Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγώ έτσι, δεν εχω πρόβλημα με τα πεθερικά, αλλά επειδή ειναι μεγάλοι σε ηλικία, με κουράζουν λίγο. Τους βαριέμαι, πώς να το πώ. Αλλά μου κρατάνε το παιδί όταν χρειάζεται, δεν μπορώ να πω. Ερχονται απο Πειραιά στο Ηράκλειο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρέ κι εμένα μια χαρά είναι. Τον πεθερό μου ειδικά τον λάτρευα αλλά δυστυχώς τον χάσαμε δύο μήνες πριν γεννήσω. Από τότε, φυσικά, δεν αφήσαμε την πεθερά μου καθόλου μόνη της. Το θέμα είναι ότι έχω την ανάγκη να περνώ λίγο χρόνο μόνη με τον άντρα μου και το παιδί μας. Τη νιώθει κι εκείνος την ανάγκη αλλά το ξεπερνά προκειμένου να είναι με τη μαμά του. Αυτό με πνίγει. Δε θέλω να μιλάω όμως γιατί πιστεύω ότι θα έκανα το ίδιο με τη δική μου μαμά.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Να σας πω και το άλλο: σήμερα, για πρώτη φορά ο μικρός κοιμήθηκε από τις 22:30 ως τις 6:20!!!

Χάρηκα πάρα πολύ, νομίζω όμως ότι απλά έτυχε γιατί χτες κάναμε πολύ μεγάλη βόλτα και κουράστηκε. Δε νομίζω να το καθιερώσει...

rm2dp2.png lgEnp2.png

Καλημέρα!

Εμένα τα πεθερικά μου μένουν εκτός Ελλάδος, οπότε δεν ξέρω πως είναι να έχεις πεθερικά. Βέβαια είναι πολύ διακριτικοί και νομίζω ότι δεν θα είχα πρόβλημα, ακόμα κι αν έμεναν κοντά μας. Η πεθερά μου έχει μεγαλώσει έξι δικά της παιδιά και είναι και νοσοκόμα, οπότε θα χρειαζόμουν την εμπειρία της! Ευτυχώς πάντως που έχω και την μαμά μου, τί θα έκανα χωρίς τη βοήθειά της!

Νέρα νομίζω ότι οι βόλτες φέρνουν ύπνο! Μόλις γύρισα από έναν περίπατο και τώρα κοιμάται στο καρότσι του καλού καιρού! Αχ, γιατί να μην μένουμε μόνιμα σε χωριά και μικρές πολιτείες; Τί ωραία που είναι η φύση! Γιατί έχουμε στριμωχτεί όλοι στις μεγαλουπόλεις;

Φιλιά σε όλα τα μωράκια και τις μανούλες!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Αναρίτα, πάντα τις ίδιες ώρες βγάζεις; Γιατί παίζουν ρόλο διάφορα. Εγώ άλλες φορές αντλώ 40ml, άλλες 60 και λίγες ώρες μετά μπορεί να αντλήσω 120! Δεν ξέρω σε τι οφείλεται.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Γειά σου Στελλίτσα! Καλά είμαστε, ωραία η καινούργια φώτο του μικρούλη σου! Τι καλά που είναι όταν κάθονται μπρούμυτα, σαν να κολυμπάνε είναι. Εγώ δεν αξιώθηκα ακόμα να αλλάξω την φώτο μου...

Αναρίτα κι εγώ, όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω θήλαστρο τελευταία, απογοητεύτηκα τόσο πολύ από την ποσότητα γάλακτος που συγκέντρωνα που με έπιασε πανικός ότι μου τελειώνει το γάλα και ότι το παιδί υποσιτίζεται. Οπότε το παράτησα και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αποφάσισα να σκέφτομαι πιο ψύχραιμα: εάν δεν χορταίνει, λογικά θα κλαίει. Έτσι θέλω να πιστεύω ότι το μωρό ξέρει τον τρόπο να τραβάει περισσότερο και καλύτερα γάλα από το θήλαστρο...:rolleyes:

Δεν ξέρω, τι να πω. Βέβαια όταν είναι ανάγκη να το αποθηκεύσεις και να το ψύξεις, επειδή δουλεύεις, είναι άλλη υπόθεση.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Filoudaki, εγώ δε μπορώ να βγάλω πολύ γάλα. Την πρώτη μέρα 100ml και τις επόμενες μόνο 50ml. Νομίζω λιγοστεύει σιγά σιγά.

