Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!και μενα η δικη μου βλεπει τηλ!!!!!!εμοιασε στον μπαμπα της.φανατικη!κοριτσια νομιζω οτι εχω το καλυτερο μωρο στον κοσμο.....φτου φτου.το βραδυ κοιμομαστε!το μεσημερι κοιμομαστε!οποτε ξεκουραζομαι γιατι κουραζομαι πολυ με τις δουλειες του σπιτιου.κανω και ιδιαιτερα(ειμαι φιλολογος) και δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο.ευτυχως κοιμαμαι καλα το βραδυ!

ειμαι τρελη για την κορη μου!ρε κοριτσια συνεχως χαμογελαει και εγω πεθαινω.....την ωρα που λεει αγκου γεματη ναζι εγω λιωνω!θα τρελαθω στο τελος!

τωρα που αποφασισα να πηγαινουμε βολτουλες κανει κρυο,φυσαει καθε μερα και εχει συννεφια!θα παμε ομως για κανενα στολιδι.το σαββατο η την κυριακη θα στολισουμε.πρωτα χριστουγεννα με την μπουμπου μου......τελεια!κοριτσια ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη αν και μερικες φορες νιωθω απεραντα δυστυχισμενη(χωρις λογο.....ορμονες ορμονες ορμονες)νομιζω οτι εχω τα παντα!(μερικες φορες νιωθω οτι δεν εχω τιποτα,νιωθω απαισια με το σωμα μου και γενικως με ολα πανω μου)αλλα αυτο κραταει λιγο γιατι μολις βλεπω τη ζουζουνα μου τα ξεχναω ολα!ευτυχως που ο αντρας μου παντα με κανει να αισθανομαι η πιο ομορφη γυναικα στον κοσμου.εχω παρα πολλες ραγαδες στην κοιλια μου και χαλαρωση αλλα χθες που ηρθαμε σε επαφη για πρωτη φορα με εκανε να αισθανθω τοσο ομορφα και να μην σκεφτομαι ποσο χαλια ειναι η κοιλια μου.τον αγαπαω τοσο πολυ...!!!!ουφφφφφφφφ!!!!!!!χαλαρωσα λιγακι.ευτυχως που ειστε κι εσεις για να μιλαμε εστω και με αυτον τον τροπο!

Φτου φτου δε λες τίποτα! Έτσι κάνω κι εγώ όσα μωρά θες.

Καθηγήτρια είμαι κι εγώ διορισμένη στις Κυκλάδες αλλά τα δίδυμα με έσωσαν. Φέτος παίρνω μετάθεση και τέλος στις περιπλανήσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι μου κάνετε???Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα ευτυχώς!!!Η μπεμπούλα δεν έκανε καθόλου δέκατα σήμερα, έφαγε κανονικά οπότε μάλλον την σκαπουλάραμε...Το κακό είναι ότι μάλλον κόλλησε και ο άντρας μου γιατί σήμερα δεν αισθανόταν καλά...

Και η δικιά μου παρακολουθεί τηλεόραση και έχει πολύ πλάκα γιατί προσηλώνεται και γυρνάει και το κεφάλι της...:D

Το βραδάκι κι εμείς κοιμόμαστε σαν καλά κορίτσια που είμαστε και ξυπνάμε το πρωί να φάμε και γενικά κοιμάται αρκετές ώρες την ημέρα..Αφήστε όταν μου γελάει και μου μιλάει εγώ απλά τρελλαίνομαι και θέλω να την φάω...γίνεται???Έχει πλέον αρχίσει να βγάζει φωνούλες και να γελάει όταν της μιλάς και μάλιστα γελάει με ήχο!!!Αχ ανυπομονώ να μεγαλώσει λιγάκι και να καταλαβαίνει καλύτερα, να με αγκαλιάζει, να παίζουμε μαζί...Κλασική χαζομαμά ε???

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ στην Τένια που έχει γενέθλια σήμερα να τα εκατοστήσει και να χαίρεται την οικογένεια της και τον ζουζούνο της!!!

