Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στην αρχη νανουριζα και εγω ετσι απλα μου αρεσε...μετα επρεπε το βραδυ να μαζεψω το σπιτι οποτε τον εβαζα στην κουνια και εφευγα...μοιρολογουσε λιγο και κοιμοταν.....δεν κανεις μαγικα ειναι στο παιδι!!!!!!!θα στρωσει σιγα σιγα μονο του....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

συμφωνώ και εγώ. Και εγώ στην αρχή τον επαιρνα αγκάλια για να αποκοιμηθεί, αλλά τώρα τον βάζω στο κρεββατι του μόλις πω οτι ειναι η ώρα για ύπνο. Αυτο παιζει βέβαια, αλλοτε στις εντεκάμισυ τον ψιλοπαιρνει, αλλοτε στις δυόμισυ!!!

Κλαψουρίζει γυρίζει λίγο δεξια αριστερα να βολευτει και αποκοιμιέται. Εγω απλα εχω παρατηρήσει οτι αν δεν νυστάζει πολύ, ξυπνάει πολύ εύκολα, με κάθε θόρυβο.

Εχτες βράδυ, κοιμήθηκε στις εντεκάμισυ, και στις 2μιση ξυπνησε, και εκλαιγε. αλλα τον ειχα ταίσει και ενδιάμεσα στις δωδεκαμιση, οποτε λεω δεν πεινάει. Μας εβγαλε την ψυχή για να κοιμηθεί!!! Τον εβαζα στο στήθος, τπτ, στο τέλος έπεσε ο Πανος να κοιμηθει, και το ν πήρα εγώ αγκαλια, και ρεύτηκε το καημένο!!! Για αυτό μάλλον εκλαιγε, γιατί αμέσως μετα αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου!!! Μετα ξυπναγε ανα 3 ωρες, κλασικά πια!!!!!

Αχ αυτό το προχθεσινό που κοιμηθηκε σερι 1μιση με 8μιση, Ονειρο ήτανε.....δεν το βλέπω να ξαναγίνεται!!!

Διαφημίσεις

Εμένα κοιμάται κανονικά χωρίς νανούρισμα και αγκαλιά...Από νεογέννητο κοιμόταν πολλές ώρες το βράδυ και το έχει κρατήσει ως σήμερα...Κάθε βράδυ την παίρνει ο πατέρας της και κοιμούνται μαζί και μετά την βάζω εγώ στο πορτ μπεμπέ της...Αυτές τις μέρες θα την βάλω στην κούνια της, στο δωμάτιο της και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα..Στην αρχή ίσως της κακοφανεί αλλά πιστεύω πως θα συνηθίσει. Γενικά είναι εύκολο παιδί και παρόλο που την παίρνει ο πατέρας της στο κρεβάτι μας το βράδυ και κοιμούνται μαζί δεν το χει "μάθει" που λέμε γιατί όταν πάμε Αθήνα στους γονείς μου κοιμάται κανονικά μόνη της στο πορτ μπεμπέ!!!Γενικά πάντως με τον ύπνο δεν έχουμε πρόβλημα, στο τσεπάκι τον έχει, αφού ακόμα και όταν γεννήθηκε έκλαψε λίγο και αμέσως την πήρε ο ύπνος και όταν μου την έφερε η μαία να την δώ κοιμόταν και την πείραζε να ξυπνήσει για να δει και να την δω!!!Ίσα ίσα που άνοιξε τα μάτια της, με κοίταξε και την ξαναπήρε ο ύπνος και μου λέει η μαία "πώπω ύπνους, θα γίνει υπναρού αυτή"!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημέρα Κορίτσια!

Νera σε συμμερίζομαι απόλυτα! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ο δικός μου με τον ύπνο, θέλει νανούρισμα και αν δεν μπορεί να κοιμηθεί εκνευρίζεται και οδύρεται!!! Κάνει και αυτό το μακρόσυρτο ααααα, που λες, όχι σε σχέση με τον ύπνο όμως, παρά όταν κάθεται μόνος του και παίζει... Κι εμένα στην αρχή με ξένισε αυτός ο ήχος, αλλά λέω ότι δοκιμάζει τις φωνητικές του χορδές...Γενικά οι ήχοι που βγάζει τώρα είναι πιο δυνατοί και τσιριχτοί!