γεια σου Αναρίτα!

Προσπάθησε να αντλείς όταν νιώθεις οτι εχεις πρηστεί, ή οταν εχεις λείψει για κάποιες ώρες και δεν εχεις θηλάσει, ή αφού θηλάσεις απο το ενα στήθος. Εγώ ετσι κάνω, αλλοτε βέβαια και εγω δεν μαζεύω πολύ.

όμως αν μαζεψεις πχ 50 μλ, τα αποθηκεύεις στην καταψυξη και οταν χρειαστει μαζευεις αλλα 50 και του τα δίνουν ως ενα γεύμα.

ποιο θήλαστρο χρησιμοποιείς?

Γειά σου Στελλίτσα! Καλά είμαστε, ωραία η καινούργια φώτο του μικρούλη σου! Τι καλά που είναι όταν κάθονται μπρούμυτα, σαν να κολυμπάνε είναι. Εγώ δεν αξιώθηκα ακόμα να αλλάξω την φώτο μου...

Αναρίτα κι εγώ, όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω θήλαστρο τελευταία, απογοητεύτηκα τόσο πολύ από την ποσότητα γάλακτος που συγκέντρωνα που με έπιασε πανικός ότι μου τελειώνει το γάλα και ότι το παιδί υποσιτίζεται. Οπότε το παράτησα και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αποφάσισα να σκέφτομαι πιο ψύχραιμα: εάν δεν χορταίνει, λογικά θα κλαίει. Έτσι θέλω να πιστεύω ότι το μωρό ξέρει τον τρόπο να τραβάει περισσότερο και καλύτερα γάλα από το θήλαστρο...:rolleyes:

Δεν ξέρω, τι να πω. Βέβαια όταν είναι ανάγκη να το αποθηκεύσεις και να το ψύξεις, επειδή δουλεύεις, είναι άλλη υπόθεση.

Ευχαριστώ πολύ. Να αλλαξεις και εσύ φωτο. Αν πεινανε κλαίνε και γενικα δεν έχουν ορεξη για παιχνιδια. Αν υπήρχε προβλημα θα το καταλάβαινες. Εμενα καμια φορά τρώει 5 λεπτα μονο.

Διαφημίσεις

Nera έχεις δίκιο, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη...Από την μια θες λίγο χρόνο για σένα και την οικογένεια σου και από την άλλη υπάρχει και η πεθερά που βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού έχει χάσει πρόσφατα το συζυγό της, καθώς και ο άντρας σου που βρίσκεται στη μέση....Έχεις δίκιο να σε πνίγει η όλη κατάσταση αλλά αυτή τη στιγμή που είναι ακόμα νωπός ο χαμός του πεθερού σου δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι...Ο συζυγός σου θέλει να στηρίξει την μητέρα του όπως είπες κι εσύ ότι θα έκανες το ίδιο αν ήσουν στη θέση του..Υπομονή κοριτσάκι μου και όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά...Σε λίγο η γιαγιά θα ασχολείται με το μικρό και έτσι θα χετε περισσότερο χρόνο με τον σύζυγο...:wink:

Όσο για τις βόλτες έχετε δίκιο κορίτσια....Τα παιδιά κουράζονται και μετά πέφτουν ώρες για ύπνο!!!Οπότε τώρα που θα ανοίξει και ο καιρός θα του δώσουμε και θα καταλάβει...Αν ήμασταν και κοντά θα οργανώναμε και κανένα αγώνα καροτσιών..:lol::lol:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Να σας πω και το άλλο: σήμερα, για πρώτη φορά ο μικρός κοιμήθηκε από τις 22:30 ως τις 6:20!!!