Μαρία συνάδελφος κι εσύ όπως και η Φρόσω???Κι εγώ Φιλόλογος είμαι...

Στελλίτσα πως είναι ο μικρούλης σου σήμερα???

Χριστινάκιιιιιιιιιιιιιι που είσαι?????Ο μπέμπαρος σου τι κάνει????Εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μανούλας του???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Να σου ζησει mariazante εισαι απο τις τυχερές καλα εμας το καλο ειναι οτι δεν δουλευω οποτε κοιμαμε μαζι της το πρωι.Αχ αυτα τα χαμογελα σε στελνουν πραγματικα!κανει και εσενα αγκου ωραια γιατι νομιζα οτι τα ειχα παιξει και ακουγα οτι ηθελα ! Εδω ειναι φορες που την ακουω να φωναζει μαμα απο τωρα οτι θελω ακουω!!!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει αγκού είναι πολύ φυσιολογικό να λέει αλλά μαμά μάλλον χλωμό το κόβω να λέει η ζουζούνα σου...:):) Καλώς ήρθες κι εσύ στο κλαμπ των χαζομαμάδων!!!Που θα πάει θα ρθει και η στιγμή που θα το πει στ'αλήθεια και τότε μου φαίνεται πως κι εμείς θα χρειαστούμε πάμπερς...:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Φτου φτου δε λες τίποτα! Έτσι κάνω κι εγώ όσα μωρά θες.

Καθηγήτρια είμαι κι εγώ διορισμένη στις Κυκλάδες αλλά τα δίδυμα με έσωσαν. Φέτος παίρνω μετάθεση και τέλος στις περιπλανήσεις.

Φροσάκι θες κι άλλα μωράκια καλέ?????Μπράβο!!!:D:D Τώρα σε ποιό νησί των Κυκλάδων βρίσκεσαι???Τυχερή εσύ διορίστηκες εγώ πότε θα διοριστώ (κλεμμένο από το εγώ πότε θα γίνω μάνα)?????

Διαφημίσεις

γεια σας!και μενα η δικη μου βλεπει τηλ!!!!!!εμοιασε στον μπαμπα της.φανατικη!κοριτσια νομιζω οτι εχω το καλυτερο μωρο στον κοσμο.....φτου φτου.το βραδυ κοιμομαστε!το μεσημερι κοιμομαστε!οποτε ξεκουραζομαι γιατι κουραζομαι πολυ με τις δουλειες του σπιτιου.κανω και ιδιαιτερα(ειμαι φιλολογος) και δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο.ευτυχως κοιμαμαι καλα το βραδυ!

ειμαι τρελη για την κορη μου!ρε κοριτσια συνεχως χαμογελαει και εγω πεθαινω.....την ωρα που λεει αγκου γεματη ναζι εγω λιωνω!θα τρελαθω στο τελος!

τωρα που αποφασισα να πηγαινουμε βολτουλες κανει κρυο,φυσαει καθε μερα και εχει συννεφια!θα παμε ομως για κανενα στολιδι.το σαββατο η την κυριακη θα στολισουμε.πρωτα χριστουγεννα με την μπουμπου μου......τελεια!κοριτσια ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη αν και μερικες φορες νιωθω απεραντα δυστυχισμενη(χωρις λογο.....ορμονες ορμονες ορμονες)νομιζω οτι εχω τα παντα!(μερικες φορες νιωθω οτι δεν εχω τιποτα,νιωθω απαισια με το σωμα μου και γενικως με ολα πανω μου)αλλα αυτο κραταει λιγο γιατι μολις βλεπω τη ζουζουνα μου τα ξεχναω ολα!ευτυχως που ο αντρας μου παντα με κανει να αισθανομαι η πιο ομορφη γυναικα στον κοσμου.εχω παρα πολλες ραγαδες στην κοιλια μου και χαλαρωση αλλα χθες που ηρθαμε σε επαφη για πρωτη φορα με εκανε να αισθανθω τοσο ομορφα και να μην σκεφτομαι ποσο χαλια ειναι η κοιλια μου.τον αγαπαω τοσο πολυ...!!!!ουφφφφφφφφ!!!!!!!χαλαρωσα λιγακι.ευτυχως που ειστε κι εσεις για να μιλαμε εστω και με αυτον τον τροπο!

