Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε? και εμενα παει παντου αρκει να την εχουν ορθια και να της μιλανε χαμογελαει σε ολο τον κοσμο και γενικα δεν εχουμε τετοιο προβλημα παρ ολο που με θελει σπιτι συνεχεια μαζι της οταν εχει κοσμο ειναι πολυ κοινωνικη εμεις αν βρουμε στολη να μας αρσεσει θα ντυθουμε.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια! Τί έγινε και χαθήκαμε όλες, αλήθεια!?

Χριστίνα ευτυχώς που κρατάς γερά και μας ξεσηκώνεις, να γράψουμε κι εμείς τίποτα.... Αχ, να μην χαθούμε βρε κορίτσια, είμαστε καλή παρέα, έστω κι αν δεν τα λέμε κάθε μέρα...

Εμείς καλά, είμαστε. Πάμε σε όλες τις αγκαλιές, αρκεί να είναι όρθιοι αυτοί που μας κρατάνε!!! Δεν πολυγελάμε βέβαια, το γέλιο ακριβό! Στην παρούσα φάση ο μπεμπάκος ανακαλύπτει τα χέρια του, νομίζω. Τα κοιτάει αμέτρητη ώρα, μπουνίτσες ή ανοικτά και τα βάζει διαρκώς στο στόμα του. Επίσης προσπαθεί και παιχνιδάκια να τα βάλει στο στόμα του και εχθές τα έβαλα όλα για πλύσιμο και σήμερα βγήκαν όλα λίγο αναμαλλιασμένα, ελπίζω να στρώσουν...

Δεν νομίζω να αγοράσω στολή, κι εγώ δεν τις πολυεμπιστεύομαι. Βέβαια για λίγο θα την φορέσουν, θα δω. Αν θα πάμε στο νησάκι μας, που τόσο μας αρέσει, ίσως ντυθούμε τρυποσάκκουλα (τσιγκούνηδες), διότι αυτό θα ντυθεί το χωριό μας....χιχιχι λόγω οικονομικής κρίσης... και η στολή θα είναι ένα μόνο σακούλι... λέτε να φορέσω ένα και στον μπέμπη;;;:confused:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

kalooooooooo!!!απο το τπτ?????????αν μιλαει εστω μια θα μιλησει και αλλη!!!βερολινα μου δεν εχεις msn??? αν οχι φτιαξε το τι λεμε καθε βραδυ...αστοοοοοοο απο εδω θα μας ειχαν διωξει!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλησπερα μανουλες. Κοριτσια ο δικος μου βαζει στο στομα του οτι του δωσεις. Εντωμεταξυ ολα αυτα τα λουτρινα ζωακια, μπαλιτσες και διαφορα παιχνιδακια ειναι χνουδωτα και φοβαμαι που τα βαζει στο στομα, δε θελω. Τα εχω πλυνει βεβαια, αλλα παλι, ξερω γω...Καλα τα χερακια του δε το συζητω. συνεχεια στο στομα τα εχει. Τι να κανω?

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Και οι δικοί μου τα πάντα τρώνε. Το αγαπημένο τους βέβαια είναι να τρώει ο ένας το χέρι του άλλου!

Ο μεγάλος όποιον βλέπει τρελαίνεται στα χαμόγελα κι όταν του μιλάνε ξεκαρδίζεται. Ο μικρός είναι σοβαρός, δε γουστάρει. Αφήστε που είναι και μαμάκιας. Δεν πάει σε κανέναν μόνο σε μένα. Κι ο Αλεξ. ζηλέυει και λέει δεν τον αγαπάω αυτόν τον κλαψιάρη, τον άλλον αγαπάω!

Και οι δικοί μου τα πάντα τρώνε. Το αγαπημένο τους βέβαια είναι να τρώει ο ένας το χέρι του άλλου!

Ο μεγάλος όποιον βλέπει τρελαίνεται στα χαμόγελα κι όταν του μιλάνε ξεκαρδίζεται. Ο μικρός είναι σοβαρός, δε γουστάρει. Αφήστε που είναι και μαμάκιας. Δεν πάει σε κανέναν μόνο σε μένα. Κι ο Αλεξ. ζηλέυει και λέει δεν τον αγαπάω αυτόν τον κλαψιάρη, τον άλλον αγαπάω!

Χα χα χα...Έχει και προτιμήσεις ο Αλέξανδρος ε?

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλησπερα μανουλες. Κοριτσια ο δικος μου βαζει στο στομα του οτι του δωσεις. Εντωμεταξυ ολα αυτα τα λουτρινα ζωακια, μπαλιτσες και διαφορα παιχνιδακια ειναι χνουδωτα και φοβαμαι που τα βαζει στο στομα, δε θελω. Τα εχω πλυνει βεβαια, αλλα παλι, ξερω γω...Καλα τα χερακια του δε το συζητω. συνεχεια στο στομα τα εχει. Τι να κανω?

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά....Από εδώ και πέρα έτσι θα γίνεται...Εσύ να πλένεις τακτικά τα παιχνιδάκια και να φροντίζεις να μην φιλάει κανείς τα χεράκια του...Κατά τα άλλα παιδάκι είναι, κάποια στιγμή θα έρθει σε επαφή με τα μικρόβια...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

kalooooooooo!!!απο το τπτ?????????αν μιλαει εστω μια θα μιλησει και αλλη!!!βερολινα μου δεν εχεις msn??? αν οχι φτιαξε το τι λεμε καθε βραδυ...αστοοοοοοο απο εδω θα μας ειχαν διωξει!!

Άσε τρελλοκομείο!!!!!Δίκιο έχει η Χριστίνα....

Γεια σας κοριτσια! Τί έγινε και χαθήκαμε όλες, αλήθεια!?

