Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο filoudaki ο γιόκα σου!!!!!!!

Τελικά το σύστημα απέδωσε. Τα μωρά πλέον δεν κοιμούνται πουθενά εκτός από την κούνια τους. Ο μικρός σήμερα έκλαιγε γιατί νύσταζε και επειδή είχαμε κόσμο τον κουνούσα στην αγκαλιά μου και δεν σταματούσε. Με το που τον ακούμπησα στην κούνια σταμάτησε. Τον άφησα εκεί και μετά από λίγο που πήγα να τον δω είχε...κοιμηθεί. Κοιμήθηκε 4 ώρες για μεσημέρι κι ούτε που ακούστηκε. Και επειδή κοιμάται καλά και ξεκούραστα σταμάτησε και να γκρινιάζει. Έχει γίνει το καλύτερο μωρό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και μωράκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Χαίρομαι που διαβάζω νέα σας. Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση στο msn, έφτιαξα λογαριασμό στο hotmail, είναι [email protected].

Κορίτσια, τελικά ήρθαμε Κεφαλλονιά για απόκριες με τον μπεμπάκο! Με λεωφορείο και πλοίο! Στο ταξίδι που τον φοβόμουν ήταν μια χαρά, στο λεωφορείο όλο κοιμόταν, τον ζάλιζε το κούνημα, στο πλοίο κύριος! Μόνο που τα έκανε δύο φορές! Ευτυχώς που είχε δωμάτιο ειδικό για άλλαγμα!

Τον πήγα και στο καρναβάλι, αλλά δεν τον έντυσα, του χρόνου! Πήγαμε και για κούλουμα στο καρότσι, αλλά κοιμόταν. Νομίζω ότι ο καθαρός αέρας του κάνει καλό. Εδώ γνώρισε και όλο του το σόι!!!

Φρόσω πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου για τον ύπνο! Εμείς κάνουμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που διάβασες! Έχεις δίκιο νομίζω, θα το προσπαθήσω κι ας κλαίει. Δεν του αρέσει καθόλου η κούνια του. Πάντως κορίτσια παρατήρησα ότι μετά από βόλτα έξω με το καρότσι κοιμάται τουλάχιστον δύο ώρες μετά!!! Νομίζω ότι ο αέρας παίζει ρόλο, ενώ στο σπίτι, βαριούνται και εκνευρίζονται!

Νέρα με το θηλασμένο γάλα την έχω πάθει κι εγώ. Του άντρα μου του έπεσε το κυπελάκι με το κατεψυγμένο γάλα από την κατάψυξη και έσπασε και το κυπελάκι... πάει και το γάλα. Κι εγώ το μαζεύω με κόπο, αστα...!

Κορίτσια όταν επιστρέψω στον πολιτισμό θα μπω να μιλήσουμε, εδώ έχουμε μόνο αργή σύνδεση και δεν λέει, διαβάζω όμως τα νέα σας!

Να είστε καλά! Καλή σαρακοστή σε όλους και να μην χανόμαστε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλή Σαρακοστή!

Βλέπω ότι οι συμβουλές περί ύπνου αποδίδουν. Σε μας δυστυχώς όχι. Ο δικός μου κοιμάται ως επί το πλείστον με νανούρισμα. Αφήστε που αν δεν καταλάβω πότε νυστάζει για να τον κοιμίσω τον πιάνει υπερένταση και κλαίει και οδύρεται... Στην κούνια του κοιμάται, ευτυχώς, ποτέ όμως μόνος.

Το άλλο που κάνει είναι ενώ κάθεται μόνος να κάνει ένα μακρόσυρτο "αααααα", όχι πόνου ούτε χαράς, δεν ξέρω, καινούργιο κόλπο. :confused: Το κάνουν τα δικά σας;

Τέλος πάντων, εγώ έχω σε ηλεκτρονική μορφή το "No Cry Sleep Solution", αμετάφραστο, όποια θέλει μπορώ να της το στείλω. Έχει ενδιαφέρουσες συμβουλές. Άσχετο που εγώ δεν τις εφαρμόζω :oops:

rm2dp2.png lgEnp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε??????????????καλε ολες προβλημα υπνου???κοριτσια μου το παιδι φτιαχνει μονο του τον υπνο!!!μην μου ανχγωνεστε!!!απλα μην φοβαστε να ακουσετε για 2-3 λεπτακια την γκρινια και οχι κλαμα του μωρου!!!!!!!!

