Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα με πήρε ένας γείτονας απο το γραφείο μου και μου πε οτι ειχα ξεχάσει κάτι φώτα αναμμένα. Οπότε λεω, βουρ με τον μικρό μαζί. Τον φόρτωσα στο μαρσιππο και κάναμε και μια βολτούλα μετά. Ήταν η πρώτη φορά που παρατήρησα οτι του άρεσε η βόλτα πραγματικά! Κοίταζε γύρω του και γέλαγε οταν του μίλαγα, το απολάμβανε!

Εγώ δεν τον βγάζω και συνέχεια, για να εξοικειωθεί με την βόλτα, οποτε δεν είναι συνηθισμένος, και κοιτάει γύρω διστακτικά.

Περιμένω να ανοίξουν οι μέρες, να το ευχαριστιόμαστε περισσότερο.

Με κοίταζαν και όλοι που τον ειχα στο μει ται...:D Τώρα δεν αισθάνομαι και εγώ αβολα, το έχω συνηθίσει. Παλιότερα φοβόμουν μήν κλαψει ο μικρός, μην αρχίσει να χτυπιέται, αλλά τωρα βλέπω πως του αρέσει.

Τί τους φοράτε κορίτσια, όταν τα βγάζετε βόλτα? Πχ σήμερα εγώ του έβαλα περα απο το εσωρουχάκι και το φορμάκι του, και ενα μπουφανάκι και παντελονάκι φλις. Ηταν υπερβολή λέτε?

Εγώ δεν έχω μάρσιπο, μει ται ή σλινγκ οπότε την βγάζω ή με το πορτ μπεμπε ή με το καθισματάκι αυτοκινήτου πάνω στη βάση του καροτσιού..Της φοράω κανονικά τα ρουχαλάκια της και από πάνω μπουφανάκι και σκουφάκι και την σκεπάζω με την κουβερτούλα της...Πάντως παίζει ρόλο και ο καιρός...Αν κάνει ζέστη την ντύνω πιο ελαφριά ενώ αν κάνει κρύο πιο ζεστά...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια στο θέμα του θηλασμού, αλλά δεν ξέρω νομίζω ότι πράγματι μειώθηκε το γάλα.

Να σας πω μέχρι στιγμής τη θηλάζω το πρωί στις 8 και μετά μου τη φέρνουν στη δουλειά κατά τις 12.30 αλλά τρώει μόνο από το ένα στήθος κι από το άλλο βγάζω το πολύ 50ml.

Στο σπίτι γυρνάω 4.30-5 και πάλι μπορεί να μη φάει καλά γιατί ενδιάμεσα της δίνουν περίπου 50ml ξένο.

Δεν ξέρω αν το χειρίζομαι καλά...και από την άλλη εβδομάδα δεν θα μου τη φέρνουν καθόλου στη δουλειά οπότε θα μένει 9ώρες χωρίς να θηλάζει.

Τί λέτε να κάνω με τις αντλήσεις;;

ANARITA δεν νομίζω ότι μειώθηκε το γάλα σου. Εξάλλου 50μλ που τρώει = με τίποτα. Ίσως και να μην πεινάει πολύ εκείνη την ώρα. Εγώ θηλάζω τα δίδυμα αποκλειστικά και είναι θηρία και με το θήλαστρο πλέον βγάζω πολύ λίγο. Είναι δυνατόν να μειώθηκε το γάλα μας και τα μωρά μας να μεγαλώνουν και να χορταίνουν;

Για το γεύμα των 12:30 μπορείς να σηκώνεσαι τη νύχτα που γεμίζει πολύ το στήθος και να βγάζεις όσο μπορείς κι αν δεν φτάνει το υπόλοιπο συμπλήρωμα. Τί άλλο να κάνεις; Α επίσης όταν γυρνάς σπίτι λογικά και τα δύο σου στήθη θα είναι γεμάτα. Θηλάζεις από το ένα και βγάζεις από το άλλο για την επομένη.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια στο θέμα του θηλασμού, αλλά δεν ξέρω νομίζω ότι πράγματι μειώθηκε το γάλα.

Να σας πω μέχρι στιγμής τη θηλάζω το πρωί στις 8 και μετά μου τη φέρνουν στη δουλειά κατά τις 12.30 αλλά τρώει μόνο από το ένα στήθος κι από το άλλο βγάζω το πολύ 50ml.

Στο σπίτι γυρνάω 4.30-5 και πάλι μπορεί να μη φάει καλά γιατί ενδιάμεσα της δίνουν περίπου 50ml ξένο.