Χάρηκα πάρα πολύ, νομίζω όμως ότι απλά έτυχε γιατί χτες κάναμε πολύ μεγάλη βόλτα και κουράστηκε. Δε νομίζω να το καθιερώσει...

Αχ μην χαίρεσαι. Και εμενα πριν 3 εδομαδες κοιμηθηκε 8 ώρες και τον ξυπνησα γιατι φοβηθηκα. Δεν το ξαναεκανε. :(

Nera έχεις δίκιο, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη...Από την μια θες λίγο χρόνο για σένα και την οικογένεια σου και από την άλλη υπάρχει και η πεθερά που βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού έχει χάσει πρόσφατα το συζυγό της, καθώς και ο άντρας σου που βρίσκεται στη μέση....Έχεις δίκιο να σε πνίγει η όλη κατάσταση αλλά αυτή τη στιγμή που είναι ακόμα νωπός ο χαμός του πεθερού σου δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι...Ο συζυγός σου θέλει να στηρίξει την μητέρα του όπως είπες κι εσύ ότι θα έκανες το ίδιο αν ήσουν στη θέση του..Υπομονή κοριτσάκι μου και όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά...Σε λίγο η γιαγιά θα ασχολείται με το μικρό και έτσι θα χετε περισσότερο χρόνο με τον σύζυγο...:wink:

Όσο για τις βόλτες έχετε δίκιο κορίτσια....Τα παιδιά κουράζονται και μετά πέφτουν ώρες για ύπνο!!!Οπότε τώρα που θα ανοίξει και ο καιρός θα του δώσουμε και θα καταλάβει...Αν ήμασταν και κοντά θα οργανώναμε και κανένα αγώνα καροτσιών..:lol::lol:

Που ειπαμε οτι μένεις? Ξεχναω λόγω ηλικιας. Εγώ τον βγαζω κάθε μερα.

Σήμερα με πήρε ένας γείτονας απο το γραφείο μου και μου πε οτι ειχα ξεχάσει κάτι φώτα αναμμένα. Οπότε λεω, βουρ με τον μικρό μαζί. Τον φόρτωσα στο μαρσιππο και κάναμε και μια βολτούλα μετά. Ήταν η πρώτη φορά που παρατήρησα οτι του άρεσε η βόλτα πραγματικά! Κοίταζε γύρω του και γέλαγε οταν του μίλαγα, το απολάμβανε!

Εγώ δεν τον βγάζω και συνέχεια, για να εξοικειωθεί με την βόλτα, οποτε δεν είναι συνηθισμένος, και κοιτάει γύρω διστακτικά.

Περιμένω να ανοίξουν οι μέρες, να το ευχαριστιόμαστε περισσότερο.

Με κοίταζαν και όλοι που τον ειχα στο μει ται...:D Τώρα δεν αισθάνομαι και εγώ αβολα, το έχω συνηθίσει. Παλιότερα φοβόμουν μήν κλαψει ο μικρός, μην αρχίσει να χτυπιέται, αλλά τωρα βλέπω πως του αρέσει.

Τί τους φοράτε κορίτσια, όταν τα βγάζετε βόλτα? Πχ σήμερα εγώ του έβαλα περα απο το εσωρουχάκι και το φορμάκι του, και ενα μπουφανάκι και παντελονάκι φλις. Ηταν υπερβολή λέτε?

Εγώ τον βγάζω κάθε μέρα με το καρότσι για μακρια η με το σλινγκ για κοντα. Το σλινκγ ειναι σαν ρουχο οποτε τον ντυνω ελαφρα, στο καρότσι έχω ποδόσακο. Μην τα ντυνετε πολύ τα παιδακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...