Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήρα να βιβλίο που λέγεται Κοιμήσου παιδί μου και λέει ότι είναι πολύ σημαντικό το παιδί να μάθει να κοιμάται μόνο του γιατί πχ αν κοιμηθεί πιάνοντας το χέρι της μαμάς όταν ξυπνήσει τη νύχτα δεν είναι ικανό να κοιμηθεί μόνο του παρά μόνο κρατώντας το χέρι της μαμάς. Γι'αυτό και κλαίει μέσα στη νύχτα, όσες φορές κι αν ξυπνήσει για τη μαμά.

Επίσης λέει ότι είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να κοιμούνται στην κούνια τους, διότι αν κοιμηθούν πχ στο καρότσι και μετά εμείς το βάλουμε στην κούνια ξυπνώντας παθαίνουν ένα σοκ γιατί δεν ξέρουν που βρίσκονται. Γι'αυτό κλάινε στις κούνιες τα μωρά. Και ένας ενήλικας κοιμάται στο κρεβάτι του, αν ξυπνήσει τη νύχτα και δει ότι βρίσκεται στον καναπέ του σαλονιού, θα σοκαριστεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα βιβλια καλα τα λενε Φροσω αλλα στην πραξη πως γινονται? Εγω μενω σε μεζονετα και πολλες φορες το παιδι το παιρνει ο υπνος στις 9 το βραδυ στο καροτσι ή στο ρηλαξ και αναγκαστηκα αν δεν ξυπνησει μεχρι τις 12 - 12.30 που παμε εμεις για υπνο , τι να κανω? Το παιρνει ο αντρας μου αγκαλια και το ανεβαζει επανω στο δωματιο του. Κανα δυο φορες κοιμηθηκε κατω ο αντρας μου στο σαλονι, αλλα γινεται κι αυτο? Παντως εμεις, δοξα το θεο δεν εχουμε προβληματα στον υπνο (το βραδυ). κοιμαται μια χαρα. Θα ξυπνησει μια φορα μονο για να φαει και τιποτα αλλο. Και τη μερα ενω δεν κοιμοταν σχεδον καθολου, εχει δυο βδομαδες περιπου που αρχισε να κοιμαται και 2 ωρες συνεχομενες. Εχουν βελτιωθει παρα πολυ τα πραγματα μετα τους τρισημιση μηνες

kpo44vsvb7d11lye.png

εμενα ο μπεμπης μου ειναι ο πιο μικρος του φορουμ. 4 μηνων και ειναι 6 κιλα και 63 ποντους. Μπροστα στα δικα σας ειναι μινιον. Χριστινα, εσυ τι ρουχα του αγοραζεις? για 9 μηνων?

kpo44vsvb7d11lye.png

εξαρταται δωρα μου,6-9 του φοραω αλλα παιζει ρολο και το ρουχο!ενω του ειναι φουφουλα τα ρουχα δηλ μπολικα στο μηκος του ειναι μικρα.....ξυπνησεεεεεεε!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καταφέραμε και κοιμηθήκαμε μόνοι μας τελικά!!!

Μέσα στη μέρα δεν έχουν πρόβλημα. Το θέμα είναι όταν κοιμούνται για βράδυ. Είναι πολύ νευρικά. Έκλαψαν 1λεπτό, μετά άλλα 2 και μετά άλλα 3 και κοιμήθηκαν. Εννοείται πώς όση ώρα έκλαιγαν η καρδιά μου είχε τσακίσει. Ευτυχώς με υποστήριξε ο Αντώνης γιατί θα είχα πάει και θα τους είχα σηκώσει αγκαλιά.

Το κακό με τα δίδυμα είναι ότι με το που ηρεμεί ο ένας αρχίζει ο άλλος και κλαίνε μαζί.

Διαφημίσεις

Σημερα εμεις γινομαστε 4 μηνων...μεγαλωνουμε!!!

