Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dora, τα μωράκια μας είναι ακόμα πολύ μικρά κ με το θηλασμό δεν παχαίνουν όσο με το ξένο γάλα.Τα μωράκια απ τα mothercare είναι πιο μεγάλα.... κ η δικιά μου είναι αδυνατούλα...έτσι ήταν κ στην κοιλιά μου, ψιλή κ λεπτή.

Η ψυχή μου πιάνεται με τα μωράκια που έχουν πυρετό:-(. Στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια κ αγάπη να γίνουν καλά γρήγορα!

Χρηστίνα καληνύχτα, εμείς απο ξενύχτια ευτηχώς δεν έχουμε καθόλου να μην το ματιάξω το πουλάκι μου.

Κατερίνα τι έγινε με την μπεμπούλα όλα καλά;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Περαστικά στις αρρωστες μανούλες και στα άρρωστα μωράκια.

Εχθές περάσαμε πολύ ωραία. Μεσημεριάτικα τρεχαμε στο Παίδων. Είχαμε βγει βόλτα, ο Αλέξανδρος είχε πιάσει το χέρι του πατέρα του κι έκανε χαζομάρες. Τραβιέται με δύναμη κι άρχισε να ουρλιάζει το χέρι μου το χέρι μου. Δεν μπορούσε να το κουνήσει καθόλου. Μόλις το αγγίζαμε τσίριζε. Πάμε στο Παίδων αγκαλιά, δεν κατέβαινε από την αγκαλιά μου και είναι 17 κιλά, πάει η μέση μου. Πάμε στο γιατρό, πάει ο άνθρωπος να δει το χέρι του, μας την κοπανάει τρέχοντας και με το πονεμένο χέρι προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα να φύγει. Καλά μου λέει ο γιατρός πάρτον και στο καλό. Μας δούλευε ψιλό γαζί με λίγα λόγια.

Γυρίζω σπίτι εξαντλημένη κι αρχίζει ο μικρός εκ των διδύμων ένα κλάμα... από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Με την παιδίατρο είμασταν συνέχεια στα τηλέφωνα. Αφήστε τα τρελάθηκα. Τί ντεπόν του έδωσα, τί βόλτες τον πήγα και τί δεν του έκανα. Ηθελε συνέχεια να θηλάζει. Τον έβαζα εννοείται, έτρωγε, ξαφνικά τον έπιανε το κλάμα (με δάκρυα) έκανε εμμετό και ούρλιαζε.

Κατά τις 12 μου κόβει και του κάνω ένα κλύσμα. Έκανε κακά και τελικά κομήθηκε μέχρι το πρωί. Από ότι φαίνεται είναι κολικοί γιατί είναι γενικά ανήσυχος. Σήμερα ήταν καλύτερα.

Παρεπιπτώντως ο μεγάλος εκ των διδύμων κοιμόταν στην αγκαλιά μου και τον καταλαβαίνω να τρέμει. Τον κοιτάζω και γελούσε με χαχανητά. Είχε πολύ πλάκα. Εσάς το κάνουν; Τί βλέπουν άραγε στον ύπνο τους τόσο αστείο;

Χριστίνα που ρώτησες για τη ζουζάκια, μια χαρά είναι κι αυτή και τα διδυμάκια της. Απλά είναι λίγο κουρασμένη και λίγο ...άυπνη. Τί πρωτότυπο!

Γειά σας κοριτσάκια μου.Η μπεμπούλα μου είναι λίγο καλύτερα τώρα.Πήραμε την γιατρό και μας είπε αν ανεβεί πάνω από 37,8 να της δίνουμε κάθε τρεις ώρες ντεπόν και ποστάν εναλλάξ.Στις 9:30 είχε 37,6 και αποφάσισα να της δώσω λίγο ντεπόν για να της πέσει γιατί δεν μπορούσα να την βλέπω να μαραζώνει...Προσπάθησα με την σύριγγα να της το δώσω αλλά μόλις της το έβαζα στο στόμα ξίνιζε το μουτράκι της και όταν της έβγαζα την σύριγγα το έφτυνε..Είχε πολύ πλάκα..Με τα χίλια ζόρια ήπιε πολύ λίγο και της έπεσαν τα δέκατα ευτυχώς...Τώρα έφαγε κανονικά και την πήρε ο ύπνος..

Χριστινάκι μου μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις με τον γιόκα σου.Σου έχει αδυναμία βλέπεις γι'αυτό θέλει να ναι πάντα δίπλα σου...;) Εμένα τι μου έκανε δύο φορές..Την είχε αγκαλιά ο πατέρας της και πάει να την πάρει η μάνα μου και άρχισε να κλαίει και σήμερα πάει πάλι να την πάρει η πεθερά μου και πάλι άρχισε να κλαίει που έφυγε από την αγκαλιά του πατέρα της!!!Φαντάσου...Από τώρα φαίνονται οι αδυναμίες..