Αχ Μαράκι κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι τα ίδια αλλά όπως κι εσύ είπες ένα βλέμμα στην κορούλα μου και όλα ξεχνιούνται!!!Από χαλάρωση και ραγάδες μια από τα ίδια...Η βλακεία είναι ότι ραγάδες έκανα στο τέλος του όγδοου μήνα και είχα χαρεί τόσο γιατί μέχρι τότε δεν είχα βγάλει ούτε μία και τις πέταξα όλες μαζί τότε!!!Ευτυχώς που έχουμε τόσο καλούς άνδρες και μας εμψυχώνουν γιατί κι εγώ το χα πάρει κατάκαρδα στην αρχή αλλά ο γλυκός μου ο αντρούλης δεν σταματάει να μου λέει πόσο όμορφη είμαι (βρε παιδιά δεν έχει μυωπία το χω τσεκάρει!!!):D:D

Από επαφές εμείς ακόμα δεν...καθώς δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και ο γιατρός μου είπε ότι πρώτα πρέπει να αδιαθετήσω, να καθαρίσω και μετά...Εσείς το ξεκινήσατε το σπορ????

Φροσάκι θες κι άλλα μωράκια καλέ?????Μπράβο!!!:D:D Τώρα σε ποιό νησί των Κυκλάδων βρίσκεσαι???Τυχερή εσύ διορίστηκες εγώ πότε θα διοριστώ (κλεμμένο από το εγώ πότε θα γίνω μάνα)?????

Εσένα είναι το πρώτο και δεν ξέρεις πόσο γρήγορα μεγαλώνουν! Πότε είναι μωράκια και πότε γίνονται παιδάκια! Τώρα προσπαθώ να τα χαρώ όσο γίνεται γιατί μετά δεν θα έχω πάλι μωρουδάκι. Ενώ εσύ θα ξαναέχεις.

Είμαι στη Σέριφο. Βέβαια δεν έχω πάει ποτέ στο νησί. Ήμουν αναπληρώτρια και διορίστηκα τον Αύγουστο. Γι΄αυτό λέω πώς τα δίδυμα μου έφεραν τύχη, αλλιώς τώρα θα ήμουν στη Σέριφο με τον Αλέξανδρο. Την μετάθεση την έχω σίγουρη γιατί εκεί που θέλω πέρισυ τα μόρια ήταν 8! κι εγώ έχω τουλάχιστον 40.

Πάντως για το διορισμό όσο ζεις να ελπίζεις! Και θα γίνουν κι αλλαγές τώρα στο σύστημα πρόσληψης. Καλά που πρόλαβα.

Εντάξει αγκού είναι πολύ φυσιολογικό να λέει αλλά μαμά μάλλον χλωμό το κόβω να λέει η ζουζούνα σου...:):) Καλώς ήρθες κι εσύ στο κλαμπ των χαζομαμάδων!!!Που θα πάει θα ρθει και η στιγμή που θα το πει στ'αλήθεια και τότε μου φαίνεται πως κι εμείς θα χρειαστούμε πάμπερς...:D:D

Γιατι να μην λεει μαμα απο την ΝΑSA μου την ζητησανε χαχαχαχχαχαχαχαχα πλακα κανω α κατ καιρουσ ακουω και νομιζω διαφορα μονο χαζομαμα! ο συνδιασμος κουκουβαγιας και χαζομαμας ειμαι :tongue: !!!!!!! Καλα οταν το πει πια πραγματικα εχω ενημερωση να μου καλεσουν ασθενοφορο να με μαζεψει ;) !!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Kαλημέρα σε όλες. Τι κάνετε? Έχω γυναικολόγο αυριο. Εκτος από κατω τι αλλο θα δει?

