Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρόσω μπράβο στα αγοράκια σου,τα μικρά έτσι όπως πάνε θα τον περάσουν τον Άλεξ.............

νατάσα έβλεπα το βιβλιάριο του Αλεξ. και 4 μηνών ήταν κι εκείνος 8.400 και 68,5π. Στα βήματά του βαδίζουμε :lol:.

Σήμερα πήγα τον μεγάλο στον οφθαλμίατρο γιατί το ένα του μάτι έχω την εντύπωση ότι είναι πιο μεγάλο από το άλλο. Τελικά δεν είναι τίποτα :D, αλλά μου είπε η οφθαλμίατρος ότι έκανα πολύ καλά και τον πήγα, γιατί οι δικοί μου πέσανε να με φάνε ότι τον ταλαιπωρώ. Η οφθαλμίατρος τρελάθηκε με τον μπέμπη. Δεν πίστευε ότι είναι 4 μηνών και άνοιξε το βιβλιάριο να δει την ημερομηνία γέννησης. Τον κάνανε για...8 :oops:. Της έκανε εντύπωση που καθότανε και της τον έβαλα και όρθιο να σταθεί και γελούσε. Δεν υπάρχει, μου λέει, άλλο τέτοιο μωρό. Υπάρχει της λέω ο δίδυμός του και η οφθαλμ. :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

ελα ρε φροσακι!!!!!!!!!!!!!!!!λογικο ν μενουν ετσι οι γιατροι!!!ειδες που στην αρχη φοβοσουν για τον μεγαλο???απλα το παιδι θα γινει τεραστιος και θα βαζει στην αγκαλια του τα αδερφια του!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλά, εμένα ο δικός μου είναι μινιόν μπροστά στους δικούς σας! 6.800 και 68,5 εκ. Προσέχει όμως τη διατροφή του, το πουλάκι μου, τρώει συχνά μικρά γεύματα! Φρόσω, πλάκα πλάκα διάβασα σε μια έρευνα ότι το καλύτερο που έχει να κάνει μια μάνα που δεν μπορεί να θηλάσει είναι να δίνει το δικό της γάλα αντλημένο και το αμέσως επόμενο καλύτερο να πάρει μητρικό από άλλη μανούλα. Η τελευταία λύση θα έπρεπε, λέει, να είναι το ξένο γάλα. Τι να κάνουμε όμως...

Νατάσσα, να σου ζήσει το μωράκι σου, το Άγγελος είναι υπέροχο όνομα. Έτσι θα ήθελα κι εγώ να λένε το μικρό μου, αλλά τελικά θα τον πούμε Γιωργάκη, το όνομα του παππού του που τον χάσαμε όσο ήμουν έγκυος.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Τα νέα μας χθες από την παιδίατρο....Η μικρή είναι 5870 και 65 πόντους ύψος...Μια χαρά την βρήκε η γιατρός, μας είπε ότι είναι πανέξυπνη και υπερκινητική μιας και δεν κάθισε καθόλου σε ησυχία και κοιτούσε καλά γύρω, γύρω...Της έκανε εντύπωση της γιατρού και μας λέει, εντάξει τα έλεγξε όλα...:D:D Ψηλώνει, λέει, αρκετά και γι αυτό δεν της φαίνεται το βάρος, όπως επίσης και λόγω του ότι είναι υπερκινητική καίει πολλές θερμίδες...Από τώρα προσέχει καλέ το παιδί την σιλουέτα της...:D:D:D Κάναμε και τα εμβόλια, του πνευμονιόκοκου και της γαστρεντερίτιδας το 2ο και η μικρή ήταν κυρία...Έκλαψε λίγο όχι όταν της έβαζε την ένεση αλλά όταν την έβγαζε..:roll::shock: Την έτσουξε το φάρμακο μάλλον...Εγώ έκανα τον καραγκιόζη και της μιλούσα και της γελούσα...Η παιδίατρος έχει κάτι παπαγαλάκια πάνω από το κρεβάτι και της τα κουνούσα και μόλις τα κοίταξε σταμάτησε να κλαίει και άρχισε να γελάει...!!!Πάντως την πρώτη φορά είχε κλάψει περισσότερο...Η γιατρός απόρησε που δεν έκλαψε πολύ γιατί συνήθως σε αυτό το εμβόλιο γίνεται χαμός από τα κλάμματα από ότι μας είπε...