Τένια ο γιος σου έχει πολύ πλάκα!!!Είναι και η πρώτη φατσούλα!!!Στο Ηρακλείο Αττικής μένεις????Κι εγώ εκεί έμενα πριν δύο χρόνια...

Στελλίτσα πολύ χαίρομαι που δεν έχει τίποτα το παιδάκι σου!!!Κι εμένα μου χε πει να την βγάζω έξω όσο περισσότερο μπορώ γιατί καλό της κάνει.

Νατασσούλα και για σένα μου φαίνεται ισχύει το ίδιο με την Χριστίνα...Οι γιοί έχουν από ότι φαίνεται μεγάλη αδυναμία στις μανούλες τους...:)

Φρόσω μου φαντάζομαι τι αγωνία περάσατε αλλά αφού δεν είχε τίποτα το παιδάκι πάλι καλά!!!Αχ μωρέ κρίμα ο μικρούλης σου να κλαίει τόσες ώρες, είναι μεγάλη πίκρα να κλαίει το παιδάκι σου και να μην ξέρεις τι έχει και πως να το βοηθήσεις....Και η δικιά μου είναι όλα τα λεφτά να την χαζεύεις όταν κοιμάται, κάνει κάτι γκριμάτσες απίστευτες!!!Την μια γελάει και την άλλη στραβομουτσουνιάζει θυμωμένη ενώ κάποιες φορές κλαίει παραπονιάρικα για μια στιγμή και μετά πάλι ξανακοιμάται...Τι να βλέπουν άραγε τα ζουζούνια μας κι εγώ μεγάλη απορία το έχω!!!

Δώρα μην ανησυχείς που είναι αδυνατούλης ο δικός σου..Θα ναι μάλλον ψηλός!!!Κι εμένα επειδή είναι ψιλή είναι αδύνατη και ούτε εγώ θήλασα πολύ...Αν σου λέει ο γιατρός σου πως παίρνει τα ανάλογα γραμμάρια τότε να μην ανησυχείς δεν γίνονται όλα τα παιδάκια στρουμπουλά!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

dora, τα μωράκια μας είναι ακόμα πολύ μικρά κ με το θηλασμό δεν παχαίνουν όσο με το ξένο γάλα.Τα μωράκια απ τα mothercare είναι πιο μεγάλα.... κ η δικιά μου είναι αδυνατούλα...έτσι ήταν κ στην κοιλιά μου, ψιλή κ λεπτή.

Η ψυχή μου πιάνεται με τα μωράκια που έχουν πυρετό:-(. Στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια κ αγάπη να γίνουν καλά γρήγορα!

Σ'ευχαριστώ πολύ Μπούλα μου!!!Φαίνεται έπιασε και η μπεμπούλα μου είναι καλύτερα!!!Για να δούμε πως θα κυλήσει το υπόλοιπο βράδυ....Εσένα η δικιά σου είναι καλά???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα καλά είναι η μπουμπού, αλλά μας ξενυχτάει. Πάλι στις 5 κοιμήθηκα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που παράλληλα δουλεύουν ή έχουν παιδάκια ή κ τα δύο!

Φρόσω μάλλον ο Αλέξανδρος θέλει να τραβίξει την προσοχή σας.

Άσχετο, τα μωράκια σας βλέπουν τηλεόραση; Εμένα κολλάει...μάλλον της αρέσει να βλέπει τα χρώματα...

πω πω είμαι πτώμα, δυστυχώς κοιμόμαστε στον καναπέ κ έχω καταπιαστεί. Μένουμε σε μεζονέτα κ με το άστατο ωράριο της μπέμπας την πέφτουμε στο σαλόνι...χάλια

καλημερα και εμας μια απο τα ιδια με τα ξενυχτια αλλα και την τηλεοραση.Κάθεται και την χαζευει ισχυει το οτι δεν κανει να βλέπουν τηλεοραση? Προσπαθω να την απομακρύνω αλλα γυρναει συνεχωσ το κεφαλι τησ προς τα εκει !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Περαστικά στα αρρωστούλια. Όσο για το ξένυχτι, τον ταισα στις 3¨15 τη νυχτα και δεν κοιμόταν μετα. Τι τραγουδάκια, τι μασσαζ του έκανα τιποτα. Μολις κοιμηθηκε επιτέλους είδα το ρολοι και ελεγε 7:00 το πρωι. Παλι νυσταζω.....

γεια σας!και μενα η δικη μου βλεπει τηλ!!!!!!εμοιασε στον μπαμπα της.φανατικη!κοριτσια νομιζω οτι εχω το καλυτερο μωρο στον κοσμο.....φτου φτου.το βραδυ κοιμομαστε!το μεσημερι κοιμομαστε!οποτε ξεκουραζομαι γιατι κουραζομαι πολυ με τις δουλειες του σπιτιου.κανω και ιδιαιτερα(ειμαι φιλολογος) και δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο.ευτυχως κοιμαμαι καλα το βραδυ!