Καλημερα!

Τιποτα αλλο λογικα εμενα μου εκανε υπεριχο απο κατω να δει την μητρα και τα συναφη αν ειναι ενταξει αλλα δεν εξετασε τιποτα αλλο σε κανενα εξαμηνο μου ειπε για τεστ ΠΑΠ:rolleyes:

Διαφημίσεις

Οτι θα κλάψουμε οταν ακουσουμε μαμα ειναι το μονο σίγουρο.

Και οχι μονο εγω να σου πω την αληθεια εκλαψα την πρωτη φορα που μου χαμογελασε συνηδητα οποτε με το μαμα καταλαβενεις τι θα παθω:tongue:

χαχαχαχαχα καλα εγω δεν νομιζω εκεινη την στιγμη να με ενδιαφερει ποιος θα ειναι μαζι μου θα εχουν εξαφανιστει ολοι και ολα.Ειναι υπεροχο πραγμα η μητροτητα !!!!!!!!!!

Περαστικά στις αρρωστες μανούλες και στα άρρωστα μωράκια.

Εχθές περάσαμε πολύ ωραία. Μεσημεριάτικα τρεχαμε στο Παίδων. Είχαμε βγει βόλτα, ο Αλέξανδρος είχε πιάσει το χέρι του πατέρα του κι έκανε χαζομάρες. Τραβιέται με δύναμη κι άρχισε να ουρλιάζει το χέρι μου το χέρι μου. Δεν μπορούσε να το κουνήσει καθόλου. Μόλις το αγγίζαμε τσίριζε. Πάμε στο Παίδων αγκαλιά, δεν κατέβαινε από την αγκαλιά μου και είναι 17 κιλά, πάει η μέση μου. Πάμε στο γιατρό, πάει ο άνθρωπος να δει το χέρι του, μας την κοπανάει τρέχοντας και με το πονεμένο χέρι προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα να φύγει. Καλά μου λέει ο γιατρός πάρτον και στο καλό. Μας δούλευε ψιλό γαζί με λίγα λόγια.

Γυρίζω σπίτι εξαντλημένη κι αρχίζει ο μικρός εκ των διδύμων ένα κλάμα... από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Με την παιδίατρο είμασταν συνέχεια στα τηλέφωνα. Αφήστε τα τρελάθηκα. Τί ντεπόν του έδωσα, τί βόλτες τον πήγα και τί δεν του έκανα. Ηθελε συνέχεια να θηλάζει. Τον έβαζα εννοείται, έτρωγε, ξαφνικά τον έπιανε το κλάμα (με δάκρυα) έκανε εμμετό και ούρλιαζε.

Κατά τις 12 μου κόβει και του κάνω ένα κλύσμα. Έκανε κακά και τελικά κομήθηκε μέχρι το πρωί. Από ότι φαίνεται είναι κολικοί γιατί είναι γενικά ανήσυχος. Σήμερα ήταν καλύτερα.

Παρεπιπτώντως ο μεγάλος εκ των διδύμων κοιμόταν στην αγκαλιά μου και τον καταλαβαίνω να τρέμει. Τον κοιτάζω και γελούσε με χαχανητά. Είχε πολύ πλάκα. Εσάς το κάνουν; Τί βλέπουν άραγε στον ύπνο τους τόσο αστείο;

Χριστίνα που ρώτησες για τη ζουζάκια, μια χαρά είναι κι αυτή και τα διδυμάκια της. Απλά είναι λίγο κουρασμένη και λίγο ...άυπνη. Τί πρωτότυπο!

Κάτι μου λέει ότι έχει λίγο ζηλέψει ο μεγάλος σου και σας κάνει τεστάκια!

Αυτό με το στήθος που λες ότι έκανε ο διδυμάκος σου, πολύ ενδιαφέρον γιατί κι εμένα το ίδιο κάνει κάποιες φορές και πίστευα ότι ήταν λόγω δυσκοιλιότητας. Τώρα το σιγούρεψα που το ανέφερες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...