Αυτά τα νέα μας....Όλα τα μπεμπάκια βλέπω ότι είναι μια χαρά και μεγαλώνουν....Τι ωραία....Ο Οκτώβρης είναι ο καλύτερος μήνας μου φαίνεται...:lol:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

κοριτσακια καλημερα ηρθε και σε εμας ο γιατρος μας βρηκε παρα πολυ καλες πηγαμε 6100 και 63 ποντοι εβαλε μεσα σε ενα μηνα 1 κιλο και 7 ποντους τρωει καλα μαλλον;) μας ειπε για ακομα μια φορα πονηρες και κουτσομπολες εεεεεεεεε τι σοι θηλυκα θα ειμασταν ;) ολα καλα με το εμβολιο χθες μονο ειχε λιγη γκρινια τουλαχιστον δεν καναμε πυρετο:D σταματησαμε και εμεις την αποστειρωση το βρισκει ματαιο και τον αλλο μηνα αρχιζουμε κρεμες μεγαλωσαμε πια :tongue:

φροσω λογικο να παραξενευτη η οφθαλμιατρος με τετοια παιδακι !!!!!να τα χαιρεσε φροσακι

νερα μια χαρα ειναι καλε το παιδακι σου ακομα κα το πιο μικρο να ηταν αν ειναι μια χαρα αυτο ειναι το τελευταιο μην σε αγχωνει καλα να ειναι στα αλλα του και ας ειναι αδυνατο!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

ρε χριστινα γιατι παιδευεις την κοπελα ??????????????χιχιχιχιχιχιχιχιχι

νερα αντι να πατησεις γρηγορη απαντηση κατω κατω πατα πατω που λεει απαντηση και στα βγαζει αυτοματα !!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα!!!

Τα κατάφερα :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Πολύ χαίρομαι που όλα τα παιδάκια μας είναι καλά. Τον άλλο μήνα που θα μπουν οι κρέμες θα σπάσουμε πλάκα...

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Κατερίνα, σούπερ είναι η μπέμπα.

Εγώ σήμερα ξεκίνησα μια μέθοδο ύπνου από το βιβλίο Κοιμήσου παιδί μου.

Διάβασα ότι είναι απαραίτητο να εκπαιδευτούν τα μωρά να κοιμούνται όπως εκπαιδεύονται για οτιδήποτε άλλο.

Πριν λίγο κοιμήθηκαν οι μπέμπηδες ΜΟΝΟΙ τους. Όμως το κλάψαμε λίγο το πράγμα.

Εκεί που θα είναι τα ΔΥΣΚΟΛΑ θαε έιναι με τον Αλέξανδρο.

Μακάρι να πετύχει γιατί πλέον δεν κοιμάμαι καθόλου. Πόσο θα αντέξω; Και μετά χωρίς μαμά τί θα κάνουμε;

Αν τα αφήνω να κλάινε για 3 λεπτά είμαι πολύ σκύλα μάνα;

Πείτε μου τη γνώμη σας ακόμα κι αν διαφωνείτε γιατί με ενδιαφέρει.

καλημερα!!!φροσω μου εμενα ο μικρος πλεον κοιμαται μονος δηλ τον βαζω στην κουνια του βαζω μουσικουλα και την κανω απο το δωματιο....δεν σου κρυβω οτι μπορει να γκρινιαξει λιγο οχι να κλαψει εχει διαφορα!!!ομως οπως λες σε 3' εχει κοιμηθει!!!!!αρα δεν νομιζω οτι εισαι σκυλα μανα αν καλψουν -γκρινιαξουν αν σπαραξουν τοτε θα εισαι....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Αχ Χριστινάκι. Εμένα όμως είναι 2 κι έχει διαφορά. Γιατί με το που ηρεμεί ο ένας κλαίει ο άλλος και τον ξεσηκώνει. Και μετά το αντίθετο. Το βιβλίο λέει πώς πρέπει να συνεκπαιδευτούν.

Καλά ο Αλέξανδρος θα χτυπιέται όχι απλά θα σπαράζει. Τί να κάνω όμως; Σήμερα σηκώνονταν μια ο ένας μια ο άλλος μια ο Αλέξ. Ύπνος μηδέν.

Θέλω κι εγώ να εκπαιδεύσω τον δικό μου να κοιμάται μόνος... Όταν όμως τον πιάνει η υπερένταση χαλάει τον κόσμο και θέλει απαραιτήτως νανούρισμα.

Φρόσω, για τρία λεπτά δεν είσαι σκύλα μάνα, ακόμα και για 13 δε θα ήσουν. Το θέμα είναι αν αντέχεις ή όχι. Εγώ δεν αντέχω να τον ακούω να κλαίει και τον παίρνω αγκαλιά. Έτσι άμα μάθει ποτέ να κοιμάται μόνος του να μου τρυπήσεις τη μύτη...:(

Διάβαζα στο No Cry Sleep Solution μερικές καλές συμβουλές. Θέλουν όμως χρόνο και δεν ξέρω κατά πόσο με μεγάλο αγόρι και δίδυμα έχεις το χρόνο και την υπομονή να τις εφαρμόσεις.

Εγώ εδώ με τον έναν και δεν μπορώ.

rm2dp2.png lgEnp2.png

ποιο είνια το κόλπο δλδ για να κοιμουνται μόνα τους ? πείτε καμιά μέθοδο και σε μας!!!

χτες κοιμηθηκε μες την μερα μονο 2 φορες απο κανα μισαωρο, αλλά το βράδυ το μάτι γαρίδα! ελεγα θα κοιμηθει μεχρι το πρωι σερι, αφου ήταν ξυπνιος ολη μερα, αλλα τπτ!!! και σημερα το πρωι στις 10 ξυπνησε και δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...