Εγω οσο αφορα το θεμα του υπνου την αφηνω μονη της στο κρεβατακι και μουρμουριζει ,εχει μαθει και την πιπιλα και αν της πεσει γκρινιαζει..οποτε πηγαινοερχομαι απο το δωματιο στο σαλονι μεχρι να αποκοιμηθει...δεν ειμαι ολη την ωρα διπλα της να μην συνηθιζει στην παρουσια μου..αγκαλια αποφευγω να την περνω και να την κουνησω εκτος και αν κλαιει σπαρακτικα( πραγμα σπανιο...)!

απλα το μονο που κανω πριν ερθει η ωρα του υπνου την κουραζω,μετα κανουμε μπανακι ,τρωμε και στο κρεβατι!

αλλες φορες κοιματε στο 5λεπτο και αλλες στο μισαωρο εξαρτατε εγω παντως κανω υπομονη στην μουρμουρα ...

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια μου μετά από πολύ καιρό...μου λείψατε πολύ...χρόνια πολλά σε όλες μας τις ερωτευμένες-ξεμυαλισμένες με τους άντρες και τα παιδάκια μας...:)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

χρονια πολλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!φετος πρεπει να παραδεχτω οτι γιορταζω και μαλιστα με 2 αντρες.....τους αντρες της ζωης μου......

φιλακιαααααααααα σε ολες σας!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Έχετε γράψει τόσες σελίδες από τότε που έχω να μπω που δεν προλαβαίνω ούτε να τις διαβάσω όλες ούτε να κάνω σχόλια σε όλα φυσικά...όσο για το θέμα ανάπτυξης 4 μηνών (παρά 1 μέρα) που κάναμε το τελευταίο εμβόλιο ήταν 68 πόντους και 7450. Έχουμε μεγάλο θέμα με τα ρούχα...όλα τα φορμάκια του είναι πολύ φαρδιά και στο ύψος δεν μας πέρνουν...και φανταστείτε ότι εδώ και καιρό φοράμε φορμάκια για 6 μηνών. Μια φίλη μου είπε να τα κόψω από κάτω αλλά τα λυπάμαι κιόλας γιατί ζήτημα να έχουν φορεθεί μερικές φορές το καθένα. Επίσης μεγάλο θέμα έχουμε στο μήκος της πατούσας που σε όλα τα φορμάκια το ποδαράκι του φαίνεται να ζορίζεται. Έχω αρχίσει εδώ και καιρό να του φοράω παντελονάκια με μπλουζάκια (δεν πολυβολεύουν τη μαμά μου) αλλά τουλάχιστον το παιδί είναι ελεύθερο.

Στις αποκριές (στο πάρτυ που κάναμε στο φροντιστήριο) τον έντυσα teddy bear... μεγάλο σουξέ ο μικρός... όλοι οι μαθητές μου είχαν χαζέψει με τον μικρό ευτυχώς ήταν πολύ ήσυχος και τους έκανε γελάκια και χαρούλες...

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!λια μου το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τα ρουχα!!!!

ιωαννα χρονια πολλα βρε για την κορακλα σου!!!!!!

λια μου ειμαι σιγουρη οτι ολοι καμαρωναν το παιδακι σου!!!βαλε καμια φωτο!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Όσο για τα κατορθώματά του...εδώ και 1,5 μήνα τα χέρια συνέχεια στο στόμα (η παιδίατρος μας είπε ότι δεν χρειάζεται πλέον αποστείρωση αλλά εγώ είπα μέχρι τους 6 μήνες να τη συνεχίσω), κρατάει τα μπιμπερό του μόνος του εδώ και μήνα, ελέγχει πολύ καλά τα χέρια του και τραβάει ότι τύχει (από μαλλιά...φαλακρή θα μείνω σας το λέω, μέχρι τους κρίκους από παιχνίδια που βγάζουν μουσική, τις σαλιάρες του, τις κουβέρτες του) γενικά δεν αφήνουμε τίποτα στη θέση του.

