Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμείς δεν έχουμε αρχίσει ακόμα κρεμούλες...Μέσα Μάρτη θα πάμε στην γιατρό για εμβόλιο και για να μας δει και τότε φαντάζομαι θα μας πει πότε ακριβώς θα ξεκινήσουμε...

Εμένα δεν με προβληματίζει τόσο η ζάχαρη...Αν είναι σε μικρές ποσότητες δεν νομίζω ότι κάνει και τόσο κακό...Αν οι κρέμες ήταν επιβλαβείς για τα παιδιά φαντάζομαι πως θα τις απαγόρευαν όπως και τόσα άλλα οπότε εγώ δεν ανησυχώ τόσο...Θα μου πεις ποτέ δεν ξέρεις, ναι όντως, αν όμως γίνεται κάτι με μέτρο τότε δε πιστεύω ότι υπάρχει τόσο πρόβλημα..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια................. οπως βλεπετε ειμαι πολυ πρωινη με ξυπνησε η μπουμπουκα μου.....

Ουτε εμεις ξεκινησαμε ακομα κρεμες στον 5ο μου ειχε πει ο γιατρος οποτε στα μεσα Μαρτιου που θα παμε για εμβολιο μαλλον θα ξεκινησουμε!

Κοριτσια εχουμε να ζησουμε μεγαλες στιγμες με τις στερεες τροφες...για να δουμε πως θα τρωνε ,αν θα το θελουν θα εχουν πολυ πλακα τις πρωτες μερες!!!

Και εγω τρελενομαι για τις παιδικες κρεμουλες αφου και τωρα περνω που και που και τρωω:D μου στειλανε και δειγματα και τα εχω φαει:oops:! ε,να μην δοκιμασω τι θα δωσω στο παιδι μου???

Οντως τα μωρα μας ζωηρεψαν πολυ...θελουν προσοχη απο την μια μερα στην αλλη ολο και κατι καινουριο θα κανουν...

της φιλης μου το παιδακι οταν ηταν 5 μηνων το ειχε στον καναπε και πηγε να κανει γαλα και επεσε κατω..ευτυχως δεν επαθε τπτ! γιαυτο προσοχη..

Οσο για το τεστ ΠΑΠ εμενα ο γιατρος μου ,μου ειπε να παω γυρω στους 6 μηνες που θα εχει σταθεροποιηθει και ο κυκλος μου...

Κατερινα δεν ποναει καθολου...μην φοβασαι δεν εχεις ξανακανει?

Οσο για το τεστ ΠΑΠ εμενα ο γιατρος μου ,μου ειπε να παω γυρω στους 6 μηνες που θα εχει σταθεροποιηθει και ο κυκλος μου...

Μπορεί και να πονέσει... ανάλογα το χέρι που στο κάνει.

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση; Δηλαδή αν δε μας έχει έρθει περίοδος δεν πρέπει να πάμε για ΠΑΠ;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Καλημέρα μαμάδες!

Nera δεν είναι καθόλου ηλίθια ερώτηση. Κι εγώ δεν ήξερα και πήρα προχθές την γυναικολόγο και μου είπε ότι πρέπει πρώτα να μας έχει έρθει περίοδος για να πάμε για το τεστ. Οπότε κι εγώ πρέπει να περιμένω γιατί ακόμα τίποτα. Είναι επειδή θηλάζω μου είπε. Αν δεν έρθει μέχρι τους έξι τότε καλό είναι να πάμε να δούμε τί γίνεται...

Ευχαριστούμε και για τα link για τις βιολογικές κρέμες! Κι εμένα δεν με πολυπειράζει η ζάχαρη, αλλά για τα βιολογικά το σκέφτομαι, θα δούμε τι θα πουν και οι παιδίατροι...

Astrati, όποτε έρθετε για βόλτα στο Λουτράκι ή στην Κόρινθο, ειδοποίησέ με να πάμε για καροτσοβόλτα, αν δεν υπάρχει πρόβλημα! Ωραία είναι στο Λουτράκι, εγώ πάω συχνά!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον όχι Στελλίτσα, λέω όσο μπορώ να συνεχίζω να τον θηλάζω παράλληλα με τις κρέμες. Θα δούμε βέβαια πως αντιδρούν και αυτά, γιατί μπορεί το γάλα να μην τους αρέσει τόσο μετά :? .

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα.

Εχω να μπω πολλές μέρες, τι κάνετε; Εμείς αρχίσαμε σήμερα φρουτόκρεμα και ήταν κύριος την έφαγε όλη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Βρε Στέλλα το θέμα με τον θηλασμό το παιδεύεις πολύ και πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο θήλασε το μωρό σου και οταν είναι η ώρα να το κοψείς κάντο, γιατί σκας μήνες πριν . Όταν θα αρχίσεις την δουλειά το μωρό θα τρώει γαλα πρωϊ βραδυ, μπορεις να συνεχίσεις ασχετά με το αν δουλέυεις ή οχι. Αλλα με το άνχος που έχεις καλήτερα κόψτο να ησυχάσεις.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Kαλησπέρα.

Εχω να μπω πολλές μέρες, τι κάνετε; Εμείς αρχίσαμε σήμερα φρουτόκρεμα και ήταν κύριος την έφαγε όλη.

Μπράβο, τέτοια να ακούω! Αντε και στα δικά μας να είναι τόσο εύκολα! (για τον δικό μου δεν το βλέπω:tongue:)

rm2dp2.png lgEnp2.png

'Εχω ξανακάνει καλέ αλλά εγώ πόνεσα!!!Ελπίζω αυτή την φορά να ναι καλύτερα τα πράγματα...

Καλημέρα μαμάδες!

Nera δεν είναι καθόλου ηλίθια ερώτηση. Κι εγώ δεν ήξερα και πήρα προχθές την γυναικολόγο και μου είπε ότι πρέπει πρώτα να μας έχει έρθει περίοδος για να πάμε για το τεστ. Οπότε κι εγώ πρέπει να περιμένω γιατί ακόμα τίποτα. Είναι επειδή θηλάζω μου είπε. Αν δεν έρθει μέχρι τους έξι τότε καλό είναι να πάμε να δούμε τί γίνεται...

Ευχαριστούμε και για τα link για τις βιολογικές κρέμες! Κι εμένα δεν με πολυπειράζει η ζάχαρη, αλλά για τα βιολογικά το σκέφτομαι, θα δούμε τι θα πουν και οι παιδίατροι...

Astrati, όποτε έρθετε για βόλτα στο Λουτράκι ή στην Κόρινθο, ειδοποίησέ με να πάμε για καροτσοβόλτα, αν δεν υπάρχει πρόβλημα! Ωραία είναι στο Λουτράκι, εγώ πάω συχνά!

Όποτε ξανάρθουμε εννοείται ότι θα σε ειδοποιήσω....Συνήθως καλοκαιράκι πηγαίναμε....

Kαλησπέρα.

Τέλεια!!!Μπράβο στον μικρούλη σου....!!!!Άντε να δούμε και η δικιά μου πως θα αντιδράσει...Πάντως τους χυμούς τους πίνει οπότε λογικά θα της αρέσει και η φρουτόκρεμα..

Μπράβο, τέτοια να ακούω! Αντε και στα δικά μας να είναι τόσο εύκολα! (για τον δικό μου δεν το βλέπω:tongue:)

Καλέ ποτέ δεν ξέρεις....Επειδή θα ναι καινούρια γεύση γι'αυτό μπορεί και να το φάει με ευχαρίστηση...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...