Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αφού από τη μια ρίχνω καντήλια που σηκώνομαι τόσες φορές μες στη νύχτα, από την άλλη η έκφραση που παίρνει την ώρα που με βλέπει να τον πλησιάζω αφού έχει ξυπνήσει και κλαίει στην κούνια του δείχνει τόσο πολύ τη χαρά του ή την ανακούφιση του, που δεν την αλλάζω με τίποτα!

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι τον έρωτα που έχουμε πάθει εμείς με τα μωρά μας θα τον πάθουν κι αυτά με εμάς όσο μεγαλώνουν! :P

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στελλα αυτο ξαναπες το!!!!τι σου λενε???ποιος σε κοροιδευει??εγω πηγα προχτες πρωτη μερα γυμναστηριο και οταν εγυγα βουρκωσα και ο αντρας μου γελαγε!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Αχχχχχχ πόσο δίκιο έχετε...Όταν κοιτάω το κοριτσάκι μου βλέπω τον κόσμο μου όλο!!!!Την αγαπάω όσο τίποτα άλλο...Πως μπορεί ένα τόσο δα μικρούτσικο πλασματάκι να μπαίνει στην ζωή σου και να την κατακτά με τον πιο γλυκό τρόπο????Πολύ ωραίο αυτό που είπε το Χριστινάκι ότι τα παιδάκια μας είναι οι ηλιαχτίδες μας....Ο Θεός να τα χει πάντα καλά όλα τα παιδάκια...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια, καλό Σαββατόβραδο!

Ετοιμάζομαι να πάω βόλτα με τον άντρα μου, μη φανταστείτε, σε κάτι φίλους εδώ κοντά. Θα είναι όμως η πρώτη φορά που βγαίνουμε βράδυ μετά τη γέννα. Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Χαίρομαι πολύ αλλά νιώθω και τύψεις!

Τέλος πάντων, καλό βράδυ σε όλες.

rm2dp2.png lgEnp2.png

κοριτσακια τι κανετε?σας εχασα αλλα τα λεμε και στο αλλο οποτε μονο μπαινω και σας διαβαζω !!!!!!!!!!οντως ρε κοριτσια τι ειναι αυτο με τα σκατουλικα μας ! τωρα ειδικα που μεγαλωνουν και κανουν διαφορα δεν το πιστευω ποσο γρηγορα και ευχαριστα περναει ο καιρος μαζι τους σε λιγο θα ξεκινησουμε και τις κρεμουλες τις στρατες και ποιος τα πιανει μετα !εδω τωρα κανουν κατι μονα τους και ειναι υπερηφανα και γεμισουν και εμας χαρα μετα παει θα το χασουμε τελειως σε εμας εχουν ανοιξει και οι μερες οποτε μπορουμε και παμε συχνα βολτουλες και ειναι η καλυτερη της !να ειστε και εσεις και τα παιδακια σας καλα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

τί κανετε?

εγώ πολύ κουρασμένη σήμερα. ο μικρός ξυπνάει τελευταία ανα 3ωρο για φαί, ενω τό χαμε κανει 4ωρο προ καιρου. οποτε ύπνος γιοκ. Ασε που στις 8 με 9 το πρωί ξυπνάει και δεν θέλει να ξανακοιμηθεί! αντε να ξεκουραστείς μετα...

αχ και εγω βλεπω αυτες τις αλλαγες στην συμπεριφορά του και τρελαίνομαι! σήμερα βούτηξε το κουτι με χαρτομάντηλα απο την αλλαξιέρα που τον είχα και το βαλε στο στόμα αμέσως! θέλουν προσοχή τα σκατουλάκια!

αλλά και οταν ξεκαρδίζεται, παλαβώνω η μανα!!!

Τι μου κάνετε???Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το σαββατοκύριακο...Είχε καλό καιρό και όλο έξω ήμασταν...Πήγαμε για καφέ, για φαγητό και χθες και σήμερα...Αχ άντε να ανοίξει κι άλλο ο καιρός και τότε δεν θα καθόμαστε καθόλου μέσα...

Όντως τα παιδάκια μας θέλουν πολύ προσοχή γιατί ότι πιάνουν το βάζουν στο στόμα και επίσης επειδή κινούνται ακόμα πιο πολύ δεν πρέπει να τα αφήνουμε λεπτό μόνα!!!Εγώ την βάζω στο γυμναστήριο της να παίξει και πάντα την βρίσκω σε τελείως διαφορετική θέση από αυτή που την έβαλα!!Φαντάζομαι σε λίγο καιρό που θα μπουσουλάνε τι θα γίνεται....:tongue::tongue:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μωράκια και μανούλες!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά, αν και δεν έχει πολύ κίνηση το forum! Εμείς γυρίσαμε στην πόλη μας, ωραία περάσαμε στο νησάκι μας, τρελαθήκαμε στην βόλτα και την εξοχή! Το μόνο που φοβόμουν ήταν τις σφήκες και τις μέλισσες:rolleyes: Αλήθεια, θα πρέπει να προσέχουμε,ε; Πώς θα ξέρουμε αν τα μωρά μας έχουν αλλεργία σε κάποιο τσίμπημα εντόμου; Έτσι μου πέρασε από το μυαλό.

Εχθές που είχε καλό καιρό, πήραμε πάλι τα βουνά. Πήγαμε στο χωριό του πατέρα μου και περπατήσαμε σε ένα ωραίο πευκοδάσος! Θαύμα. Εννοείται με τον μπέμπη μαζί στο καρότσι και από άσφαλτο. Είμαι σίγουρη ότι όσοι μας έβλεπαν με το καρότσι από τα λίγα διερχόμενα αυτοκίνητα θα μας θεωρούσαν για χαμένους γονείς που πήραμε το μωρό για περπάτημα... Μέχρι και ο αγρονόμος ήρθε και μας ρώτησε αν όλα είναι οκ!

Κορίτσια πως πάνε τα μωράκια σας από δόντια; Εμένα τον τρώνε πολύ τα ούλα και συνεχώς μασάει με μανία τα δάχτυλά του, τα έχει πληγιάσει σε μερικά σημεία! Το βράδυ πολύ γκρίνια, πρέπει να τον πονάνε!!! Αχ, τον λυπάμαι... Μία οι κολικοί, μία τα τα δόντια... Εσείς τους δίνετε κάποιο φαρμακάκι για τα ούλα;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα. Κι εμάς μας τρώνε τα ούλα μας και ό,τι βρούμε το μασάμε. Πολλές φορές δεν έχει όρεξη να φάει, προτιμάει να μασήσει κάτι.

Δεν μας δίνει η γιατρός τίποτα ακόμη γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς. Υπομονή.

Καλό μήνα σε όλες.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Αχ και η δικιά μου όλη την ώρα τα χέρια έχει στο στόμα ή οτιδήποτε πιάνει θέλει να το βάζει στο στόμα της...Και δαγκώνει με τέτοια μανία που αν είχε δόντια αλλίμονο μας...:-D:-D Πάντως κι εγώ δόντι δεν βλέπω και μάλλον θα αργήσει ακόμα...Ευτυχώς γκρίνια δεν έχουμε...

Η γιατρός κι εμάς δεν μας έδωσε κάτι, λέει ότι ακόμα νωρίς είναι αλλά δεν κάνει και τίποτα ιδιαίτερο το τζελ που κυκλοφορεί, έτσι μας είπε...

Α!Καλό μήνα σας είπα??Δεν σας είπα...Καλό μήνα μανούλες Οκτωβρίου!!!Άντε αυτό το μήνα θα ξεκινήσουμε και κρεμούλες μάλλον...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...