ειμαι τρελη για την κορη μου!ρε κοριτσια συνεχως χαμογελαει και εγω πεθαινω.....την ωρα που λεει αγκου γεματη ναζι εγω λιωνω!θα τρελαθω στο τελος!

τωρα που αποφασισα να πηγαινουμε βολτουλες κανει κρυο,φυσαει καθε μερα και εχει συννεφια!θα παμε ομως για κανενα στολιδι.το σαββατο η την κυριακη θα στολισουμε.πρωτα χριστουγεννα με την μπουμπου μου......τελεια!κοριτσια ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη αν και μερικες φορες νιωθω απεραντα δυστυχισμενη(χωρις λογο.....ορμονες ορμονες ορμονες)νομιζω οτι εχω τα παντα!(μερικες φορες νιωθω οτι δεν εχω τιποτα,νιωθω απαισια με το σωμα μου και γενικως με ολα πανω μου)αλλα αυτο κραταει λιγο γιατι μολις βλεπω τη ζουζουνα μου τα ξεχναω ολα!ευτυχως που ο αντρας μου παντα με κανει να αισθανομαι η πιο ομορφη γυναικα στον κοσμου.εχω παρα πολλες ραγαδες στην κοιλια μου και χαλαρωση αλλα χθες που ηρθαμε σε επαφη για πρωτη φορα με εκανε να αισθανθω τοσο ομορφα και να μην σκεφτομαι ποσο χαλια ειναι η κοιλια μου.τον αγαπαω τοσο πολυ...!!!!ουφφφφφφφφ!!!!!!!χαλαρωσα λιγακι.ευτυχως που ειστε κι εσεις για να μιλαμε εστω και με αυτον τον τροπο!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Να σου ζησει mariazante εισαι απο τις τυχερές καλα εμας το καλο ειναι οτι δεν δουλευω οποτε κοιμαμε μαζι της το πρωι.Αχ αυτα τα χαμογελα σε στελνουν πραγματικα!κανει και εσενα αγκου ωραια γιατι νομιζα οτι τα ειχα παιξει και ακουγα οτι ηθελα ! Εδω ειναι φορες που την ακουω να φωναζει μαμα απο τωρα οτι θελω ακουω!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Ax Xριστίνα, στο Ηράκλειο Αττικής μένω!!! Αν και θα το προτιμούσα να ήμουν στην Κρήτη!!!

Ο δικός μου βλέπει συνέχεια ονειράκια, και κουνιέται, ανοιγοκλείνει τα ματάκια του και βγάζει ήχους! Ποιος ξέρει τί βλέπει...

Αγκού κάνει συνέχεια όταν είναι στις καλές του και του μιλάω! Ρε κορίτσια λιώνω όταν μου λέει λα! Το λέει τόσο σιγανά και πονηρά...Το λαλόνι μου, επίσης όταν κλαίει λέει λα! Κλαίει με ρυθμό: λα λα λα λα

εχει τρελο γέλιο! Αλλά η φωνή του είναι πολύ τσιριχτή! Το πιστεύετε οτι μερικές φορε΄ς βάζω ωτασπίδες γιατί πονάνε τα αυτιά μου απο την φωνή του!

Τώρα κοιμάται στο ρηλάξ το πουλακι μου και μπορώ να γράψω λιγάκι!!!

Χτες ήρθε ο παιδίατρος και μας βρήκε αψογους! Εχουμε φτάσει τα 5 κιλά! Καιγεννηθηκαμε 3350. Ψηλώσαμε 7 πόντους!!! Γελάσαμε και στον γιατρό και ξετρελάθηκε! Είμαστε και τα πρωτα αγόρια!!!

Για το εμβόλιο της νέας γρίππης που τον ρώτησα, μου είπε οτι αν κολλησω εγω ή ο αντρας μου δεν θα πάθουμε τπτ, αλλα αν κολλήσουμε το μωρό, θα πάει σίγουρα λόγω πυρετου στο νοσοκομείο, καιι με προβλημάτισε. Να το κάνω ή όχι? Αυτος μου είπε, εγώ δεν θα το έκανα αλλα θα πρόσεχα. Αντε τώρα βγάλε ακρη. Θελω να παω στο μαιευτήριο μεθαυριο να με δει η γιατρός αφου σαράντησα και σκεφτομαι να παρω ταξι για να αποφύγω τον συνωστισμό της συγκοινωνίας.

Τώρα βγάζουμε και το καινούριο μας μαλλάκι!!!

Λέω να του κόψω μια τουφίτσα απο τα πρώτα του μαλλάκια να τα κρατήσω σαν ανάμνηση. Το είχε κανει και η μαμα μου με τα δικά μας.

Αυτά τα μπόλικα αφου βρηκα ευκαιρια να γράψω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...