φιλακιαααααααααα σε ολες σας!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εμένα κοιμόταν από την αρχή 12ωρο και άλλο ένα 2ωρο το πρωί και άλλο ένα 3ωρο το απόγευμα. Όμως επειδή τώρα είμαι στη δουλειά της χάλασα το πρόγραμμα και κοιμάται "σερί" το πρωί ενώ το βράδυ τη θηλάζω κάθε 3-4ώρες περίπου. Ελπίζω όταν σταματήσω το θηλασμό να ξανα γυρίσουμε στο κανονικό ωράριο.

Καλημέρα! 12ωρο ακουω??? Εμένα χτες κοιμήθηκε πρώτη φορά εξίμιση ώρες! Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν έξι ώρες. Το κακό είναι ότι κοιμήθηκε στις 20:00, οπότε ξύπνησε στις 2:30. Είχε όμως λιγότερη γκρίνια.

Κι εμένα το βράδυ ξυπνά για να θηλάσει, είναι όμως και οι μοναδικές φορές που κάθεται στο στήθος. Τις υπόλοιπες δε θέλει, οπότε αναγκαστικά του δίνω μητρικό σε μπιμπερό. Ευτυχώς το symphony κάνει καλή δουλειά.

ΑΝΑΡΙΤΑ, πώς και γύρισες στη δουλειά από τόσο νωρίς; Κι εγώ δουλεύω αλλά επειδή είμαι με καθεστώς ελεύθερου επαγγελματία. Κι εσύ τα ίδια;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Κορίτσια με το θέμα του ύπνου θα συμφωνήσω με την Χριστίνα, εγώ τουλάχιστον όσες φορές και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω τίποτα ούτε με το πρόγραμμα ούτε με τον τρόπο, είναι στο παιδί, με τον μικρό το αφήνω χαλαρά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας κορίτσια και καλή Σαρακοστή!

Βλέπω ότι οι συμβουλές περί ύπνου αποδίδουν. Σε μας δυστυχώς όχι. Ο δικός μου κοιμάται ως επί το πλείστον με νανούρισμα. Αφήστε που αν δεν καταλάβω πότε νυστάζει για να τον κοιμίσω τον πιάνει υπερένταση και κλαίει και οδύρεται... Στην κούνια του κοιμάται, ευτυχώς, ποτέ όμως μόνος.

Το άλλο που κάνει είναι ενώ κάθεται μόνος να κάνει ένα μακρόσυρτο "αααααα", όχι πόνου ούτε χαράς, δεν ξέρω, καινούργιο κόλπο. :confused: Το κάνουν τα δικά σας;

Τέλος πάντων, εγώ έχω σε ηλεκτρονική μορφή το "No Cry Sleep Solution", αμετάφραστο, όποια θέλει μπορώ να της το στείλω. Έχει ενδιαφέρουσες συμβουλές. Άσχετο που εγώ δεν τις εφαρμόζω :oops:

Στείλτο μου κι εμένα αν μπορείς. Ας υπάρχει.... Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια με το θέμα του ύπνου θα συμφωνήσω με την Χριστίνα, εγώ τουλάχιστον όσες φορές και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω τίποτα ούτε με το πρόγραμμα ούτε με τον τρόπο, είναι στο παιδί, με τον μικρό το αφήνω χαλαρά.

Είναι και στο παιδί αλλά ουκ ολίγες φορές φταίμε κι εμείς. ΑΚι συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και λύση φυσικά δεν βρίσκουμε.

Μα δε θα με πείραζε να κοιμάται όσο θέλει και όποτε θέλει. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος, εκνευρίζεται και θέλει νανούρισμα. Ετσι δε νιώθει καλά ούτε αυτός.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...