Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια σορρυ αλλα εμπλεξα παλι και δεν σας ειπα ουτε καληνυχτα σημερα το ξενυχτησε και η μικρη τωρα κοιμηθηκε ακομα! nera καθολου απιθανο να βγαζει δοντακια και εμεις εχουμε ψιλοξεκινηση εμενα ειναι το πρωτο μου !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημερα κοριτσια.... Εδω χιονιζει παλι...κοιμηθηκαμε με βροχη και ξυπνησαμε με πολυ χιονι...ειναι πολυ ωραια!!!

Νερα καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!

Εγω εχω μια μπεμπα που γεννηθηκε στις 14/10...Γεννηθηκε 52εκ και 3570 γρ. ακριβως το ιδιο με σενα....ενταξει σας περνουσαμε 10γρ στο βαρος

Να μπαινεις και να τα λεμε...

Φροσω μου εισαι ηρωας υπομονη.....

Επεξεργάστηκαν by joannakip

Καλημέρα σε όλες σας.

Νομίζω ότι κατάφερα να βάλω το τικερ.

Μας είδε η γιατρός μας σήμερα και μας βρήκε μια χαρά. Και στο εμβόλιο καθόλου δεν κλάψαμε. Ήρωες!

Μάλλον τα δόντια μου είπε ότι φταίνε, είχατε δίκιο!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς το απόγευμα έχουμε παιδίατρο. Παρέλαβα σήμερα ένα διδυμοκαρότσι που είχα παραγγείλει από το bimbomarket. Απλά τέλειο. Ανυπομονώ να τους βγάλω βόλτα!

Πάντως εδώ στην Ελλάδα νομίζω μας κοροϊδεύουν. Το βρήκα 350ευρώ και το έφερα από Ιταλία 220 με τα έξοδα αποστολής.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γειά σας και από εμένα...Nera καλώς μας ήρθες...Ελπίζουμε να μείνεις, ε????Εγώ έχω μια κορούλα που γεννήθηκε στις 3/10, 3040 και 50 ποντους...Κι εμένα το πρώτο είναι...Όσο για σάλια και δόντια μιά από τα ίδια...Τι να κάνουμε???Υπομονή...

Αύριο έχουμε κι εμείς παιδίατρο και εμβόλιο...Άντε να δούμε...Την λυπάμαι μωρέ την κακομοίρα...

Καθαρά Δευτέρα τι θα κάνετε???Καλέ σε λίγο έχουμε Πάσχα...Για πότε θα ρθει το καλοκαιράκι ούτε που θα το καταλάβουμε μου φαίνεται...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Γειά σου nera! Εγώ έχω μία μπέμπα που γεννήθηκε 20/10 και μία μεγάλη μπέμπα που είναι 11χρονών. Λοιπόν έχω ξετρελαθεί! Η μπουμπού εχθές για πρώτη φορά ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Όχι πείτε μου, δεν είναι καταπληκτικό νέο;

Διαφημίσεις

Αναρίτα, να σου ζήσουν οι κορούλες! Η πρώτη φορά που ακούς το γέλιο είναι απερίγραπτη! Αλλά όχι μόνο η πρώτη στιγμή! Πάω να τον ταΐσω τώρα γιατί μου τρώει το χέρι και επιστρέφω. Καλημέρα σε όλες!

rm2dp2.png lgEnp2.png

Φρόσω, Αστάρτη, τι έγινε με τον παιδίατρο; Όλα καλά με το εμβόλιο; Εμείς είχαμε βηχαλάκι, μύξες και εμετό αλλά λέει η γιατρός ότι δεν είναι παρενέργειες του εμβολίου (το πενταβάκ κάναμε) και μάλλον κάπου την άρπαξε :-(

Επίσης μας έκοψε την αποστείρωση κι εμένα μου κακοφαίνεται τώρα. Εσάς;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Κορίτσια, πείτε μου αν είμαι υπερβολική αλλά τσακώθηκα με τον άντρα μου γιατί μου έχυσε 80ml μητρικό γάλα. Όχι επίτηδες, φυσικά, αλλά από απροσεξία τα άφησε να χαλάσουν. Όταν του το είπα μου απάντησε ότι είμαι υπερβολική και τι έπρεπε να κάνει και πού να ξέρει αυτός και ότι αυτά συμβαίνουν. Το ίδιο όμως είχε συμβεί και προχτές, με τη μαμά του αυτή τη φορά, πετάξαμε άλλα 70.

Να σημειώσω ότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ με το θηλασμό και με νύχια και με δόντια προσπαθώ να εξασφαλίσω το γάλα του μωρού, δεν τα καταφέρνω πάντα και δίνουμε και ξένο. Έχω νοικιάσει το symphony και κάνω 5 αντλήσεις τη μέρα, ξυπνάω 2-3 φορές τη νύχτα να τον θηλάσω, κι όλα αυτά για να μη μου κοπεί το γάλα. Τα 80 ml που πετάχτηκαν είναι μία ή μιάμιση άντληση για μένα. Δε θεωρείτε φυσιολογική την αντίδρασή μου;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...