Πάντως όσο είμαι ακόμα Κεφαλλονιά, τον βάζω στο καρότσι και βγαίνουμε για μια βόλτα στο δρόμο και αμέσως κοιμάται και με διάρκεια μάλιστα - εννοείται όχι το βράδυ, που να βγω στα σκοτάδια.:confused:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα.

Εγώ τον πρώτο τον νανούριζα μπορεί και μέχρι 1 1/2 χρονών δεν με πείραζε καθόλου, κοιμόταν εύκολα. Στο δεύτερο είπα θα τον μάθω μόνο του μέχρι 5-6 μηνών όλα καλά κοιμόταν μόνος του αλλα στης διακοπές κατι έκανα λάθος και αρχίσαμε το κούνημα.

Στο τρίτο δεν το είχαμε απο την αρχή ήθελε αγγαλίτσα,όσο και αν προσπάθησα το μόνο που κατάφερα ήταν να τον εκνευρίσω και να κλαίει περισσότερο, ετσι δεν το σκέφτομαι και πολύ, άλλωστε καταλαβαίνω πότε νυστάζει και σε 5΄τον κοιμίζω.

Ένα διήμερο τον έπαιρνε ο ύπνος στο ριλάξ αλλά δεν κράτησε ούτε μερα παραπάνω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Καλημέρα! 12ωρο ακουω??? Εμένα χτες κοιμήθηκε πρώτη φορά εξίμιση ώρες! Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν έξι ώρες. Το κακό είναι ότι κοιμήθηκε στις 20:00, οπότε ξύπνησε στις 2:30. Είχε όμως λιγότερη γκρίνια.

Κι εμένα το βράδυ ξυπνά για να θηλάσει, είναι όμως και οι μοναδικές φορές που κάθεται στο στήθος. Τις υπόλοιπες δε θέλει, οπότε αναγκαστικά του δίνω μητρικό σε μπιμπερό. Ευτυχώς το symphony κάνει καλή δουλειά.

ΑΝΑΡΙΤΑ, πώς και γύρισες στη δουλειά από τόσο νωρίς; Κι εγώ δουλεύω αλλά επειδή είμαι με καθεστώς ελεύθερου επαγγελματία. Κι εσύ τα ίδια;

Εγώ είμαι ιδ.υπαλληλος και πήρα 1 μήνα πριν τη γέννα και 3 μετά, συν την άδεια μου έγινε η μπέμπα σχεδόν 3μυσι μηνών. Όμως δεν πήρα το μειωμένο ωράριο (δουλεύω 8ωρο) για να πάρει ο σύζυγος (είναι στο Δημόσιο) 9 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ και να την μεγαλώσει αυτός μέχρι να γίνει 1 έτους.

Filoudaki πώς τα πας εσύ με τη δουλειά; Αντλείς ακόμα γάλα;

δεν πήρα το μειωμένο ωράριο (δουλεύω 8ωρο) για να πάρει ο σύζυγος (είναι στο Δημόσιο) 9 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ και να την μεγαλώσει αυτός μέχρι να γίνει 1 έτους.

Τυχερός μπαμπάς. Λίγοι μπαμπάδες έχουν την τύχη να ζήσουν τόσο πολύ τα παιδιά τους. Μπράβο και στους δυο σας.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Filoudaki πώς τα πας εσύ με τη δουλειά; Αντλείς ακόμα γάλα;

Ναι αντλώ για να έχω οταν φεύγω για δουλειά. Ευτυχώς όμως δεν λείπω πολλές ωρες, οποτε αφήνω αναλόγως μ'ονο ενα ή δυο μπουκάλια των 60 με 90 μλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...