Έχουμε μείνει σχεδόν φαλακροί (να δω τι θα κόψει ο παπάς στη βάφτιση), τα παιχνίδια μας επίσης όλα στο στόμα (τα μασητικά που του έχω πάρει τα σνομπάρει τρελά), κουβεντιάζουμε όλη μέρα και πολλές φορές μαλώνει και τα παιχνίδια του όταν σταματήσουν να βγάζουν μουσική...σουφρώνει τα φρύδια του και τους "ψέλνει" σε αυστηρό τόνο μάλιστα...μόλις ξαναπάρουν μπρος τους χαμογελάει φαρδιά πλατιά (αυτή τη στιγμή έχει πιάσει κουβέντα με τον Mickey του και του τα λέει χαλαρά προς το παρόν...σιγά σιγά θα αρχίσει να γκαζώνει). Θέλει να στέκεται και προσπαθεί να σηκωθεί (θα κάνει τρελούς κοιλιακούς αυτό το παιδί) αλλά η παιδίατρος μου είπε να μην τον βάζουμε ακόμη πολύ καθιστό...τι να πω...ο κάθε γιατρός λέει και τα δικά του μάλλον.

Το καλύτερο δε όλων είναι ότι από τον 2ο μήνα και κάτι που τον έχουμε βάλει στο δωμάτιό του και στο κρεβατάκι του κοιμάται μόνος του (διάβασε ο μπαμπάς του σε ξένο site ότι πρέπει να έχουν την τελευταία εικόνα στο κρεβάτι τους και όχι σε άλλο μέρος ή στα χέρια μας) οπότε στη φάση που αρχίζει και γλαρώνει τον βάζουμε στο κρεβατάκι του που το έχω ακόμη σαν κούνια (τα ροδάκια λέμε να τα βάλουμε πολύ αργότερ), παίζει μουσική ο Γκαρής του (ο φίλος του Winnie) και κοιμάται συνεχόμενα για 8-9 ώρες. Σπάνια έχει ξυπνήσει μέσα στη νύχτα από τότε.

Παρά την κούραση (δουλειά, σπίτι, μωρό, ετοιμασία βάφτισης) θηλάζω ακόμη όσο μπορώ και όσο είμαι σπίτι (λέω και αυτό να το πάω μέχρι τους 6 μήνες) και τρέχω όλη μέρα σαν την τρελή. Μακάρι να είχε η μέρα 36 ώρες για να μου φτάνουν...

χαχαχα!!!!λια μου το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τα ρουχα!!!!

ιωαννα χρονια πολλα βρε για την κορακλα σου!!!!!!

λια μου ειμαι σιγουρη οτι ολοι καμαρωναν το παιδακι σου!!!βαλε καμια φωτο!!!

Πάντως πράγματι όλα τα παιδάκια μας είναι κουκλιά...λέτε να φταίει ο μήνας??? (άσχετα αν μερικά βιάστηκαν να βγουν γρηγορότερα). Αν είναι έτσι να προγραμματίσουμε και τα δεύτερα το ίδιο...φωτο θα βάλω αν με αφήσει ο πασάκας μου γιατί τώρα έχουμε θέμα με τον Mickey...δεν έχει και τεράστια ουρά για να κρατάει το τραγούδι πολύ και εκνευριζόμαστε...πάλι τον μαλώνει...κάθομαι και γελάω μόνη μου σαν τη χαζή...

Τί κάνετε κορίτσια? Εμείς ειχαμε παιδίατρο προχθες για τα δευτερα εμβόλια. Ολα καλά πήγαν.

Δώρα μην λές για το δικό σου οτι είναι το πιο μικροκαμωμένο. Και ο δικός μου είναι 6100 και 64 πόντους. Οπότε είμαστε συναδελφοι!!! :D

Σήμερα είχαμε παει στα πεθερικά μου για φαί, ήταν και οι γονεις μου και 2 θειές του αντρα μου. Ησυχο ήταν το που λακι μου, μονο στο τελος που νύσταζε άρχισε την μίρλα.

Α καλα δεν σας είπα και το θεικό: το βράδυ κοιμήθηκε απο τη 1 μεχρι τις 8:30!!!! Εκανα πάρτυ!!!!

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...