Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μην σταματησεις βρε στελλα! δες πως θα σου παει, αφου θα ξεκινησετε και τις στερεες! μπορει να κανεις λιγοτερους θηλασμους το 24ωρο.

εγω θα θηλαζω για οσο θελει ο μπομπιρας...μ αρεσει και τοσο πολυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ θέλω να τη θηλάζω μέχρι 6 μηνών αλλά δεν "μου βγαίνει" το πρόγραμμα καλά με την άντληση στη δουλειά. Η μικρή εν τω μεταξύ όταν γυρνάω σπίτι μπορεί να μην πεινάει ή να κοιμάται και έχω και τη μεγάλη που δικαιώς ζητάει κι αυτή λίγο χρόνο. Αλλά με τους θηλασμούς που να προλάβω.

Κι εγώ θέλω να τη θηλάζω μέχρι 6 μηνών αλλά δεν "μου βγαίνει" το πρόγραμμα καλά με την άντληση στη δουλειά. Η μικρή εν τω μεταξύ όταν γυρνάω σπίτι μπορεί να μην πεινάει ή να κοιμάται και έχω και τη μεγάλη που δικαιώς ζητάει κι αυτή λίγο χρόνο. Αλλά με τους θηλασμούς που να προλάβω.

κοιτα τί κάνω εγώ. Οταν γυρνάω, αν το μωρό δεν θέλει να φάει, ή είναι πρόσφατα ταισμένο, παίρνω αμέσως το θήλαστρο, που είναι ήδη αποστειρωμένο απο το πρωί, και τραβάω όσο γάλα μπορώ και απο τα 2 στήθη. ετσι μπορεί να μαζεψω πχ 200-300μλ συνολικά σε 10-15 λεπτα, και τα βάζω μοιρασμενα σε μικρότερες δόσεις στην κατάψυξη, με ημερομηνία.

Και εγώ στην δουλειά δεν μαζεύω γάλα, παρ οτι ειχα πει οτι ετσι θα κάνω, γιατι δεν γίνεται τελικά. Οπότε πάντα οταν γυρνάω σπιτι εχω γάλα να μαζεψω στο θήλαστρο.

Στέλλα πόσες ώρες θα λείπεις? Εγώ πια και στο εξάωρο δεν πρήζομαι πολύ. Αντεχω άνετα.

Κοριτσια τι κανετε?? Εμεις προχθες πηγαμε στον γιατρο και καναμε εμβολιο η μικρη ειναι 7 κιλα και 67 ποντους...

Εμεις με τον υπνο ποτε δεν ειχαμε προβλημα...αλλα απο την πρωτη μερα που την εφερα σπιτι απο το μαιευτηριο δεν την νανουρισα στιγμη οποτε εχει μαθει να κοιματε μονη της..μεχρι στιγμης δεν ξερω αργοτερα αν μου το αλλαξει

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σε όλες. 11 ώρες θα λειπω για δουλεια. Ασε.

Πω πω Στελλίτσα πολλές ώρες! Το μπέμπη ποιος θα τον κρατάει; Το στήθος σου πάντως τουλάχιστον τις πρώτες μέρες όχι απλά θα πρήζεται, θα τουμπανιάζει!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Στελλίτσα, ήθελα να σε ρωτήσω πώς την παλεύεις με την πεθερά σου τόσο κοντά; Μένουμε κι εμείς δίπλα και ενώ γενικώς τα πάμε καλά, τα πολλά κολλητηλίκια ώρες ώρες μου σπάνε τα νεύρα. Λες και μένουμε μαζί νιώθω!

Βερολίνα, όχι ότι χαίρομαι που τραβάς τα ίδια με μένα, χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνει κάποιος, νόμιζα ότι μόνο το παιδί μου είναι έτσι!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Της εχει βαλει περιορισμους ο αντρας μου. παρόλο που μενει απο κατω θα παρει τηλεφωνο πριν ανεβει. Το παιδι τους το παμε εμεις για μιση ωρα το απόγευμα. Δεν θελωνα ερχεται.

εμενα η πεθερα μου μενι στο ηρακλειο αλλα ερχεται και εδω να δει τα εγγονια της και να κανει και καμια δουλεια γιατρους κτλ...δεν εχω παραπονο ειναι καλη....αλλωστε οταν κανει κατι που δεν μου αρεσει το βλεπει ο αντρας μου και την βαζει στην θεση της που λενε!!!μωρε οταν το ν βλεπει ειναι χαρουμενη οπως και η μαμα μου....γιατι να το στερω γαι μια ωρα που τον βλεπει τον μικρο????εμεις δεν μπορουμε να κανουμε πολλα οι αντρες μας πρεπει οπως εγω την λεω στην μαμα μου οταν δεν μαρεσει κατι....κακες την κανουν οι γιοι τους οταν εθελοτυφλουν....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Κι εγώ κορίτσια δεν έχω πρόβλημα με τα πεθερικά μου, γενικά είναι πολύ καλοί και διακριτικοί...Την μικρή την λατρεύουν και όποτε θέλω την κρατάνε...Γενικά είναι το πρώτο εγγόνι και από τις δύο πλευρές και της έχουν όλοι τρελλή αδυναμία!!!Συμφωνώ με την Χριστίνα ότι όταν κάνουν κάτι τα πεθερικά πρέπει οι άντρες μας να τους βάζουν στη θέση τους γιατί εμείς γινόμαστε κακιές ενώ στους γονείς μας μπορούμε να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω όταν κάτι δεν μας αρέσει!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...