Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μωράκια και μανούλες!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά, αν και δεν έχει πολύ κίνηση το forum! Εμείς γυρίσαμε στην πόλη μας, ωραία περάσαμε στο νησάκι μας, τρελαθήκαμε στην βόλτα και την εξοχή! Το μόνο που φοβόμουν ήταν τις σφήκες και τις μέλισσες:rolleyes: Αλήθεια, θα πρέπει να προσέχουμε,ε; Πώς θα ξέρουμε αν τα μωρά μας έχουν αλλεργία σε κάποιο τσίμπημα εντόμου; Έτσι μου πέρασε από το μυαλό.

Εχθές που είχε καλό καιρό, πήραμε πάλι τα βουνά. Πήγαμε στο χωριό του πατέρα μου και περπατήσαμε σε ένα ωραίο πευκοδάσος! Θαύμα. Εννοείται με τον μπέμπη μαζί στο καρότσι και από άσφαλτο. Είμαι σίγουρη ότι όσοι μας έβλεπαν με το καρότσι από τα λίγα διερχόμενα αυτοκίνητα θα μας θεωρούσαν για χαμένους γονείς που πήραμε το μωρό για περπάτημα... Μέχρι και ο αγρονόμος ήρθε και μας ρώτησε αν όλα είναι οκ!

Κορίτσια πως πάνε τα μωράκια σας από δόντια; Εμένα τον τρώνε πολύ τα ούλα και συνεχώς μασάει με μανία τα δάχτυλά του, τα έχει πληγιάσει σε μερικά σημεία! Το βράδυ πολύ γκρίνια, πρέπει να τον πονάνε!!! Αχ, τον λυπάμαι... Μία οι κολικοί, μία τα τα δόντια... Εσείς τους δίνετε κάποιο φαρμακάκι για τα ούλα;

Βερολίνα εσύ που μένεις????Αθήνα???Πάντως κι εσείς όλο βολτούλες είστε ε???Μια χαρά, καλά κάνετε!!Κι εμείς το ίδιο κάνουμε...Έχει γίνει πολύ της βόλτας το παιδάκι μου σαν την μαμά του...:-D:-D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα, ξέχασα εχθές να σας πω!

Nera να χαίρεσαι και τον πρώτο πεντάμηνο της παρέας!

Astarti, έχεις δίκιο κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, αν είχαν δόντια.....δεν θα μας γλίτωνε κανείς με την μανία που δαγκώνουν...;)

Εμείς μέναμε Αθήνα, αλλά και λόγω του μωρού μετακομίσαμε Κόρινθο, είναι η πόλη που μεγάλωσα, άλλωστε κι εδώ κατοικούν και οι γονείς μου. Πολύ καλύτερα από Αθήνα, δεν το συζητώ, δεν την άντεχα άλλο την Αθήνα....Βέβαια ο άντρας μου πηγαινοέρχεται κάθε μέρα Αθήνα γιατί δουλεύει εκεί, αλλά τί να κάνουμε;

Κορίτσια στον πέμπτο μήνα αρχίζουν οι κρέμες; Επιτέλους, γιατί έχω την εντύπωση ότι δε πολυχορταίνει με το γάλα... Βέβαια ο κίνδυνος είναι ότι θα την τρώω όλη εγώ, γιατί τρελαίνομαι για παιδικές κρέμες μμμμμμμμ:D Κακόμοιρο μωράκι και πάλι δεν θα χορταίνει χιχιχιχι

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα! Ευχαριστώ για τις ευχές. Ελπίζω να είναι καλό το ποδαρικό που σας έκανα και να είναι γερά και ευτυχισμένα όλα τα παιδάκια μας.

Για τις βολτούλες ένα θα σας πω. Τις προάλλες αναγκάστηκα να τον πάω στην παιδική χαρά γιατί μες στο σπίτι δεν έτρωγε!:rolleyes:

Βερολίνα ποιος στη χάρη σου, μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να φύγουμε από αυτή την πόλη. Δε θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει στην Αθήνα. Θα δούμε.

Για τις κρέμες μην ανησυχείς, άκουσα ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα 30(!) κιλά που είχε πάρει τρώγοντας τα φαγητά του γιου της. Γι' αυτό να επιλέγεις κρέμες χωρίς ζάχαρη, έχεις κίνητρο!;)

Τεστ ΠΑΠ μου είπε ο γυναικολόγος μου να κάνω τον Απρίλιο.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες Οκτωβριου. Πω πω, εχω να γραψω αιωνες, σας παρακουλουθω ομως. Εμενα ο γυναικολογος μου ειπε για τεστ ΠΑΠ την Ανοιξη, τωρα ποτε ακριβως δεν ξερω, μαλλον θα παω τον Απριλη. Οσο για τις κρεμες μου ειπε η παιδιατρος οτι θα ξεκινησουμε αφου κλεισει τον 6ο μηνα. Ο καθε γιατρος βεβαια ειναι διαφορετικος. Απο τη μια θελω να τον ξεκινησω γιατι βαρεθηκα το γαλα ολη μερα, αλλα λεω γιατι να βιαστω? Θα πηξει στην κρεμα το μωρακι ουτως ή αλλως, τι θα γινει να ξεκινησει νωριτερα? Εσας τι σας λεει ο παιδιατρος? Ποτε θα ξεκινησετε κρεμουλες?

kpo44vsvb7d11lye.png

KALHSPERA KAI απο μενα κατι ειχε παθει η ενημερωση μου και δεν μου εβγαζε τα μηνυματα σας!εμενα ειπε ο γυναικολογος να παω αυτο το μηνα αλλα αδιαθετησα 10 μερες νωριτερα οποτε περιμενω παλι!!κρεμες χωρις ζαχαρη δεν ξερω αν ξερετε κατι ενημερωστε!!!

