατρός και ο μικρός ούτε καν ξύπνησε (κοιμόταν στο καρότσι).

Πάει κι αυτό. Μην ξαναπατήσω ποτέ σε νοσοκομείο.

Εμείς κρεμούλες αρχίζουμε σε 15 μέρες αλλά δεν ανυπομονώ καθόλου. Κι άλλα σκεύη για πλύσιμο, χεχε. Ενώ με το θηλασμό ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Το μόνο καλό είναι ότι θα τα ταϊζουν και οι άλλοι πλέον.

Τα δείγματα που μας έστειλαν τα "τσάκισε" ήδη ο Αλέξανδρος. Αφού δεν έτρωγε μικρός κρέμες θα τρώει τώρα μου φαίνεται.

Άρχισα να προβληματίζομαι με τη ζάχαρη κτλ αλλά τελικώς αποφάσισα να μην τρελαίνομαι κιόλας. Κι ο Αλέξ. με τη νουνού μεγάλωσε και είναι μια χαρά παιδάκι. Τώρα να δείτε τί ζάχαρη τρώει κάθε μέρα. Αλλά του τα έχω κόψει όλα τον τελευταίο καιρό.

Και για βιολογικές σκέφτηκα αλλά θέλω μια περιουσία, δε λέει. Μια φορά τη μέρα και η ποσότητα πραγματικά είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να μας αγχώνει. Όταν αρχίσουν γιαουρτάκι την κόβω και μαχαίρι.

κοριτσια τι κανετε μεγαλωνουν σιγα σιγα και αρχιζουμε κρεμουλες εμεις θα ξεκινησουμε σε 4 μερες λογικα αν και να σας πω της εδωσα μια φορα παραπολυ λιγο και ενθουσιαστικε με την γευση τη τεταρτη που θα ερθει ο γιατρος θα μας πει ομως ακριβως με τι πρεπει να ξεκινησουμε καλη επιτυχια σε οσες ξεκινησαν!το θεμα της ζαχαρης εμενα να πω την αληθεια δεν με απασχολησε ποτε γιατι και εμεις κρεμες δεν τρωγαμε παθαμε τιποτα δεν νομιζω ολα χρειαζονται με μετρο :)

τενια αντε και σε ανωτερα για τον μικρο σου μεγαλωνει καλε το παιδι και φτιαχνει το προγραμμα και μετα με τις κρεμες και τα υπολοιπα θα ειναι ακομα καλυτερα θα χορτενουν πιο πολυ και θα κοιμουνται κανονικα

στελλα και χριστινα θα ειστε οι πιο εκπαιδευμενες αν και η χριστινα κανονικα πρεπει να μας κανει μαθηματα!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Πάντως σήμερα που έτρωγα γιαούρτι κοίταζε απορροφημένος το κουτάλι και ήθελε να το πιάσει. Εγώ προετοιμάστηκα και πήρα σαλιάρες νάιλον από τα τζάμπο. Τετάρτη είναι το ραντεβού με τη γιατρό. Ανυπομονώ. Σήμερα επέστρεψα και το βρεφοζυγό.

Τα μωρά μας μεγάλωσαν!!!

Ναιιιιιιιι!!!Μεγαλώσανε πολύ....Απίστευτο μου φαίνεται....Πότε ήταν ένα τόσο δα μικροσκοπικό πλασματάκι και πόσο πολύ μεγάλωσε μέσα σε 5 μήνες...

Γειά σας!!! Καλά μου είστε???

Λοιπόν εμεις εδω και 2 μέρες, δλδ νύχτες κοιμόμαστε απο τις 00:30 περίπου, μέχρι τις 5:30 και μετά μέχρι τις 9!!! :D Επιτέλους σήμερα το βράδυ κοιμήθηκα συνολικά κανα 6μισάωρο!!! λέτε να μπαίνουμε σε προγραμματάκι ???

Για το τεστ παπ που λετε, πρεπει και γω να παω. Μου είχε πει η γυναικολόγος να παω τον γενάρη, αλλα εγώ :cool:. Οπότε θα κανονισω να παω ελπίζω μεσα στον Μαρτη. ε να δουμε πώς είμαστε. Και εγώ περίοδο δεν έχω κανονικά ακόμα. Μια φορα μου ρθε τον γενάρη, αλλα απο τ΄τε τπτ. Θηλαζω και εγώ αποκλειστικά και αυτό πάίζει καποιο ρόλο.

αλήθεια αρχίζουμε σιγά σιγά τις κρεμούλες ε??? Αντε να δουμε και εμας τί θα μας πει ο γιατρός μας, που θα ερθει σε μια εβδομάδα!

Πώς τα πάτε κατά τα αλλα? Εμένα ακόμα δεν μπορεί να κατσει στον πωπό του χωρίς να πέσει! Ούτε γυρνάει ακόμα μόνος του. Μόνο κανα δυο φορες το χει καταφέρει, αν είναι το χέρι του σε κατάλληλο σημείο.

Αλλά τον βάζω εγώ και μπρούμυτα να ξεπιάνεται, και καθιστό, και τον κρατάω κια όρθιο και στηρίζει το βάρος του για μερικά δευτερόλεπτα!

Στέλλα τώρα το είδα!!! Λιλιπούπολη ε????:D

Τένια μια χαρά....Αρχίζει να στρώνει το προγραμματάκι του και σε λίγο θα κοιμάστε και περισσότερο αφού θα ξεκινήσουν κρέμες και θα χορταίνουν όπως είπε και η Κατερίνα!!

Γεια σας.