Χριστίνα ευτυχώς που κρατάς γερά και μας ξεσηκώνεις, να γράψουμε κι εμείς τίποτα.... Αχ, να μην χαθούμε βρε κορίτσια, είμαστε καλή παρέα, έστω κι αν δεν τα λέμε κάθε μέρα...

Εμείς καλά, είμαστε. Πάμε σε όλες τις αγκαλιές, αρκεί να είναι όρθιοι αυτοί που μας κρατάνε!!! Δεν πολυγελάμε βέβαια, το γέλιο ακριβό! Στην παρούσα φάση ο μπεμπάκος ανακαλύπτει τα χέρια του, νομίζω. Τα κοιτάει αμέτρητη ώρα, μπουνίτσες ή ανοικτά και τα βάζει διαρκώς στο στόμα του. Επίσης προσπαθεί και παιχνιδάκια να τα βάλει στο στόμα του και εχθές τα έβαλα όλα για πλύσιμο και σήμερα βγήκαν όλα λίγο αναμαλλιασμένα, ελπίζω να στρώσουν...

Δεν νομίζω να αγοράσω στολή, κι εγώ δεν τις πολυεμπιστεύομαι. Βέβαια για λίγο θα την φορέσουν, θα δω. Αν θα πάμε στο νησάκι μας, που τόσο μας αρέσει, ίσως ντυθούμε τρυποσάκκουλα (τσιγκούνηδες), διότι αυτό θα ντυθεί το χωριό μας....χιχιχι λόγω οικονομικής κρίσης... και η στολή θα είναι ένα μόνο σακούλι... λέτε να φορέσω ένα και στον μπέμπη;;;:confused:

Πολύ καλό!!!!!!!!!!!Θα είσαστε και επίκαιροι!!!!Αλήθεια από ποιό νησί είσαι????

Διαφημίσεις

ντορακι μου και μενα ολα στο στομα τα βαζει!!!!αλλα δεν ανησυχω!!!αλλωστε ο,τι δεν μπορεις να αποφυγεις απολαυσε το!!!και που τα πλυναμε???παλι απλυτα ειναι απο την στιγμη που κυλιουνται δεξια αριστερα!!!τπτ δεν παθαινουν και ακομα δεν ειδαμε τπτ!!!!και μενα βαζει ολη την χουφτα και καμια φορα κανει σαν να θελει εμετο!!!τπτ δεν μπορεις να κανεις και εμεις μωρα τα ιδια καναμε!!!!!!αγαπουλιτσες μου μωρακια μου!!!!!!!!ολα τα μωρα του φορουμ μας ειναι σαν να ειναι και δικα μου!!!!!!!!!!!!σας αγαπω ολααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!να προσεχετε τις μαμαδες σας!!!!

καλημεραααααααααααα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημερα κοριτσιααααααα..... με το msn το κλεισαμε το μαγαζι βλεπω....

και εμενα ολα στο στομα τα βαζει απορω ταχα την αποστειρωση γιατι την κανουμε????

verolina πολυ καλη η ιδεα για τα καρναβαλια... εγω φετος δεν θα την ντυσω του χρονου που θα περπαταει και θα καταλαβαινει περισσοτερο

Καλησπέρα τι κάνετε dora o γιόκα σου ειναι πολύ καλός έχει ματάρες να τον χαίρεσαι.

Αναριτα ο δικός μου ούτε στον μπαμπά του πήγαινε ήταν το αυτοκολλητάκι μου, και έχει λίγες μέρες που τον βλέπει και χτυπιέται για να τον πάρει, το πόσο το χαίρομαι δεν λέγεται, παρεπιπτώντος και εσύ αλλά και οι κόρες σου ειστε κούκλες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

κοριτσακια τι κανετε? και εμεις τα βαζουμε ολα στο στομα οτι βρουμε πρεπει πρωτα να το δοκιμασουμε συμφωνω με την χριστινα για να ειναι καθαρα πρεπει να τα πλενεις συνεχεια συνεχεια βρωμιζουν ετσι και εγω την αφηνω κακο δε κανει.ελετα και οι υπολοιπες μσν εχει δικιο η χριστινα με οσα λεμε θα μας ειχαν διωξει απο εδω χιχιχιχιχι φροσωωωωωωωωωωωω που χαθηκες εσυ? βαλε τα παιδια σου να τα δουμε μας ελειψε ο αλ και οι ζαβολιες του :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια!

Χθες δεν πρόλαβα να μπω, είχα επισκέψεις... Σήμερα όμως εδώ. Έχουμε ωραίο ήλιο, αλλά με δόντια, λέω να μην τον βγάλω βόλτα, τα βουνά γύρω χιονισμένα...

Κορίτσια, σκέφτομαι να πάω με τον μπέμπη στην Κεφαλλονιά, αυτό είναι το νησάκι μας, είναι πολύ ωραία, δούλευα δύο χρόνια εκεί! Τώρα έχουμε ωραίο καρναβάλι και όλοι μας περιμένουν συγγενείς και οι συνάδερφοί μου, τους έχω πεθυμήσει όλους, αλλά φοβάμαι λίγο το ταξίδι, μήπως είμαι υπερβολική; Γενικά εγώ τα φοβάμαι τα ταξίδια. Για να πάω με αεροπλάνο δεν το σκέφτομαι, γιατί από το φόβο μου κάνω σαν τρελή στην καμπίνα και φοβάμαι μην ξεχάσω πουθενά τον μπέμπη....οπότε υποχρεωτικά με πλοίο και λεωφορείο ή αυτοκίνητο...

Χριστίνα, ευχαριστώ για την πρόσκληση στο msn! Πού έχετε λογαριασμό στο hotmail ή έχει το parentscafe msn?

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...