καλο μηνα λοιπον και απο μενα!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

κοριτσακια τι κανετε? καλο μηνα σε ολες χαθηκαμε :( και εμεις την αλλη βδομαδα εχουμε γιατρο και ξεκιναμε κρεμουλες χαχαχαχααχαχα και εμενα ο φοβος μου αυτος ειναι να μην της τρωω εγω ολες του παιδιου και δεν εχει να φαει αυτο και παει και η διαιτα μετα χιχιχιχιχι.παλι καλα που μου θυμησατε το γιατρο και εμενα 5-6 μηνα που ειπε να παω για παπ οποτε θα περιμενω να αδιαθετησω και θα παω μετα.Πωπωπω κοριτσια πως μεγαλωνουν ετσι τα παιδακια και ποσο γρηγορα περναει ο καιρος δεν το πιστευω βρε κοριτσακια τι ευτυχια ειναι να ακους την φωνουλα τους μες το σπιτι οταν μιλαει και φωναζει γελαει δεν χορτενω να την ακουω φανταστιτε μετα τι εχει να γινει που θα μιλανε κανονικα θα μας τρελανουν :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια κι εγώ για κρέμες τρελλαίνομαι!!!!Με βλέπω να γίνομαι τετράπαχη!!!:D:D Ότι περισσεύει θα το τρώω...:oops::oops: Και αν δεν το τρώω εγώ θα το τρώει σίγουρα ο άντρας μου....:-D:-D Μου φαίνεται πως θα κάνουμε μεγάλη κατανάλωση στις κρέμες!!Το παιδί άραγε θα τις τρώει όσο εμείς ή θα μας κοιτάει??

Για τεστ Παπ κι εγώ πρέπει να πάω όπου να ναι...Μου είχε πει μετά από έξι μήνες...Ουφ, είναι ανάγκη να το κάνουμε πάλι αυτό???Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!!!Πονάειιιιιιιιιιιιι......:cry::cry::cry:

Βερολίνα ωραία είναι η Κόρινθος!Εμείς πέρσι το καλοκαίρι είχαμε έρθει αρκετά Σάββατα για βόλτα στην παραλία...Και Λουτράκι πηγαίναμε...Ωραία ήταν.Ξεφεύγαμε λίγο από την Αθήνα και βλέπαμε θαλασσίτσα...

Nera μια χαρά ποδαρικό μας έκανες!!!Είπαμε τα μωρά του Οκτωβρίου είναι τα πιο όμορφα, έξυπνα, καλά, χαρούμενα κτλ κτλ παιδάκια!!!:-D:-D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

κοριτσακια τι κανετε? καλο μηνα σε ολες χαθηκαμε :( και εμεις την αλλη βδομαδα εχουμε γιατρο και ξεκιναμε κρεμουλες χαχαχαχααχαχα και εμενα ο φοβος μου αυτος ειναι να μην της τρωω εγω ολες του παιδιου και δεν εχει να φαει αυτο και παει και η διαιτα μετα χιχιχιχιχι.παλι καλα που μου θυμησατε το γιατρο και εμενα 5-6 μηνα που ειπε να παω για παπ οποτε θα περιμενω να αδιαθετησω και θα παω μετα.Πωπωπω κοριτσια πως μεγαλωνουν ετσι τα παιδακια και ποσο γρηγορα περναει ο καιρος δεν το πιστευω βρε κοριτσακια τι ευτυχια ειναι να ακους την φωνουλα τους μες το σπιτι οταν μιλαει και φωναζει γελαει δεν χορτενω να την ακουω φανταστιτε μετα τι εχει να γινει που θα μιλανε κανονικα θα μας τρελανουν :tongue:

Ο άντρας μου μου χει ζητήσει από τώρα πάμπερς για όταν έρθει εκείνη η ώρα...Δεν παίζει, τέτοιος χαζομπαμπάς που είναι, θα κατουρηθεί επάνω του όταν η κορούλα του τον φωνάξει μπαμπά!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα σας!!

κρεμες χωρις ζαχαρη δεν ξερω αν ξερετε κατι ενημερωστε!!!

Λες και το ήξεραν έχουν ανοίξει αυτό το θέμα στο καφέ:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=202247#post202247

Πάντως γενικώς χωρίς ζάχαρη νομίζω ότι είναι μόνο οι βιολογικές. Αυτές έχω βρει http://www.bionews.gr/bionews/044/bioygeia.htm αλλά έχω ακούσει και για άλλες μάρκες (HOLLE).

Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα κάνω. Η παιδίατρός μου δεν είναι ιδιαίτερα των βιολογικών. Φαντάζομαι θα σεβαστεί αν της πω ότι δε θέλω να δώσω ζάχαρη στο παιδί και θα μου προτείνει κάτι. Για να δούμε. Την άλλη εβδομάδα θα βρεθούμε.

Σας αφήνω τώρα, πάμε τράπεζα, Τζάμπο και για καφέ. Φιλιά!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...