Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, πείτε μου αν είμαι υπερβολική αλλά τσακώθηκα με τον άντρα μου γιατί μου έχυσε 80ml μητρικό γάλα. Όχι επίτηδες, φυσικά, αλλά από απροσεξία τα άφησε να χαλάσουν. Όταν του το είπα μου απάντησε ότι είμαι υπερβολική και τι έπρεπε να κάνει και πού να ξέρει αυτός και ότι αυτά συμβαίνουν. Το ίδιο όμως είχε συμβεί και προχτές, με τη μαμά του αυτή τη φορά, πετάξαμε άλλα 70.

Να σημειώσω ότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ με το θηλασμό και με νύχια και με δόντια προσπαθώ να εξασφαλίσω το γάλα του μωρού, δεν τα καταφέρνω πάντα και δίνουμε και ξένο. Έχω νοικιάσει το symphony και κάνω 5 αντλήσεις τη μέρα, ξυπνάω 2-3 φορές τη νύχτα να τον θηλάσω, κι όλα αυτά για να μη μου κοπεί το γάλα. Τα 80 ml που πετάχτηκαν είναι μία ή μιάμιση άντληση για μένα. Δε θεωρείτε φυσιολογική την αντίδρασή μου;

Εγώ πάντως δεν σε βρίσκω καθόλου υπερβολική. Μια φορά πήγε η πεθερά και καλά να με βοηθήσει και μου έππλυνε τα μπιμπερό και βρήκε κι ένα με μητρικό γάλα, που το είχα ξεχωριστά και το έπλυνε :mad:. Ακόμα αυτό το γάλα θυμάμαι που πήγε χαμένο. Και μιλάμε ότι εγώ έχω παραγωγή όχι αστεία.

Χριστίνα σήμερα τελικά θα πάω παιδίατρο γιατί χθες κάτι της έτυχε.

Σήμαρα πήγαμε βόλτα οικογενειακώς. Αν ήμουν παγώνι τα φτερά μου θα είχαν φτάσει στον ουρανό από το καμάρι μου:lol:. Μας κοίταζαν όλοι και μας έδιναν ευχές. Το πήρε βέβαια χαμπάρι ο Αλέξ. κι άρχισε να τσιρίζει μέσα στον δρόμο. Δεν προχώραγε ούτε μπρος ούτε πίσω. Θα μας χτυπούσαν τα αυτοκίνητα. Τον αρπάζει ο Αντώνης κι αυτός να χτυπιέται. Ρεζίλι γίναμε :oops:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!

Τί κάνετε? εμείς καλα αν εξαιρέσουμε το προηγούμενο β ράδυ που κοιμήθηκε στις 3μιση παρακαλώ ο γιοκας μου! Δεν ξέρω τί τον έπιασε, όλο εκλαίγε με το που τον έβαζα στην κουνια του. Σημερα ξύπνησε βέβαια στις δυο το μεσημέρι, με τα γνωστα ανα 3ωρο ξυπνήματα για μαμ.

Φρίκη!!!!!

Την παρασκευη πάλι παιδίατρο έχουμε, για το δευτερο εμβολιο, κατι για πνευμονιοκοκκο και κατι αλλο, δεν θυμαμαι. Ευτυχως στο ταμειο μου τα γραφουμε και δεν πληρώνουμε τπτ.

Nera, καλώς ηρθες. Ρώτα και στο φορουμ του θηλασμου, να σε βοηθήσουν οι έμπειρες εκει να αυξήσεις αν χρειαζεται την παραγωγή σου και να μην παιδεύεσαι τοσο κορίτσι μου!

Οσο για αυτο που λες για το γαλα που πεταχτηκε, σε καταλαβαίνω απολυτα. Γυρνάω απο την δουλεια, θηλαζω και μετα μαζευω και γαλα με το θηλαστρο για να εχω καβατζα. Καποια στιγμη για κααν μηνα ο μικρός δεν επιανε καθολου το μπιμπερο οταν ελειπα, και οι γιαγιαδες το χυναν τελικα το γαλα μου!!! Εσκαγα απο την στενοχώρια μου...

Έβαλα 2 φωτογραφίες στο fb με τη μπέμπα όπως την μασκάρεψε η μεγάλη κόρη μου.

Nera, δίκιο έχεις για το γάλα αλλά γίνονται αυτά. Δες πως μπορεί να μη ξανά γίνει. Κι εγώ έχω ρίξει καυγά για παρόμοιο λόγο με τον άντρα μου, αλλά πάλι το ξανά έκανε.

Πήγαμε σήμερα παιδίατρο. Κύριοι οι άνδρες μου μόνο ένα ααααα βγάλανε στο εμβόλιο.

Λοιπόν ο μεγάλος είναι........8850 και 71π. και ο μικρός 8300 και 68,5π.

Με ρώταγε η παιδίατρος τί μάρκα γάλα τους δίνω. Καμία της λέω αλλά έχουμε ένα κουτί Νοβαλάκ στο ράφι εδώ κι ένα μήνα και έπαθε :shock:

:lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις. Χαίρομαι γιατί θα με τρελάνουν εδώ, με θεωρούν πολύ μη μου άπτου.

φρόσω ΜΠΡΑΒΟ κορίτσι μου, φτου σου για τα αγόρια σου και για το νοβολάκ που μένει στο ράφι!!!! Κόκκαλο η γιατρός; Οι παιδίατροι γενικώς με το θηλασμό δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση, ε; Λίγοι τουλάχιστον έχουν.

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

φροσωωωωωωωωωωωω τελειοι οι αντρες σου!!!!!!!!!!!!!μια χαρα τα παιδακια σου!!!!μπραβο χαρηκα πααααααααααραααααα πολυ!!!

νερα αστους να λενε αν δεν εχουν θηλασει ποτε δεν ξερουν την αξια του..........και εγω τα ιδια εκανα οταν θηλαζα 10 μλ και τα κραταγα σαν χρυσο!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

nera δεν εισαι υπερβολικη καλα κανεις λογικο να εκνευριζεσαι αλλα ενταξει δεν το εκανε επιτηδες καλε ο ανθρωπος.φροσω να χαιρεσαι τους αντρακλες σου! ολοκληρα παιδια ειστε! και ναι καλα εκενες και καμαρωνες με τετοια κουκλια !

εμεις αυριο εχουμε εμβολιο και πως το φοβαμαι γιατι την κραταει δυο μερες συνηθως αχχχχχχχχχχχχχ ! κλεινουμε και 4 μηνων πια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα κατερινα δικιο εχεις δεν θα καταλαβουμε ποτε θα ερθει το καλοκαιρι :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα σε όλες.

nera καλώς ήρθες στην παρέα μας, να σου ζήσει το μωράκι σου, εγώ γέννησα στης 2/10 τον 'Αγγελο μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Αναρίτα πράγματι είναι υπέροχο να ακούς το ξεκάρδισμα ενός μωρού, όσο για της κόρες σου για ακόμα μια φορά είναι κούκλες, και το κοκκινό μαλί super.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...