Εχουμε μια μπεμπούλα 5 μηνών και έφτασε η ώρα να αρχίσουμε με κρέμες. Ο παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε με ριζάλευρο-βανίλια. Επειδή το θέμα της ζάχαρης με απασχόλησε κι εμένα και έκανα αυτή την ερώτηση στο forum οι περισσότεροι μου έιπαν ή Nestle ή Milupa, οι οποίες έχουν λιγότερα συστατικά ζάχαρης. Ο παιδίατρος βέβαια που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν είναι μεγάλες οι ποσότητες ζάχαρης και ότι αν δεν ήταν καλές για τα μωρά δεν θα κυκλοφορούσαν στο εμπόριο. Επίσης προσέθεσε ότι η Milupa έχει τα λιγότερα. Μου πρότεινε την Νουνου.

Αύριο θα φάμε την πρώτη μας κρέμααααααααααααα

Να την χαίρεστε την μπουμπού σας και να τα πάτε τέλεια με την κρέμα...Άντε καλή όρεξη....

Πάει το δαχτυλάκι. Το έβγαλε ο γιατρός και ο μικρός ούτε καν ξύπνησε (κοιμόταν στο καρότσι).

Εμείς κρεμούλες αρχίζουμε σε 15 μέρες αλλά δεν ανυπομονώ καθόλου. Κι άλλα σκεύη για πλύσιμο, χεχε. Ενώ με το θηλασμό ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Τα δείγματα που μας έστειλαν τα "τσάκισε" ήδη ο Αλέξανδρος. Αφού δεν έτρωγε μικρός κρέμες θα τρώει τώρα μου φαίνεται.

Άρχισα να προβληματίζομαι με τη ζάχαρη κτλ αλλά τελικώς αποφάσισα να μην τρελαίνομαι κιόλας. Κι ο Αλέξ. με τη νουνού μεγάλωσε και είναι μια χαρά παιδάκι. Τώρα να δείτε τί ζάχαρη τρώει κάθε μέρα. Αλλά του τα έχω κόψει όλα τον τελευταίο καιρό.

Και για βιολογικές σκέφτηκα αλλά θέλω μια περιουσία, δε λέει. Μια φορά τη μέρα και η ποσότητα πραγματικά είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να μας αγχώνει. Όταν αρχίσουν γιαουρτάκι την κόβω και μαχαίρι.

Φρόσω μου δεν ξέρω τι είχε ο μικρούλης αλλά περαστικά και από ότι βλέπω όλα μια χαρά ε???Μου φαίνεται Φρόσω ότι θα χετε πολύ κατανάλωση στις κρέμες εσύ μιας και βλέπω και τον Αλέξανδρο να ζητάει και αυτός...Άραγε τα διδυμάκια θα την φάνε την κρέμα ή θα προτιμήσουν για άλλη μια φορά το γαλατάκι σου και θα σου κάνουν νούμερα???Μακάρι να τους αρέσει η κρεμούλα πάντως...

κοριτσια τι κανετε μεγαλωνουν σιγα σιγα και αρχιζουμε κρεμουλες εμεις θα ξεκινησουμε σε 4 μερες λογικα αν και να σας πω της εδωσα μια φορα παραπολυ λιγο και ενθουσιαστικε με την γευση τη τεταρτη που θα ερθει ο γιατρος θα μας πει ομως ακριβως με τι πρεπει να ξεκινησουμε καλη επιτυχια σε οσες ξεκινησαν!το θεμα της ζαχαρης εμενα να πω την αληθεια δεν με απασχολησε ποτε γιατι και εμεις κρεμες δεν τρωγαμε παθαμε τιποτα δεν νομιζω ολα χρειαζονται με μετρο :)

τενια αντε και σε ανωτερα για τον μικρο σου μεγαλωνει καλε το παιδι και φτιαχνει το προγραμμα και μετα με τις κρεμες και τα υπολοιπα θα ειναι ακομα καλυτερα θα χορτενουν πιο πολυ και θα κοιμουνται κανονικα

στελλα και χριστινα θα ειστε οι πιο εκπαιδευμενες αν και η χριστινα κανονικα πρεπει να μας κανει μαθηματα!

Κατερινάκι μου ανυπόμονο εσύ....Πάντως η δικιά σου μια χαρά νομίζω θα τα πάει...Από ότι κατάλαβα της αρέσει κάθε τι νέο, όπως σε όλα τα μωράκια μας, και η κρεμούλα σαν νέα γεύση πιστεύω πως θα τους αρέσει!!!

Χριστινάκι και Στελλίτσα εσείς είσαστε οι καλύτερες του χωριού, που λέμε, μιας και θα χετε ακούσει τις δικές μας εμπειρίες πάνω στο θέμα κρέμας και θα μπορείτε πιο εύκολα να αποφύγετε τις "κακοτοπιές"...:-D:-D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Kαλημέρα Φρόσω.Τι κανεις? Τι εγινε με το δαχτυλάκι. Δεν καταλαβα. Ολα καλά? Σιγά μην πάιρνεις βιολογικες για 2 μωρά. Θα δουλευεις για τις κρεμες. Τι κανουν τα παιδακια σου? Εγώ τα δειγματα τα κραταω νατα δοκιμασει τον αλλο μηνα.

Κορίτσια, ψάχνω να αγοράσω πάρκο, αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Είναι βασικά ξύλινα κάγκελα που τα τετραγωνίζεις σ' ενα χώρο και βάζεις κάτω ένα χαλάκι. Το είχα στην δικιά μου βρεφική ηλικία αλλά ήταν αγορασμένο από Η.Π.Α.

Έχετε δει κάπου κάποια κάτι παρόμοιο;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...