Δεν ξέρω αν το χειρίζομαι καλά...και από την άλλη εβδομάδα δεν θα μου τη φέρνουν καθόλου στη δουλειά οπότε θα μένει 9ώρες χωρίς να θηλάζει.

Τί λέτε να κάνω με τις αντλήσεις;;

Γεια σου Αναρίτα!

Απο τις 8 το πρωί δεν ξανατρώει μεχρι τις 12μιση? Λογικά θα πεινάει, οπότε μόλις φάει απο το ένα στήθος, δώσε και το άλλο και βλέπεις.

Εμένα ο δικός μου τρώει απο το ένα και σταματαει. Εγω όμως τον βάζω και στο αλλο και τότε συνεχίζει την μασα.

Ετσι αν σου φαει στις 12μιση και απο τα 2 στηθη, δεν θα πολυπεινασει μεχρι να ξαναγυρίσεις, και μολις γυρίσεις, ταίζεις παλι και απο τα 2.

Εγώ αυτό θα κανα. Ετσι δεν θα χρειάζεται να αντλήσεις αυτα τα 50 μλ που λες το μεσημερι, που και αυτα τί τα κάνεις? ειναι πολύ λίγα.

Τί τους φοράτε κορίτσια, όταν τα βγάζετε βόλτα? Πχ σήμερα εγώ του έβαλα περα απο το εσωρουχάκι και το φορμάκι του, και ενα μπουφανάκι και παντελονάκι φλις. Ηταν υπερβολή λέτε?

δλδ Στέλλα λες να του φοράω μονο το εσώρουχο, φορμάκι και απο πάνω ενα μπουφανακι με κουκουλα? χωρίς πχ παντελόνι? Μιλάμε να εχει γυρω στους 18 βαθμους εξω. Δεν ξερω με αυτό το θέμα αγχωνομαι μήπως κρυώσει, γιατί φαντασου οτι δεν κινειται καθολου το μωρο.

δλδ Στέλλα λες να του φοράω μονο το εσώρουχο, φορμάκι και απο πάνω ενα μπουφανακι με κουκουλα? χωρίς πχ παντελόνι? Μιλάμε να εχει γυρω στους 18 βαθμους εξω. Δεν ξερω με αυτό το θέμα αγχωνομαι μήπως κρυώσει, γιατί φαντασου οτι δεν κινειται καθολου το μωρο.

Εγώ του έχω κόψει τα φορμακια εδώ και καιρό. Του φοράω (μπλουζακι παντελον) φορμα οταν βγαινουμε το πρωι η τζιν με μπλουζακι και ελαφρυ μπουφαν. Ειναι ο ποδοσακος ζεστος.

Διαφημίσεις

αναλογα τον καιρο πιο συχνα του φοραω το ζιπουνι (κοντομανικο )μπλουζα παντελονι και δεν το σκεπαζω καν εχω μαζι μου κουβερτα αν κρυωσει ο καιρος τον σκεπαζω αν φυσαει του βαζω σκουφακι μονο για τα αυτακια του!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????Που χαθήκατε??Πάει, βάρεσε διάλυση το καφέ μας μου φαίνεται...

Εμείς είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε συνεχώς!!!'Ωρες ώρες βάζει κάτι γέλια, ξεκαρδίζεται και χαχανίζει δυνατά κι εγώ λιώνωωωωωωωωωωωω!!! Όσο πάει καταλαβαίνει όλο και περισσότερα πράγματα και εμείς σαν χαζογονείς τρελλαινόμαστε...Φανταστείτε, αν από τώρα κάνουμε έτσι πιο μετά που θα μιλάνε, θα μας αγκαλιάζουν κτλ τι θα κάνουμε???Πάει θα το χάσουμε τελείως μου φαίνεται....:tongue::tongue:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημερα στις οκτωβριανες μανουλες.....αντε και πατερουληδες.....και εγω θα συμφωνησω με την κατερινα....τρελλαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι τα παντα ολα το παιδι μου παιδι μου!!!!!!!!!τον ξυπναω στις 12 το βραδυ να τον ταισω στον υπνο του και να αλλαξω ενα παμπερς και αντι να γκρινιαξει,που λογικο θα ειναι,αυτος τεντωνεται και γελαει!!!!!!!!!!!!!να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου!!!!οι ηλιαχτιδες μας.....

παιδι παιδι μου δεν σαγαπαω απλααααααα σε λατρευω σαν θεο μου!!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...